Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ενα..ΑΝΤΙΟ..[Τάκης Πιερρουτσάκος]

ave

Recommended Posts

Μολις τον ειδα στην φωτογραφια....

Δεν το πιστευω πως βρισκετε κάτω απο το χωμα :(:(:(:(

Μονο δακρυα εχω...σκεφτομαι ολα οσα εζησα μαζι του και κλαιω...

Πολυ νωρις εφυγες Τακη:(:( παρα πολυ νωρις:(

Χιλια ευχαριστω που μας εστειλες την φωτογραφια .

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Να είσαι καλά κοριτσάκι μου.

Εύχομαι από εκεί που βρίσκεται να βλέπει τώρα όλες εμάς και να καταλαβαίνει πόσο πολύ τον αγαπούσαμε.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Μπορεί κάποιος admin να μου πει αν επιτρέπεται να βάλω φωτογραφία του στο τόπικ;

Aυτο δεν απαγορευεται....δεν λεμε κατι ψευδες η κακοβουλο....δεν ξερω κατα πόσο θα ηθελαν οι συγγενεις του....μονο εκει κολλάω γιάυτο και δεν απαντησα πριν που ρωτησες.

Μολις τον ειδα στην φωτογραφια....

Δεν το πιστευω πως βρισκετε κάτω απο το χωμα :(:(:(:(

Μονο δακρυα εχω...σκεφτομαι ολα οσα εζησα μαζι του και κλαιω...

Πολυ νωρις εφυγες Τακη:(:( παρα πολυ νωρις:(

Χιλια ευχαριστω που μας εστειλες την φωτογραφια .

καλησπέρα.ειμαι και εγω ένα απο τα κορίτσια που <<άφησε>> ο Τάκης μας!:(:(:(:(θα ήθελα να σε παρακαλεσω αν θες και μπορείς να μου στείλεις και εμένα τη φωτό.το μαιλ.μου είναι [email protected] σε ευχαριστώ όμως έτσι και αλλίως για το χρόνο σου να διαβάσεις τη σημείωση μου.καλή συνέχεια!

Διαφημίσεις

Σκέφτηκα ότι κ εγώ θα ήθελα μια φωτογραφία του έπειτα σκέφτηκα ότι ίσως νιώσω χειρότερα αν τον δω, ακόμα ότι θα είμαι και μία παραπάνω που θα σας βάλει σε κόπο.. αλλά όσο και αν παλεύω με τις σκέψεις μου θα ήθελα πολύ να τον δω..

αν κάποια βρει το χρόνο το mail μου είναι [email protected]

ευχαριστώ

free+john σου έστειλα φωτογραφία του

σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!!!!!είμαι σίγουρη πως απο ψηλά που μας βλεπει είναι χαρούμενος που τα κορίτσια του είναι σαν μια γροθιά ενωμένα και αιτία είναι εκείνος!!!μόνο που ήταν λάθος η αφορμή δηλ. ο χαμός του να γνωριστούμε όλες έστω και μέσω μηνυμάτων.και πάλι σε ευχαριστώ!

Δε ξερω γιατι δεν μου χει τυχει να χασω καποιον δικο μου.Στα 40 κανουν στεφανι? θα μπορουσαμε να καναμε κατι ολες μαζι...για την μνημη του..ετσι το σκεφτηκα τωρα..μπορει και να μην γινεται πρακτικα..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Σκέφτηκα ότι κ εγώ θα ήθελα μια φωτογραφία του έπειτα σκέφτηκα ότι ίσως νιώσω χειρότερα αν τον δω, ακόμα ότι θα είμαι και μία παραπάνω που θα σας βάλει σε κόπο.. αλλά όσο και αν παλεύω με τις σκέψεις μου θα ήθελα πολύ να τον δω..

ευχαριστώ

Σου την εστειλα εγω...θα τον δεις ....σου γελάει !!!!:cry:

Διαφημίσεις

Δε ξερω γιατι δεν μου χει τυχει να χασω καποιον δικο μου.Στα 40 κανουν στεφανι? θα μπορουσαμε να καναμε κατι ολες μαζι...για την μνημη του..ετσι το σκεφτηκα τωρα..μπορει και να μην γινεται πρακτικα..

Θα μπορούσαμε να του γραψουμε δυο λογια σε μια μαρμαρινη πλακα και να την βαλουμε εκει.

ευχαριστώ

Σου την έστειλα

439056rvbdehj1y0.gif

Θα μπορούσαμε να του γραψουμε δυο λογια σε μια μαρμαρινη πλακα και να την βαλουμε εκει.

Eleni1 πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ιδέα αυτή. Να δούμε πρακτικά πως μπορεί να γίνει

439056rvbdehj1y0.gif

Διαφημίσεις

Όσο και αν προσπαθώ να το πιστέψω μου είναι αδύνατον... νιώθω τέτοια θλίψη

που δεν θα τον ξαναδώ πίσω από το γραφείο του να χαμογελάει, που δεν θα ακούσω τη φωνή του να μου λέει ότι όλα ειναι μια χαρά...

