Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Από ομοιοπαθητική μία άλλη άποψη

Recommended Posts

Μήπως υπάρχει κάποιος/καποια που να μπορεί να μου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια και τους παιδιάτρους – ομοιοπαθητικούς??

Η μικρή μου είναι 15 μηνών και ο γιατρός που είχαμε έως τώρα ήταν συντηρητικός με τα φάρμακα και τα εμβόλια. Αντιβίωση δεν της έχω δώσει έως τώρα. Εμβόλια έχουμε κάνει τις 3 πρώτες δόσεις του infarin και τις 2 πρώτες δόσεις του εμβολίου της ηπατίτιδας Β. Ο παιδίατρος όμως βγαίνει στη σύνταξη και έχουμε μείνει από γιατρό. Σε λίγες μέρες πρέπει να κάνει το 3ο εμβόλιο για την ηπατίτιδα Β. Κάνοντας μερικές γνωριμίες με παιδιάτρους απογοητεύτηκα εντελώς… μέχρι που με μάλωσαν κάποιοι ή κατηγόρησαν το γιατρό που είχα μέχρι τώρα επειδή δε τις κάναμε και κάποια άλλα εμβόλια… Είμαι γνώστρια της ομοιοπαθητικής και πάρα πολύ υπέρ της εδώ και πολλή καιρό. Δε γνώριζα όμως ότι μπορούν και τα παιδιά να την ακολουθήσουν. Μέσα από το ψάξιμο που έκανα έμαθα για αυτό και το σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα θα την ακολουθούμε οικογενειακώς.

Το ερώτημα που θέλω να θέσω (γιατί αν και έχω βρει παιδίατρο ομοιοπαθητικό δε χρειάστηκε να πάω ακόμα) είναι για το τι γίνεται τώρα που έχω ξεκινήσει κάποια εμβόλια στη μικρή?? Θα πρέπει να τα ολοκληρώσω ή όχι?? Οι ομοιοπαθητικοί παιδίατροι κάνουν εμβόλια?? Μήπως κάνουν κάποια αλλά απλά δε τα κάνουν όλα??

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 113
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

anti1980,αλλαξα κι εγω παιδιατρο και την πηγαινω σε ομοιοπαθητικο παιδιατρο την μπεμπα. εμβολια κανει,το μονο που μου ειπε ειναι οτι εχουμε κανει ηδη πολλα.πιστευω πως σε αντιθεση με τους περισσοτερους παιδιατρους,οι ομοιοπαθητικοι θα σου συστησουν τα πιο απαραιτητα εμβολια, αλλα ειναι στο χερι σου(οπως ισχυει για ολους τους γιατρους)ποια θα κανεις.

• 3 months later...

για να μη μακρυγορω...

ο μικρος εχει μαζεψει λιγο υγρο στο αυτι του . η γιατρος μου ειπε να βαζω ορο κρατωντας τον ορθιο κ σε μια εβδομαδα να τον ξαναδει κ αν χειροτερεψει αντιβιωση...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ!

δεν εχει παρει ουτε ντεπον.

ομοιοπαθητικος παιδιατρος δεν υπαρχει στην κορινθο κ αντιλαμβανομαι πως απο το τηλεφωνο ουτε θα με εξυπηρετησουνε ουτε θα εξυπηρετηθω...

τι να κανω ?\

υπαρχει καμια μαμα που να ειχε αντιστοιχο θεμα κ να το αντιμετωπισε με την ομοιοπαθητικη?

uDuOp2.png

εγω θα σε συνηστουσα να πας σε ενα καλο ομοιπαθητικο σε αλλη πολη ( αφου δεν εχετε εκει) ασχετα με το αν ειναι παιδιατρος ή οχι ( εγω ο ομοιπαθητικος που πηγαινα δεν ηταν παιδιατρος αλλα μου εδινει συμβουλες και χαπια για το μωρο) Οσο για την επισκεψει θα πας μια φορα να δει το μωρο αντε δυο και απο εκει και περα θα πηγαινεις στο παιδιατρο θα σου λεει τι εχει και θα παιρνεις τηλ τον ομοιπαθητικο να σου δωσει το καταλληλο χαπι. Εγω τουλαχιστον το εχω κανει οποτε εχει χρειαστει.

