Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδιά/Ενήλικες σε θεραπεία Ομοιοπαθητικής

Recommended Posts

Η συμβατική παιδιατρος μας είπε οτι πρέπει να μας δει παιδοχειρούργος.Επίσης η συμβατική παιδίατρος μας ειχε πει να μην το πειράζουμε και μετά τα 2 αν τυχόν υπάρξει πρόβλημα θα κάνουν οποιαδήποτε παρέμβαση οπως λές και εσύ.Η ομοιοπαθητικός απο την άλλη μας είχε πει απο την αρχή 1-2 φορες την εβδομάδα να το κατεβάζουμε όσο πάει και να του βάζουμε λίγο λαδάκι και οτι οι κλασσικοι παιδιατροι συμβουλεύουν να μην το πειράζουμε γιατι η επεμβασούλα αυτή έχει γίνει πλέον ρουτίνα.Τι να πω σε λίγο θα πάμε στο Μητέρα και θα δω τι θα μου πουν και εκεί.

πρωτη μου απορία δε σας έχουν πει πως χαμομηλι και ομοιοπαθητική δεν πρέπει να συνδυάζονται?

δεύτερον ο ομοιοπαθητικός καλά σας είπε μετά το πρώτο έτος μπορούμε να κατεβάζουμε ελαφρά την πόσθη με προσοχή και όσο είναι δυνατόν,το ίδιο μου είχε πει και ο παιδίατρος μας,δεν το αφήνουμε στην τύχη του γι'αυτό τα περισσότερα καταλήγουν στις επεμβάσεις και θεωρούνται πλέον ρουτίνα.:confused:

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 603
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρωτη μου απορία δε σας έχουν πει πως χαμομηλι και ομοιοπαθητική δεν πρέπει να συνδυάζονται?

δεύτερον ο ομοιοπαθητικός καλά σας είπε μετά το πρώτο έτος μπορούμε να κατεβάζουμε ελαφρά την πόσθη με προσοχή και όσο είναι δυνατόν,το ίδιο μου είχε πει και ο παιδίατρος μας,δεν το αφήνουμε στην τύχη του γι'αυτό τα περισσότερα καταλήγουν στις επεμβάσεις και θεωρούνται πλέον ρουτίνα.:confused:

το χαμομήλι δεν πρέπει να συνδυάζεται με ορισμένα μόνο ομοιοπαθητικά φάρμακα, έτσι θυμάμαι εγώ. Γνωρίζουν και στα ομοιο-φαρμακεία.

Μακάρι να αποφύγει την επέμβαση το παιδί, όπως και να το κάνουμε είναι ένα σοκ για τον οργανισμό.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Καλημέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Πρώτα απο ολα μας είδε χθες ο γιατρός και μας είπε οτι μέχρι τα 3 δεν υπάρχει λόγος να καταφύγουμε σε επέμβαση και οτι το 80% των παιδιών το ξεπέρνάνε μόνα τους.Αυτό που θα κάνουμε είναι πλύσεις με χαμομηλάκι(το οποίο μου το πρότεινε και η ομοιπαθητικός). Το θετικό είναι οτι ο μικρός απο χθές είναι πολύ καλύτερα και το βράδυ κοιμηθήκαμε κανονικά οπότε τον βοήθησαν οι κάψουλες και οι πλύσεις.Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος γιατι μόνο που μου είπε ο γιατρός επέμβαση και ολική νάρκωση τρελάθηκα.Σας ευχαριστώ και πάλι

το χαμομήλι δεν πρέπει να συνδυάζεται με ορισμένα μόνο ομοιοπαθητικά φάρμακα, έτσι θυμάμαι εγώ. Γνωρίζουν και στα ομοιο-φαρμακεία.

Μακάρι να αποφύγει την επέμβαση το παιδί, όπως και να το κάνουμε είναι ένα σοκ για τον οργανισμό.

