Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΑΚΕΝΤΡΟ/θεσσαλονικης

Recommended Posts

ισχυει οτι δεν υπαρχει πιστοποιημενος γιατρος για τους υπερηχους αυχενικη διαφανεια-β επιπεδου-doppler.einai dynaton?

μια γειτονισα μου ο γιατρος της της ειπε να παει εκει μπηκε στο ιντερνετ και ειδε πως δεν ειναι σε καμια λιστα απο το fmf της αγγλιας.ενω στο γεννεσις λενε οτι ολοι ειναι στη σελιδα τους.

τι ισχυει τελικα?

Διαφημίσεις

ισχυει οτι δεν υπαρχει πιστοποιημενος γιατρος για τους υπερηχους αυχενικη διαφανεια-β επιπεδου-doppler.einai dynaton?

μια γειτονισα μου ο γιατρος της της ειπε να παει εκει μπηκε στο ιντερνετ και ειδε πως δεν ειναι σε καμια λιστα απο το fmf της αγγλιας.ενω στο γεννεσις λενε οτι ολοι ειναι στη σελιδα τους.

τι ισχυει τελικα?

κανεις δεν το εχει ψαξει ρε κοριτσια?ρωτησα και το γιατρο μου ομως δεν ηξερε

Εγω και στις 3 εγκυμοσυνες πηγα εκει.Αυτο που λες το ανεφερε ακομα 1 κοπελα πριν απο λιγο καιρο.Εγω η αληθεια ειναι εχοντας εμπιστοσυνη στο γιατρο μου δεν το ρωτησα αλλα ουτε και μου εδωσε καμια λιστα.Μια ξαδερφη μου που πηγαινει σε αλλο γιατρο της εδωσε λιστα με τους γιατρους και τα κεντρα και ηταν μεσα και το Ιακεντρο.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Εγω και στις 3 εγκυμοσυνες πηγα εκει.Αυτο που λες το ανεφερε ακομα 1 κοπελα πριν απο λιγο καιρο.Εγω η αληθεια ειναι εχοντας εμπιστοσυνη στο γιατρο μου δεν το ρωτησα αλλα ουτε και μου εδωσε καμια λιστα.Μια ξαδερφη μου που πηγαινει σε αλλο γιατρο της εδωσε λιστα με τους γιατρους και τα κεντρα και ηταν μεσα και το Ιακεντρο.

δεν το ειχα ξανακουσει χθες το ακουσα και σκεφτηκα πως καποια κοπελα θα το εχει ψαξει μπηκα και σε αυτη τη λιστα του FMF ΚΑΙ απο τη σελιδα του ιακεντρο ο γιατρος που λενε πως κανει β επιπεδου δεν υπαρχει εκει μεσα.και γενικα πατοντας στο google δεν βρηκα καποια αναφορα.

ΑΜΑΝ ελεος επιτελους τι γινεται στα διαφορα κεντρα?

ας πουμε στο Γενεσις γραφει για τους γιατρους του πως εχουν πιστοποιηση

ολα για τα φραγκα?οι γιατροι που δινουν τις λιστες δε θα επρεπε να το ειχαν ψαξει.ποσα μαθαμε απο το φορουμ λιστες/πιστοποιησεις κα

Πραγματικα δεν ξερω τι ακριβως γινεται.Λογικα ομως οταν σου λεει οτι ενα κεντρο ειναι πιστοποιημενο λογικα δεν θα ειναι και οι γιατροι του?Παντως η αληθεια ειναι πως οταν το ειχα ακουσει κι εγω ειχα φαει μια φρικη..Ευτυχως που δεν ειχαν κανενα προβλημα τα μικρα μου..

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

Εδω θα δεις ποιοι εχουν διπλωμα εμβρυικης ιατρικης(ειναι ελαχιστοι οπως θα δεις και απο οτι εμαθα οσοι ειναι εδω ειναι εκπαιδευμενοι γαι ολους τους υπερηχους απο αυχενικη ως το τελος της κυησης) https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=8

Εδω αναγραφονται ολοι οσοι παρακολουθησαν σεμιναρια ή παρακολουθουν τωρα https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=9

Δεν ξερω αν υπαρχει γιατρος στο κεντρο που αναφερεσαι που να ειναι στη λιστα.Η Κολιτση πάντως που κανει εμβρυικους υπερησους στο Γεννεσις ειναι στη λιστα όπως και πολλα αλλα γνωστα ονοματα.Για β επιπεδου εγω θα παω στον Ασημακοπουλο.Εντυπωση μου εκανε δε οτι δεν βρηκα πουθενα το ονομα του γνωστου Αθανασιαδη(αν δειτε ειναι μονο στη λιστα για την εκαπιδευση για την αυχενικη και οχι για β΄επιπεδου).Μετα σκεφτηκα μηπως εξειδικευση μπορουν να παρουν και αλλου εκτος απο το γνωστο Fetal Medicine στο Λονδινο(δημιουργημα του Νικολαιδη που θεωρειτε πατερας του εμβρυικου υπερηχου)...Δεν ξερω αληθεια.Παντως εγω ακυρωσα ραντεβου που ειχα κλεισει και εκλεισα στον Ασημακοπουλο(αλλωστε και ο γιατρος μου αυτον μου ειχε προτεινει,αν και γω ειχα κολλησει σε αλλο πολυ γνωστο ονομα εκτος λιστας...).

