Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Από ομοιοπαθητική μία άλλη άποψη

Recommended Posts

Η νεραϊδομαμά μας είναι στο νοσοκομείο και χρειάζεται όλη τη θετική μας ενέργεια!

Αν θέλετε θα σας πω λεπτομέρειες αργότερα, πάω να κοιμήσω τα μικρά τώρα...

:shock: :shock: :shock: :shock:

Πες μας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

αλλά καλύτερα σε κάποιο άλλο τόπικ΄

πχ http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=157

γιατί θα μας βγάλουν για off topic!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 113
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και εύχομαι γρήγορα περαστικά.

Η μεσεντέριος αφορά τους λεμφδένες που βρίσκονται ανάμεσα στα έντερα και πρήζονται απ΄ότι φαίνεται με κάθε ίωση προκαλώντας κολικούς που μπορεί να παραξηγήθουν για συμπτώματα οξείας σκωλυκοηδίτιδας. Αρκεί να σας πω ότι ανήμερα το Πάσχα κάναμε πάλι υπέρηχο στην Ευρωκλινική για να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι κάτι άλλο. Παρ΄όλα αυτά δεν είμαστε εντελώς σίγουροι ότι δεν υπάρχει και κάτι άλλο γι αυτό ψαχνόμαστε. Αν καμιά μαμά έχει παρόμοια εμπειρία θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε απόψεις. Ο γιός μου είναι τώρα σχεδόν 5 ετών και το πρόβλημα παρουσιάστηκε περίπου πριν από 1 χρόνο.

ευχομαι να ειναι περαστικα.......ενα χρονο ε ;;; καταλαβαινω κ την αγωνια σας κ ολα.......για παιδοακτινολογο -εξαιρετικη- εχω να σου προτεινω την Κατσικαρη στη λεωφ. αλεξανδρας ηταν στο Παιδων κυριακου.

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΜΑΡΙΑ

Ειδικότητα: ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ

Διεύθυνση: Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 116Α

Τ.Κ.: 114 75

Πόλη: ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο: 2106428174

ειναι ακριβη, 80 ευρω ο υπερηχος χωρις ταμειο, εμεις στριμωχνομαστε πραγματικα για να τα δωσουμε, αλλα δεν το μετανιωνω με τιποτα.

Αν παρεις αυριο τηλ. θα την πετυχεις γιατι μου ειπε θα λειπει τις επομενες μερες. Ελπιζω πραγματικα να πανε ολα καλα.....οσο για την ομοιοπαθητικη, φυσικα κ να το δοκιμασετε, ενδεχομενως να χρειαζεται κ καποια αλλαγη στη διατροφη του παιδιου;; (δεν ξερω, εικαζω, εσεις φανταζομαι θα τα εχετε ψαξει ολα...)

jen μαλλον, κατα πασα πιθανοτητα , το επαθε απο το κολυμβητηριο....ναι ειναι κουλο το ξερω, αλλα τα ατυπα βρισκονται στο νερο κ την υγρασια......δεν ξερω πως δι#(*ο τη βρηκαν τοσο εξασθενημενη κ την πατησαμε , αλλα δεν το ξαναπαμε σε κλειστο κολυμβητηριο το παιδι...μονο ανοιχτο κ φυσικα θαλασσα.....δεν κολλαει απο καποιον ουτε σε καποιον, ειναι μολυνση...(με το καλο το μπεμπε σου, αν δεν ηταν κ αυτα τα τικερ να ενημερωνουν....!!!)

ευχαριστουμε για τα περαστικα, εσεις vann πως πατε;;

mesastoura αν εννοεις το θεμα με τους λεμφαδενες , δεν μπορεις να χαλαρωσεις οταν υπαρχουν ακομα συμπτωματα, οι λεμφαδενες δεν ειναι κ τοσο απλη υποθεση, χρειαζονται συνεχη παρακολουθηση ...

νεραιδομαμα ελπιζω να μη συνεβη κατι ασχημο,μου ρθε καπως αποτομα αυτο με το νοσοκομειο, μακαρι να πανε ολα καλα κοπελα μου....!!

Κοπέλες θα τη ρωτήσω αύριο αν θέλει να "δημοσιοποιήσω" το πρόβλημά της και θα σας πω, ΟΚ?

