Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ

Recommended Posts

καλησπερα!η μικρη μου μεχρι 1ος ετους κοιμοτανε στο κρεβατι της!μετα την πηρε ο πατερας της στο δικο μας και μεχρι τωρα κοιμομαστε ο ενας εδω ο αλλος αλλου.τελοσπαντων ειναι 2-3 μερες που την εβαλα στο κρεβατι της αλλα εχω ενα θεμα.ξυπναει το βραδυ και ερχεται στο δικο μας..πως μπορω να της το κοψω ρε κοριτσια?εχει μανια να λεει ειμαι μεγαλη και της ειπα τα μεγαλα κοριτσια πανε στο κρεβατι τους αλλα εκεινη τιποτα..ξυπναει τη νυχτα και ερχεται!εχετε καμια ιδεα?:(

Διαφημίσεις

την παιρνεις απο το χερακι 150 φορες που θα ερθει να σας βρει καθε βραδυ και την πας στο κρεββατακι της ηρεμα και ωραια....καθεσαι λιγη ωρα και της εξηγεις οτι θα καθησεις για λιγο και μετα φευγεις!! Δεν την αφηνεις στο κρεββατι.....και της το εξηγεις!

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Πριν λιγα χρονια αντιμετωπιζα και εγω το ιδιο προβλημα. Την λυση την βρηκα σε ενα βιβλιο.

Πανω κατω ελεγε περι μαγικης σκονης :wink: και μαγικου ραβδιου. Εμεις λογω οτι ειχαμε αγορακι εννοειται οτι δεν ειχαμε μαγικο ραβδι :wink: .

Πας στο δωματιο του παιδιου, εσυ ή ο μπαμπας, αναλογα με τον ποιο θεωρει το παιδι πιο δυνατο... Λετε μια ιστοριουλα και με το μαγικο ραβδι και την μαγικη σκονη (εμεις βρηκαμε προχειρο καποιο μπαχαρικο :-) ), διωχνετε οτι υπαρχει μεσα στο δωματιο. Το παιδι ηρεμει και κοιμαται.

Δεν ξερω αλλα σε εμας επιασε παροτι το παιδι δεν μας ελεγε οτι φοβαται κατι.

Διαφημίσεις

καλησπερα!η μικρη μου μεχρι 1ος ετους κοιμοτανε στο κρεβατι της!μετα την πηρε ο πατερας της στο δικο μας και μεχρι τωρα κοιμομαστε ο ενας εδω ο αλλος αλλου.τελοσπαντων ειναι 2-3 μερες που την εβαλα στο κρεβατι της αλλα εχω ενα θεμα.ξυπναει το βραδυ και ερχεται στο δικο μας..πως μπορω να της το κοψω ρε κοριτσια?εχει μανια να λεει ειμαι μεγαλη και της ειπα τα μεγαλα κοριτσια πανε στο κρεβατι τους αλλα εκεινη τιποτα..ξυπναει τη νυχτα και ερχεται!εχετε καμια ιδεα?:(

κι εμενα ετσι εκανε. το εκοψε μονη της.

δεν ειχα το κουραγιο να πηγαινοερχομαι μεσα στη νυχτα με κλαματα και οδυρμους.

καποια στιγμη το σταμάτησε μονη της...

δεν πειραζει, αφησε την...

age.png

Κι εμένα το έκανε. Τον έπαιρνα απ' το χέρι, τον ξαναπήγαινα καθόμουνα στην καρέκλα δίπλα του και περίμενα να κοιμηθεί, κρατώντας του το χεράκι. Μετά έφευγα. Προσοχή, δεν ξάπλωνα δίπλα του, καθόμουνα σε μια καρέκλα που είχα βάλει γι' αυτό το σκοπό. Αυτό έγινε περίπου δύο εβδομάδες, ίσως και λιγότερο. Από τότε δεν έχει έρθει πάλι.

Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή για να το πετύχεις. Αν λυγίσεις και την ξαναπάρεις στο δικό σας, δεν θα καταφέρεις τίποτα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Είχα δοκιμάσει όλα τα κόλπα. Τίποτα. Έφτασε 5,5 και ήταν συνεχώς στο κρεβάτι μας. Και αν μπορούσαμε να ανεκτούμε αυτό, δύσκολα αντέχεται το ότι και ο δεύτερος (2,5) την ακολουθούσε παραπόδας. Με ύπνο ανήσυχο, να γυρίζουν οριζοντίως και καθέτως, καταλήξαμε να παίρνει ο καθένας γονιός από ένα παιδί και να ψάχνουμε κρεβάτι να πέσουμε κουρασμένοι...

Ώσπου μια μέρα ένας γιατρός μας είπε και πάλι να επιμένουμε. Και αυτή τη φορά γυρίζοντας σπίτι της εξήγησα, πως θύμωσε πολύ ο γιατρός και αν του έλεγα πως δεν κοιμήθηκε μόνη στο κρεβάτι της, θα ερχόταν να την πάρει από το σπίτι γιατί απαγορευόταν να κοιμάται με τους γονείς της... Έκλαψε πολύ, που ο μπαμπάς της προσπάθησε να τη λυπηθεί, αλλά προς μεγάλη μας έκπληξη τελικά ανέβηκε μόνη της στο κρεβάτι της και κοιμήθηκε σαν αγγελούδι! Ο δε γιος, χρειάστηκαν μόλις 2-3 φορές να τον ξαναγυρίσω στο κρεβάτι του για να πειστεί κι αυτός - έβλεπε και την άλλη να έχει κουρνιάξει.

Αυτό ήταν! Από κείνη τη νύχτα, θέλουν απλά ένα μπιμπερό/ποτήρι γάλα που το πίνουν και οι δύο στο κρεβάτι, και σηκώνονται απλά για να μου το δώσουν όταν τελειώσει. Μήπως ήμουνα λίγο ελαστική; Πιάσανε οι απειλές, ή ήταν απλά ώριμη η κατάσταση; Πάντως, επιτέλους έχω τον άντρα μου πίσω!

hY5fp3.pngfNqvp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Χα και γω το ιδιο αντιμετωπιζω ακομα .... κοντευει 5 χρ. και απο εκει που

κοψε τον υπνο στο κρεββατι μας και κοιμοτανε στο δικο της κρεββατι εδω και 4 μηνες παλι τα ιδια με αποτελεσμα ο αντρας μου να πηγαινει να κοιμαται στον καναπε και εγω με την κορη μου στην κρεββατοκαμαρα ,ασε που εχει ανυσηχο υπνο και φοβαμαι μη πεσει απο το κρεββατι.

Εχω εξαντλησει καθε προσπαθεια .:(

Μια γνωστη μου ειχε το ιδιο πρόβλημα με την κόρη της που ξυπνούσε και πήγαινε στο κρεβάτι των γονιών. Κάποιο βράδυ είπε στην μικρή πως θα πήγαινε αυτή (η μαμά δηλαδή) να κοιμηθεί στο κρεβάτι της και το έκανε, πήγε και ξάπλωσε στο κρεβάτι της κόρης. Ε αυτό ήταν, η μικρή δεν ξαναέφυγε από το κρεβάτι της ;)

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Άμα βρείτε λύση να μου την πείτε και εμένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από βρέφος μαζί μας, για την ακρίβεια μόνο με εμένα, αφού κάθεται με την μαμά μου ή με τον μπαμπά της πλέον, δόξα τω Θεώ. Κοιμάται, ναι, αλλά όταν πάω εγώ στο κρεβάτι και μαζί μου εννοείται. Μεσημέρι και βράδυ το ίδιο σενάριο.........