Ήσουν ο καλύτερος γιατρός μα πάνω από όλα άνθρωπος, που είχα γνωρίσει... Γιατί να φύγεις τόσο νωρίς... γιατί να μη προλάβω να σε δω έστω για μια τελευταία φορά...

θέλω τόσο πολύ να έρθω να σου αφήσω λίγα λουλούδια να σου πω ένα ευχαριστώ για όλα όσα είχες κάνει για μένα.... Πάντα θα είσαι στο μυαλό μου και στην καρδιά μου...

καλό ταξίδι Τακούλη μου θα σε αγαπάω για πάντα...

Κορίτσια είναι πολύ καλή η ιδέα να του γράψουμε δυο λόγια,από τα κορίτσια του όπως μας έλεγε, θα ήθελα και εγώ να με ενημερώσετε όταν το αποφασίσετε και αν είναι εύκολο να μου στέιλετε και εμένα τη φωτογραφία του.Το mail μου είναι [email protected].

Σας ευχαριστώ

κοριτσια δακρυσα...

δεν τον ηξερα αλλα ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει...

να ειστε σιγουρες πως οι προσευχες σας θα τον συντροφευουν εκει ψηλα!

το καλο,μονο καλο φερνει....

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Θέλεις να σου στείλω;;;;

Σε παρακαλώ κάνε μου τη χάρη και στείλε μου και εμένα γιατί είχα 1 χρόνο να τον δω και μου λείπει η χαμογελαστή, ήρεμη φατσουλα του.Το e-mal [email protected]

γεια σας κοριτσια τα 40 πρεπει να ειναι την 1 κυριακη του Ιουλιου παντα τα κανουν πιο νωρις .Αν ζητησω κ εγω μια φωτο θα πειραζε δεν ξερω ομως πως θα την λαβω οσο για την πλακα την μαρμαρινη οταν συναντηθουμε παμε κ το κανονιζουμε κατι ξερω απο αυτα βλεπετε εχω χασει αρκετους δικους μου

Όποια κοπέλα έχει φωτογραφία και της είναι εύκολο θα ήθελα κι εγώ στο [email protected].

Όσο για αυτό που συζητάμε για την πλάκα νομίζω πως εάν πάμε στο νεκροταφείο θα μας πουν κάτι έστω δυο λόγια από εμάς "Τάκη καλό σου ταξίδι... τα κορίτσια σου" αλλά δεν θα έπρεπε λογικά να πάρουμε άδεια και από την οικογένειά του ???

.... Έχω στο πορτοφόλι μου μια κάρτα του. Μου είχε γράψει επάνω ημερομηνία τοποθέτησης σπιράλ και τον τύπο.... και του είχα πει "Μα τί μου το σημειώνετε γιατρέ ? Πάλι εδώ δεν θα έρθω?"....

και μου απάντησε χαμογελώντας γαλήνια όπως πάντα έκανε "Ποτέ δεν ξέρεις"....

Τάκη πόσο δίκιο είχες τελικά. Μέχρι και σε αυτό με είχες φροντίσει.

Σ' ευχαριστώ - δεν θα σε ξεχάσω ποτέ !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

δεν πιστευω να κανουμε κατι κακο γραφοντας μια πλακα δειχνουμε οτι τον σεβομαστε τον αγαπαμε κ μας λειπει γιατι ολες μας αισθανομαστε το ιδιο εγω τον ειχα 14 χρονια γιατρο κ οταν πηγαινα στο ιατρειο κ εκλαιγα με τα προβληματα μου με κλιμακτιριο με κυστες κα πολυποδες κ τοσα αλλα με αγκαλιαζε κ μου ελεγε ..Μαρακι μου υπομονη .Ο ταν του πηγα τις δυο κορες μου η μεγαλη εκανε 3 παιδακια κοντα του στο Μητερα κ η μικρη ειχε τις πολυκυστικες .κ κλαιμε ΟΛΕΣ ΜΑΣ για αυτον τον ΑΓΙΟ ανθρωπο κ γιατρο δεν μας επιτρεπεται να κανουμε μια απλη πλακα με δυο λογια εσεις τι λετε ρε κοριτσια

Εγω πιστευω οτι εχουμε δικαιωμα να κανουμε κατι για τη μνημη του.πονεσαμε πολυ...και δε καταλαβαινω ποιον μπορει να ενοχληει μια τετοια κινηση.το θεμα ειναι πως θα το κανουμε..πως θα μαζευτουμε ολες για να το συζητησουμε.θελετε να κανουμε μια λιστα με τα ονοματα οσων μπορουν απο εμας,να δουμε ποσες μαζευομαστε?

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Πρωτα θα γραψουμε δυο λογακια μεσα απο την καρδια μας και μετα θα μας το φτιαξει καποιος σε μαρμαρινη πλακα (εχει εξω απο το νεκροταφειο μαγαζια)....θα δουμε πόσο κοστίζει και θα πληρωσουμε ολες μαζι.

Τι θα λεμε ειναι το δυσκολο....ειναι φτωχα τα λόγια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...