Ούτε ο δικός μου ήταν αρνητικός με το χαμομήλι, δεν ξέρω αν έχει σχέση με τα φάρμακα ή όχι. Ούτε με το πονστάν έχει ιδιαίτερο προβλημα οταν είναι ανάγκη, μου ειπε ότι είναι υπερβολές αυτά τα πράγματα...

Εγω αισθάνομαι άσχημα γιατί τελικά το ότι καθυστέρησα να δώσω αντιβίωση είχε σαν αποτέλεσμα να πάθε η μικρή ρήξη τυμπανου... Άλλη φορά μια δυο μέρες θα δώσω ευκαιρία στην ομοιοπαθητικη, μετά θα μπαίνει αντιβίωση (για την ωτίτιδα μιλάω). Το να προσπαθούμε 5 μέρες ήταν υπερβολικό. Φταίω κι εγώ, έχασα το μέτρο...:(

Μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και αν προσπαθούμε ομοιοπαθητικά είναι γιατί λες αν μπορεί να αποφύγει την αντιβιώση να το παλέψω λίγο.Πάντα για το καλύτερο προσπαθούμε.Αλλά ρήξη τυμπάνου σε 5 μέρες?Πως είναι τώρα?Η ομοιοπαθητικός τι σου είπε γι'αυτο?

Διαφημίσεις

Ούτε ο δικός μου ήταν αρνητικός με το χαμομήλι, δεν ξέρω αν έχει σχέση με τα φάρμακα ή όχι. Ούτε με το πονστάν έχει ιδιαίτερο προβλημα οταν είναι ανάγκη, μου ειπε ότι είναι υπερβολές αυτά τα πράγματα...

Εγω αισθάνομαι άσχημα γιατί τελικά το ότι καθυστέρησα να δώσω αντιβίωση είχε σαν αποτέλεσμα να πάθε η μικρή ρήξη τυμπανου... Άλλη φορά μια δυο μέρες θα δώσω ευκαιρία στην ομοιοπαθητικη, μετά θα μπαίνει αντιβίωση (για την ωτίτιδα μιλάω). Το να προσπαθούμε 5 μέρες ήταν υπερβολικό. Φταίω κι εγώ, έχασα το μέτρο...:(

Σε αυτό δε φταις εσύ αλλά ο ομοιο που δεν έδωσε την δέουσα σημασία για να αντιμετωπιστεί σωστά η κατάσταση και έφτασες στο σημείο να κάνεις "πειράματα" και να ταραχτεί (μήπως σε χάσει από ασθενή) όταν του ανέφερες για τα άλλα φάρμακα .Να του αναφέρεις δυσαρεστημένη πως με αυτήν την καθυστέρηση έπαθε ρήξη τυμπάνου το αυτάκι του παιδιού...

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

pashalitsa δυστυχώς ο γιατρός μας δεν βλέπω να ειναι και πολύ "μάχιμος"...μακάρι να διαψευστώ αλλά αν κρινω και από το ιστορικό σε σχέση με αυτο που μου έπαιρναν στου Κ. καμία σχέση :(

Στο δεύτερο κύκλο θεραπείας βέβαια ανταποκρίθηκε μάλλον το σώμα μου γιατι τις πρώτες 40 ημέρες θεωρώ ότι έπαιρνα placebo αλλά μόλις μου έδωσε carbonica πέταξα αμέσως γαστρίτιδα όπως πάθαινα παλιά και διπλώθηκα στον πόνο και ενώ ήμουν χάλια σε 3-4 μέρες πέρασε μόνο του συνεχίζοντας τη θεραπεία.

Μια μέρα που τον ρώτησα όμως για εναν γνωστό μου που του βρήκαν καρκίνο στο στομάχι και τον αφαιρέσαν ήταν αρνητικός για ομοιο ενω στο βιβλίο του ο Βυθούλκας κάπου αναφέρει ότι μπορεί να βοηθήσει....πιστεύω δηλαδή ότι δεν το παλεύει και πολύ το θέμα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω στο θέμα αυτό ας με διαφωτίσει παρακαλώ...