Efitsa δεν έχει τύχει σε εμένα κάτι τέτοιο, αλλά ξέρω αρκετές περιπτώσεις που τις αντιμετώπισαν με την ομοιοπαθητική και τα παιδάκια ή δε ξαναέκαναν ωτίτιδα ή άργησαν πολύ να ξανακάνουν (και αυτό γιατί είχαν αρχίσει με φάρμακα κλασικής ιατρικής).

Γνώμη μου είναι να πάρεις το παιδάκι σου και να το πας σε έναν ομοιοπαθητικό το συντομότερο, όσο μακριά και αν είναι. Τα φάρμακα που θα σου δώσουν, δε μπορείς να τα πάρεις από το φαρμακείο χωρίς τη συνταγή γιατρού. Δεν είναι απλά ένα σκεύασμα, αλλά πρέπει ο φαρμακοποιός να σου το φτιάξει. (δεν το κάνουν όλα τα φαρμακεία αυτό)

Σε αυτή τη διεύθυνση μπορείς να βρεις ομοιοπαθητικό γιατρό που να είναι μέλος της ελληνικής εταιρείας ομοιοπαθητικής ιατρικής.

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/doctors_homeopaths_practitioners.html

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

... Τα φάρμακα που θα σου δώσουν, δε μπορείς να τα πάρεις από το φαρμακείο χωρίς τη συνταγή γιατρού. Δεν είναι απλά ένα σκεύασμα, αλλά πρέπει ο φαρμακοποιός να σου το φτιάξει. (δεν το κάνουν όλα τα φαρμακεία αυτό)

...

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Μπορείς να πάρεις ομοιοπαθητικά φάρμακα από φαρμακείο που τα έχει (λίγα τα φτιάχνουν, τα περισσότερα απλά μεσολαβούν) χωρίς συνταγή γιατρού. Απλά την θέλουν για να μην γίνει μπέρδεμα αλλά κίνδυνος δεν υπάρχει, το χειρότερο είναι τρύπα στο νερο (με λάθος φάρμακο) και πεταμένα λεφτά.

Μπορείς να πας λοιπόν 1-2 φορές, όπως γράφουν και οι μαμάδες (μπαμπάς εδω;)) σε οποιοδήποτε ομοιοπαθητικό της λίστας και στην συνέχεια να τον συμβουλεύεσαι τηλεφωνικά. Περίπου έτσι...

πᾶν μέτρον ἄριστον

μαλιστα....

......

το ειπα κ στον αντρα μου κ ειναι ανενδοτος. λεει να μην ξεκινησει το παιδι ομοιοπαθητικη απο τωρα:rolleyes:.

το θεμα ομως ειναι να μην παρει ΚΑΝ φαρμακο . ετσι δεν ειναι?

uDuOp2.png

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Μπορείς να πάρεις ομοιοπαθητικά φάρμακα από φαρμακείο που τα έχει (λίγα τα φτιάχνουν, τα περισσότερα απλά μεσολαβούν) χωρίς συνταγή γιατρού. Απλά την θέλουν για να μην γίνει μπέρδεμα αλλά κίνδυνος δεν υπάρχει, το χειρότερο είναι τρύπα στο νερο (με λάθος φάρμακο) και πεταμένα λεφτά.

Αν δεν έχει πάει ποτέ σε ομοιοπαθητικό, δε μπορεί να πάει στο φαρμακείο και να πει «γεια σας, θέλω ομοιοπαθητικό φάρμακο για την ωτίτιδα». Και όταν λέω δε μπορεί, δεν εννοώ ότι απαγορεύεται, αλλά ότι δεν είναι λογικό. Δεν είναι σκευάσματα με ονομασία, π.χ. depon.

Πρέπει να έχει κάνει διάγνωση ο γιατρός, να ξέρει το ιστορικό του παιδιού και μετά να χορηγήσει φάρμακο ομοιοπαθητικό.

Αλλιώς δεν είναι μόνο πεταμένα λεφτά… ένα παιδί όταν πονάει δε μπορεί να περιμένει για το πότε θα το κάνει ή αν θα το κάνει καλά ένα φάρμακο.

Αν αργότερα για κάποιο λόγο ο ομοιοπαθητικός κρίνει ότι και μέσα από το τηλέφωνο μπορεί να πει στον γονιό για το τι θα πάρει, αυτό είναι άλλο. Γιατί θα ξέρει το ιστορικό του και ίσως να μπορεί να βοηθήσει.