Και σίγουρα θα της μεταφέρω τη θετική σας ενέργεια!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Κοπέλες θα τη ρωτήσω αύριο αν θέλει να "δημοσιοποιήσω" το πρόβλημά της και θα σας πω, ΟΚ?

Και σίγουρα θα της μεταφέρω τη θετική σας ενέργεια!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Θετική σκέψη και ενέργεια και απο εμας! Εύχομαι σήμερα να είναι μια καλύτερη μέρα για τη νεραιδομαμα και για όλους μας.:)

DaF σ΄ευχαριστώ. Έχουμε ήδη πάει στην ΄Κατσικάρη. Περμπιπτόντως εμάς μας πήρα 100 ευρώ πέρσυ το καλοκαίρι. Δεν πειράζει κι εμένα μου φάνηκε καλή. Θα ξαναπάμε τώρα σε φάση ηρεμίας του παδιού για να δούμε αν μικραίνουν τότε οι λεμφδένδες του στο φυδιολογικό.

Κορίστια δεν το ψάχνουμε από περιέργεια. Κι εγώ συμφωνών όταν κάτι περνάει μην το πολυψάχνεις, αλλά επανεμφανίζεται τακτικά κι όταν αυτό συμβαίνει ανησυχούν και οι γιατροί. Πάντως κι εγώ κατά βάθος πιστεύω ότι έχει να κάνει με τις ιώσεις και δεν έχει αυτοτελή αιτία, παρ΄όλαυτά ανησυχούμε όσο να ναι. Τώρα περιμένουμε να είναι για λίγο υγιής από ιώσεις για να κάνουμε κάποιοες εξετάσεις που αποκλείουν (ελπίζω) ότι έχει κάποιο άλλο χρόνιο πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους και όλες.

Να σας πω την σαββατοκυριακάτικη επιδρομή μας ?

Ο πιτσιρίκος με την νιοστή λαρυγγίτιδα για φέτος. Ο Κ. λέει ΣΠΟΝΤΖΙΑ 10Μ.

Η μικρή με φαρυγγίτιδα και ωτίτιδα, το ένα αυτί δε κλειστό από κυψελίδα, δεν ακούει καλά. Ο Κ. λέει μεντορίνουμ 200 ch.

Αυτά Παρασκευή απόγευμα, φάρμακα για σκ.

Και καλά το μεντορίνουμ το πάλευα, αν όχι σε φαρμακείο, υπήρχε στην λίστα μας.

Η ΣΠΟΝΤΖΙΑ 10Μ ? Οεο ? Που είναι η σποντζία ?

Πρέπει να πήρα γύρω στα 50 φαρμακεία της περιοχής Αττικής τηλ. το πρωί του Σαββάτου.

Ένα στο Γαλάτσι είχε :-P:-P:-P.... 2 κάψουλες σποντζία ....:cry::cry::cry:

Ένα στη Νέα Σμύρνη είχε :-P:razz::-P..... 1 κάψουλα σποντζία ....:cry::cry::cry:

Το μεσημέρι πια, βρίσκω σε ένα φαρμακείο στην ...... Κηφισιά ..... 4 κάψουλες σποντζία :lol::lol::lol::lol: χαρά, της λέω να μου τα κρατήσει και τρέχω νωρίς το απόγευμα να τα πάρω όλα ..........

Τα παιδιά καλύτερα ..........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

chatzico τι τραβηξες κ εσυ,μικροτερη δυναμοποιηση δεν μπορουσες να δωσεις?τωρα ειστε καλυτερα?εμεις σημερα το απογευμα θα ξανα παμε στον γιατρο να δουμε τι γινεται με το συκωτι.

Αυτό θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα!!! :P

Καλά, δεν το συζητώ, αυτός είναι ο στόχος μου, γι' αυτό και τρέχω αγόγγυστα.

chatzico τι τραβηξες κ εσυ,μικροτερη δυναμοποιηση δεν μπορουσες να δωσεις?τωρα ειστε καλυτερα?εμεις σημερα το απογευμα θα ξανα παμε στον γιατρο να δουμε τι γινεται με το συκωτι.