Την έβαλα στο κρεβάτι της, κοιμήθηκε και μετά έφυγα ........ και μετά ήρθε .......... και μετά την πήγα ......... και μετά τανάπαλιν...... αυτό το σκηνικό για μήνες. Έχω δοκιμάσει ότι λέτε αλλά μια τρύπα στο νερό.

Ο ομοιοπαθητικός μου είπε όταν το συζήτησα μαζί του ότι είναι η ανάγκη του παιδιού και πρέπει να την σεβαστώ.

Σημειωτέον, δεν έχει ζήλειες με τον πιτσιρίκο, τον λατρεύει.

Επίσης, έχω σκεφθεί αν περνάω κάποια δική μου ανάγκη στο παιδί αλλά καταλήγω στο 0. Σκέφτομαι σοβαρά να μιλήσω με παιδοψυχολόγο, να δεί και εμένα και το παιδί δηλαδή.

Με τον πιτσιρίκο δε, από τον φόβο μου μην ξαναδούμε το ίδιο έργο, εξ αρχής στο δωμάτιό του, ούτε 1 ημέρα δεν το πήρα στο δωμάτιό μου. Αλλά όσο μεγαλώνει, μπορεί να δημιουργήσει θέμα, βλέποντας την μικρή να κοιμάται μαζί μας.

Σημειωτέον ότι μου αρέσει να κοιμάται μαζί μας αλλά θα ήμουν έστω ευχαριστημένη αν κοιμόταν στο κρεβάτι μας αλλά πήγαινε νωρίς για ύπνο, πριν από εμένα δηλαδή.

Όσο για τις προσωπικές μας στιγμές, καλά, να είχαμε να λέγαμε. 100% αντισύλληψη με φυσικό τρόπο :arrow: πλήρης αποχή, εκεί κοντεύουμε να καταλήξουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Chatzico,ααν περιμένεις να μην ακολουθησει και ο μικρός μεγάλώνοντας, πλανάσαι πλανην οικτράν......:D

Ετσι την πάτησα και εγώ. Ερχόταν μονο η μία, αλλά μετά από κάποιο καιρό, τσουπ και η άλλη. Αυτή βέβαια δεν έρχετε κάθε μέρα.

Η κατάσταση πλέον έχει ως εξής: Εγώ στο διπλό με τα κορίτσια μου, ο άντρας μου στον καναπέ. Και για να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σας, αφού το πάλεψα και δεν...., το αφήνω. Αφού με θέλουν, απλά θα με έχουν. Αφού μου αρέσει να κοιμάμαι μαζί τους. Που θα πάει? Θα μεγαλώσουν λίγο ακόμα και θα κοιμούνται στα κρεβάτια τους.

Και εγω θα ψάχνω τα κορμάκια τους δίπλα μου αλλά δεν.... Οπότε το ευχαριστιέμαι πλέον (ναι ξέρωω είμαι ανώμαλη...:rolleyes:)

Βέβαια, εγώ τις κοιμίζω κανονικά στο κρεβάτι τους και τη νύχτα μου έρχονται οι επισκέψεις..:lol::lol::lol:

Αν έπρεπε να κοιμούνται ότι ώρα κοιμάμαι και εγω, καήκαμε. Αυτό κοίτα να αλλάξεις. Αν μπορέσεις. Αλλιώς, ε, δεν βαριέσαι. Είπαμε θα μεγαλώσουν, και δεν θα μας θέλουν....

Α, όσο για την .....συνεύρεση με τον άντρα μου.. είπαμε, ευτυχώς που κοιμούνται πριν από εμένα στα κρεβάτια τους. Αλλιώς, δεν πειράζει, με τις υγίες μας.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Chatzico,ααν περιμένεις να μην ακολουθησει και ο μικρός μεγάλώνοντας, πλανάσαι πλανην οικτράν......:D

Ετσι την πάτησα και εγώ. Ερχόταν μονο η μία, αλλά μετά από κάποιο καιρό, τσουπ και η άλλη. Αυτή βέβαια δεν έρχετε κάθε μέρα.

