Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

''300 Ελληνες'' στο Συνταγμα !!!!

paros

Recommended Posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 20/5/2011

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Την Κυριακή 22 Μαίου ξεκινά η πρωτοβουλία των 300 Ελλήνων για την ενότητα όλου του λαού με βασικό αίτημα την διενέργεια πολλαπλού δημοψηφίσματος.

Από το πρωί της Κυριακής στις 10πμ και κάθε μέρα , όλο το 24ώρο, οι εθελοντές μας θα βρίσκονται στο πεζοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος και θα ενημερώνουν περαστικούς συμπολίτες μας. Ειρηνικά και με νομιμότητα θα διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας για δημοκρατία.

Καλούμε όλους τους ανεξάρτητους πολίτες αλλά και τις κοινωνικές οργανώσεις να ενωθούμε σε έναν κοινό αγώνα. Σε έναν αγώνα που θα δώσει ελπίδα στους συμπατριώτες μας για ένα καλύτερο αύριο.

Κάλεσμα ΕΛΛΗΝΩΝ.

Φίλε και φίλη πατριώτισσα,

Η χώρα και ο λαός μας περνά την πιο δύσκολη και απειλητική φάση την νεώτερης ιστορίας του. Οι περιστάσεις απαιτούν να δείξουμε ενότητα και γενναιότητα.

Έλα και ενίσχυσε την προσπάθεια για να αποδείξουμε ότι η δημοκρατία λειτουργεί ακόμα στην χώρα που την ανακάλυψε και την χρησιμοποίησε για να δώσει τα φώτα του πολιτισμού στην οικουμένη.

Έλα και πιάσε το χέρι μας χωρίς φόβο γιατί δεν θα σε προδώσει κανένα κόμμα και κανένας δεν θα σου επιβάλλει την άποψή του .

Έλα και ένωσε τη φωνή σου με την δική μας για να λυτρώσουμε την χώρα από την αλαζονεία και τον εξευτελισμό.

Τα πιστεύω μας είναι με δύο λόγια:

Είμαστε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ πολιτισμένοι άνθρωποι, που σεβόμαστε τον εαυτό μας τον ίδιο ακριβώς όπως και τους συμπολίτες μας. Σκεπτόμαστε πριν μιλήσουμε, δεν προσβάλλουμε ΣΚΟΠΙΜΑ με το λόγο μας και τις πράξεις μας, επιδιώκουμε πάντα το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ θεωρώντας το ΙΔΙΟ με το προσωπικό..

Συμμετέχουμε ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ χωρίς ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ και ΕΓΩΙΣΜΟ, θεωρούμε την ΕΥΗΜΕΡΙΑ και το ΕΥΖΕΙΝ του συμπολίτη μας ΙΕΡΟ και ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ σαν να επρόκειτο για το δικό μας και ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ την ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

Σεβόμαστε ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ και δίνουμε ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ στους καλοπροαίρετους εκπροσώπους τους, αλλά και ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ τους έχοντας ΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ αν και θεωρούμε και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΝ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ.

Ακόμα και αν δεν θέλεις να δηλώσεις εθελοντής/τρια φοβούμενος/η την κοινοποίηση του ονόματος σου, θα το καταλάβουμε. Είσαι ευπρόσδεκτος/η αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε σε ανώνυμους και αυτό το καταλαβαίνεις. Εμείς είτε έτσι είτε αλλιώς θα σε καλωσορίσουμε και θα σε ευχαριστήσουμε.

Χρειαζόμαστε όμως να οργανώσουμε ομάδες που θα γνωρίζουμε και θα μας γνωρίζουν ώστε να μπορούμε να βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον.

Δήλωσε συμμετοχή, και ένα μέλος της οργανωτικής επιτροπής θα έρθει πολύ σύντομα σε επαφή μαζί σου μέσω τηλεφώνου ή email και θα σου πει για την συνάντηση ενημέρωσης που θα γίνει άμεσα.

Αν αγαπάς τη χώρα που μας γέννησε ΜΗΝ ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΡΑ..

Σε ευχαριστούμε και σε περιμένουμε.

Από την οργανωτική επιτροπή.

http://300ellines.org/

http://activistika.blogspot.com/2011/05/live.html απευθειας τι γινεται στην πλατεια της Ισπανιας

83hKp3.png

Διαφημίσεις

σιγά που θα τους αφήσουν......

