Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καθαρές παραλίες στην Αθήνα

Recommended Posts

παιδια λεμε το σουκου να παμε προς σχοινια ανεμου επιτρεποντως,,,,εχει παει καμια προσφατα να πει εντυπωσεις??Εχω να παω χρονια

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• balshine

balshine 6 δημοσιεύσεις

• mago

mago 5 δημοσιεύσεις

• giorgia

giorgia 4 δημοσιεύσεις

• Vann

Vann 4 δημοσιεύσεις

τον σχοινο λες η' τον πορτο γερμενο?? κ οι 2 παραλιες ειναι πολυ καθαρες..βεβαια κ ψαθα αν πας καθημερινη ειναι καθαρα τα νερα αλλα τα σαβ/κο γινεται χαμος κ βρωμιζει

AX! ναι τον σχοινο ελεγα κ το μπαρακι το ελεγαν locca;)

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

• 9 months later...
εμεις με τον αντρα μου προσωπικα πηγαιναμε μονο σε παραλιεσ με μπιτσ μπαρ...τωρα με το μωρο προτιμαμε πιο ησυχες παραλιες αντι για μουσικες κ να μαστε ο ενας πανω στον αλλον..χρειαζομαστε χαλαρωση μετα απο μια κουραστικη βδομαδα...γουστα ειναι αυτα..

λοιπον ψαχνω για παραλια

1)με αμμο 2)καθαρη 3)μεχρι 2ωρες εξω απο την αθηνα 4)οικογενειακη..

γνωριζει κανεις καποια να μου προτεινει εκτοσ απ τα λεγραινα που μου πατε παραπανω?

Επειδή κι εγώ ακριβώς αυτά ψάχνω το καλοκαίρι έχω καταλήξει οτι το καλύτερο είναι να πάρεις το καραβάκι απο Πειραία ή κι απο αλλού και να πάς με σείρα σε κάποιο απο τα γύρω νησιά, που θα σου πάρει το πολύ 2 ώρες μόνο που δεν θα έχεις οδηγήσει μέσα στον ήλιο όλη αυτή την ώρα και θα έχεις φάει και κίνηση αν είναι Σαβ/κο. Εμείς πηγαίνουμε είτε Σαλαμίνα, είτε Αίγινα, είτε Αγκίστρι που θεωρω πως είναι και το καλύτερο γιατί μπορείς να πάς άνετα χωρίς αυτοκίνητο αφού είναι όλα όσα χρειάζεσαι πολύ κοντά.Στη Σκάλα όπου σε αφήνει το καραβάκι έχει καθαρή, οργανωμένη παραλία που ομως δε γίνεται χαμός και δίπλα έχεις όλα τα υπόλοιπα μαγαζάκια που χρειάζεσαι, ταβέρνες καφέ, κλπ. Εμείς τις περισσότερες φορές αποφασίζαμε τελευταία στιγμή και μέναμε και το βράδυ εκεί. Και όσον αφορά κι αυτό το κομμάτι της διαμονής έχει αρκετές επιλογές έκει γύρω, αν και δεν ξέρω και πολλά γιατι πάντα μένουμε στο ίδιο που πρωτοπήγαμε γιατί είναι και όμορφο και άνετο και ΚΑΘΑΡΟ. Περί ορέξεως βέβαια.. http://aquariusappartments-agistri.com

"Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά μέσα στο νεράκι μαζί με τα μωρά" :D 

• 4 εβδομάδες μετά...
Εμείς πηγαίνουμε είτε Σαλαμίνα, είτε Αίγινα, είτε Αγκίστρι που θεωρω πως είναι και το καλύτερο γιατί μπορείς να πάς άνετα χωρίς αυτοκίνητο αφού είναι όλα όσα χρειάζεσαι πολύ κοντά.Στη Σκάλα όπου σε αφήνει το καραβάκι έχει καθαρή, οργανωμένη παραλία που ομως δε γίνεται χαμός και δίπλα έχεις όλα τα υπόλοιπα μαγαζάκια που χρειάζεσαι, ταβέρνες καφέ, κλπ.

Στο Αγκίστρι μπορείς να πας και με αυτοκίνητο; Θέλω να πω, έχει φέρυ μπωτ ή εξυπηρετείται μόνο από δελφίνι;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...