0sShp3.png

PGnvp2.png

μαλιστα....

......

το ειπα κ στον αντρα μου κ ειναι ανενδοτος. λεει να μην ξεκινησει το παιδι ομοιοπαθητικη απο τωρα:rolleyes:.

το θεμα ομως ειναι να μην παρει ΚΑΝ φαρμακο . ετσι δεν ειναι?

Η ομοιοπαθητική, δεν έχει ηλικία.

Άποψη μου είναι, όσο ποιο νωρίς, τόσο το καλύτερο. Aν ήξερα νωρίτερα, από την εγκυμοσύνη ακόμα θα ξεκινούσα. Είναι ότι καλύτερο για την υγεία μας. Αν καθίσεις και διαβάσεις τι περιέχουν τα φάρμακα και τα εμβόλια της κλασικής ιατρικής, να είσαι σίγουρη, ότι θα χάσεις τον ύπνο σου. Και δεν εννοώ ότι η ομοιοπαθητική είναι πανάκια, γιατί ίσως να υπάρχουν αρρώστιες που δε μπορεί να τις θεραπεύσει. Μπορεί όμως να συμβάλει στην κλασική ιατρική για να θεραπευτεί ο ασθενής ποιο γρήγορα και με καλύτερα για το μέλλον, αποτελέσματα.

Αυτό όμως θα το διαπιστώσεις μόνο όταν θα το εφαρμόσεις σε εσένα και στην οικογένεια σου.

Και όταν θα πας πρώτη φορά σε ομοιοπαθητικό γιατρό και θα δεις πόσο σχολαστικά εξετάζει εσένα ή το παιδί σου και πόσες ερωτήσεις κάνει, τότε θα ξεχάσεις μια για πάντα τους γιατρούς και τα φάρμακα της κλασικής ιατρικής.

0sShp3.png

PGnvp2.png

Όπως τα λέει η anti1980.

Στον άνδρα σου (ίδια προβλήματα έχω και εγώ με την γυναίκα μου) μπορείς να πεις να σκεφτεί ότι - εκτός αν είστε τυχεροί και το παιδί γίνει καλά μόνο του - να βάλει στην ζυγαριά την αντιβίωση και τα ομοιοπαθητικά φάρμακα. Επίσης να λάβει υπόψη του ότι με την αντιβίωση πέφτει γενικά ο οργανισμός οπότε στην συνέχεια είναι όχι μόνο ανεκπαίδευτος αλλά και ποιό ευάλωτος. Η ομοιοπαθητική είναι πολύ αποτελεσματική σε παρθένους οργανισμούς όπως τα παιδιά και συνήθως όλα πάνε καλά και γρήγορα χωρίς υποτροπές και με καλύτερη υγεία μετά την όποια ασθένεια. Παρενέργειες δεν έχει ενώ όλοι λένε για τα προβλήματα που δημιουργεί η αντιβίωση.

Γνωρίζω μητέρα που η κόρη της (κάπου 7 ετών τώρα) είχε συνεχείς ωτίτιδες - μένουν στην Αθήνα και με ομοιοπαθητική σταμάτησε. Μάλιστα, ο ομοιοπαθητικός γιατρός τους είναι στην Κρήτη και πλέον μιλάνε στο τηλέφωνο για τα προβλήματα όλης της οικογένειας και πληρώνουν με ... τον χρόνο!

Ο άλλος συμβιβασμός που μπορείς να σκεφτείς είναι να προτείνεις να πάτε σε ομοιοπαθητικό αφού ξεπεράσει την ωτίτιδα, ώστε αποκτήσετε κάποια σχέση μαζί του και την άνεση να μιλάτε τηλεφωνικά για ότι - αν - προκύψει. Παράλληλα θα δυναμοποιηθεί το παιδί ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να αρρωστήσει.

Εγώ προσωπικά, κάνω την κότα με την γυναίκα μου επειδή δεν θέλω τσακωμούς. Ένα υγιές και ήρεμο περιβάλλον χωρίς στρες είναι επίσης σημαντικό για τα παιδιά μας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλα μεγαλώνουν.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

εχετε δικιο.

εγω πηγαινα σε ομοιοπαθητικο κ γνωριζω...

εν παση περιπτωση αν παω τον μικρο στον δικο μου θα του δωσει θεραπεια η θα πρεπει να τον δει παιδιατρος ομοιοπαθητικος οπωσδηποτε?