Αυτή μου έδωσε, τι να του πω, να διαπραγματευτώ ? Αφού λέει αυτή, αυτή. Τον εμπιστεύομαι και δεν μπαίνω στην διαδικασία να δώσω κάτι άλλο. Να πώ την αλήθεια, έχω αρχίσει και το διασκεδάζω (αυτό λέγεται μαζοχισμός, δεν ξέρω αν η όμοιο κάνει κάτι σε αυτό :lol::lol:). Λέω, 99% θα δώσει κάτι που δεν έχω. Σε ποιά περιοχή θα τρέξουμε σήμερα ? Έχει και την πλάκα του ........

Είναι πάντως καλύτερα. Περαστικά και σε εσάς.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

...Τον εμπιστεύομαι και δεν μπαίνω στην διαδικασία να δώσω κάτι άλλο. Να πώ την αλήθεια, έχω αρχίσει και το διασκεδάζω (αυτό λέγεται μαζοχισμός, δεν ξέρω αν η όμοιο κάνει κάτι σε αυτό :lol::lol:). Λέω, 99% θα δώσει κάτι που δεν έχω. Σε ποιά περιοχή θα τρέξουμε σήμερα ? Έχει και την πλάκα του ........

Πολύ χαίρομαι που το βλέπεις έτσι. Αντί να βλέπεις μια χαζοταινία δράσης στο χαζοκούτι ζήτε κανονικά την περιπέτεια.

Άψογα! αφού το διασκεδάζεις.

Μπόλικη θετική ενέργεια σε αυτό το νήμα, ελπίζω να πάνε όλα καλά με την fairy's mom :confused:

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Καλημερα εμας τα νεα μας μαλλον ειναι καλα,η σπληνα ειναι πολυ καλα,το συκωτι ομως ειναι ακομα πρησμενο,εχει ξεπρηστει λιγο απο την προηγουμενη φορα,μου ειπε οτι χρειαζεται χρονος.Θα ξανα παμε τελος της αλλης εβδομαδας κ θα ξανα επαναλαβουμε εξετασεις αιματος.

Νεραιδομαμα ευχομαι να πανε ολα καλα.

chatzico περαστικα σας κ παλι.

Η δικιά μου προσπάθεια με την ομοιοπαθητική κορίτσια δεν είχε δυστηχώς αίσιο τέλος.

Αν και είμαι υπέρμαχος ...τελικά μόνο στον bebbako έπιασε και φυσικά θα την συνεχίσω σε εκείνον.

Εγώ μετά από 6 μήνες δεν είχα άλλη αντοχή και εγκατέλειψα.

Ξεκίνησα τον Δεκέμβριο (για κάποια δερματικά προβλήματα που είχα) αλλά ταλαιπωρήθηκα τόοσο πολύ που αναγκάστηκα να πάρω πάλι την κορτιζόνη μου μπας και περάσω καλό καλοκαίρι.

Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω να ξεπερνάτε τα προβλήματά σας με ομοιοπαθητική !!!

Μπράβο

Ξεκινησα και εγω ομοιοπαθητικη εχτες για εντονη τριχοπτωση!Μου εδωσε 4 χαπακια την ημερα.....πως σας φαινονται ,πολλα?

Το περιεργο ειναι οτι δεν μου εδωσε κατι για την τριχοπτωση αλλα βιταμινες πρωι βραδυ....και ενα αλλο συστατικο για μυκητιασεις/καλη λειτουργεια εντερου -που ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα!

Μηπως κανει λαθος η γιατρος μου?Αρχιζω και αμφιβαλω!!

Διαφημίσεις

messinia δεν καταλαβα, σε ομοιοπαθητικο πηγες ;;;:confused:
Ναι,σε κεντο ομοιοπαθητικης στο Μαρουσι.Μου ειπαν οτι ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα!

Ζητησα να δω την κ.Βαλαμοντε,αλλα λογου φορτου εργασιας με εστειλε στην Μποντγκιλα!

Εχω αλωπεκεια,λογω αγχους!

Δεν ζητησε να δει καν,το κεφαλι μου...απλα ακουσε οτι ειχα να της πω και μου εδωσε 4 χαπακια.....βιταμινες για τα μαλλια και ενα χαπακι για μυκητιασεις και εντερικα προβληματα!!!

Μηπως κατι δεν παει καλα??????

Το θεμα ειναι πως....εκει που εχουν πεσει τα μαλλια μου βλεπω αποτελεσμα....χωρις καμια θεραπεια!Εχτες ξεκινησα αλλωστε!!Μηπως να παω σε δερματολογο??