Η κατάσταση πλέον έχει ως εξής: Εγώ στο διπλό με τα κορίτσια μου, ο άντρας μου στον καναπέ. Και για να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σας, αφού το πάλεψα και δεν...., το αφήνω. Αφού με θέλουν, απλά θα με έχουν. Αφού μου αρέσει να κοιμάμαι μαζί τους. Που θα πάει? Θα μεγαλώσουν λίγο ακόμα και θα κοιμούνται στα κρεβάτια τους.

Και εγω θα ψάχνω τα κορμάκια τους δίπλα μου αλλά δεν.... Οπότε το ευχαριστιέμαι πλέον (ναι ξέρωω είμαι ανώμαλη...:rolleyes:)

Βέβαια, εγώ τις κοιμίζω κανονικά στο κρεβάτι τους και τη νύχτα μου έρχονται οι επισκέψεις..:lol::lol::lol:

Αν έπρεπε να κοιμούνται ότι ώρα κοιμάμαι και εγω, καήκαμε. Αυτό κοίτα να αλλάξεις. Αν μπορέσεις. Αλλιώς, ε, δεν βαριέσαι. Είπαμε θα μεγαλώσουν, κια δεν θα μας θέλουν....

Συμφωνώ, αφού το παιδί με ζητάει, κάποια ανάγκη έχει και δεν μπορώ να την ανιχνεύσω. Σωστό επίσης το ότι τώρα που είναι μικρά μας χρειάζονται.

Το είπα και σε προηγούμενο ποστ, θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη αν κοιμόταν στο κρεβάτι μου αλλά νωρίτερα από εμένα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι να πεις τώρα, εδώ η μικρή ξυπνάει στον ύπνο της για να με φιλήσει και να μου πει σ'αγαπάω, αυτό τα ισιώνει όλα:-P:razz:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Τι να πεις τώρα, εδώ η μικρή ξυπνάει στον ύπνο της για να με φιλήσει και να μου πει σ'αγαπάω, αυτό τα ισιώνει όλα:-P:razz:

Τι τέλειο!!! Τίποτα, μα τίποτα δεν συγκρίνετε με αυτό.. Εγώ είπα στον άντρα μου: κοιμόμασταν τόσα χρόνια μαζί, και θα κοιμηθούμε πάλι σε ΄...λίγα ακόμα. Οχι ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Εκτός από το ότι ζηλεύει λίγο που αυτός δεν χωράει στο κρεβάτι για να τις έχει αγκαλίτσα, κατά τα άλλα, είμαστε της ίδιας άποψης.:-)

Λύθηκε και το πρόβλημα που είχα με τη μία μου κόρη που ήθελε 2 ώρες για να την πάρει ο ύπνος (από μόνο του:lol:) και τώρα όλα καλά.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

υπαρχουν διαφορες αποψεις, αλλοι υποστηριζουν το co sleeping αφου αυτο γινεται και σε πολλες κοινωνιες αλλα εγω ειμαι αντιθετη, τα παιδια στο κρεβατι τους και εσεις στο δικο σας και ετσι ολοι θα κοιμουνται πιο ανετα και ολοι θα ειναι πιο ηρεμοι την ημερα. μπορεις να εξηγησεις στο παιδι οτι το κρεβατι του ειναι πιο καλο, ανετο, ομορφο κτλ να το διακοσμησει αυτο, να προσθεσει κουκλακια, μαξιλαρια, σεντονια της επιλογης του, να πατε για ψωνια μαζι ωστε να νιωσει οτι αυτο το εφτιαξε οπως θελει. αν δεν πιασει αυτο με ηρεμο τροπο το βαζει καθε φορα, 150 φορες οπως προειπαν στο κρεβατι του εξηγωντας το. εννοειται οτι οταν κλαιει και σφαδαζει και παρακαλαει θα σφαδαζεις μεσα σου αλλα θα περασει. επισης μπορεις να ψαξεις για κανενα βιβλιο που μπορει να σε βοηθησει με ιστοριες με ζωακια και παιδακια στην ιδια φαση, καταλαβαινεις, οχι ψυχολογιας, παιδικο βιβλιο εμας μας βοηθησε πολυ στη φαση γιογιο και 2ο παιδακι. παντως πραγματικα και στα δυο μου παιδια παρολο που τους πρωτους μηνες λογω θηλασμου και κολικων κοιμοντουσαν μαζι μας στο κρεβατι μας και μετα στον 3ο μηνα σε κουνια διπλα μας, οταν τα πηγαμε στο δωματιο τους κοιμοντουσαν σαν αγγελουδια!βλεπεις ο αντρας μου ροχαλιζει και στριφογυρναει. εγω την βγαζω με ωτοασπιδες!!!

