Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ομολόγησαν οι δολοφόνοι !

Messinia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί, ποιός είπε ότι τους λυπάται??? Θα δικασθούν για τα εγκληματά τους και θα τιμωρηθούν. Και ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθούν.

Ναι ματια μου! Θα τιμωρηθουν! Για πόσο? Για 5 ή 10 χρόνια?

Σου φαινεται αρκετό?

Εννοείται οτι το προβλημα είναι το σύστημα!!!!

Φονιάδες, πάντα υπήρχαν, πάντα θα υπάρχουν!

Οταν όμως, η χώρα και οι νόμοι της, αδυνατούν να προστατεψουν τον απλό πολιτη, οταν η εγκληματικοτητα αυξάνεται, σε μια ακρως φιλήσυχη χωρα, η οποια, οσους πολεμους περασε, τους περασε επειδή ηθελαν να την κατακτησουν και οχι να κατακτησει, τοτε πρεπει να ληφθουν άλλα μετρα! Δεν ειναι ορατό?

Ο Ελληνας, φιλησυχος λαος, αντιμετωπίζει σορεια εγληματικών πραξεων, και το συστημα ειναι σε αδρανεια!

μμμμ......ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε μέχρι την Ινδία...με πόλεμο έφτασε δε του άνοιξαν την πόρτα...οι Έλληνες αποίκησαν απο τη Μ.Ασία (έφυγαν το 1922 με την καταστροφή της Σμύρνης) ως τη Ν.Ιταλία (η επονομαζόμενη και Μικρή Ελλάδα) επίσης αναφορές τους θέλουν να έχουν ξεπεράσει και τα στενά της Μεσογείου...

επίσης επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ήταν μεγαλειώδη τα εγκληματά τους... και στη νεότερη Ιστορία θα γνωρίζεις φυσικά για την προσπάθεια απελευθέρωσης τησ Β.Ηπείρου αλλά και την απόβαση στη Σμύρνη με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες

ο κατά τ'αλλα φιλήσυχος λαός μας ήταν κατ'εξοχήν στρατηγικός λαός και λογικό μιας και ήκμασε σε πολυζήλευτο γεωγραφικό σημείο....

μετά το ευχάριστο ιστορικό διάλλειμα να σου πω οτι είμαστε και φιλύσηχος και φιλόπονος λαός...άλλο αυτό όμως και άλλο αυτό που λες εσυ...να τιμωρηθούν,να δικαστούν,να σαπίσουν στη φυλακή κι αυτοί και όλοι όσοι έχουν κάνει τέτοια ειδεχθή,πραγματικά,εγκλήματα...

όταν αδυνατεί να σε προστατέψει το κράτος δε φταίει ο εγκληματίας φταίει το κράτος...ο εγκληματίας κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά...να ληστεύει,να βιάζει,να σκοτώνει.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Βρε παιδιά, θα με πειτε τωρα ρατσιστρια, αλλά εξηγήστε μου πως γινεται να αφομοιωθουν στην ζωή μας και στην χωρα μας, ανθρωποι που εχουν τοσο μα τοσο διαφορετική αντίληψη, ήθη και εθιμα!

Γινεται? Εαν ναι, ας μας πει κάποιος τον τρόπο! Δεν ειναι ρητορικο το ερωτημα... Μπορει όποιος θελει να δωσει μια απάντηση, και υπόσχομαι να την σκεφτω πραγματικα...

Παραθετω το συγκεκριμένο topic...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=87925

Ελα μου ντε ;;;

ή καπως έτσι σκεφτονταν και οι αυσταρλοί εδω για εμάς :

εδιτ σορι Καναδα ....:-)

http://erodotos.wordpress.com/2011/05/15/ellines-metanastes-toronto/

ομοιότητες;;;; !!!!!