εδώ έδιωξαν εμάς (θηλάζουσες μητέρες με τα μωρά) γιατί ειμασταν επικίνδυνες

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

απο οτι ειδα ειναι στην πλ. Συνταγματος (οχι μπροστα στην Βουλη)..

βασικα δεν εδιωξαν εμας,αλλα τις κουτες με το ενημερωτικο υλικο γιατι μπορει να ειχαμε κρυψει καποια βομβα μεσα.....:shock::shock:

και αργοτερα ''εδιωξαν'' απο το παρτερι τις μαμαδες με τα μωρα (βλ. μεγαλα παιδακια να κυνηγανε περιστερια, να παιζουν στο γκαζον μεταξυ τους και οι μαμαδες που ηθελαν να κατσουν καπου, ειχαν κατσει στο γκαζον απο το παρτερι και θηλαζαν και μιλαγανε σαν μια μεγαλη ομορφη παρεα!!!) γιατι δεν ειναι χωρος η Βουλη για πικ-νικ!!!!! καταλαβες? δεν μπορει ο καθενας που βρισκεται στην Βουλη να κανει οτι θελει...τι το περασαμε???

?:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

83hKp3.png

Η κατασκήνωση στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης αποτελεί το επίκεντρο μιας παράξενης διαδικασίας η οποία εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη. Χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, θρησκευτικού δόγματος, φύλου ή ηλικίας, πραγματοποιούν μία «Παράσταση Αγανάκτησης», αντιδρώντας στον τρόπο που μεθοδεύουν οι κυβερνήσεις την περιβόητη έξοδο από την κρίση...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=314719&cid=5

83hKp3.png

Διαβάστε σε μετάφραση μία ανακοίνωση από την Μαδρίτη. Είναι ενδεικτική του πολιτικού κλίματος που επικρατεί. Ίσως να είναι ενδεικτικότερη ως προς την δυναμική την οποία επικαλείται. Είναι σίγουρα πάντως ενδεικτική των διαστάσεων που λαμβάνει ένα φαινόμενο «πανευρωπαϊκής αγανάκτησης» απέναντι σε μία οικονομική πολιτική η οποία συνθλίβει όλες τις αξίες για τις οποίες πολέμησαν τρείς ευρωπαϊκές γενιές τον 20ο αιώνα . Ξέρετε τις αξίες οι οποίες αναφέρονται στην ισότητα, στα δικαίωμα στην κοινωνική πρόνοια, στην δημόσια Παιδεία, στην Δημόσια Υγεία, στο Δημόσιο και καλό Πανεπιστήμιο, στην εργασία αλλά και στην υποχρέωση ύπαρξης κοινωνικής αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας, αλληλοσεβασμού.

Το μήνυμα από την Μαδρίτη

«Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν εσάς: τους ανθρώπους, που ξυπνούν κάθε πρωί για να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Οι άνθρωποι, που δουλεύουν σκληρά κάθε ημέρα για να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον για τους γύρω τους.

Μερικοί από μας θεωρούνται προοδευτικοί, άλλοι συντηρητικοί. Μερικοί από εμάς πιστεύουν στο Θεό, μερικοί όχι. Μερικοί από εμάς έχουν σαφώς καθορισμένες ιδεολογίες, άλλοι είναι απολιτίκ, αλλά είμαστε όλοι ανήσυχοι και εξοργισμένοι για τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προοπτικές που βλέπουμε γύρω μας: τη διαφθορά ανάμεσα σε πολιτικούς, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, αφήνοντας μας αβοήθητους, χωρίς φωνή.

Αυτή η κατάσταση έχει γίνει κανονικά, μια καθημερινή ταλαιπωρία, χωρίς ελπίδα. Αλλά αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να την αλλάξουμε. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τα πράγματα, ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε μια καλύτερη κοινωνία μαζί. Ως εκ τούτου,υποστηρίζουμε ότι:

Οι προτεραιότητες για κάθε προηγμένη κοινωνία πρέπει να είναι η ισότητα, η πρόοδος, η αλληλεγγύη, η ελευθερία του πολιτισμού, η βιωσιμότητα και η ανάπτυξη, η ευημερία και η ευτυχία των ανθρώπων.

