Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σκέψεις για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών

Recommended Posts

Εκτιμάται ότι Σωματεία και Ενώσεις Αλλοδαπών με έδρα τη χώρα μας διαδραματίζουν ρόλο στο σύστημα διακίνησης παρουσιάζοντας στη δράση τους νομιμοφάνεια, υπό το προσωπείο των προεδρείων, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο των διωκτικών αρχών.

Zopiron μου, νομίζω ότι εδώ η ΕΥΠ μάλλον μας παραπλανά....Εκτίμηση είναι βέβαια, αλλά σκέψου να διαλυθούν αυτά τα Σωματεία και Ενώσεις, που τέλος πάντων είναι η "φωνή" χιλιάδων νομίμως διαμενόντων μεταναστών.

Το βρίσκω λίγο στημένο αυτό προκειμένου να μην υπάρχει αυτή η "φωνή". Δεν ξέρω αν πράγματι διαδραματίζουν κάποιο ρόλο αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω...2.Ο «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ

Είναι πλέον διαπιστωμένη η δημιουργία επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, οι οποίες υποστηρίζονται και από Ελληνες και που απευθύνονται μόνο σε αλλοδαπούς, νόμιμους ή μη μετανάστες.

Η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών από τις επιχειρήσεις αυτές δεν προκαλεί κανένα ουσιαστικό όφελος για την εθνική μας οικονομία, καθόσον τα κέρδη εξάγονται στο εξωτερικό.

Αυτό πάλι πώς γίνεται? Δε μπορώ εγώ να πάω να ψωνίσω από μανάβικο Al Jazeera? Τί είδους προϊόντα και επιχειρήσεις είναι αυτές που απευθύνονται μόνο σε αλλοδαπούς? Επίσης, πώς το χρήμα φεύγει στο εξωτερικό? Αυτές οι επιχειρήσεις δεν έχουν βιβλία, δε φορολογούνται? Εννοεί η ΕΥΠ προφανώς ότι τα καθαρά λεφτά φεύγουν έξω. Δεν κοιτάνε λέω εγώ να μαζέψουν όλο το χαρτί που υπάρχει στην Ελβετία?? Αυτά μας μάραναν....Όλοι οι μεγαλομεγάλοι έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς έξω,μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ και δεν μπορούν να τους βρουν κιόλας. Πλάκα κάνουμε?

3.Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ REAL ESTATE

Αποτέλεσμα είναι να πωλούνται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ή να ενοικιάζονται ως ξενώνες νεόφερτων αλλοδαπών, όπου διαμένουν υπό άθλιες υγειονομικές συνθήκες. Σε ομάδες 10-15 ατόμων έναντι ημερήσιου ποσού από 3 έως 10 ευρώ, δηλαδή με μηνιαίο ενοίκιο πολλαπλάσιο απ' ό,τι θα πλήρωνε μια μέση οικογένεια. Η κερδοσκοπία αυτή είναι ανεξέλεγκτη στο κέντρο της Αθήνας, με θύματα τόσο αλλοδαπούς όσο και γηγενείς που εξαναγκάζονται να εγκαταλείπουν τις περιοχές αυτές πουλώντας τις κατοικίες τους σε χαμηλές τιμές.

Εδώ πάω πάσο.....

Και ας μου πει κάποιος επιτέλους πως να κάνω μουλτι τέτοιο και να μη γράφω μπλε, πρασινα, κόκκινα:oops:

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 446
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

H απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για το γκέτο της Αθήνας

Πίσω από το ζήτημα των μεταναστών κρύβεται κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα.

Γιατί είναι προφανές πως δεν έχει ο κάθε δυστυχισμένος τις 5 με 6 χιλιάδες ευρώ που εκτιμάται ότι κοστίζει η μεταφορά του. Ενα ευρύτερο κύκλωμα δραστηριοποιείται και εκμεταλλεύεται την ανάγκη τους, για να δημιουργήσει «στρατιά» πάμφθηνου εργατικού δυναμικού και να πετύχει τους ευρύτερους σχεδιασμούς του στις χώρες εγκατάστασης.

1.ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

...Οσο ο δρόμος για την Ευρώπη μέσω της Ελλάδας είναι εύκολος, τόσο τα κυκλώματα διακίνησης θα βρίσκουν πελάτες και η χώρα μας θα παραμείνει ελκυστική στις μεταναστευτικές ροές.

2.Ο «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ» ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ

...Η ισχύς που αποκτούν σταδιακά τα πρόσωπα που ελέγχουν τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές δραστηριότητες είναι πολυδιάστατη. Οι συγκεκριμένοι οικονομικοί παράγοντες υποστηρίζουν και ευνοούν την γκετοποίηση περιοχών...