γιατι για να παω αθηνα μονη με το παιδι χλωμο...

:(

uDuOp2.png

Η ειδικοτητα στους ομοιοπαθητικους ειναι δευτερευουσας σημασιας. Αν εισαι ευχαριστημενη απο τον δικο σου γιατρο, μπορεις να το πας το παιδι σ΄αυτον.

Έτσι ακριβώς..!!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Κορίτσια, εγώ έχω χρόνια θέμα με ενδομητρίωση και το σκεφτόμουν για ομοιοπαθητική εφόσον η κλασσική ιατρική δεν ξέρει καν από που προέρχεται η πάθηση αυτή ή πως αντιμετωπίζεται. Από λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ, βρήκα ότι οι ομοιοπαθητική το εντάσει σε προβλήματα στο συκωτι αν κατάλαβα σωστά.Το θέμα ειναι ότι δεν ξέρω κανένα γιατρο ομοιοπαθητικό. Δηλ. πού πρέπει να απευθυνθώ? Σε παθολόγο ομοιοπαθητικό? Και πώς ειναι η εξέταση? Απλή κουβεντούλα κάνετε? Αν έχετε πληροφορίες ή γνωρίζεται κάποιο γιατρο πειτε μου!

s-age.pngs-age.png

Mama tou kostantinoulh, έχω παραθέσει ποιο πάνω μια διεύθυνση με τους ομοιοπαθητικούς για όλα τα μέρη της Ελλάδος και απʼ ότι έριξα μια ματιά, έχει αρκετούς γιατρούς στην περιοχή σου και στις γύρω περιοχές. Αφού βρεις λοιπόν έναν ομοιοπαθητικό γιατρό και πας, στην πρώτη επίσκεψη, θα σε εξετάσει και θα σου κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις, που αφορούν την υγεία σου μέχρι τώρα, την υγεία των γονιών σου ή και άλλων συγγενικών προσώπων και εσύ θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ ειλικρινής σε αυτά που θα σε ρωτάει.

Όσον αφορά τους ομοιοπαθητικούς γιατρούς, δεν έχουν συγκεκριμένη ειδικότητα. Εκτός αν κάποιος θέλει να ασχολείται μόνο με παιδιά και δηλώνει παιδίατρος-ομοιοπαθητικός Ακόμα και αυτοί όμως μπορούν αν το θελήσουν να εξετάσουν και ενήλικες.

Άποψη για το συγκεκριμένο πρόβλημα που έχεις, δεν έχω και δε μπορώ να σε κατατοπίσω… μπορείς αν θέλεις, όταν θα πάρεις τηλέφωνο στον ομοιοπαθητικό που θα σε βολέψει, να το ρωτήσεις αυτό, για να μην έχεις την απορία αν θα σε βοηθήσει ή όχι. Κάνε μια ερώτηση και αν σου πει ότι γίνεται θεραπεία με ομοιοπαθητικά, κλείσε ραντεβού και πήγαινε.

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εγώ έχω χρόνια θέμα με ενδομητρίωση και το σκεφτόμουν για ομοιοπαθητική εφόσον η κλασσική ιατρική δεν ξέρει καν από που προέρχεται η πάθηση αυτή ή πως αντιμετωπίζεται. Από λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ, βρήκα ότι οι ομοιοπαθητική το εντάσει σε προβλήματα στο συκωτι αν κατάλαβα σωστά.Το θέμα ειναι ότι δεν ξέρω κανένα γιατρο ομοιοπαθητικό. Δηλ. πού πρέπει να απευθυνθώ? Σε παθολόγο ομοιοπαθητικό? Και πώς ειναι η εξέταση? Απλή κουβεντούλα κάνετε? Αν έχετε πληροφορίες ή γνωρίζεται κάποιο γιατρο πειτε μου!

Στην ελληνικη ομοιοπαθητικη εταιρεια υπαρχει καταλογος των γιατρων σε καθε περιοχη. Βεβαια, ειναι λιγο ρισκο να πας σε αγνωστο. Αν δεν εχεις καποια φιλη να σε συστησει καπου, πιστευω θα μπορουν να σε βοηθησουν εδω στο φορουμ οσοι κανουν ομοιοπαθητικη.