καλο κουραγιο

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Είχαν μάθει από την αρχή στην κούνια τους. Μόλις μετακόμισαν σε κρεβάτι, πρώτο βράδυ, τσουπ επιχειρείται ηρωική έξοδος προς το διάδρομο. Όμως στην πόρτα συνάντησαν ένα προστατευτικό κάγκελο. Κλαψούρισαν, νιαούρισαν, είδαν ότι δεν έρχεται κανείς (δεν πήραν είδηση αυτούς που τους παρακολουθούσαν κρυμμένοι πίσω από την άλλη πόρτα), πήραν τα κουκλιά τους και ξαναγύρισαν στο κρεβάτι τους. Δεύτερο βράδυ το ίδιο. Τρίτο βράδυ τέρμα. Ένα μήνα μετά, κάγκελο τέλος, αλλά κανείς δεν βγαίνει από το δωμάτιό του. Στον μεγάλο αυτή η ιστορία με το κάγκελο έγινε όταν ήταν 18 μηνών, στο μικρό όταν ήταν 12. Στη δεύτερη περίπτωση υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες από το μεγάλο "γιατί έβαλες κάγκελο;" αλλά ξεπεράστηκαν.

υπαρχουν διαφορες αποψεις, αλλοι υποστηριζουν το co sleeping αφου αυτο γινεται και σε πολλες κοινωνιες αλλα εγω ειμαι αντιθετη, τα παιδια στο κρεβατι τους και εσεις στο δικο σας και ετσι ολοι θα κοιμουνται πιο ανετα και ολοι θα ειναι πιο ηρεμοι την ημερα. μπορεις να εξηγησεις στο παιδι οτι το κρεβατι του ειναι πιο καλο, ανετο, ομορφο κτλ να το διακοσμησει αυτο, να προσθεσει κουκλακια, μαξιλαρια, σεντονια της επιλογης του, να πατε για ψωνια μαζι ωστε να νιωσει οτι αυτο το εφτιαξε οπως θελει. αν δεν πιασει αυτο με ηρεμο τροπο το βαζει καθε φορα, 150 φορες οπως προειπαν στο κρεβατι του εξηγωντας το. εννοειται οτι οταν κλαιει και σφαδαζει και παρακαλαει θα σφαδαζεις μεσα σου αλλα θα περασει. επισης μπορεις να ψαξεις για κανενα βιβλιο που μπορει να σε βοηθησει με ιστοριες με ζωακια και παιδακια στην ιδια φαση, καταλαβαινεις, οχι ψυχολογιας, παιδικο βιβλιο εμας μας βοηθησε πολυ στη φαση γιογιο και 2ο παιδακι. παντως πραγματικα και στα δυο μου παιδια παρολο που τους πρωτους μηνες λογω θηλασμου και κολικων κοιμοντουσαν μαζι μας στο κρεβατι μας και μετα στον 3ο μηνα σε κουνια διπλα μας, οταν τα πηγαμε στο δωματιο τους κοιμοντουσαν σαν αγγελουδια!βλεπεις ο αντρας μου ροχαλιζει και στριφογυρναει. εγω την βγαζω με ωτοασπιδες!!!