3.Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ REAL ESTATE

Ελληνες και αλλοδαποί επιχειρηματίες, καθώς και μεσιτικές εταιρείες διαβλέπουν στο κέντρο της Αθήνας μια επενδυτική προοπτική, εξετάζοντας την τωρινή κατάσταση με την υποβάθμιση συγκεκριμένων γεωγραφικών ζωνών, λόγω της συσσώρευσης μεγάλου αριθμού μεταναστών. Προχωρούν, έτσι, στη λεγόμενη μεθοδευμένη απαξίωση με την γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών και την αυξημένη παραβατικότητα, που προκαλεί φόβο και οδηγεί τους ημεδαπούς κατοίκους στο να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους.

Αποτέλεσμα είναι να πωλούνται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ή να ενοικιάζονται ως ξενώνες νεόφερτων αλλοδαπών, όπου διαμένουν υπό άθλιες υγειονομικές συνθήκες. Σε ομάδες 10-15 ατόμων έναντι ημερήσιου ποσού από 3 έως 10 ευρώ, δηλαδή με μηνιαίο ενοίκιο πολλαπλάσιο απ' ό,τι θα πλήρωνε μια μέση οικογένεια. Η κερδοσκοπία αυτή είναι ανεξέλεγκτη στο κέντρο της Αθήνας, με θύματα τόσο αλλοδαπούς όσο και γηγενείς που εξαναγκάζονται να εγκαταλείπουν τις περιοχές αυτές πουλώντας τις κατοικίες τους σε χαμηλές τιμές.

Παράλληλα, από ανοικτές πηγές πληροφόρησης, κυρίως δημοσιογραφικές, αναφέρεται ότι οι περισσότερες τράπεζες έχουν αποκλείσει τη δανειοδότηση για αγορά κατοικίας στις περιοχές αυτές -μέθοδος red lining-, με αποτέλεσμα η αγορά των κατοικιών αυτών να καθίσταται ανέφικτη από ημεδαπούς ή αλλοδαπούς με μόνιμα εισοδήματα, και με αυτόν τον τρόπο οι μοναδικοί αγοραστές να είναι πλέον είτε μεσιτικές εταιρείες είτε μεγαλοεπιχειρηματίες που διαθέτουν μετρητά.

Σε κυβερνητικό επίπεδο θα πρέπει να προωθηθεί, σε συνεργασία με το τραπεζικό σύστημα, η παροχή κινήτρων για τη μετοίκηση ή παραμονή στις περιοχές που πλήττονται από την υποβάθμιση, ιδίως ημεδαπών και αλλοδαπών που διαθέτουν εισοδήματα για αξιοπρεπή διαβίωση, η παρουσία των οποίων θα συντελέσει στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της εμπορικής δραστηριότητας. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να επανεξεταστεί και η υφιστάμενη νομοθεσία σε ό,τι αφορά το καθεστώς ενοικίασης και χρήσης κατοικίας, προκειμένου να επισημανθούν τρωτότητες και αναφυόμενα προβλήματα και να προβλεφθούν αυστηρές κυρώσεις, έως και δήμευση.

πηγή : ethnos.gr

kokoraki μου, από την συγκεκριμένη έρευνα...

η εισαγωγή και η 3η παράγραφος με βρίσκουν σύμφωνη...

αυτά που έχω απομονώσει από τις παραγράφους 1 και 2, με βάζουν σε σκέψεις...

Και ας μου πει κάποιος επιτέλους πως να κάνω μουλτι τέτοιο και να μη γράφω μπλε, πρασινα, κόκκινα:oops:

Για να κάνεις multi, πατας το δεύτερο παραθυρο (εκει που λεει multi) σε κάθε post που θελεις. Αυτο φωτίζεται.

Οταν εχεις επιλεξει ολα οσα θελεις, τοτε στο τελευταιο πατας quote και στα βγάζει...

Ναι,γιατι οι περισσοτεροι απο εμας δεν ξερουμε τους Νομους-τι ειναι παρανομο και τι οχι.Οποτε οτι και να μας πουν,το εχουμε ως δεδομενο οτι ετσι ειναι!Ενα παραδειγμα:

Τον Αυγουστο,ανεβασα απο την πολη μου εδω στην Αθηνα,2 ποδηλατα.Το δικο μου και του αντρα μου!

