Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κομμώτρια και αισθητικός?

Recommended Posts

Γεια σας:PΔεν είμαι σίγουρη αν γράφω στη σωστή ενότητα θα ήθελα όμως να με βοηθήσετε.

Ψάχνω κομμώτρια που να ερχεται στο σπίτι(Ν.Ηράκλειο) και αισθητικό για καθαρισμό προσώπου στην περιοχή μου ή σε κοντινές περιοχές.

Εχετε να μου προτείνετε κάποιες?Ευχαριστώ;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Γεια σας:PΔεν είμαι σίγουρη αν γράφω στη σωστή ενότητα θα ήθελα όμως να με βοηθήσετε.

Ψάχνω κομμώτρια που να ερχεται στο σπίτι(Ν.Ηράκλειο) και αισθητικό για καθαρισμό προσώπου στην περιοχή μου ή σε κοντινές περιοχές.

Εχετε να μου προτείνετε κάποιες?Ευχαριστώ;)

Για να μην ανοίξω νεο θέμα,γνωρίζει καμια πόσο κοστίζει περίπου ο καθαρισμός προσώπου σε δερματολόγο και τι ακριβώς περιλαμβάνει?Δηλ είναι όπως αυτό που κάνουμε στην αισθητικό ή κατι άλλο?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Για να μην ανοίξω νεο θέμα,γνωρίζει καμια πόσο κοστίζει περίπου ο καθαρισμός προσώπου σε δερματολόγο και τι ακριβώς περιλαμβάνει?Δηλ είναι όπως αυτό που κάνουμε στην αισθητικό ή κατι άλλο?

Φιλενάδα,δεν έχω ακούσει ποτέ για καθαρισμό προσώπου σε δερματολόγο, δεν είμαι σίγουρη ότι ασχολούνται με τέτοια.Εγώ έκανα παλιά αρκετές φορές χημικό peeling,αλλά επειδή δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα,δεν είδα και καμιά διαφορά.

Ο ίδιος ο δερματολόγος μου το πρότεινε...γι'αυτό ρωτάω

Γιατί βρε χωρίς πρόβλημα εκανες χημικό πηλινγκ?Νομίζω αυτό το κάνουν όσοι έχουν σημαδάκια ή καποιο πρόβλημα που χρειάζεται δραστικά μέσα

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Ο ίδιος ο δερματολόγος μου το πρότεινε...γι'αυτό ρωτάω

Γιατί βρε χωρίς πρόβλημα εκανες χημικό πηλινγκ?Νομίζω αυτό το κάνουν όσοι έχουν σημαδάκια ή καποιο πρόβλημα που χρειάζεται δραστικά μέσα

Ήξερε την μάνα μου και μας είπε ότι με επίσκεψη στο βιβλιάριο,το κάνει δωρεάν.Θα έλαμπε περισσότερο το δέρμα.5 συνεδρίες κάναμε,αν θυμάμαι καλά,αλλά ήμουν και μικρούλα και είχα ούτως ή άλλως λαμπερό δέρμα.

Τώρα που σίτεψα,ίσως να έβλεπα κάποια διαφορά.

Διαφημίσεις

Aααα...εγω που τον ρώτησα μου είπε το χημικό πηλινγκ δεν το δικαιολογεί το ταμείο...χμμμ

Αυτό που σου λέω έγινε το 2001 και δεν το έγραφε σαν χημικό peeling.

Κάτι άλλο έγραφε,που το δικαιολογούσε το ταμείο και έπαιρνε τα λεφτά του.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...