τυχαίο ;;;

δε νομίζω ;)

απο ποιούς εγκληματίες ;;; summer99

Μάλλον εμείς πρέπει να ζητήσουμε άσυλο από όλους αυτούς που είναι εγκληματίες και συνεχίζουν να βρίσκονται εδώ. Αυτοί θα βγουν και πάλι θα σκοτώσουν κάποιον άλλο για 120 ευρώ και για μια κάμερα. Μπράβο μας.
του πάνω βίντεο ή του κάτω ;;;;;

μμμμ......ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε μέχρι την Ινδία...με πόλεμο έφτασε δε του άνοιξαν την πόρτα...οι Έλληνες αποίκησαν απο τη Μ.Ασία (έφυγαν το 1922 με την καταστροφή της Σμύρνης) ως τη Ν.Ιταλία (η επονομαζόμενη και Μικρή Ελλάδα) επίσης αναφορές τους θέλουν να έχουν ξεπεράσει και τα στενά της Μεσογείου...

επίσης επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ήταν μεγαλειώδη τα εγκληματά τους... και στη νεότερη Ιστορία θα γνωρίζεις φυσικά για την προσπάθεια απελευθέρωσης τησ Β.Ηπείρου αλλά και την απόβαση στη Σμύρνη με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες

ο κατά τ'αλλα φιλήσυχος λαός μας ήταν κατ'εξοχήν στρατηγικός λαός και λογικό μιας και ήκμασε σε πολυζήλευτο γεωγραφικό σημείο....

μετά το ευχάριστο ιστορικό διάλλειμα να σου πω οτι είμαστε και φιλύσηχος και φιλόπονος λαός...άλλο αυτό όμως και άλλο αυτό που λες εσυ...να τιμωρηθούν,να δικαστούν,να σαπίσουν στη φυλακή κι αυτοί και όλοι όσοι έχουν κάνει τέτοια ειδεχθή,πραγματικά,εγκλήματα...

όταν αδυνατεί να σε προστατέψει το κράτος δε φταίει ο εγκληματίας φταίει το κράτος...ο εγκληματίας κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά...να ληστεύει,να βιάζει,να σκοτώνει.

Οσων αφορά τον Μ.Αλέξανδρο, ουτε σφαγεας ήτανε, ουτε αγροικος! (Βλεπε Ουνους, κλπ) Εκπολιτισε τους λαους που κατεκτησε, τιμησε οτι ιερο ειχαν, δεν εκανε καταστροφες, και βρηκε ενα πολυ εξυπνο τροπο να... επεκταθει!

Παντρευε τους ανδρες του με γυναικες απο τα μερη που κατακτουσε, ωστε να γινει μια αφομοιωση!

Ναι ! Πιστευω ακραδαντα οτι ειμασταν και ειμαστε φιλήσυχος λαος!

Εχουμε πολλά αλλα ελλατωματα, αλλα οχι αυτό!

Γιατι λοιπον τωρα να κλιθουμε να αντιμετωπισουμε αυτην την πρωτοφανή εξαρση βιας μεσα στην ιδια μας την χωρα?

Οι ανθρωποι που ζουν στο κεντρο, ζουν καταστασεις... ομηρείας!

Γιατι?

Διαφημίσεις

Ελα μου ντε ;;;

ομοιότητες;;;; !!!!!

τυχαίο ;;;

δε νομίζω ;)

ομολογουμένως συγκλονίστηκα...γιατί δε μπορούμε να είμαστε απλώς άνθρωποι....;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Οσων αφορά τον Μ.Αλέξανδρο, ουτε σφαγεας ήτανε, ουτε αγροικος! (Βλεπε Ουνους, κλπ) Εκπολιτισε τους λαους που κατεκτησε, τιμησε οτι ιερο ειχαν, δεν εκανε καταστροφες, και βρηκε ενα πολυ εξυπνο τροπο να... επεκταθει!

Παντρευε τους ανδρες του με γυναικες απο τα μερη που κατακτουσε, ωστε να γινει μια αφομοιωση!