Αυτά είναι αναφαίρετες αξίες που πρέπει να ισχύουν στην κοινωνία μας: το δικαίωμα στη στέγαση, την απασχόληση, τον πολιτισμό, την υγεία, την εκπαίδευση, την πολιτική συμμετοχή, την ελεύθερη προσωπική ανάπτυξη, καθώς και τα δικαιώματα των καταναλωτών για μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

Η τρέχουσα κατάσταση της κυβέρνησης και του οικονομικού μας συστήματος, δεν φροντίζουν αυτά τα δικαιώματα, και με πολλούς τρόπους αποτελούν εμπόδιο για την πρόοδο της ανθρωπότητας.

Η δημοκρατία ανήκει στο λαό το οποίο σημαίνει ότι η κυβέρνηση αποτελείται από κάθε έναν από εμάς. Ωστόσο, στην Ισπανία, τα περισσότερα μέλη της πολιτικής τάξης δεν μας λαμβάνουν καν υπόψη. Οι πολιτικοί θα πρέπει να μεταφέρουν τη φωνή μας στα θεσμικά όργανα, διευκολύνοντας την πολιτική συμμετοχή των πολιτών μέσω άμεσων καναλιών, κάτι που θα προσφέρει το μεγαλύτερο όφελος για την ευρύτερη κοινωνία. Ο ρόλος τους είναι να πλουτίσουν και να ευημερούν εις βάρος μας, που είμαστε απλοί θεατές της δικτατορίας των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων που έχουν στην κατοχή τους στην εξουσία μέσω του δικομματισμού των PP & PSOE.

Η επιθυμία για η εξουσία και τη συσσώρευση της σε λίγους δημιουργεί ανισότητα, ένταση και αδικία, η οποία οδηγεί στη βία, την οποία εμείς απορρίπτουμε πεπαλαιωμένο και αφύσικο οικονομικό μοντέλο ωθεί την μηχανή της κοινωνίας σε έναν συνεχόμενο κύκλο όπου οι λίγοι πλουτίζουν και οι πολλοί γίνονται φτωχότεροι. μέχρι την κατάρρευση.

Η θέληση και ο σκοπός του ισχύοντος συστήματος είναι η συσσώρευση του χρήματος, όχι όσον αφορά την απόδοση και την ευημερία της κοινωνίας. Σπαταλώντας πόρους, μολύνοντας τον πλανήτη, δημιουργώντας ανεργία και δυσαρεστημένους πολίτες.

Οι πολίτες είναι τα γρανάζια μιας μηχανής σχεδιασμένης για να εμπλουτίσει μια μειοψηφία η οποία δεν αφορά τις ανάγκες μας. Είμαστε ανώνυμοι, αλλά χωρίς εμάς τίποτε από αυτά δεν θα υπήρχε, γιατί εμείς κινούμε τον κόσμο.

Αν ως κοινωνία δεν μάθουμε να εμπιστευόμαστε το μέλλον μας, ζώντας σε μια ανεξέλεγκτη οικονομία η οποία δεν επιστρέφει ποτέ τον παραγόμενο πλούτο στους περισσότερους, δεν θα μπορέσουμε να εξαλείψουμε τις αδικία απʼ την οποία υποφέρουμε.

Χρειαζόμαστε μία ηθική επανάσταση. Αντί να τοποθετούμε τα χρήματα πάνω τους ανθρώπους, ας τα φέρουμε στην υπηρεσία των ανθρώπων. Είμαστε άνθρωποι, όχι προϊόντα. Δεν είμαι ένα προϊόν αυτού που αγοράζω ,του λόγου για τον οποίο το αγοράζω, ούτε αυτού από τον οποίο το αγοράζω

Για όλα τα παραπάνω, είμαι εξοργισμένος.

Νομίζω ότι μπορώ να τα αλλάξω.

Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.

Γνωρίζω ότι μαζί μπορούμε .Γνωρίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.

Ξέρω ότι μαζί μπορούμε.»

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=314719&cid=5

83hKp3.png

Διαφημίσεις

και αργοτερα ''εδιωξαν'' απο το παρτερι τις μαμαδες με τα μωρα..

...με το αιτιολογικό ότι "απαγορεύεται το πικνικ"!!!!!!! :lol: :lol:

αλλά τι να κάνουν κι αυτά τα κακόμοιρα, εντολές πήραν και έπρεπε να τις εκτελέσουν, άλλωστε πληρώνονται "καλά" για αυτό και πρέπει να υπακούουν

700 ευρά είναι αυτά δεν είναι παίξε γέλασε

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Δ

Σεβόμαστε ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ και δίνουμε ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ στους καλοπροαίρετους εκπροσώπους τους, αλλά και ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ τους έχοντας ΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ αν και θεωρούμε και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΝ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ.