Εγω πηγαινα σε γιατρο στην Αγια Παρασκευη. Παθολογος ειναι, τη βρηκα τυχαια απ΄τον καταλογο, εμεινα ευχαριστημενη ομως, αν και εκανα μονο 6 μηνες ομοιοπαθητικη. Με βοηθησε αρκετα.

Σου κανει πολλες ερωτησεις, και συμφωνα με τη δικη σου ιδιαιτεροτητα ως ανθρωπος, ως χαρακτηρας, ως οργανισμος, σου δινει το καταλληλο φαρμακο.

Μιας και είσαι Μελίσσια θα σε βολέψει το κέντρο στο Μαρούσι

http://www.classicalhomeopathy.gr/gr/docs.htm

Εκεί πάω και εγώ

πᾶν μέτρον ἄριστον

• 1 χρόνο μετά...

Λοιπόν παιδιά μου καλά 8-)8-):cool: η μικρή παλεύει φαρυγγίτιδα και ωτίτιδα από προχθές και ο πιτσιρίκος .... άλλη μια λαρυγγίτιδα σήμερα.

Μίλησα με τον Κ. και μου έδωσε ΣΠΟΝΤΖΙΑ 10Μ για τον πιτσιρίκο και ΜΕΝΤΟΡΙΝΟΥΜ 200 για την μικρή.

Από αύριο αυτά.

Έχω να πω το εξής :arrow: μου έκανε και πλακίτσα 8-)8-):cool: Με ρώταγε για τις συνήθειες της μικρής και μου λέει δεν μπορεί κάτι δεν μου λες σωστά, γι' αυτό δεν την πιάνει η ΠΟΥΛΣΑΤΙΛΑ. Τα ξαναπαίρνουμε εξ αρχής και από κάποια στιγμή μου τα λέει μόνος του, της αρέσει το λεμόνι, τα παγάκια κλπ άρα άλλαξε το παιδί και πήγε στο ΜΕΝΤΟΡΙΝΟΥΜ..... Εγώ κόκαλο. Έπεσε μέσα σε όλα ... Με ρωτάει αν χαιδεύεται, αν κάνει φασαρία χωρίς λόγο και του απαντώ. Μου λέει καλά, όταν έρθει ο γαμπρός, στείλε τον να του πώ τι να κάνει μαζί της :lol::lol::lol::lol::lol: Πρώτη φορά κάνει αστείο :lol::lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω να πάνε όλα καλά αύριο.

Vann η μικρή τι κάνει ?

Soevan07 πόσος καιρός μένει για την μικρούλα μικρή σου ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ο παιδιατρος που βλεπουμε ειναι ομοιοπαθητικος.

Προσφατα ο μικρος ειχε μια ελαφρα ωτιτιδα, που οπως γνωριζετε ισως χρειαζεται αντιβιωση. Πονουσε και κυριολεκτικα τσιριζε απο το αυτί του.

Μας ρωτησε "η θα παρει 10 μερες αντιβιωση ή ενα φυτικο ομοιοπαθητικο χαπακι (εφαπαξ) και ο οργανισμος του θα το αντιμετωπισει μονος του". Ημουν επιφυλακτικη, αλλά επελεξα την ομοιοπαθητικη οδο. Σε λιγες ώρες (κυριολεκτω) ο μικρος ηταν περδικι.

δεν ξερω αν εχει εφαρμογη σε ολες τις παθησεις, σιγουρα στα μικρα παιδια και στα μωρά έχει θεαματικά αποτελέσματα, εμένα η εμπειρια μου με εχει κανει να την εμπιστευομαι.

Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμάς (στην κόρη μου -3,5 χρονών)

Με τα ομοιοπαθητικά ξεπεράσαμε 2 φορές

σίγουρη ωτίτιδα

εκεί που ο συμβατικός παιδίατρος

ορκιζόταν οτι χρειαζόταν οπωσδήποτε αντιβίωση

γιατί αλλιώς θα πάθαινε ρίξη τυμπάνου!! :shock: :shock:

Το παιδί έγινε ΠΕΡΔΙΚΙ μέσα σε λίγες ώρες!!!

Soevan07 πόσος καιρός μένει για την μικρούλα μικρή σου ?

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου (πρώτα ο Θεός) θα έχει γεννηθεί λογικά!