Ναι ! Πιστευω ακραδαντα οτι ειμασταν και ειμαστε φιλήσυχος λαος!

Εχουμε πολλά αλλα ελλατωματα, αλλα οχι αυτό!

Γιατι λοιπον τωρα να κλιθουμε να αντιμετωπισουμε αυτην την πρωτοφανή εξαρση βιας μεσα στην ιδια μας την χωρα?

Οι ανθρωποι που ζουν στο κεντρο, ζουν καταστασεις... ομηρείας!

Γιατι?

αν μη τί άλλο αυτά που λες είναι για γέλια...ήταν στρατηγός και έκανε πολέμους με οτι κι αν αυτό συνεπάγεται...εξανάγκαζε τους στρατηγούς του να παντρεύονται με γυναίκες τον τόπων που κατακτούσε ακριβώς επειδή ήταν στρατηγική διάνοια και ήξερε πως μόνο έτσι θα επιβαλλόταν πάνω στους κατακτημένους λαούς..

και κλείνω εδω διοτι είμαστε εκτός θέματος.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Ελα μου ντε ;;;

ομοιότητες;;;; !!!!!

τυχαίο ;;;

δε νομίζω ;)

Εχεις Δικιο Αρια... Η Ελλάδα, 10 χρονια πριν, ειχε την ιδια εγκληματικοτητα με τωρα...

Στην Αθηνα, μπορουσες να κυκλοφορήσεις (ή δεν μπορουσες) το ιδιο ακριβως με τωρα!

Στα δελτια των ειδήσεων, δεν ακουμε ουτε στατιστικες σε ποσοστα εγληματιων ελληνων απεναντι σε ξενους!

Οι Ελληνες μετανάστες, οπου πηγαν, δεν κοιταξαν να δουλεψουν και να αποταμιευσουν χρηματα, αλλά εγκληματουσαν ασυστόλως!

Τους φοβοντουσαν τους Ελληνες σε σημειο να μην βγαινουν απο το σπιτι τους! Οι Ελληνες οπου πήγαν στο εξωτερικο δημιουργουσαν γκετο απροσπελαστο!

Αυτο δεν θελεις να ακουσεις Αρια?

αν μη τί άλλο αυτά που λες είναι για γέλια...ήταν στρατηγός και έκανε πολέμους με οτι κι αν αυτό συνεπάγεται...εξανάγκαζε τους στρατηγούς του να παντρεύονται με γυναίκες τον τόπων που κατακτούσε ακριβώς επειδή ήταν στρατηγική διάνοια και ήξερε πως μόνο έτσι θα επιβαλλόταν πάνω στους κατακτημένους λαούς..

και κλείνω εδω διοτι είμαστε εκτός θέματος.

Εχεις δικιο και εσυ! Μ.Αλεξανδρος ισα και ομοια με τους Ουνους!

Πάμε πάρα κατω! Βαρεθηκα!

Ελα μου ντε ;;;

ομοιότητες;;;; !!!!!

τυχαίο ;;;

δε νομίζω ;)

Πάντως απ'ότι διαβάζω, το πογκρόμ του 1918 κατά των Ελλήνων, δεν έγινε γιατί οι Έλληνες ήταν εγκληματίες...Αλλά εξαιτίας της άρνησης των Ελλήνων να καταταγούν στον Καναδικό στρατό σε συνδυασμό με την οικονομική τους ευημερία εκείνη την εποχή. Δείτε αναλυτικότερα εδώ: http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/01/27/slackers-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83/

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

κάπως έτσι ξεκίνησε κι ο αντι-σημιτισμός στη Γερμανία...οι

"λίγοι" εβραίοι κατείχαν αξιοσημείωτη οικ. ευημερία...

εν γένει κάπως έτσι οδηγούμαστε στα σημεία και τα τέρατα της Ιστορίας,νομίζω

io6Qp3.png

g3BCp2.png

κάπως έτσι ξεκίνησε κι ο αντι-σημιτισμός στη Γερμανία...οι

"λίγοι" εβραίοι κατείχαν αξιοσημείωτη οικ. ευημερία...

