Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ολοημερο καλοκαιρινο προγραμμα δημιουργικης απασχολησης.

Recommended Posts

καλημερα μανουλες! Εχω ενα θεμα προς συζητηση...

Τωρα που κλεινουν τα σχολεια τιθεται το ζητημα για μας τις εργαζομενες τι θα γινουν τα παιδια μας.Χθες απο το νηπιαγωγειο μας δωσανε εντυπο απο το δημο για ολοημερο καλοκαιρινο τμημα δημιουργικης απασχολησης που λειτουργει καθε χρονο στο δημο μας.Αρχισα λοιπον να σκεφτομαι το ενδεχομενο να κανω αιτηση για τον γιο μου.

Το θεμα μου ποιο ειναι? Το παιδι μου φοιτησε φετος στα προνηπια σε ολοημερο τμημα και τα πηγαμε πολυ καλα, δλδ του αρεσε, εκανε φιλους απεκτησε ενδειαφεροντα κτλ.Τωρα ομως που κλεινουν τα σχολεια θα πρεπει να τον παω στο χωριο για το καλοκαιρι ή να δουλευω μονο απογευμα για να τον προσεχει παντα καποιος.ΔΕΝ θελω να τον αποχωριστω τοσο μεγαλο διαστημα αλλα απο την αλλη φοβαμαι μηπως τον κουρασει το να μη σταματησει το σχολειο και δημιουργηθει αρνητικη εικονα. φυσικα Αααααν τον παρουν στο θερινο θα τυχει καποιες μερες να παει και στους παππουδες στο χωριο ή να φυγουμε οικογενειακως καπου λιγες μερες.

Εσεις τι γνωμη εχετε?Τι μου προτεινετε?:confused::confused:

Αναμενω με...αγωνια τις γνωμες σας, ομως τωρα φευγω στη δουλεια:(:(

See u later this evening!!::P:p

Διαφημίσεις

Εγω τον εγραψα εδω (στο Βελγιο) σε αντιστοιχο προγραμμα. Βεβαια εχω την πολυτελια να εχω την μαμα μου εδω οποτε μια βδομαδα θα πηγαινει μια βδομαδα θα καθετε σπιτι να ξεκουραστει.. Τον εγραψα στην μουσικη και στο τενις. Και εχει και φυλαξη απο τις 7μισι μεχρι τις 6... Σιγουρα θα κουραζεται οταν πηγαινει (στην ηλικια του στο σχλειο κοιμουνται το μεσημερι) αλλα αν μεινει συνεχια στο σπιτι δεν θα βγαινει κανενας εξω. (Η γιαγια δεν τους βγαζει και τους δυο μαζι)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...