Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρώτη φορά μακρυά από μωρό που θηλάζει

feniaf

Recommended Posts

koritsia kalispera, diabazw to forum kairo twra alla einai i prwti fora pou grafw,

antimetopizw sovaro ptoblima me ton andra mou kai ti diki mou psuxologia, exw ena mwraki 8misi minw to opoio thilazw apokleistika. se autous tous mines pote den exw koimithei makria tou, mias kai thilazoume polu kuriws ti nuxta(ksipanei sigoura 2 fores), to thema einai oti enw einai polu koinwniko paidaki otan erxetai to vradu de thelei kanena allo ektos apo mena, de mporei kaneis na to koimisei, kai an ksupnisei mesa ston upno tou de koimatai me kanena allo para mono me emena,

o andras mou mou zitaei epimona na pame kapou oi 2 mas gia ena sk, katalabainw oti exei dikio kai oti isws to xreiazetai i sxesi mas alla tremw stin idea oti tha aifsw to mwro na plantaksei olo to bradu (epeidi auto tha ginei) , epeisi na anferw oti de pernei me tiptoa mpoukali, kai oti mia fora pou xriastike na leipsw koimithike nistiki kai apo to polu klama, giati den epine to gala mou pou eixa afisei apo to mpoukali,sugnwmi gia to megalo post alla exw frikarei, apo ti mia einai to mwro mou kai apo tin alli o andras moupou psaxnei ti gunaika tou...

Διαφημίσεις

koritsia kalispera, diabazw to forum kairo twra alla einai i prwti fora pou grafw,

Καλησπερα, να σου ζήσει. Κι εγώ που θήλασα την κόρη μου μέχρι 11 μηνών δεν κατάφερα σε όλο αυτο το διάστημα να πάω πουθενά, μια φορά σκεφτήκαμε να πάμε σινεμά κ γύρισα άρων-άρων γιατί δεν έπιανε το μπουκάλι με το αντλημένο γάλα μου.. απλά κάντε υπομονή μέχρι να μεγαλώσει λίγο ακόμη

καλως ηρθες ομοιοπαθουσα και το λεω αυτο γιατι μπορει εμενα να κοιμαται σερι τα βραδια αλλα τη μερα ειναι ζωηρουλης και θελει εμενα και ολοι με λενε υπερβολικη που δεν θελω να το αφηνω ουτε για μια ωρα για ενα καφε και το περνω μαζι μου,τεσπα να μην σε κουραζω με τα δικα μου θα ανοιξω καποια στιγμη θεμα να τα πω και εγω!!!Κανε υπομονη κοπελα μου τι να κανες ειναι δυσκολο αυτο,αλλα να σου πω κατι εγω θα προτιμουσα να ειναι καλα το παιδι μου διακοπες πας οποτε θες!Ειναι και ο αντρας σου θα μου πεις αλλα δυστηχως οι αντρες δεν μπορουν καποιες φορες να καταλαβουν οτι απο τη στιγμη που γινεσαι μανα καποια πραγματα δεν μπορεις να τα κανεις οπως πριν!!Ας πουμε εγω δεν μπορω να αφησω το παιδι μου να παω διακοπες,μπορει να εχει δικιο απο τη μερια του και να το θελει,αλλα το μωρο ειναι μωρο πως να το κανουμε,μπορει να γινει αυτο ισως του χρονου που θα ειναι πιο μεγαλο αλλα να σου πω κατι εγω χωρις το παιδι μου δεν θα περνουσα καλα,εμενα ευτυχως ο δικος μου δεν με βαζει σε τετοια διληματα μου ειπε για διακοπες φετος αλλα εννοειτε με το μωρο το θελει και ο ιδιος του!Αυτο που θελω να σου πω με μια λεξη ειναι οτι τωρα πατε με το προγραμμα που σας εχει καθορισει το μωρο!!!

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Φένια γεια σου!

Να σου ζήσει το μωράκι σου καιμπράβο που τα έχεις καταφέρει τόσο καλά με το θηλασμό!

Νομίζω ότι πρέπει να δεις το θέμα λίγο αλλιώς.

Το μωρό σου σε έχει ανάγκη, όχι μόνο για να του παρέχεις γάλα. Του παρέχεις και αγάπη και ασφάλεια και...και...

Το να αφήσεις ένα τόσο μικρό μωρό μόνο του (χωρίς εσένα) για περισσότερες από 24 ώρες είναι λίγο βάρβαρο. Το μωράκι δεν έχει την ικανότητα να καταλάβει ότι θα ξαναγυρίσεις πχ σε 2 μέρες και απελπίζεται ότι σε έχασε. Δεν του λείπει μόνο το γάλα σου. Του λείπεις ΕΣΥ! Στην τελική και εντελώς νηστικό να μείνει για 2 μέρες δεν θα πάθει και τίποτα σοβαρό -άσε που το πιθανότερο είναι τελικά να φάει.