εν γένει κάπως έτσι οδηγούμαστε στα σημεία και τα τέρατα της Ιστορίας,νομίζω

Σωστά, σωστά...

Και οι Εβραίοι, τοτε συμπεριφεροντουσαν στην Γερμανία οπως οι μετανάστες εδω στην Ελλάδα? Ειχαν κανει και αυτοι γκετο?

Σκοτωνανε? Οι Γερμανοι φοβοντουσαν να βγουν απο τα σπιτια τους?

Σωστά, σωστά...

Και οι Εβραίοι, τοτε συμπεριφεροντουσαν στην Γερμανία οπως οι μετανάστες εδω στην Ελλάδα? Ειχαν κανει και αυτοι γκετο?

Σκοτωνανε? Οι Γερμανοι φοβοντουσαν να βγουν απο τα σπιτια τους?

όχι οι γερμανοί φρόντισαν να τους ξεπαστρεύουν...

αρπάζω τον μπαλτά μου λοιπόν κι έρχομαι για ξεκαθάρισμα!!:lol::lol::lol:

μόνο πες μου ΠΟΥ ακριβώς μη τυχόν και "φάω" λάθος πακιστάνια!!!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

όχι οι γερμανοί φρόντισαν να τους ξεπαστρεύουν...

αρπάζω τον μπαλτά μου λοιπόν κι έρχομαι για ξεκαθάρισμα!!:lol::lol::lol:

μόνο πες μου ΠΟΥ ακριβώς μη τυχόν και "φάω" λάθος πακιστάνια!!!!

Ενταξη παιδια! Στο όνομα του αντιρατσισμου, να κλεισουμε τα μάτια, και να... απολαυσουμε την Ελλάδα οπως την ζουμε σήμερα!

Περαστικά ,μας

Αποχωρώ απο το θεμα...

Διαφημίσεις

Το σύστημα είναι ΣΑΠΙΟ...κι αν εσεις βλέπετε σωφρονισμό,πειτε μου κι εμένα...

Και συμφωνώ με τη lisa..αν υπήρχαν αυστηρές ποινές είτε αυτό είναι ισόβια,είτε θανατική ποινη δεν θα υπήρχε αυτό το χάλι.Ο καθένας ανεξαρτήτως χρώματος,γλώσσας και εθνικότητας,θα το σκεφτόταν 10 φορές παραπάνω.Κι αυτό γιατί μετά θα παιζόταν η δική του ζωή...

Τώρα τι γίνεται;Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και σε 5 χρονάκια είναι έξω για να ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα...

Ναι έχετε δικιο!!! Θα τιμωρηθούν!!! Θα τρώνε και θα κοιμούνται τσάμπα και παράλληλα θα παίρνουν και ιδιαίτερα μαθήματα..πως κλέβεις,πως βιάζεις...θα βγουν σαϊνια σε λίγα χρονάκια και φτου κι απ΄την αρχή...

Ναι...θα τιμωρηθούν!!!

xceZp3.png

Εγώ ενοχλούμαι απο τα άτομα που το παίζουν "πολιτισμένα" και όπως λες,προοδευτικά.Αν τους χτυπήσει καμια συμφορά την πόρτα-που το απεύχομαι-να δούμε τότε τι θα κάνουν...στο κατω κατω ρατσισμός δεν είναι να ακούγεται μόνο η μια πλευρά?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