Μηπως η περιπτωση μου θελει απλα και μονο βιταμινες??Τι να πω,δεν ξερω...!!

Ξεκίνησα τον Δεκέμβριο (για κάποια δερματικά προβλήματα που είχα) αλλά ταλαιπωρήθηκα τόοσο πολύ που αναγκάστηκα να πάρω πάλι την κορτιζόνη μου μπας και περάσω καλό καλοκαίρι.

Μπράβο

Το πιο πιθανό είναι ότι τα δερματικά σου προβλήματα οφείλονται στη διατροφή, ίσως σε δυσανεξία στη γλουτένη.

Όπως επίσης και σε καντιτίαση, μια και κλασικό σύμπτωμα της καντιτίασης είναι τα δερματικά προβλήμα, πχ έκζεμα, ψωρίαση.

Οπότε τι να σου κάνει η ομοιοπαθητική αν δεν προσέξεις κάποια πράγματα στη διατροφή σου;

Για ανακούφιση δοκίμασε τους κρυστάλλους αλατιού ιμαλαϊων.

Θα σε βοηθήσει πολύ αν ακούσεις αυτή τη συνέντευξη που είναι σε τέσσερα μέρη:

http://products.mercola.com/himalayan-salt/

Ναι,σε κεντο ομοιοπαθητικης στο Μαρουσι.Μου ειπαν οτι ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα!

Ζητησα να δω την κ.Βαλαμοντε,αλλα λογου φορτου εργασιας με εστειλε στην Μποντγκιλα!

Εχω αλωπεκεια,λογω αγχους!

Δεν ζητησε να δει καν,το κεφαλι μου...απλα ακουσε οτι ειχα να της πω και μου εδωσε 4 χαπακια.....βιταμινες για τα μαλλια και ενα χαπακι για μυκητιασεις και εντερικα προβληματα!!!

Μηπως κατι δεν παει καλα??????

Το θεμα ειναι πως....εκει που εχουν πεσει τα μαλλια μου βλεπω αποτελεσμα....χωρις καμια θεραπεια!Εχτες ξεκινησα αλλωστε!!Μηπως να παω σε δερματολογο??

Μηπως η περιπτωση μου θελει απλα και μονο βιταμινες??Τι να πω,δεν ξερω...!!

Επειδή το γνωρίζω καλά αυτό το κέντρο θα έλεγα να κάνεις υπομονή να δεις τι θα γίνει.

Μην πας ακόμα σε δερματολόγο. Εδώ http://www.classicalhomeopathy.gr/gr/docs.htm πήγες σωστά;

Η δική σου μάλλον είναι νέα γιατρός για αυτό δεν είναι στην λίστα. Βοήθησε κανείς άλλος ή ήταν μόνη της;

α! και οποιαδήποτε έντονη αλλαγή (σύμπτωμα) παρατηρήσεις, προς το καλύτερο ή χειρότερο, μην διστάσεις ΚΑΘΟΛΟΥ να πάρεις στην ίδια τηλέφωνο.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Η δικιά μου προσπάθεια με την ομοιοπαθητική κορίτσια δεν είχε δυστηχώς αίσιο τέλος.

Αν και είμαι υπέρμαχος ...τελικά μόνο στον bebbako έπιασε και φυσικά θα την συνεχίσω σε εκείνον.

Εγώ μετά από 6 μήνες δεν είχα άλλη αντοχή και εγκατέλειψα.

Μπράβο

Το πιο πιθανό είναι ότι τα δερματικά σου προβλήματα οφείλονται στη διατροφή, ίσως σε δυσανεξία στη γλουτένη.

Όπως επίσης και σε καντιτίαση, μια και κλασικό σύμπτωμα της καντιτίασης είναι τα δερματικά προβλήμα, πχ έκζεμα, ψωρίαση.

Οπότε τι να σου κάνει η ομοιοπαθητική αν δεν προσέξεις κάποια πράγματα στη διατροφή σου;

Για ανακούφιση δοκίμασε τους κρυστάλλους αλατιού ιμαλαϊων.