Τώρα να περάσουμε στο άλλο μωρό -τον άντρα σου. Δε λέω έχει και αυτός τα δίκια του. ΟΜΩΣ, μπορεί και να περιμένει λίγο -οκ...ίσως πολύ- καιρο ακόμα για το διήμερο που ονειρεύεται.

Αλλά για να είμαστε και λίγο δίκαιοι. Νομίζω ότι αν υπάρχει κάποιος να σας κρατήσει το μωρό για κάποιες ώρες -δεν είναι καν απαραίτητο να είναι βράδυ- καλό θα ήταν να ξεκινήσετε να κάνετε και μερικά πράγματαοι δυο σας. Θα σας κάνει καλό. Και στους 2! Πηγαίνετε για φαγητό ή για ένα ποτό ή ένα σινεμά. Μείνετε λίγο μόνοι σας να κουβεντιάσετε ή ό,τι άλλο θέλετε. Βάλτε το μωρό για ύπνο και βγείτε μέτά για λίγο. Και 1-2 ώρες μια χαρά διαφορά θα σας κάνουν.

Το μωρό στην διάρκεια της απουσίας σας δεν είναι απαραίτητο να πιει γάλα αφού δεν θέλει. Υποθέτω ότι έχετε ξεκινήσει τις στερεές οπότε μπορεί να φάει κάτι άλλο από αυτά που τρωει γενικώς. Πιθανότατα θα είναι πιο εύκολο για όποιον το φροντίζει κάτι τετοιο.

Και μην αισθάνεσαι τύψεις ούτε για το ένα ούτε για το άλλο μωρό σου.

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλά ο αντρας σου δεν σκέφτεται καθολου το μωρο ? Σορυ κιολας ....... αλλα αυτο το μικράκι δεν εχει την ικανοτητα να καταλάβει οτι η μαμα του παει 2 μερες ταξίδι και θα ξαναεπιστρεψει και θα είναι μεγαλο σοκ για αυτό . Θα ερθει και η ωρα που θα πάτε ταξίδι οι 2 σας .......

JJBjp3.png

Καλά ο αντρας σου δεν σκέφτεται καθολου το μωρο ? Σορυ κιολας ....... αλλα αυτο το μικράκι δεν εχει την ικανοτητα να καταλάβει οτι η μαμα του παει 2 μερες ταξίδι και θα ξαναεπιστρεψει και θα είναι μεγαλο σοκ για αυτό . Θα ερθει και η ωρα που θα πάτε ταξίδι οι 2 σας .......

Κοριτσια δεν ειμαστε μονο μαμαδες αλλα και γυναικες και συζυγοι!!!!

σιγουρα ειμαστε και γυναικες αλλα υπαρχουν και αλλοι τροποι να το δειξουμε στον αντρα μας νομιζω,ας πουμε να κοιμηθει το μωρο και να ετοιμασει μια ωραια ατμοσφαιρα με σεξυ εσωρουχα και τα λοιπα,πιστυεω πως η καθε γυναικα ξερει πως να αναδειξει τη θυληκοτητα της και πως να υπενθυμισει στον αντρα της και τον εαυτο της οτι ειναι γυναικα!!!!Φυσικα ειναι στην κριση της καθε μιας και στο πως το σκεφτεται καμια γυναικα δεν θελει να νιωθει ο αντρας της παραμελημενος,υπαρχουν πολλοι τροποι να το δειξουμε,ξερουμε εμεις ας βγαλουμε τον ασσο απο το μανικι και καλο παιχνιδι!!!!:D:D:D

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Διαφημίσεις

koritsia, euxaristw gia tis apantiseis, enooeitai oti o andras mou skeftetai to mwro giauto kiolas edw kai 8+ mines exoume vgei elaxista kai dne exoume paei pouthena, ton katalabainw ki auton alla kai to mwro opws kai na to kaneis einai allo...oso gia tin thilikotita pou lete makari na itan toso aplo...apla otan douleueis 8 wres ti mera ,meta gurnas spiti, to mwro, de polukoimatai kai eisai ptwma apo ta ksenuxtia, me to koimithiei to mwro kaneis ena mpanio girogora grigora ,mageireueis tipota gia tin epomeni mera kai trexeissssna koimitheis!!!!! toulaxiston egw... filia kai thanks, upomoni loipon!! :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...