εε ναι βρε παιδιά, πώς να το κάνουμε, το να λες "να τους κόψουν το χέρι, να τους λιθοβολήσουν, να τους στείλουν στην ηλεκτρική καρέκλα" ΔΕΝ είναι πολιτισμός, πώς να το κάνουμε! Μην τρελαθούμε κιόλας! Κι ας είναι ο άλλος Έλληνας, Αμερικάνος ή από την Ουλάν Μπατόρ! Ευτυχώς ο κόσμος έχει προχωρήσει από τότε που δούλευε το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού". Σε όποιον δεν αρέσει, υπάρχουν και χώρες που δεν σέβονται τέτοιες πολιτισμένες και προοδευτικές λεπτομέρειες και επιτρέπουν στους άντρες του χωριού να σε βιάσουν γιατί δεν δέχτηκες αυτό που σου είπε ο άντρας σου π.χ.. Μήπως θα σας ταίριαζε καλύτερα η νοοτροπία τους;

Αν τα έχετε με τους πολιτικούς ή με το σύστημα, φροντίστε να βρείτε το θάρρος και τη δύναμη να τα βάλετε με αυτούς, κι όχι να βγάζετε απλά κορώνες απανθρωπιάς...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Εχεις Δικιο Αρια... Η Ελλάδα, 10 χρονια πριν, ειχε την ιδια εγκληματικοτητα με τωρα...

Στην Αθηνα, μπορουσες να κυκλοφορήσεις (ή δεν μπορουσες) το ιδιο ακριβως με τωρα!

Στα δελτια των ειδήσεων, δεν ακουμε ουτε στατιστικες σε ποσοστα εγληματιων ελληνων απεναντι σε ξενους!

Οι Ελληνες μετανάστες, οπου πηγαν, δεν κοιταξαν να δουλεψουν και να αποταμιευσουν χρηματα, αλλά εγκληματουσαν ασυστόλως!

Τους φοβοντουσαν τους Ελληνες σε σημειο να μην βγαινουν απο το σπιτι τους! Οι Ελληνες οπου πήγαν στο εξωτερικο δημιουργουσαν γκετο απροσπελαστο!

Αυτο δεν θελεις να ακουσεις Αρια?

για αυτή την Ελλάδα μιλάς

Omonoia.JPG (1821)

ή για αυτήν ;

http://www.newsit.gr/files/Image/03-05-11/omonoia20.jpg (2001 ) - δεν κάνω απαραθεση ξεχειλώνει το φόρα)

εγώ πριν δεκα χρόνια έμενα Ηπείρου (οι καλές οι γιετωνίες ....)

και εξάρχια τα ίδια ήταν ....

(βέρα Αθηναία τι να κάμνω...;;;; :-) )

και δεν είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ... δεν κλείνω τα ματάκια μου ....

απλα το πρόβλημα δεν είναι πάντα στο χρώμα , τη ράτσα , την ασθαίνεια ....

αυτό λέω

Πάντως απ'ότι διαβάζω, το πογκρόμ του 1918 κατά των Ελλήνων, δεν έγινε γιατί οι Έλληνες ήταν εγκληματίες...Αλλά εξαιτίας της άρνησης των Ελλήνων να καταταγούν στον Καναδικό στρατό σε συνδυασμό με την οικονομική τους ευημερία εκείνη την εποχή. Δείτε αναλυτικότερα εδώ: http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/01/27/slackers-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CF%81%CF%8C%CE%BC-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83/

έπεσες τώρα δα σε ένα σφάλμα

οι Έλληνες ευημερούσαν στις πλάτες των τίμιων Καναδών που γύρησαν αναυπηροι πολέμου φτωχοί και εξαθλιωμένοι \εκείνοι είχαν

οι Έλληνες ντε και οι άλλοι δεν είχαν γιατί είχαν πάει στο πόλεμο

από μια σκοπιά μπορεί κανεις να πει ότι είχαν δίκιο που τα σπάγαν των Ελλήνων τα μαγαζία

γιατί ρε φίλε ο Έλληνας να βγάζει φραγκα

κι εγώ να τν τρώω άφραγκος ;;;;

επίσης υπονοείς ότι στο βίντεο πχ νούμερο Α που παρέθεσα

η οργή ητο δικαιολογημένη καθώτη οι Έλληνες την έπεσαν στο μαγαζί του εγκληματία ;;;;;;;

:lol:;):shock::cool:

που τον είδες το εκγληματια

τα πράγματα είναι απλά

και οι μεν και οι δε είναι θέματα ρατισμού

αν θες το βλέπεις αν όχι πάλι καλή καρδία !!!

