Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΙΒΑΡΙ VS ΤΟΛΟ

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει αν είναι ωραία στο Βιβάρι σε σχέση με το Τολό? Είναι πολύ κοντά στο Ναύπλιο και το Βιβάρι και το Τολό απλά στο Τολό δυσκολευόμαστε λίγο να βρούμε αυτό που θέλουμε σε διαμονή και το μόνο που βρήκαμε είναι 2 διπλανά καταλύματα όπου στο ένα θα μένουμε εμείς (3άτομα) με 80ευρώ τη βραδιά και στο άλλο η αδερφή μου (4άτομα) με 110/βραδιά και πρωινό. Στο Βιβάρι από την άλλη βρήκαμε στο ίδιο μέρος 2 διαμερίσματα για 4 άτομα το καθένα στα 55ευρώ το δωμάτιο. Και σκέφτομαι ότι είναι σχεδόν η μισή τιμή. Και μου είπε αυτός εκεί ότι έχει κοντά την παραλία Κονδύλι - άγ. Νικόλαος που είναι κι αυτή οργανωμένη και πολύ καλή για παιδιά. Στο Τολό έχει κοντά την Ψιλή άμμο που και αυτή είναι καλή για παιδιά. Τι να κάνω??? Έχει πάει κανείς στο Βιβάρι????

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

Το Τολο ειναι ποιο μεγαλο και απο το Βιβαρι. Δεν ειναι ομως μακρια. Αν εχετε αυτοκινητο μπορειτε σε περιπου 7 λεπλα να πατε Τολο να κανετε το μπανιο σας. Καλα ειναι και μετα το κονδυλι στην Καντια στο Μπαρακι ετσι λεγεται, δωρεαν ομπρελα και ξαμπλωστα και πληρωνεις οτι πιεις ή οτι φας

Στο Κονδυλι ξεχάστε το.Ειναι πολύ απότομη η θάλασσα και μαζευει πολύ νεολαία.

Η Καντια το μπαράκι ειναι πολύ καλύτερη οπως λεει και η συμφορουμιτισα Μυρτάκι και φυσικά οοοολα αυτά ειναι πολύ κοντά τοσο στο Τολό οσω και στο Ναύπλιο.

Όμορφη παραλία και ιδανική για παιδιά ειναι η Καραθώνα αλλά ειναι Ναύπλιο.

Προτιμήστε καλύτερα Βιβάρι απο θέμα οικονομίας και ολα τα υπόλοιπα ειναι πολύ κοντά με το αυτοκίνητο.

Το Τολο έχει γίνει μεγαλούπολη πλέον.Αρχίζει να χάνει την γραφικότητά του.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Άρα αν κατάλαβα καλά είναι καλό να πάμε Βιβάρι και από εκεί με το αυτοκίνητο πάμε σε όποια παραλία θέλουμε. Τώρα σχετικά με το πόσο απότομο είναι το Κονδύλι ... αυτός που θα νοικιάσω μου είπε ότι είναι ρηχή αλλά όχι όσο είναι η ψιλή άμμος στο Τολό που περπατάς - περπατάς και είσαι ακόμα μέχρι το γόνατο. Ψέματα μου είπε???

azHYp2.png

vwuep3.png

Ναι να πας στο Βιβαρι. Τωρα για το ποια παραλια θα σας αρεσει θα το δειτε και μονοι σας εχει πολλες εκει κοντα. Αναλογα με τα γουστα σας. Ειναι το Τολο, η Πλακα, το Κονδυλι , η Καντια και η Καραθωνα στο Ναυπλιο.

Διαφημίσεις

εγω εκλεισα στα ιρια , ειναι διπλα στην καντια κ μου ειπαν καλα λογια... αν θελεις πολυ κοντα στο τολο κοιτα κ δρεπανο , πλακα ειναι ακριβως διπλα.

Το έκλεισα τελικά στο Βιβάρι. βαριέμαι να ψάχνω άλλο ... ψάχνω και για 2 οικογένειες και είναι δύσκολο.

azHYp2.png

vwuep3.png

• 2 χρόνια μετά...