Η πλάκα ήταν να δεις όταν πήγα στον Κ. για το ιστορικό της κόρης μου

τον ρώτησα

"για το νεογέννητο πότε να έρθουμε για το ιστορικό της?? " :lol: :lol:

Ο άνθρωπος με κοίταξε έτσι! :shock:

Κάτσε να περάσουν μου λέει 3-4 μήνες...

...αμέσως θα την αρχίσεις ομοιοπαθητική???? :lol: :lol:

Εχω πάρει φόρα του λέω!!!

Θα σας φέρω μέχρι και την πεθερά μου!!!!

EDIΤ: έχω και τον γάτο μου παρεπιμπτόντως, που έχει κάποια προβλήματα! :lol:

εγω την επομενη Παρασκευη εχω ραντεβου για να ρυθμισουμε θυρεοειδη, δε θυμαμαι ποιοα κοπελια ρωτουσε....agelosmarios , εσυυ ησουν???τελοσπαντων , θελουμε να κοψουμε το Τ4 των 75, εχω κανει κ τις εξετασεις μου οποτε....για να δουμε τι θα μου πει..ο,τι μου πει θα σας ενημερωσω......

η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να σταματησουν να ξεστομιζουν και οτι αυτοι ειναι οι επισημοι ομοιοπαθητικοι και οτι το Ελληνικο κρατος αυτο και το αλλο. Ε λοιπον το Ελληνικο κρατος δεν εχει παρει θεση για τιποτα, εχει παρει ομως το υπ. οικονομιας, που δινει την δυνατοτητα σε μη γιατρους να εχουν κανονικο γραφειο. Δυστηχως φοβαμαι οτι για αλλη μια φορα, η λυση θα ερθει απο την ευρωπη.

Άποψή μου είναι πως καλά έχει κάνει ο Βυθούλκας, και σε αντίθεση με άλλες χώρες, δεν εκπαιδεύει παρά μόνο γιατρούς στην Ελλάδα.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου (πρώτα ο Θεός) θά έχει γεννηθεί λογικά!

Η πλάκα ήταν να δεις όταν πήγα στον Κ. για το ιστορικό της κόρης μου

τον ρώτησα

"για το νεογέννητο πότε να έρθουμε για το ιστορικό της?? " :lol: :lol:

Ο άνθρωπος με κοίταξε έτσι! :shock:

Κάτσε να περάσουν μου λέει 3-4 μήνες...

...αμέσως θα την αρχίσεις ομοιοπαθητική???? :lol: :lol: :lol:

Εχω πάρει φόρα του λέω!!!

Θα σας φέρω μέχρι και την πεθερά μου!!!!

και εμεις τον πιτσιρικα μας τον πηγαμε αμεσως μολις γεννηθηκε...σε σημειο που δεν ειχαμε να του πουμε κατι...βεβαια η συναντηση μας και η σχεση μας επισφραγιστηκε παραυτα εκεινη την ωρα διοτι ο μικρος με το που φτασαμε εκανε 38,5 πυρετο και ετσι ξεκινησαμε την ομοιοπαθητικοιστορια μας...περασε μια φοβερη ιωση με 39αρια+ και μαλιστα στο καπακι επαθε ωτιτιδα, σοβαροτατη συμφωνα με εναν κλασσικο παιδιατρο που ηρθε κ τον ειδε-συμφωνα με τον οποιο αν το παιδι επαιρνε ομοιοπαθητικα, θα παθαινε μεχρι κ μηνιγγιτιδα, το τυμπανο ηταν κατακοκκινο,, ειπε....τελοσπαντων ολα ως τωρα με ομοιο τα εχουμε ξεπερασει!!!

Να πω και τα δικά μου:

Δεν φτάνει το αλλεργικό άσθμα που έχει πιάσει τη κόρη μου αυτό τον καιρό

με έπιασε και εμένα αυτές τις μέρες ένας έντονος ξερόβηχας....

Πρέπει να τον αντιμετωπίσω μου είπε ο γυναικόλογος μου

γιατί στην εγκυμοσύνη δεν είναι καλό να υπάρχει βήχας

(μπορεί να προκληθεί πρόωρος τοκετός με σπάσιμο νερών κλπ)

Πήρα τον Κ. (στην Ν.Ερυθραία το πρωί) και μου έδωσε το DROSERA.

Για να δούμε.....

Πάντως και πριν απο 1 μήνα περίπου που είχα κολλήσει μια ίωση με βήχα

την ξεπέρασα μέσα σε 2 ημέρες με το STICTA

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...