συγγνωμη αλλα οσο κ αν φαινεται αρχικα καλοπροαιρετη δραση,

ποιοι ειμαστε εμεις για να τιμωρησουμε κ μαλιστα με παραδειγματικο τροπο (δλδ;;;;;; αρχιζω κ φοβαμαι!!!!!!) :shock: και ποιο ειναι οι 'εχοντες βλεψεις' και τι ειδους βλεψεις ακριβως;;;;:shock::shock::shock:

επισης 'προετοιμαζομαστε παντα για πολεμο';;;;;τι λετε καλε;;;;;;;:shock::shock::shock:εγω ουτε για πολεμο θελω να ετοιμαστω ουτε να τιμωρησω, τι ειμαι ο δικαστης ντρεντ;

κατι μου βρωμαει στην υποθεση και οοοοοοχι δεν εχει σχεση με το ..."πικνικ" των θηλαζουσων ουτε και με την ισπανια............μα καμια σχεση ομως........

συγγνωμη αλλα οσο κ αν φαινεται αρχικα καλοπροαιρετη δραση,

ποιοι ειμαστε εμεις για να τιμωρησουμε κ μαλιστα με παραδειγματικο τροπο (δλδ;;;;;; αρχιζω κ φοβαμαι!!!!!!) :shock: και ποιο ειναι οι 'εχοντες βλεψεις' και τι ειδους βλεψεις ακριβως;;;;:shock::shock::shock:

επισης 'προετοιμαζομαστε παντα για πολεμο';;;;;τι λετε καλε;;;;;;;:shock::shock::shock:εγω ουτε για πολεμο θελω να ετοιμαστω ουτε να τιμωρησω, τι ειμαι ο δικαστης ντρεντ;

κατι μου βρωμαει στην υποθεση και οοοοοοχι δεν εχει σχεση με το ..."πικνικ" των θηλαζουσων ουτε και με την ισπανια............μα καμια σχεση ομως........

Αυτο σε βρωμαει καλη μου; Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και βρωμαει εδω και χρονια... :(

Κατι δεν πρεπει να κανουμε οταν εξαγγελονται μετρα που τα νοιωθεις σα να σε εχουν κηρυξει πολεμο; Οταν απλα βλεπεις οτι σε οδηγουν στην καταρρευση με ελαφρα την καρδια; Δε θα υπερασπιστουμε τον εαυτο μας αλλα θα τον αφησουμε ερμαιο στις διαθεσεις, τα συμφεροντα, στις σκοτεινες βλεψεις καποιων υποπτων καλοθελητων που θελουν να ξεπουλησουν τα παντα; Αν δηλαδη καποιος θελησει να ξεπουλησει την περιουσια μας (που δεν του ανηκει στο κατω-κατω), τις επιχειρησεις μας, το φυσικο και ορυκτο μας πλουτο, εμεις προσωπικα ως οικογενειαρχες, δε θα κηρυταμε πολεμο; Θα τον παρατηρουσαμε με νωχελικοτητα, κατανοηση και συμπαθεια; Τον κοσμο αναποδα θα φερναμε γιατι θα μας κατεστρεφε το διχως αλλο!

Για τα παιδια μας ας κανουμε και γιατι οταν δε θα εχουν τιποτε να κληρονομησουν απο εμας θα μας ρωτανε ''που ησουνα τοτε μαμα'' και εμεις θα ντρεπομαστε να πουμε οτι ημασταν στους καναπεδες μας και δε θελαμε να πολεμησουμε...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Για τα παιδια μας ας κανουμε και γιατι οταν δε θα εχουν τιποτε να κληρονομησουν απο εμας θα μας ρωτανε ''που ησουνα τοτε μαμα'' και εμεις θα ντρεπομαστε να πουμε οτι ημασταν στους καναπεδες μας και δε θελαμε να πολεμησουμε...

αυτο φοβαμαι κι εγω..

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Και γιατί δεν οργανώνουμε κι εμείς εδω στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο με τη συγκέντρωση στην Ισπανία?

Εμείς ήδη υποφέρουμε και τα χειρότερα έρχονται.

Νομίζω ότι πρέπει να ορίσουμε κι εμείς εδώ μια ημερομηνία και να κατέβουμε όλοι να κάνουμε μια ωραία καθιστική διαμαρτυρία για να δουν οι 300 ότι είμαστε πολλοί αυτοί που διαφωνούμε με την πολιτική τους τόσα χρόνια και δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλο.