εε ναι βρε παιδιά, πώς να το κάνουμε, το να λες "να τους κόψουν το χέρι, να τους λιθοβολήσουν, να τους στείλουν στην ηλεκτρική καρέκλα" ΔΕΝ είναι πολιτισμός, πώς να το κάνουμε! Μην τρελαθούμε κιόλας! Κι ας είναι ο άλλος Έλληνας, Αμερικάνος ή από την Ουλάν Μπατόρ! Ευτυχώς ο κόσμος έχει προχωρήσει από τότε που δούλευε το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού". Σε όποιον δεν αρέσει, υπάρχουν και χώρες που δεν σέβονται τέτοιες πολιτισμένες και προοδευτικές λεπτομέρειες και επιτρέπουν στους άντρες του χωριού να σε βιάσουν γιατί δεν δέχτηκες αυτό που σου είπε ο άντρας σου π.χ.. Μήπως θα σας ταίριαζε καλύτερα η νοοτροπία τους;

Αν τα έχετε με τους πολιτικούς ή με το σύστημα, φροντίστε να βρείτε το θάρρος και τη δύναμη να τα βάλετε με αυτούς, κι όχι να βγάζετε απλά κορώνες απανθρωπιάς...

πρόσεξε μη σου πουν κι εσένα ότι αγαπάς πολύ (πορσβοληηηηηη χαχαχαχαχ ουυυυυ τι προσβολή )

με τους πολιτικούς και το σύστημα αν τα βάλεις ή είσαι έργο του σατανά

ή είσαι αρκοαριστερη

(για όλα φταίει ο σύριζα ντε )

Το σύστημα είναι ΣΑΠΙΟ...κι αν εσεις βλέπετε σωφρονισμό,πειτε μου κι εμένα...

πολύ σωστά !!!!

Ναι ματια μου! Θα τιμωρηθουν! Για πόσο? Για 5 ή 10 χρόνια?

Σου φαινεται αρκετό?

πόσα θες ;;; χίλια ;;;;

μια ερώτησης κι εγώ .... ποιος πείρα την κάμερα;;;;

ποιος κλεπρταποδόχως πείρε την παλιοκάμερα ....!!!! ;;;;

δίκιο έχει ο Πάγκαλος

μαζι ΤΟΥΣ φάγαμε .....!!!!

έπεσες τώρα δα σε ένα σφάλμα

οι Έλληνες ευημερούσαν στις πλάτες των τίμιων Καναδών που γύρησαν αναυπηροι πολέμου φτωχοί και εξαθλιωμένοι \εκείνοι είχαν

οι Έλληνες ντε και οι άλλοι δεν είχαν γιατί είχαν πάει στο πόλεμο

από μια σκοπιά μπορεί κανεις να πει ότι είχαν δίκιο που τα σπάγαν των Ελλήνων τα μαγαζία

γιατί ρε φίλε ο Έλληνας να βγάζει φραγκα

κι εγώ να τν τρώω άφραγκος ;;;;

επίσης υπονοείς ότι στο βίντεο πχ νούμερο Α που παρέθεσα

η οργή ητο δικαιολογημένη καθώτη οι Έλληνες την έπεσαν στο μαγαζί του εγκληματία ;;;;;;;

:lol:;):shock::cool:

που τον είδες το εκγληματια

τα πράγματα είναι απλά

και οι μεν και οι δε είναι θέματα ρατισμού

αν θες το βλέπεις αν όχι πάλι καλή καρδία !!!

Μάλιστα.... Άρα...: "δεν θέλω κατσίκα...Θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" αυτό λες.....

