Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόρτο Χέλι, Τολό ή Στούπα???

Alice6

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες. Φέτος είπαμε να επιχειρήσουμε να πάρουμε τα δυο ζουζούνια εμείς και το ένα ζουζούνι η αδερφή μου και να πάμε διακοπές τον Αύγουστο. Προβληματιζόμαστε όμως. Πόρτο χέλι, Τολό ή Στούπα??? Μήπως μπορείτε να μας προτείνετε και κανένα ξενοδοχείο της προκοπής σε αυτά τα μέρη? Βασική προϋπόθεση να έχει δωμάτιο δίχωρα (δλδ τα παιδιά να κοιμούνται σε δικό τους δωμάτιο)...

Διαφημίσεις

Ηi Alice,

Kαταρχήν τι ηλικίας είναι τα παιδιά και τι θέλεις να κάνετε τα απογεύματα;

Εμείς μόλις γυρίσαμε από Porto Heli, μείναμε στο AKS Hinitsa Bay σε δωμάτιο όπως το λες...δίχωρο...βασικά ήταν 2 δίκλινα με εσωτερική πόρτα...

Το ξενοδοχείο καλό σαν εγκαταστάσεις...εξωτερικά θυμίζει λίγο '70s αλλά μέσα η κατάσταση είναι καλύτερη...το προσωπικό απίστευτα εξυπηρετικό....το φαγητό καλό σε γενικές γραμμές.

Η παιδική χαρά για μεγαλύτερα παιδάκια από τον μεγάλο μου που είναι 2,5χρονών αλλά υπήρχε...πισίνα και παραλία με πρόσβαση και για καρότσι οπότε δεν ταλαιπωρήθηκαμε...

Το δύσκολο σημείο...η διαδρομή...πολύ στροφιλίκι....ευτυχώς τα δικά μου κοιμούνται και γενικότερα δεν τα πειράζει τόσο αλλά είναι κάτι που ίσως θα πρέπει να σκεφτείς.

Γενικότερα για 3 μέρες που πήγαμε περάσαμε καλά και τα πιτσιρίκια το κατα-ευχαριστήθηκαν...

Για τη Στούπα, η διαδρομή είναι ακόμα χειρότερη από το Πόρτο Χέλι...

Το Τολό μου αρέσει αλλά θεωρώ ότι δεν έχει πολλές επιλογές...

Ξενοδοχεία δεν ξέρω να σου προτείνω...

Τα παιδάκια μας είναι 2 ετών, και η ανηψιά μου 3,5. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε σκεφτεί τι θέλουμε να κάνουμε το απόγευμα, γιατί υποθέτουμε ότι θα είμαστε ή σε πισίνα ή σε παραλία!

Τι εννοείς ότι δεν έχει πολλές επιλογές το Τολό? Καλή παραλία τουλάχιστον έχει?

Στο Πόρτο Χέλι πώς είναι η παραλία?

Ναι, τη Στούπα την έχω ήδη ψιλοαπορρίψει, κυρίως λόγω της βενζίνης....

Γειά σου Alice...

Τολό...συνήθως πηγαίναμε μονοήμερη...δεν καθόμασταν για διανυκτέρευση...

η παραλία είναι συμπαθητική...αν και το καλοκαίρι γινόταν χαμός...

Πόρτο Χέλι δεν ξέρω να σου πω...εμείς μείναμε λίγο πιο έξω στη Χινίτσα που έχει το ξενοδοχείο και ένα μικρό κολπάκι...για τώρα που πήγαμε ήταν καλά...ταργότερα δεν ξέρω να σου πω αν θα είναι πάτα με να σε πατώ...

Όπως το βλέπω εγώ υπάρχουν 2 θέματα...

α) τι θα κάνετε τα απογεύματα...

β) το θέμα του φαγητού...o δικός μου θέλει standard φαγητό το μεσημέρι και τα περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρουν half board...

Στη θέση σου θα κοίταζα και άλλες επιλογές όπως Βόρεια Εύβοια...ή προς Ολυμπία πλευρά...

Eμείς είχαμε πάει στο Τολό όταν ο μικρός ήταν 9 μηνών...μας άρεσε πολύ.Έχεις πολλές επιλογές για βόλτα και επίσης το Ναύπλιο που είναι καταπληκτικό είναι πολύ κοντά.

Πόρτο χέλι είχαμε πάει εκδρομή από το Τολό και περάσαμε απέναντι στα νησάκια...θεωρώ για πολλές μέρες είναι βαρετό το πόρτο χέλι...

Βόρεια Εύβοια προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου.

Στούπα δεν την γνωρίζω.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...