Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!!!!!

Recommended Posts

Εγώ τα έπιπλα τα πήρα από το ΙΚΕΑ πάντως...

Και εγώ σαν εσένα Χριστινάκι... Έχω τρέλα με τα παπούτσια αλλά και τις τσάντες... ααααχ θέλω να πάω για ψώνιαααααα

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

BIZELI σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγω τρελαίνομαι για καλοκαιρινά ψιλοτάκουνα σανδάλια. Στην αρχη ο αντρας μου δεν με καταλάβαινε τωρα όμως ξερει ότι οσα παπουτσια και να έχει μια γυναίκα ποτέ δεν είναι αρκετά

Τα manolo κανουν από 500 ευρώ οι σαγιονάρες μέχρι περίπου 800 οι γόβες.

pixy τα επιπλα που έχουν στο λητώ τα ειδα μόνο στη σελίδα τους αλλα είδα ότι εχουν μεγαλη ποικιλία. Στα κουκου ειδα ότι έχουν επιπλα mothercare και αρκετα της ΗΡΑ. Εγω πήρα της ηρα τελικά . Εχει συρταριερα και διαλεξα στρωμα κοκοφοινικα . Μου βγηκε απ'οσο θυμάμαι γυρω στο 500 και άλλα 200 έδωσα για πάντα, κουνουπιερα, παπλωμα. Να ΄ναι καλά η πεθερά μου 8)

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥ ΚΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ,ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ;

Καλά μόνο ο δικός μου ο άντρας είναι ανάποδος;;;;

Εγώ τρελαίνομαι για τα ολόισια σανδάλια... αυτά που είναι δερμάτινα καφέ και έχει θέση για το δάχτυλο...

Ο άντρας μου τα απεχθάνεται.... Θα ήθελε να φοράω 24 ώρες τακούνια (και ψηλά παρακαλώ!!!!!). Εάν τώρα του πω "πάμε να αγοράσω 20 ζευγάρια παπούτσια με τακούνια", είναι ικανός να μην φάει για 1 βδομάδα για να τα αγοράσουμε....

Τί να πω ρε παιδιά;;; Τα αντίθετα έλκονται;;;

pixy... εγώ σου απάντησα αμέσως μόλις το είδα... μην είσαι γκρινιαρούλα:::: :wink:

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.

"MANOLO....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ"

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ..

:roll:

ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΡΑ;

Ά ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ MISS SIXTY.

Διαφημίσεις

pixy τα πήρα πό το babolina (διπλα στο Ιπποκράτειο) αλλά επειδή είχα κανει νωρίτερα αρκετά μεγάλη έρευνα αγοράς και στο κουκου είχα πάει αρκετές φορες ξέρω τι πουλανε πάνω κάτω. Λάθος τα έγραψα στο ποστ-πήρα κρεβατι με συρτάρι, όχι κρεβατάκι και συρταριερα.

Sofia αν είσαι κοντουλα σαν και εμένα σου αρεσουν οι ψηλοτάκουνες

Είμαι 1,67 και ο άντρας μου πάνω από 1.80.

Βασικά τρελαίνεται για τα πόδια μου, γι' αυτό θέλει να τα βλέπει με τακούνια... και φυσικά έχει ψύχωση με τις μίνι φούστες!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Λετε να αγχωνόμαστε επειδή δεν έχουμε Manolo? (με το sex and the city τελικα μαθαίνει πολλά ο ανθρωπος).

χαχαχα δεν αγχωθήκατε που δεν έχετε Μανόλο;;;;;;

ούτε εγώ έχω :P :P :P

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΛΗΤΩ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ.ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥ ΚΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ;

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ.ΙΣΧΥΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ;

Εγώ τα πήρα απο τα lapin. Αλλά μου άρεσαν πολύ και τα παιδικά απο το Ζαra home.

Διαφημίσεις

Μα ΝΑΝΑ γιατί? Πρόσεξε: Προκατάληψη για προίκα μωρού πριν τη γέννα>κρεβατάκι ή κούνια>μαγαζιά με είδη bebe>παπούτσια-τσάντες-καπέλα>ρούχα>γούστα αντρών ...έπεται (άγνωστη) συνέχεια.. :lol::lol:

ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ / ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ "ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ".

:lol: ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ... :D

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ.....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ....

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

Εγώ έχω φετίχ με τα παππούτσια...έχω πέδιλα απάτητα, αφόρετα...άσε έχω λόξα μεγάλη...

Μια απο τα ιδια Βizelomana!!!! Οταν πηγαμε γαμηλιο στην Ισπανια αναγκαστηκαμε να αγορασουμε εξτρα βαλιτσα για τα 8 ζευγαρια που αγορασα!

Ακομα και τωρα που τα ποδαρακια μου ειναι λιγο πρησμενα, πηγα Migato και πηρα 2 πεδιλακια χαμηλα μουρλια!!!!!

Μηπως να μου δανεισει καποια τα μανωλοπαπουτσια της για το γαμο ? Γιατι 800 ευρω για πεδιλακι δεν δινω.... :D

:lol::lol::lol:

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Εγω στο γαμο ειχα φαει τον κοσμο να βρω ροζ πεδιλο γιατι δε μου αρεσαν ακθολου αυτα που κυκλοφορουσαν για νυφιατικα.

Πηγα λοιπον και τα παρηγγειλα σε γνωστο οικο σε ροζ χρωμα, 7ποντα με ροζ swarovski και παρολο που εδωσα 450€ τα καταευχαριστηθηκα και τα ξαναφορεσα!!!! Χαλαλι τους (αλλωστε ο γαμπρος τα πλερωσε!!!)

pixy εγώ βρήκα μία βιοτεχνία στην Άνω Τούμπα η οποία προμηθεύει και την ποδηλατούπολη και πήρα το κρεβατάκι μαζί με το στρώμα(ΜΕDIA) και την προίκα 500 ευρώ.

Συρταριέρα δεν πήρα γιατί προτίμησα να κάνω απευθείας τετράφυλλη ντουλάπα ........

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Σοφακι τα ανθρωπακια σημαινουν οτιθα μου δανεισεις τα δικα σου???? :lol:

Υπαρχει και αυτη η βιοτεχνια στην Αθηνα για οσες δεν το ξερετε... Πολύ καλες τιμες, καλή ποιοτητα και μαλιστα τα προιοντα τους θα τα βρειτε στα ΛΗΤΩ στη διπλη τιμη...

http://www.motherbaby.gr/home.htm

Θα σας πω μονο οτι κατι φανελακια που πηρα από κει για το μωρο μου βγηκαν τα καλύτερα απόλα τα υπολοιπα "επωνυμα" που αγορασα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...