Επίσης, ποιός είπε ότι οι Έλληνες που ευημερούσαν δεν ήταν τίμιοι και ήταν μόνο οι Καναδοί? Δεν τα λέω εγώ, απλά διαβάζω όπως κι εσύ. Λέει, ότι αρνήθηκαν να καταταγούν στον Καναδικό στρατό. Και γι'αυτό μετά ο Καναδικός λαός τους τιμώρησε, παίρνοντας τον Νόμο στα χέρια του....

Και προφανώς, με αυτή σου την φράση: "γιατί ρε φίλε ο Έλληνας να βγάζει φραγκα κι εγώ να τν τρώω άφραγκος ;;;;" δικαιολογείς απόλυτα όλα τα εγκλήματα, απλά επειδή κάποιοι ζηλεύουν?....

Είναι δικαιολογημένος δηλαδή όποιος (ανεξαρτήτου εθνικότητας και φυλής) μας κλέβει, μας σκοτώνει, μας βιάζει, καταστρέφει την περιουσία μας, γιατί έχουμε κάνει το αποτρόπαιο έγκλημα να είμαστε σε καλύτερη οικονομική κατάσταση απο εκείνον? :shock::shock::shock:

Τραγικό απο μέρους μας... Ντροπή μας... Μας αξίζει λοιπόν ότι πάθουμε γιατί είμαστε σε καλύτερη κοινωνική ή οικονομική κατάσταση.... :shock::shock::shock: Αν είναι ποτέ!!!!

Τέσπα.... συνεχίστε την κουβέντα σας, εγώ δεν θα ξαναγράψω... Είμαστε off topic και ούτως ή άλλως δεν είναι στο στύλ μου όλο αυτό που γίνεται κάθε φορά.....

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Ελα μου ντε ;;;

ομοιότητες;;;; !!!!!

τυχαίο ;;;

δε νομίζω ;)

Στην παρούσα φάση κανενός βιντεο. Να ζητησουμε άσυλο από τους δύο,που πιάσανε για τον φόνο ενός ΑΘΩΟΥ στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του. Ηταν σεσημασμένοι και στυγνοί εγκληματίες, το λένε οι αστυνομικοί, το λένε και αφγανοί μετανάστες που τους είχαν διώξει από το σπίτι που μενανε. Ναι τους είχαν διώξει ο ίδιος τους ο λαός γιατί τους φοβόντουσαν ακόμα και αυτοί. Και ξερετε τι κάνανε μετά το έγκλημα. Πήγανε και πουλήσανε την κάμερα λες και δεν συνέβη τίποτα. Καμία τύψη, καμία μεταμέλεια, τίποτα απολύτως. Δε μπορώ και ούτε θέλω να νιώσω λύπηση για αυτούς και για οσους κάνουν τα ίδια.Αλήθεια αναρωτιέμαι οι άλλοι μετανάστες, για παράδειγμα οι πακιστανοι, οι ινδοί, οι ρουμάνοι τι αισθήματα τρέφουν για τους άλλους λαούς που είναι και αυτοί μετανάστες και αναγκάζονται να βρεθούν και να συνυπάρξουν μεταξύ τους;

s-age.pngs-age.png

Εγώ ενοχλούμαι απο τα άτομα που το παίζουν "πολιτισμένα" και όπως λες,προοδευτικά.Αν τους χτυπήσει καμια συμφορά την πόρτα-που το απεύχομαι-να δούμε τότε τι θα κάνουν...στο κατω κατω ρατσισμός δεν είναι να ακούγεται μόνο η μια πλευρά?

κ εγω ενοχλουμαι απο τη συνεχη διαστρεβλωση του ορου 'πολιτισμενος' και 'προοδευτικος' λες κ οσοι γραφουμε κατα των βασανιστηριων και κατα του ατελειωτου μισους και αντιθετα υπερ της τηρησης του νομου για ολους ανεξαιρετως και επι ισοις οροις, ειμαστε στο απυροβλητο οσων συμβαινουν......'πολιτισμενοι' μεσα στην ασφαλεια του ....καναπε μας και 'προοδευτικοι' πισω απο τα καγκελα της .....βιλαρας μας με 500 σεκιουριτι.