Για καποιους μηνες,ηταν ολα οκ!Το ανεβαζαμε στον οροφο που μενω απο τις σκαλες-προσεχωντας να μην λερωσουμε τους τοιχους!

Τα Χριστουγεννα περιπου,αλλαξαμε την εισοδο της πολυκατοικιας!Πλακακια,πορτες και τα σχετικα!

Εκεινες τις ημερες,λογω στασεων απεργιας των ΜΜΜ,ο αντρας μου πηγαινε στην δουλεια με το ποδηλατο,αφου ειναι κοντα!

Ενα ωραιο μεσημερι,ακουω στην εισοδο,φωνες,φασαριες,κακο!Μετα απο λιγο μπαινει ο αντρας μου σπιτι αναστατωμενος και χωρις το ποδηλατο!

Τι συμβαινει,ρωταω?Που ειναι το ποδηλατο?Γιατι το αφησες κατω?

Δεν ακουσες,μου λεει τι εγινε,συμφωνα με το καταστατικο της πολυκατοικιας απαγορευονται τα ποδηλατα!

Οκ,λεω και εγω πολυ ωραια!Θελω να δω τι λεει ακριβως το καταστατικο!

Η διαχειριστρια να επιμενει πως δεν το εχει και πως δεν εχω δικαιωμα να το εχω στα χερια μου,πως ο συμβολαιογραφος που το ειχε συνταξει τοτε εχει πεθανει,πως δεν εχω το δικαιωμα να βαζω μεσα το ποδηλατο,και μου ζητουσε αποζημιωση 300 ευρω,για ενοικιο ποδηλατου εκτος πολυκατοικιας!!!:shock::shock::shock:Ασε τις απειλες που δεχτηκα,οτι θα με κανει,θα με ρανει...κτλ!

Αν δεν ειχα φιλο εισαγγελεα,θα ειχα μασησει!!

Ο εισαγγελας με ενημερωσε πως θα βρω το καταστατικο,πως το ποδηλατο ανηκει στην κατηγορια των καροτσιων λαικης/παιδιων και αναπηρικων αμαξιδιων!Αν εμενα μου απαγορευαν την εισοδο του ποδηλατου στην πολυκατοικια,τοτε θα επρεπε να απαγορευτει και η εισοδος των παραπανω καροτσιων!!!

Το καταστατικο της πολυκατοικιας δεν εγραφε οτι απαγορευεται αυτο,αυτο και αυτο...απλα χρονια τωρα η διαχειριστρια για να μην της χαλασει το ιματζ της πολυκατοικιας,ελεγε καντε αυτο,το λεει το καταστατικο και ολοι συμμορφωνοντουσαν!Κανεις δεν σκεφτηκε να ρωτησει που ειναι αυτο το ρημαδι το καταστατικο!!

Ετσι λειτουργουμε και εμεις ως πολιτες-αν σκεφτεις οτι :

μια πολυκατοικια = κρατος,διαχειριστρια=πρωθυπουργος,ενοικοι=πολιτες!!

Αν αυριο το πρωι λεγαμε ολοι,εεε...κυριε Γιωργακη,αυτο ειναι αντισυνταγματικο,παρανομο,ξουτ απο εκει,νομιζεις θα ειχε τα κοτσια να προχωρησει και πιο περα?Αφου τα δεχομαστε,καλα να παθουμε!!!

Εχεις δικιο βρε παιδι μου... Αλλά ειναι ευκολο να γνωριζει κανεις όλους τους νομους? Και συνεχεια αλλάζουν!

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά είμασταν ένας λαός ενωμένος κάτω από τη στέπη της ιστορίας και της θρησκείας μας. Ότι καταφέραμε, το κάναμε γιατί είχαμε αυτά τα δύο αγαθά. Για να μας καταστρέψουν πολεμούν αυτά ακριβώς. Και όλοι αυτοί οι αφγανοί, πακιστανοί και λοιποί, γι' αυτό τον σκοπό έχουν έρθει, ή μάλλον τους έχουν στείλει για να ακριβολογούμε.

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά είμασταν ένας λαός ενωμένος κάτω από τη στέπη της ιστορίας και της θρησκείας μας. Ότι καταφέραμε, το κάναμε γιατί είχαμε αυτά τα δύο αγαθά. Για να μας καταστρέψουν πολεμούν αυτά ακριβώς. Και όλοι αυτοί οι αφγανοί, πακιστανοί και λοιποί, γι' αυτό τον σκοπό έχουν έρθει, ή μάλλον τους έχουν στείλει για να ακριβολογούμε.