καλο κουραγιο

Τα έχω κάνει ΟΛΑ αυτά και όχι για μικρό διάστημα, αποφασιστικά και ορθά κοφτά. Και διακόσμηση δοκιμάσαμε - μέχρι καινούριο κρεβάτι πήραμε - και σεντόνια/μαξιλάρια/κουβέρτες κλπ (φθάνει, έχουμε για 4 παιδιά !!!) και βιβλία και κουβέντα και το πήγαινε έλα στο κρεβάτι της και τα κλάματα και το γλυκό και όλα. Αποτέλεσμα :arrow: μια τρύπα στο νερό.

Δεν πάει μόνη της με τίποτα .......

Μοναδικό περιστατικό το αστροπελέκι μου ........

Και ο δικός μου άντρας ροχαλίζει, σκέτη ατμομηχανή:?:???::? αλλά δεν την ενοχλεί καθόλου ......... μόνο εγώ ξυπνάω ...........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ενώ εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα τον έφερε τον γιο μου 2-3 φορές ο άντρας μου στο κρεβάτι και πάει αυτό ήταν....:(

Αφού είχαν σπάσει τα νεύρα μου ενώ ο άντρας μου έλεγε δεν πηράζει άστον... Του κάνω μια συζήτηση του τύπου ότι είσαι ολόκληρο παιδί και αυτό δεν μπορεί να γίνετε και πως άμα ξυπνάει από εδώ και πέρα η μαμά θα τον αφίνει στο κρεβάτι του όσο και να κλάψει...Αυτό έγινε για 1 εβδομάδα όπου πήγαινα στο δωμάτιθο του να δω τι θέλει και να του πω ότι εκεί θα κάτσει και ότι δεν θα αλλάξει κάτι και τον φιλούσα και έφευγα...¨Ετσι το ξεπεράσαμε:P Να πω ότι το παιδί ήταν 5 χρονών παρά κάτι όταν ξεκίνησε να γίνετε αυτό και στο δωμάτιο του επειδή δεν του έκανε το μικρό φωτάκι του έβαλα παρταρτίφ:wink:!!!!!!!Ούτε που ξαναμίλησε ο πατέρας του!!!!!!:-D

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Κι εμένα ο μεγάλος μου ερχόταν στο κρεβάτι μας μέχρι τα 3,5 περίπου. Έ, κάποια στιγμή κουράστηκα, στριμωχνόμασταν. Αλλά είχα δοκιμάσει τα πάντα και δεν έπιαναν. Πήγαινα εγώ στο δικό του, έμπλεξα αλλιώς μετά. Είχα ξεχάσει το κρεβάτι μου. Εφάρμοσα λοιπόν ένα κόλπο.

Του αρέσει να σκεπάζεται καλά καλά μέχρι το λαιμό. Όταν λοιπόν ερχόταν στο κρεβάτι μας και στρωνόταν ωραία ωραία ανάμεσά μας, έκανα ότι δεν τον έπερνα χαμπάρι. Σιγά σιγά του τράβαγα τα σεντόνια και τον ξεσκέπαζα. Σκεπαζόταν. Τον ξεσκέπαζα, και καλά μες στον ύπνο μου. Σκεπαζόταν. άντε πάλι τα ίδια. Έ, ΄κάποια στιγμή κουραζόταν. Με ξύπναγε (λέμε τώρα) και μου έλεγε: Δεν μπορώ βρε μαμά, με ξεσκεπάζεις. Αχ βρε αγάπη μου, δεν το κάνω επίτηδες, έτσι κοιμάμαι εγώ. Έεεε, πια μου λέει, δεν μπορώ να κοιμηθώ εδώ, με ζάλισες, πάω στο κρεβάτι μου!!