Θα σε βοηθήσει πολύ αν ακούσεις αυτή τη συνέντευξη που είναι σε τέσσερα μέρη:

http://products.mercola.com/himalayan-salt/

Η αλήθεια είναι οτι και μια φίλη μου

που υποφέρει απο ατοπική δερματίτιδα

δεν είδε προκοπή με την ομοιοπαθητική!

Μου είπε οτι εαν δεν είχε ξεκινήσει την ομοιοπαθητική

πρώτα στο παιδί της

(που είχε δει θεαματική βελτίωση)

θα είχε την χειρότερη γνώμη!

Ο ομοιοπαθητικός γιατρός της είπε

οτι τα δερματικά είναι τα τελευταία που γιατρεύονται.

Οσο για τη διατροφή που λες Rosie

όντως, ήταν το πρώτο που έκανε

πήγε και έκανε τεστ δυσανεξίας (εξετάσεις αίματος)

είδε ποιά φαγητά έπρεπε να αποφύγει

και έκανε ειδική διατροφή για πάνω απο 3-4 μήνες.

Αλλά κι απο εκεί δεν είδε μεγάλα αποτελέσματα.

Κι ετσι αποφάσισε να κάνει ομοιοπαθητική

μιας και είχε δει οτι η κόρη της

είχε πάει πάρα πολύ καλά

με κάτι προβλήματα υγείας που είχε.

Νομίζω οτι κάπου το είχα διαβάσει κιόλας

οτι τα δερματικά προβλήματα

είναι κάπως πιο δύσκολα να αντιμετωπιστούν με την ομοιο....

...όχι ακατόρθωτο αλλά δύσκολο!

Επειδή το γνωρίζω καλά αυτό το κέντρο θα έλεγα να κάνεις υπομονή να δεις τι θα γίνει.

Μην πας ακόμα σε δερματολόγο. Εδώ http://www.classicalhomeopathy.gr/gr/docs.htm πήγες σωστά;

Η δική σου μάλλον είναι νέα γιατρός για αυτό δεν είναι στην λίστα. Βοήθησε κανείς άλλος ή ήταν μόνη της;

Ναι,σε αυτο πηγα!Μου συστησαν την Βαλαμοντε και αυτη ζητησα,αλλα λογω φορτου εργασιας δεν μπορουσε να με δεχτει παρα μετα απο 1 μηνα!Εγω δεν ηθελα να περιμενω και μου συστησαν να παω στην Μποντγκιλα ή καπως ετσι που ειναι στο ιδιο κεντρο!!

Ναι,το ονομα της οντως δεν υπαρχει!

Η γιατρος μου ειναι Ρωσιδα -μαλλον -και ειναι ψυχιατρος!

Της εξηγησα το προβλημα(τριχοπτωση λογω υπερβολικου αγχους) και μου ειπε θα συννενοηθει και με την Βαλαμοντε να αποφασισουν τι θα μου δωσουν!!

Ηδη βλεπω βελτιωση,χωρις καμια θεραπεια....και ανυσηχω μην κανω καμια βλακεια!!

Περιμενα τουλαχιστον πως θα μου εδινε κατι που να βοηθα στην τριχοπτωση ή στο αγχος!!

πήγε και έκανε τεστ δυσανεξίας (εξετάσεις αίματος)

είδε ποιά φαγητά έπρεπε να αποφύγει

και έκανε ειδική διατροφή για πάνω απο 3-4 μήνες.

Αλλά κι απο εκεί δεν είδε μεγάλα αποτελέσματα.

Αυτό το τεστ με το αίμα το έκανα κι εγώ στην Αγγλία και για αρκετό καιρό ακολουθούσα διατροφή που απέκλειε τις "ένοχες" τροφές αλλά δεν είδα το παραμικρό αποτέλεσμα στις ημικρανίες μου.

Και πώς να το έβλεπα αφού μου έβγαλε ότι με ενοχλεί πχ το βοδινό αλλά όχι η ζάχαρη! :shock:

Αλλά εκείνο τον καιρό αυτά ήξερα αυτά έκανα...

