Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

με τοσα κιλα λετε να εχω προβλημα;

Recommended Posts

βρε κοριτσια ανεκαθεν ημουν παραπανω κιλα απο τα κανονικα μου..πηρα 10 κιλα μεχρι στιγμης κ τωρα ειμαι 98 ..εχω υψος 1,70 ..

λετε για τα κιλα που εχω να εχω προβλημα στη γεννα;ειναι πολυ πιθανον να μπω κ καισαρικη γιαυτο το λογο;κατα τα αλλα ολες οι εξετασεις ειναι παρα πολυ καλες χθες εκανα κ καμπυλη κ βγηκε καλη ..κανενα προβλημα στην εγκυμοσυνη κ γενικα εχω γραψει κ αλλου ποσο καλα νιωθω ειμαι στον 7ο κ ειμαι λες κ ειμαι στον 3ο καμια διαφορα..κανω τα παντα απο δουλειες κ εχω υπερκινητικοτητα!:)

ttd6a24.aspx

Διαφημίσεις

Νομίζω πως τα κιλά είναι πολύ σχετικά, υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν πάρει καθόλου κι όμως αντιμετωπίζουν πρόβλημα, και αλλες που πέρνουν πολλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Εγώ πήραααααα πολλάααα κιλά στην εγκυμοσύνη 25+++ και παρόλα αυτά γέννησα φυσιολογικότατα! Μέχρι τις τελευταίες μέρες έκανα δουλειές κανονικά , υπερβολική ενέργεια!Είναι σχετικό λοιπόν έτσι νομίζω... Καλό βέβαια είναι να μην πάρεις πολλά γιατί χάνονται πολύ δύσκολα μετά πίστεψέ με!

Με το καλό να δεχτείς το μπεμπάκι σου!

καλημερα κοριτσακι μου !!

εγω στην κορη μου ημου 48 και πηρα +18 κιλα και ειμαι 158(ταπα)και ηταν ολα καλα !πονουσε λιγο η μεση μου ομως ολα οκ !με το καλο κοριτσακι μου να σου πανε ολο τελεια !!φιλακια πολλλλλλλλλλλα !!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Axx kego tosa eimai 98 Kai se liges meres gennao, ksekinisa me epipleon kila more, eimai 1.78 Kai ksekinisa me 78 ( 20 kila sinolo) :))) to thema einai oti dn prosexa stin arxi Kai os arxes 7ou evala 10 Kai meta 7o Kai 8o apo 5 kathe Mina, ase pikra ! Eftixos ston 9o dn pira allo. Kala eimai kego doksa to theo dn exo problimata apla to diskolo einai na xathoun meta :( alla kala na nai ta morakia mas k ola ta alla einai deftera !

Διαφημίσεις

δεν ειναι και υπερβολη το βαρος σου για το υψος σου ωστε να χεις προβλημα.στην κορη μου ξεκινησα 60 κιλα και γεννησα 90.συνολο +30 πηρα και δεν φαινομουν και ιδιαιτερα χοντρη απλα εκανα 2 χρονια να τα χασω γι αυτο τωρα στη δευτερη εγκυμοσυνη προσεξα και ειμαι 9ο με +13 για να μην βασανιστω να τα χασω παλι....:wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...