Δεν μιλάμε για ίαση φυσικά και ο άνθρωπος κάνει τις χημειοθεραπείες του κανονικά απλά για ενίσχυση...

pashalitsa δυστυχώς ο γιατρός μας δεν βλέπω να ειναι και πολύ "μάχιμος"...μακάρι να διαψευστώ αλλά αν κρινω και από το ιστορικό σε σχέση με αυτο που μου έπαιρναν στου Κ. καμία σχέση :(

Στο δεύτερο κύκλο θεραπείας βέβαια ανταποκρίθηκε μάλλον το σώμα μου γιατι τις πρώτες 40 ημέρες θεωρώ ότι έπαιρνα placebo αλλά μόλις μου έδωσε carbonica πέταξα αμέσως γαστρίτιδα όπως πάθαινα παλιά και διπλώθηκα στον πόνο και ενώ ήμουν χάλια σε 3-4 μέρες πέρασε μόνο του συνεχίζοντας τη θεραπεία.

Μια μέρα που τον ρώτησα όμως για εναν γνωστό μου που του βρήκαν καρκίνο στο στομάχι και τον αφαιρέσαν ήταν αρνητικός για ομοιο ενω στο βιβλίο του ο Βυθούλκας κάπου αναφέρει ότι μπορεί να βοηθήσει....πιστεύω δηλαδή ότι δεν το παλεύει και πολύ το θέμα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω στο θέμα αυτό ας με διαφωτίσει παρακαλώ...

Δεν μιλάμε για ίαση φυσικά και ο άνθρωπος κάνει τις χημειοθεραπείες του κανονικά απλά για ενίσχυση...

Τί εννοείς σχετικά με το ιστορικό; Είναι λίγο; Ελλειπές; Τί; Εντωμεταξύ πριν 5 χρόνια είχα πάει σε μια ομοιο στην Αθήνα και με έβγαλε calcarea carbonica ενώ αυτός natrium muriaticum... Βεβαια με τα κρυωματα όλο τη βγάζω με calcarea και δεν έχω ξεκινήσει το άλλο...

δεν ξέρω μωρέ....δεν μπορώ να πω και με σιγουριά αλλα οι άλλοι με ρωτούσαν και πιο προσωπικά πράγματα αλλά και κάτι πολύ περίεργες ερωτήσεις σχετικά με φαγητά που με τραβάνε και τέτοια ενω αυτός ο γιατρός ρωτάει πάρα πολυ βασικά πράγματα. Καμιά φορά όταν πετύχαινα τον Κ. παλιά μου έκανε μια ερώτηση που αναρωτιόμουν αν ο τύπος διαβάζει τις σκεψεις...με έστελνε ρε παιδί μου κουλά πράγματα δεν ξέρω πως να το περιγράψω :)

θα σου στείλω πμ με 2 ερωτήσεις που θυμάμαι...

Από αρκετά εναλλακτική φίλη που η κόρη της πάθαινε συνεχώς ωτίτιδες κατάλαβα πως δεν είναι και τόσο τρομερό πράγμα όσο το παρουσιάζουν οι συμβατικοί γιατροί η ρήξη.

Βρήκα και 2 λινκς σχετικά: 1 και 2 όπου ο παθόν γράφει :

Η ρήξη δεν ήταν μεγάλη και έκλεισε μόνη της και η ακοή μου δεν επηρεάστηκε καθόλου αλλά έμεινα έξω από το νερό 5 εβδομάδες συνολικά

χα χα χα, κάποτε μπορεί να μεγαλώσουν και να παθαίνουν από surf και να μας έχουν ... εντελώς γραμμένους :P

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

..........................................................................

για τον πυρετό εγώ δίνω belladona 1M και πιάνει η οποία γράφει το βιβλίο μου πως κάνει για τα αφτιά που είναι ζεστά ,κόκκινα και πάλλονται.υπάρχει και το...........................................

BOBOLINOS ποιό βιβλίο έχεις ??