Μόνο όταν ακολούθησα παλαιολιθική δίαιτα είδα δραματική βελτίωση και καθάρισε εντελώς το δέρμα μου από σπυράκια, κοκκινίλες κτλ.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/01/03/fend-off-psoriasis-and-eczema-with-simple-inexpensive-remedies.aspx

Μόνο όταν ακολούθησα παλαιολιθική δίαιτα είδα δραματική βελτίωση και καθάρισε εντελώς το δέρμα μου από σπυράκια, κοκκινίλες κτλ.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/01/03/fend-off-psoriasis-and-eczema-with-simple-inexpensive-remedies.aspx

Ααα! Θα της το πω! ;)

Πολύ χαίρομαι που το βλέπεις έτσι. Αντί να βλέπεις μια χαζοταινία δράσης στο χαζοκούτι ζήτε κανονικά την περιπέτεια.

Άψογα! αφού το διασκεδάζεις.

Ναι, ναι, μια η Λάρα Κρόφτ και μετά εγώ ....... στην ζούγκλα της ασφάλτου :lol::lol::lol:

Έτσι μπράβο, θετική διάθεση, chatzico, περαστικά σας, Vann, εύχομαι καλά νέα, Νεραϊδομαμά, με τόση θετική ενέργεια, όλα καλά θα πάνε...

Τώρα θετική διάθεση το λένε αυτό, εκτεταμένη χαζοχαρουμενίαση το λένε ..........

Καλημερα εμας τα νεα μας μαλλον ειναι καλα,η σπληνα ειναι πολυ καλα,το συκωτι ομως ειναι ακομα πρησμενο,εχει ξεπρηστει λιγο απο την προηγουμενη φορα,μου ειπε οτι χρειαζεται χρονος.Θα ξανα παμε τελος της αλλης εβδομαδας κ θα ξανα επαναλαβουμε εξετασεις αιματος.

Νεραιδομαμα ευχομαι να πανε ολα καλα.

chatzico περαστικα σας κ παλι.

Χαίρομαι που βελτιώνεται η κατάσταση της μικρής !!!!!

Εύχομαι ολόψυχα και η νεραιδομαμά να είναι καλά !!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Μπραβο βρε vann!!!!!!πολυ χαιρομαι!!

απο τη νεραιδομαμα κανενα νεο;

chatzico εχεις πολυ πλακα:-P:razz::-P

τα δικα μας νεα ειναι τα εξης:

παμε στο παιδων , σε αλλους γιατρους, ειδικους για το θεμα. και ακουμε :

'ααα πρεπει οπωσδηποτε να της κανετε εμβολια γιατι εχετε δει εσεις παιδακια που παθανε ετουτο κ εκεινο κ πεθανανε;;;;' (ασχετο με το θεμα μας !!:shock:)

'δεν εχει σημασια που πηρε αντιβιωση ουτε που μειωθηκε το πρηξιμο, πρεπει να βγει ο αδενας'

(γιατι καλε να βγει; :confused:)

'γιατι αυτα αυξομειωνονται' (ε και τι μας εδωσαν αντιβιωση αν ειναι ετσι;;; :confused:)

συμπερασμα: οσο ειδικος κ αν ειναι ενας γιατρος, αν σε αντιμετωπιζει σαν τον ανιδεο που δεν ξερεις ποσο κακο κανεις στο παιδι σου γιατι εισαι ασχετος κ βλαξ, ε, ειναι αδυνατο να τον εμπιστευτεις...

αλλο συμπερασμα....:η μειωση του πρηξιματος ξεκινησε απο τη 2η μερα των ομοιο, το ιδιο και η διακοπη του ροχαλητου το ιδιο και η διακοπη του εντονου ρουθουνισματος που ειχε (οπως στα κρεατακια ας πουμε) εδω κ ενα τετραμηνο.........

αφου ο Κ. ειπε να περιμενουμε 3-4 εβδομαδες , θα το προσπαθησουμε πολυ να περιμενουμε....θα δουμε βεβαια κ τι θα πουν οι δικοι της γιατροι στο αλλο παιδων....αλλα ειμαι αισιοδοξη.....:-)

οσο για τα εμβολια...ουτε την αφησα να το συνεχισει το τροπαριακι..ουτε το συζητησα μαζι της ...αν ειναι δυνατον δλδ λες κ ξερουν τι εχεις συνεννοηθει εσυ με το γιατρο σου κ τι σχημα θες να ακολουθησεις κ ποιο ειναι το προφιλ του παιδιου κ της οικογενειας...ντουγρου εμβολια χωρις να κοιταμε καμια παραμετρο....:?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...