Το Βιβάρι είναι πολύ γραφικό με πολύ καλές ψαροταβέρνες! Η παραλία Κονδύλι είναι πολύ καλή και προσωπικά τη βρήκα μια χαρά για παιδιά. Απλά βαθαίνει "σχετικά" γρήγορα. Το Τολό για μένα είναι μπανιέρα, δεν είναι θάλασσα. Πάρα-πάρα πολύς κόσμος, πολύ ρηχή και πολύ ζεστή. Η άμμος επίσης "κολλάει" πάνω σου...

Προσωπικά προτιμάμε την παραλία της Πλάκας και ειδικότερα στο Κάμπινγκ Καστράκι όπου περνάνε υπέροχα τα παιδιά....

Σε άλλες παραλίες πέριξ του Ναυπλίου δεν έχω πάει...

ΥΓ Τώρα θυμήθηκα: Στο Κονδύλι είναι που σε ~10μ περίπου έχει "γκρεμό" μέσα στην θάλασσα...Απλά τα παιδιά δεν φτάνουν μέχρι εκεί γιατί ήδη δεν πατώνουν...

Καλό Κουράγιο!!!

Εγώ συστήνω ανεπιφύλακτα Τολό και συγκεκριμένα Νelly's. Είναι πάνω στην θάλασσα κυριολεκτικά, βγαίνεις με το μαγιό σου, ομπρέλες και ξαπλώστρες έχει το ξενοδοχείο, πρωινό και μπαράκι, η θάλασσα πάρα πολύ καθαρή και οι ταβέρνες δίπλα ακριβώς. Ιδανικό για μικρά παιδιά.

Διαφημίσεις

Υπολόγισε 50 ευρώ το απλό δίκλινο. 55 το deluxe στο οποίο έμεινα φέτος και ήταν τέλειο. Τεράστιο, με άνετη κουζίνα, μεγάλο μπάνιο με παράθυρο, τεράστιο μπαλκόνι με απίστευτη θέα και καθημερινή καθαριότητα. Τα παιδιά κάτω των 2 χρονών δεν χρεώνονται και σου βάζει και αυτός παρκοκρέβατο αν θέλεις ή παίρνεις το δικό σου. Το δωμάτιο γίνεται άνετα και τρίκλινο με την προσθήκη επιπλέον κρεβατιού.

Επίσης μου αρεσει και ο κόσμος που μαζεύει. Νεαρές οικογένειες με μικρά παιδάκια, ακόμη και παρέες κορίτσια και αγόρια έχει. Νεανικό κλίμα θέλω να σου πώ.

Εμείς μόλις γυρίσαμε από διακοπές στην περιοχή. Είμαστε μια οικογένεια με δύο παιδάκια 5 και 4 ετών... Πήγαμε για 10 μέρες στο ξενοδοχείο Iria Mare, όπου με την κατάλληλη διαπραγμάτευση πληρώσαμε 50€ τη βραδιά για 6-κλινο!!! δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό σε μπουφέ). Πολύ ήσυχη περιοχή και το ξενοδοχείο είχε πολλές παροχές, όπως π.χ. παιδικό σινεμά κάθε βράδυ, ενώ η θάλασσα ήταν ιδανική για παιδιά κι έτσι περάσαμε πολύ καλά. Οι αποστάσεις είναι 10 λεπτά από το Βιβάρι, 15 λεπτά από το Τολό και 20 λεπτά από το Ναύπλιο.

Διαφημίσεις

Έξω έχει μόνο άμμο... Η θάλασσα στα πρώτα 2-3 μέτρα έχει μικρές πέτρες και μετά είναι όλο άμμο. Όσο για το βάθος, τα πρώτα 20-30 μέτρα είναι αρκετά ρηχά. Γενικά είναι καθαρή θάλασσα και όχι ιδιαίτερα κρύα. Εννοείται ότι είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...