λες κ εμεις ζουμε σε αλλον πλανητη κ λες εμεις να μη φοβομαστε για την ασφαλεια της οικογενειας μας κ τη δικη μας.

ρε πατε καλα;;;με το να βγαζουμε ο ενας το ματι του αλλουνου θα σωθουμε;;;;τι ειναι αυτα που λετε, για λιθοβολισμους κ αντιποινα ;;; καταλαβαινετε οτι ετσι επιθυμειτε τα ιδια με αυτα που καταδικαζετε; το καταλαβαινετε, αληθεια;;;;;;;

αντε να χυθει κ αλλο αιμα κ αλλο κ αλλο...........αυτοι που εφυγαν δεν θα ξαναγυρισουν κ αυτοι που εγκληματισαν δεν θα τιμωρηθουν ποτε ουσιαστικα. πιο πανω ειπα κατι για ΑΝΟΜΙΑ. αυτο προτεινετε δλδ;;;;;;πληρη ισοπεδωση των παντων μονο κ μονο για να πουμε οτι τιμωρηθηκαν καποιοι με το ιδιο νομισμα;;;;;

σορι αν ειναι ΑΥΤΟ ελληνικος πολιτισμος δεν θα παρω.........αλλιως τον σπουδασα τον ελληνικο πολιτισμο, αλλιως τον εχω στο μυαλο μου.

Στην παρούσα φάση κανενός βιντεο. Να ζητησουμε άσυλο από τους δύο,που πιάσανε για τον φόνο ενός ΑΘΩΟΥ στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του. Ηταν σεσημασμένοι και στυγνοί εγκληματίες, το λένε οι αστυνομικοί, το λένε και αφγανοί μετανάστες που τους είχαν διώξει από το σπίτι που μενανε. Ναι τους είχαν διώξει ο ίδιος τους ο λαός γιατί τους φοβόντουσαν ακόμα και αυτοί.

Εγώ να κάνω μια ερώτηση?

ΚΑΑΑΑΑΑΘΕ φορά που ανοίγετε παρόμοιο θέμα γιατί δεν επικεντρωνόμαστε στην πράξη /παρανομία αυτή καθευατή και στους εγκληματίες αυτούς καθεαυτούς και παίρνουμε σβάρνα όλους τους μετανάστες πασών Αθηνών και περιχώρων?

(μάλλον την κάνω γιατί βλέπω κυκλοφορούν σωρηδόν καρτούλες:lol::lol::lol:, και θα την φάω κι εγώ.......με βλέπω να τσαντίζομαι και να μου'ρχεται και μένα καμία ξώφαλτση).

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Εμείς φτάσαμε την Ελλάδα εδώ που είναι!

Εμείς τη σκοτώνουμε καθημερινά!

Όχι οι πολιτικοί, ούτε η πολιτική....!

Διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως.

Δεν πιστεύω ότι κάποιος μικρομεσαίος Έλληνας , αν ήταν ενήμερος για τα χαϊρια τους, θα του ψήφιζε.

Κανένας μικρομεσαίος δεν έκανε αυτά τα τέρατα που κάνανε οι πολιτικοί σε αυτή τη χώρα.

Και ακόμα και τώρα εγκληματούνε ασύστολα.......... τα παιδιά της Ομάδας Διας που σκοτωθήκανε άδικα γιατί έχουμε ΠΕΝΤΕ επιχειρισιακά κέντρα που δεν συννενοούνται μεταξύ τους.

Ο Μανώλης που είχε την ατυχία να ζει στο κέντρο το οποίο το έχουν αφήσει στο έλεος των εγκληματιών (και όχι των μεταναστών να εξηγούμε) γιατί στέλνουν τους αστυνομικούς να φυλάνε βουλευτές και μεγαλοδημοσιογράφους.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...