Μπορείς να μας το γράψεις να το ξέρουμε και εμείς;

Καμιά φορά όταν πετύχαινα τον Κ. παλιά μου έκανε μια ερώτηση που αναρωτιόμουν αν ο τύπος διαβάζει τις σκεψεις...με έστελνε ρε παιδί μου κουλά πράγματα δεν ξέρω πως να το περιγράψω :)

Ο Κυβέλλος είναι άπαιχτος!

Μεγάλο κρίμα που έχει "εγκαταλείψει" τον Πειραιά...

Γιαυτό τον λόγο έχει χάσει πολύ πελατεία

απο τα νότια προάστια. :?

BOBOLINOS ποιό βιβλίο έχεις ??

Μπορείς να μας το γράψεις να το ξέρουμε και εμείς;

/QUOTE]

Το βιβλίο μου λέγεται :"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ"

της Ambika Wauters εκδόσεις ισόρροπον το είχα αγοράσει 22 ευρω πριν από 5 χρόνια

είναι μικρό τετράγωνο άσπρο με μωβ, εμένα με έχει βοηθήσει αρκετά όταν δεν μπορώ να βρω την ομοιο μας .

πιστεύω να μην ληφθεί ως διαφήμιση και πάρω καμιά κάρτα.:?:

Το βιβλίο μου λέγεται :"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ"

της Ambika Wauters εκδόσεις ισόρροπον το είχα αγοράσει 22 ευρω πριν από 5 χρόνια

είναι μικρό τετράγωνο άσπρο με μωβ,

Σ ευχαριστώ πολύ.

εμένα με έχει βοηθήσει αρκετά όταν δεν μπορώ να βρω την ομοιο μας .

Ακριβώς γιαυτό το λόγο θα το ήθελα κι εγώ.

Να σαι καλά.

Από αρκετά εναλλακτική φίλη που η κόρη της πάθαινε συνεχώς ωτίτιδες κατάλαβα πως δεν είναι και τόσο τρομερό πράγμα όσο το παρουσιάζουν οι συμβατικοί γιατροί η ρήξη.

Βρήκα και 2 λινκς σχετικά: 1 και 2 όπου ο παθόν γράφει :

χα χα χα, κάποτε μπορεί να μεγαλώσουν και να παθαίνουν από surf και να μας έχουν ... εντελώς γραμμένους :P

στο πρωτο λινκ πολυ παρεμβατικα τα βλεπω! "Αδενοτομή,παρακέντηση τυμπάνου και σωληνάκια αερισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα" δηλ να βγαλει τα κρεατακια (συνηθισμενο σε ωτιτιδες) και να βαλει τα γνωστα σωληνακια που προτεινουν οι ΩΡΛ

Στο δευτερο λινκ ειναι μια ρηξη τυμπανου απο ατυχημα, νομιζω ειναι διαφορετικο.

Εμενα ειχε κανει ο μικρος δυο φορες ρηξη τυμπανου, την πρωτη φορα εκανε αποτομα πυρετο μετα απο ιωση, μετα πονουσε το αυτι του και μετα εβγαλε υγρο (του ειχα δωσει αντιβιωση τοτε που δεν εκανε τιποτα, η ωτιτιδα επανηλθε).

Στη δευτερη φορα, μετα απο μηνες, δεν εκανε πυρετο, πονουσε παρα πολυ το αυτι του για λιγες ωρες και το βραδυ εβγαλε το υγρο και τελος, ουτε πονος ουτε αντιβιωση. Οταν τον ειδε ο ομοιο μετα απο 5 μερες (με silica) το τυμπανο ειχε κλεισει. Δηλ θελω να πω οτι, ισως απο ατυχημα ειναι πολυ πιο σοβαρο, ενω για το υγρο στο αυτι ειναι πιο μικρη η ρηξη και οσο πιο μικρο ειναι το παιδι τοσο πιο γρηγορα επουλωνεται.