Αυτό ήταν, το έκοψε. :wink:

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Κι εμένα ο μεγάλος μου ερχόταν στο κρεβάτι μας μέχρι τα 3,5 περίπου. Έ, κάποια στιγμή κουράστηκα, στριμωχνόμασταν. Αλλά είχα δοκιμάσει τα πάντα και δεν έπιαναν. Πήγαινα εγώ στο δικό του, έμπλεξα αλλιώς μετά. Είχα ξεχάσει το κρεβάτι μου. Εφάρμοσα λοιπόν ένα κόλπο.

Του αρέσει να σκεπάζεται καλά καλά μέχρι το λαιμό. Όταν λοιπόν ερχόταν στο κρεβάτι μας και στρωνόταν ωραία ωραία ανάμεσά μας, έκανα ότι δεν τον έπερνα χαμπάρι. Σιγά σιγά του τράβαγα τα σεντόνια και τον ξεσκέπαζα. Σκεπαζόταν. Τον ξεσκέπαζα, και καλά μες στον ύπνο μου. Σκεπαζόταν. άντε πάλι τα ίδια. Έ, ΄κάποια στιγμή κουραζόταν. Με ξύπναγε (λέμε τώρα) και μου έλεγε: Δεν μπορώ βρε μαμά, με ξεσκεπάζεις. Αχ βρε αγάπη μου, δεν το κάνω επίτηδες, έτσι κοιμάμαι εγώ. Έεεε, πια μου λέει, δεν μπορώ να κοιμηθώ εδώ, με ζάλισες, πάω στο κρεβάτι μου!!

Αυτό ήταν, το έκοψε. :wink:

Φανταστικός ο μικρός:wink:

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Τα έχω κάνει ΟΛΑ αυτά και όχι για μικρό διάστημα, αποφασιστικά και ορθά κοφτά. Και διακόσμηση δοκιμάσαμε - μέχρι καινούριο κρεβάτι πήραμε - και σεντόνια/μαξιλάρια/κουβέρτες κλπ (φθάνει, έχουμε για 4 παιδιά !!!) και βιβλία και κουβέντα και το πήγαινε έλα στο κρεβάτι της και τα κλάματα και το γλυκό και όλα. Αποτέλεσμα :arrow: μια τρύπα στο νερό.

Δεν πάει μόνη της με τίποτα .......

Μοναδικό περιστατικό το αστροπελέκι μου ........

Και ο δικός μου άντρας ροχαλίζει, σκέτη ατμομηχανή:?:???::? αλλά δεν την ενοχλεί καθόλου ......... μόνο εγώ ξυπνάω ...........

:?:???::?:???::?:???::shock::shock::shock::shock:

η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

:?:???::?:???::?:???::shock::shock::shock::shock:

η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!!!

Θέλετε το πιο πρόσφατο ? Εχθές, ήμουν ψόφια στην κούραση, ένα πραγματικό ερείπιο. Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν που άλλαξα τον πιτσιρίκο και του έβαλα πυζάμες. Κοιμήθηκα εκεί που καθόμουν !!!!

Ε, η μικρή κοιμήθηκε μετά από 2 ώρες, δηλαδή γύρω στην 1 το βράδυ !!!!

Μου λέει η μαμά μου (εγώ δεν θυμάμαι τίποτα, πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό) ότι ερχόταν δίπλα μου, με σκούνταγε, με φίλαγε, με πείραζε. Στο τέλος έβαλε τα κλάματα και ζήταγε να ξυπνήσω για να την αγκαλιάσω να κοιμηθούμε. Την πήρε η μαμά μου αγκαλιά και πάλι ... πήγε 1 για να κοιμηθεί.

Σήμερα το πρωί, μου είπε δεν πειράζει μαμά αλλά να μην μου το ξανακάνεις...........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

• 1 month later...

:confused:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ!! ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...