Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μια ζωη...η ενα θαυμα αραγε?Δεν εχω λιγια..

Recommended Posts

Ψαχνοντας διαφορα οπως παντα βρηκα αυτο...σηντομο αλλα αξιζει..ειναι οτι πιο ομορφο εχω αντικρισει μετα το γιο μου δειτε το...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Να πω την αληθεια...εψαχνα βιντεο με εκτρωσεις,(γιατι τεθηκε ενα θεμα στη παρεα μας για το αν πρεπει η οχι να θανατωνουμε ενα εμβρυο)κ εβλεπα διαφορα...κ κατελιξα πως πριν διακοψεις μια κυηση πρεπει να δεις πως ειναι για ενα παιδι να του αφαιρεις τη ζωη γιατι καταλαβαινει κ επεσα επανω σ αυτο το βιντεο κ πραγματικα συνταραχτηκα...δε εχω δει κατι πιο ομορφο,οπως ειπα,με το παιδι μου.

Ειναι απεριγραπτο αυτη η εικονα!!!

Διαφημίσεις

Ειναι απιστευτο!Τετοια θα επρεπε να βλεπουμε ξανα κ ξανα στη τηλεοραση,να εφραινεται η ψυχη μας!

Αχ γιατι μου τα κάνατε αυτα? Πάλι αρχισα τα κλάματα απο την συγκίνηση.Είμαι και στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και με το παραμικρό τρεχουν τα δακρυα.Συγκλονιστικό πάντως το βίντεο.

Διαφημίσεις

εν το μεταξυ διαβασατε τα σχολια? ελεος! μια μικρη παρενθεση..πιστευουμε δε πιστευουμε ειναι κατι σιγκλονιστικο ολο το βιντεο! κριμα για καποιους που αντιδρουν ετσι(εγω πιστευω ε!μη παρεξηγηθω):)

1-2-3MPOMPIRES!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...