Σε αυτη τη φαση ο μικρος μου πιστευω οτι αφου περασε αλλη μια μικρη ωτιτιδα (χωρις πυρετο, χωρις ρηξη)- πλεον τις αντιμετωπιζω μονο με ομοιο - εχει παραμεινει υγρο στο αφτι του. Νομιζω αυτο ειναι χειροτερο απο το να ειχε παθει μια μικρη ρηξη και να εφευγε.

Συμφωνώ camouflage γενικά και ειδικά, δηλαδή στο άλλο με ατύχημα και άλλο από εσωτερικό αίτιο.

Λογικά κάποια στιγμή το υγρό στο αυτί του θα φύγει κάπως ... δεν ξέρω.

Αυτό είναι το ωραίο εδώ, προσωπικές εμπειρίες :-)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Χθες (Κυριακή) τσεκάραμε την "αξιοπιστία"

αυτού του site

με τα ομοιοπαθητικά φαρμακεία.

Πράγματι η ένδειξη του ομοιοπαθητικού φαρμακείου

ισχύει! :-D

Να το έχετε υπόψιν σας όταν χρειαστείτε φαρμακεία

Χθες (Κυριακή) τσεκάραμε την "αξιοπιστία"

αυτού του site

με τα ομοιοπαθητικά φαρμακεία.

Πράγματι η ένδειξη του ομοιοπαθητικού φαρμακείου

ισχύει! :D

Να το έχετε υπόψιν σας όταν χρειαστείτε φαρμακεία.

και πάλι δεν τα έχει όλα στην περιοχή μου και θα ήταν πιο ολοκληρωμένο αν είχε και τα ονόματα των φαρμακοποιών....

και πάλι δεν τα έχει όλα στην περιοχή μου

Οταν λες δεν τα έχει όλα τι εννοείς;

Εχει τα εφημερεύοντα της ημέρας μόνο.

και θα ήταν πιο ολοκληρωμένο αν είχε και τα ονόματα των φαρμακοποιών....

Εαν πατήσεις πάνω στο φαρμακείο που σε ενδιαφέρει

σου βγάζει αναλυτικά το όνομα και τη διεύθυνση.

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια ομοιο αγωγή για μύξες; Ο μικρός μου ενώ η μύτη είναι καθαρή, "ακούγεται" σαν να έχει μύξες στο λαιμό που του δημιουργούν που και που βήχα...

πριν επιδεινωθεί, μπορώ να του δώσω κάτι;

Πιστεύω ότι αν πάρω τον γιατρό/ομοιο τηλ. θα μου πουν πολύ ορό ή/και το φυτικό σιρόπι...

οι δικοί σας όμοιο τι λένε;

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια ομοιο αγωγή για μύξες; Ο μικρός μου ενώ η μύτη είναι καθαρή, "ακούγεται" σαν να έχει μύξες στο λαιμό που του δημιουργούν που και που βήχα...

Πιστεύω ότι αν πάρω τον γιατρό/ομοιο τηλ. θα μου πουν πολύ ορό ή/και το φυτικό σιρόπι...

Εφόσον το θες για "προληπτικούς λόγους"

η πιο κατάλληλη αγωγή είναι να πάρει

το ιδιοσυγκρασιακό του (ως ανοσοενίσχυση δηλαδή)

Αυτό όμως μόνο ο ομοιό σας

μπορεί να σας το επιβεβαιώσει

για να σας δώσει και την σωστή δυναμοποίηση.

Εγώ πάντως στην φάση που περιγράφεις

δεν θα έδινα τίποτα...

Ασε να εξελιχθεί η κατάσταση πρώτα

(που μπορεί και να μην εξελιχθεί τελικά)

και τότε δώσε κάποιο ομοιοπαθητικό.

Είναι χρωματισμένες? Διάφανες ή θολές?

Εγώ με θολές που πήγαν να πρασινίσουν σε κάποια φάση και που πνιγόταν όπως λες το μωρό, αλλά καθόλου άλλα συμπτώματα (πυρέτός, αυτια, βήχας - δεν μετράω το βηχάκι που πνίγεται από τις μύξες) δεν έδωσα τιποτα. Δεν πήρα καν τηλ τον όμοιο. Της έβαζα ορό πρωί και βράδυ πριν κοιμηθεί, τράβαγα πάντα με οτριζαλίν και σε κανά 10ημερο ήταν περδίκι.