Λίστα πιστοποιημένων γιατρων για αυχενικη, ληψη τροφοβλαστη, αμνιοπαρακεντηση κλπ

Αυχενικής

https://parents.org.gr/2018/08/28/pistopoiimenoi-giatroi-aychenikis-exetasis/

Β' Επιπέδου

https://parents.org.gr/2018/10/18/pistopoiimenoi-giatroi-b-epipedou-deyterou-triminou/

Ντόπλερ

https://parents.org.gr/2018/10/18/pistopoiimenoi-giatroi-doppler-3ou-triminou/

CVS λήψη χοριακής λάχνης / Αμνιοπαρακέντηση / Επεμβατικές πράξεις

+ Διετής εξειδίκευση εξωτερικού:

https://parents.org.gr/2018/10/19/pistopoiimenoi-giatroi-cvs-training-fellowship/

(edit admin διόρθωση συνδέσμων)

ysjfp2.png

ΚΑΙ για το γιατρο μου εδω σερρες οπου ειναι ο μοναδικος που κανει β επιπεδου και ολα τα αλλα ειχα μια αμφιβολια ομως ειναι στη λιστες αν και δεν εκανε εκει αλλα στη γερμανια ομως εχει δωσει εξετασεις σε αυτο το fmf για αυχενικη διαφανεια doppler.kai μου ειπε πως θα δωσει και για το β επιπεδου ομως για αυτο εχει απο Γερμανια πιστοποιησει. την περασμενη εβδομαδα το συζητουσαμε και το κανει καθαρα για αυτον.

αλλωστε μας δεινει χαρτια με ενα σωρο μετρησεις βιβλιο θα γραψω σε λιγο με την υπογραφη του και τα σχολια του καθε φορα μου κανει κατι σα β επιπεδου βλεπουμε τη μικρα απο την κορυφη ως τα νυχια

εγω δεν ειχα δει για πραπα ολα για εκεινο που γραφει πως ειναι ειδικος στον υπερηχο.δε θα επρεπε σε καποια λιστα να ειναι?

δηλ πισω απο την ταμπελα κεντρο και καθηγητες δεν υπαρχει καμια πιστοποιησει?γιατι απο εδω στις σερρες τις στελνουν εκει καποιοι ιατροι.ΕΛΕΟΣ τοσες κοπελες εχουν παει βλεπω δεν υπαρχει καποια που να το εψαξε ?τις εδωσαν καποιο χαρτι που να λεει οτι ειναι πιστοποιημενοι?

Μην σας κανει εντυπωση παντως αν καποιος κανει υπερηχους εμπειρικα χωρις εκπαιδευση.Εχω δει τοση βρωμια που δεν θα εκπλαγω!!!

[/url]

ισως να ξερεις καλυτερα ομως εμπειρικα γινεται?μεχρι να κανεις την εμπειρια ποσους εχεις παρει στο λαιμο σου?

και που εμαθες?

για να αποκτησουν εμπειρια πληρωνουμε τα 150 ευρω? ή παιρνουν λιγοτερα γιατι δεν ειναι ειδικοι στους υπερηχους?να παμε τοτε ολες να αποκτησουν εμπειρια

Διαφημίσεις

ισως να ξερεις καλυτερα ομως εμπειρικα γινεται?μεχρι να κανεις την εμπειρια ποσους εχεις παρει στο λαιμο σου?

και που εμαθες?

για να αποκτησουν εμπειρια πληρωνουμε τα 150 ευρω? ή παιρνουν λιγοτερα γιατι δεν ειναι ειδικοι στους υπερηχους?να παμε τοτε ολες να αποκτησουν εμπειρια

Συμφωνω Δεσποινα μου με οσα λες...Απλως επειδη κινουμαι σε ιατρικους και παραιατρικους χωρους και εχω δει πολλα παντα επιφυλασσομαι(Χθες π.χ.εμαθα οτι λειτουργει τμημα μαγνητη σε γνωστο διαγνωστικο που δεν εχει αδεια λειτουργειας!!!Και λειτουργει παρανομα εδω και μια δεκαετια!!!Και εχω κανει μαγνητικη εκει στο κεφαλι μου!!!Και που να το ηξερα,,,Δεν υπαρχει καποια λιστα βλεπεις!!!).Συμφωνω επισης και με την αλλη την κοπελα που ειπε οτι πιστοποιηση μπορει να παιρνουν και απο αλλου.Επειδη ομως δεν μπορω να την διασταυρωσω εκεινη την εξειδικευση και επειδη το Fetal medicine ειναι το α και το ω πανω στο θεμα και επειδη εχω διδυμα στην κοιλια και επειδη ειναι και απο εξωσωματικη προτιμω να ακολουθω την τυπικη οδο.Τουλαχιστον θα ξερω, οτι και να γινει, οτι πηγα καπου που ειχε ολες τις προδιαγραφες για να γινει σωστα η δουλεια μου...Μα πανω απο ολα ελπιζω και ευχομαι τα μωρακια μου να ειναι καλα...Παω στις 7-07 την Πεμπτη και δεν σας κρυβω οτι τρεμω...

ysjfp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...