Νομίζω ότι θα ήταν και συμβολικό αυτή η κίνηση να ξεκινήσει από αυτό εδώ το φόρουμ.

Γονείς που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους

Ως πότε θα καθόμαστε στον καναπέ;

Δε λέω, βολικός είναι, αλλά αν η κοιλιά μας είναι άδεια και ο ιδιοκτήτης μας χτυπάει την πόρτα για τα νοίκια που χρωστάμε, πρώτα τον καναπέ θα πουλήσουμε

ΠΑΤΡΑ

Την Τετάρτη 7 μ.μ. στην πλ. Γεωργίου

Προετοιμάζεται το έδαφος για το... ισπανικό μοντέλο επανάστασης των τελευταίων ημερών και στην Ελλάδα. Η κινητοποίηση έχει ήδη ανακοινωθεί στο facebook και σε άλλα blogs με το κάλεσμα να είναι ανοικτό σε Πατρινούς, Πατρινές και άλλους πολίτες από τη Δυτική Ελλάδα.

Η διαμαρτυρία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25 Μαΐου από τις 7 το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου με τους διοργανωτές να υποστηρίζουν πως θα διαρκέσει μέχρι την...

http://www.dete.gr/news.php?article_id=41580

83hKp3.png

Αυτο σε βρωμαει καλη μου; Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και βρωμαει εδω και χρονια... :(

Κατι δεν πρεπει να κανουμε οταν εξαγγελονται μετρα που τα νοιωθεις σα να σε εχουν κηρυξει πολεμο; Οταν απλα βλεπεις οτι σε οδηγουν στην καταρρευση με ελαφρα την καρδια; Δε θα υπερασπιστουμε τον εαυτο μας αλλα θα τον αφησουμε ερμαιο στις διαθεσεις, τα συμφεροντα, στις σκοτεινες βλεψεις καποιων υποπτων καλοθελητων που θελουν να ξεπουλησουν τα παντα; Αν δηλαδη καποιος θελησει να ξεπουλησει την περιουσια μας (που δεν του ανηκει στο κατω-κατω), τις επιχειρησεις μας, το φυσικο και ορυκτο μας πλουτο, εμεις προσωπικα ως οικογενειαρχες, δε θα κηρυταμε πολεμο; Θα τον παρατηρουσαμε με νωχελικοτητα, κατανοηση και συμπαθεια; Τον κοσμο αναποδα θα φερναμε γιατι θα μας κατεστρεφε το διχως αλλο!

καμια σχεση οσα λες -συμφωνω σε ολα-με αυτα που γραφει το κειμενο το οποιο επιμενω, μου φαινεται περιεργο.

τωρα για τις δρασεις, ειμαι μεσα,αλλα αφου λενε οι θα 'περιορισουν' δλδ θα απαγορευσουν, τις διαδηλωσεις στο κεντρο της αθηνας μπορουμε να αρχισουμε να οργανωνουμε τα προαστια:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καμια σχεση οσα λες -συμφωνω σε ολα-με αυτα που γραφει το κειμενο το οποιο επιμενω, μου φαινεται περιεργο.

τωρα για τις δρασεις, ειμαι μεσα,αλλα αφου λενε οι θα 'περιορισουν' δλδ θα απαγορευσουν, τις διαδηλωσεις στο κεντρο της αθηνας μπορουμε να αρχισουμε να οργανωνουμε τα προαστια:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Νομιζεις; Πιστευω οτι στη λεξη ''πολεμος'' υπαρχει και ενας συμβολισμος για τα μετρα που δεν υπαρχουν για να μας προστατευσουν και για τα μετρα που παιρνουν με σκοπο να μας βουλιαξουν. Μπορει να κανω λαθος, εγω ετσι το ειδα, πιο σφαιρικα και γι' αυτο και το εγραψα.

Επαρχια...Καλη σκεψη, αν γινει εγω θα ειμαι μεσα. Αν και στην πολη μου ειναι τοσο με πλυση εγκεφαλου και με πολυ προπαγανδα που αν γινοταν δημοψηφισμα θα ψηφιζαν ΝΑΙ στα μετρα... Αλλα μηπως και πιο πολυ σε πολεις μεγαλες θα φαινοταν η κοσμοσυρροη αλλα και γιατι αυτες ειναι πιο κοντα στους υπευθυνους υπουργους και αρμοδιους και νοιωσουν πιο κοντα την απειλη;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...