Καλό είναι να αφήνουμε τον οργανισμό λίγο να παλέψει με τα δικά του όπλα και να μην προσφέρουμε αβίαστα το όμοιο φάρμακο, γιατί δεν παύει να είναι και αυτό φάρμακο. Μιλάω πάντα για απλά πράγματα, όπως αυτό που περιγράφεις. Περαστικά σας!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

ευχαριστώ πολύ και τις δυο σας :)

οι μυξες είναι διάφανες προς θολές και έχει τον βήχα όπως λες fairy's mom όταν πνίγεται από τις μύξες...τίποτα άλλο!

προσπαθώ να αποφύγω να φτάσουμε πάλι στους εμετούς από φλέματα! Απλά δεν θα αντέξω :)

Ορό και οτρισαλιν κάνουμε δις ημερησίως...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

προσπαθώ να αποφύγω να φτάσουμε πάλι στους εμετούς από φλέματα! Απλά δεν θα αντέξω :)

Ορό και οτρισαλιν κάνουμε δις ημερησίως...

Aν το κρίνεις εσύ, κάνε περισσότερες φορές ορό μέσα στην μέρα και μετά μπρούμυτα για κανά λεπτό για να φύγει τυχόν νεράκι. Αλλά οτριζαλίν προσπάθησε να το περιορίσεις σε 2 την ημέρα. Στα πολύ δύσκολα θα σου έλεγα και τρεις.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Τώρα είδα το τικερακι σου. Είναι 2,5? Δεν μπορεί να σε βοηθήσει να φυσήξει καλά την μύτη του? Πώς το καταφέρνεις το οτριζαλίν σε τόσο μεγάλο παιδί? Καλή δύναμη!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εγώ θα σου έλεγα να αποφύγεις και τον πολύ ορό για δύο λόγους: πρώτον πολλές φορές σπρώχνει τα μικρόβια από το ανώτερο αναπνευστικό (π.χ. μύτη) στο κατώτερο, κι από μια απλή μύξα μπορεί να χειροτερέψουν και δεύτερον πρόκειται για αλατούχο διάλυμα, που όταν το χρησιμοποιούμε συχνά αλλάζουμε τη φυσική χλωρίδα της περιοχής, κι έτσι τελικά καταλήγουμε πιο ευπαθείς και γίνεται φαύλος κύκλος η υπόθεση. Άσε που με το που τραβάς τη μύξα δίνεις σήμα στο οργανισμό να φτιάξει κι άλλη, κι έτσι η κατάσταση τραβάει πολύ περισσότερο σε χρόνο.

Φρόντισε να έχετε καλή υγρασία μέσα στο σπίτι και το βράδυ στον ύπνο βάζε στο δωμάτιό του υγραντήρα, βοηθάει απίστευτα πολύ (το δοκίμασα με τη δικιά μου). Όταν είναι να τον κάνεις μπάνιο, άφησε από πριν να τρέξει καυτό νερό και να δημιουργήσει υδρατμούς και επίσης ρίχνε του ζεστό νερό στο κεφάλι (μην το τσουρουφλίσεις μόνο :D). Μπορείς επίσης να ρίξεις στο μπάνιο μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου, βοηθάει κι αυτό να ανοίξει η μύτη. Εδώ πέρα υπάρχουν κάποια μείγματα αιθέριων ελαίων κατάλληλα και για εντριβή για τα μωρά και τα παιδάκια, δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο.

Εγώ με κάτι τέτοια την ανακουφίζω τη δική μου, όχι ότι γίνεται αμέσως καλά, αλλά τουλάχιστον κοιμάται πιο ήρεμα και το ξεπερνάει πιο γρήγορα. Κατά τα άλλη αν δεν μπει Μάιος δεν βλέπω να αποχωριζόμαστε τις μυξούλες :)

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...