όχι δε συμφωνώ μαζί σου

ούτε και η ιστορία επίσης συμφωνεί μαζί σου

ξεχνάς μου φαίνεται την τύχη του Κολοκοτρώνη, του Βελουχιώτη... ξεχνάς τους εμφυλίους και τις δικτατορίες... και στην τελική μη πάμε μακριά, σήμερα ως γνωστόν οι έλληνες είμαστε όλοι το ίδιο ε; ουσιαστικά ίσοι και πάντως όμοιοι (!)

το μόνο βέβαιο είναι ότι οι μετανάστες δεν είναι λεγεωνάριοι κατά του πολιτισμού μας

όπου κι αν πας ακούς τους νεοέλληνες να μιλάνε μισά ελληνικά μισά αγγλικά (τις απλές λέξεις you know ;)) και όχι περσικά που μιλάνε οι αφγανοί ή ουρντού που μιλάνε οι πακιστανοί

αντίστοιχα και στην κουζίνα, τη διακόσμηση, το ντύσιμο, τη μουσική κλπ

κι αυτό γιατί κυριάρχες οικονομικά (και επομένως και στους άλλους τομείς) είναι οι ιμπεριαλιστικές δυτικές χώρες ως σήμερα

δε λέω να φοράμε φουστανέλα, η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη και καλοδεχούμενη, αλλά να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται και να επενδύσουμε λίγο παραπάνω στον λαικό μας πολιτισμό (που είναι κρίμα να χαθεί όπως και όλων των λαών) - να δώσουμε τις δυνάμεις μας για να αλλαξει, να βελτιωθεί η ζωή μας

αυτό όμως προυποθέτει να δούμε τη ζωή και τον εαυτό μας σαν δημιουργό και όχι σαν καταστροφέα

να δείξουμε την ανθρώπινη και χριστιανική αν θες αλληλεγγύη και συμπαράσταση μας και να αγωνιστούμε η εργατική τάξη ενωμένη ανεξάρτητα από πατρίδες

απάντηση στη μιζέρια και στο φόβο δεν είναι οι ζωώδεις κραυγές "θάνατος, θάνατος" αλλά η αισιόδοξη συλλογική δράση για την πρόοδο

να μια εικόνα που εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ δυνατή και συμβολική

http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=13%2F5%2F2011&id=13548&pageNo=19&direction=1

είναι δυο πατεράδες με διαφορετικό χρώμα δέρματος που μαζί με τα μικρά παιδιά τους στους ώμους συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση

αλλά όπως κάγχασε και μια κοπέλα νωρίτερα

"η πολύ κουλτούρα βλάπτει"

κι άλλες είπαν "οι βρωμιάρηδες αμόρφωτοι μεσαιωνικοί" μετανάστες βλάπτουν

τίποτα δε μας κάνει

η λύση λοιπόν είναι να μείνουμε σε μια χλιαρή μέτρια κατάσταση και με την καρδιά γεμάτη δηλητήριο να αναμασάμε τους μύθους μας και να λατρεύουμε τα τοτέμ μας

Αυτή που καγχασε ήμουν εγώ αλλά δεν το έκανα χωρίς λόγο.Ωραία πηγή ο ριζοσπαστης, αντικειμενικότατη.

δεν είπα ότι το έκανες χωρίς λόγο

ο ριζοσπάστης λέει στην πρώτη σελίδα τι είναι, δε κρύβεται

τέλος παρέθεσα τη φωτογραφία η οποία δεν είναι φωτομοντάζ αν εννοείς αυτό αλλά αποτύπωση μιας πολύ πραγματικής στιγμής

δεν ξέρω άλλο τρόπο να βάζω σκέτη φωτογραφία στο μήνυμα μου

Ναι, πολύ ρομαντικές οι φωτογραφίες του Ριζοσπάστη....

Έτσι είναι και στην πραγματικότητα, όλο αγάπες και λουλούδια η κατάσταση...

Και φυσικά τώρα θα ακούσω ότι για όλα τα δεινά φταίμε εμείς οι Έλληνες....

ioanna εγραψες....respect

ειδικα το συγκεκριμενο.........ευγε:

η λύση λοιπόν είναι να μείνουμε σε μια χλιαρή μέτρια κατάσταση και με την καρδιά γεμάτη δηλητήριο να αναμασάμε τους μύθους μας και να λατρεύουμε τα τοτέμ μας

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο βρε παιδι μου... Αλλά ειναι ευκολο να γνωριζει κανεις όλους τους νομους? Και συνεχεια αλλάζουν!

Οχι, δεν ειναι ευκολο. Γι' αυτο υπαρχουν οι Συνταγματολογοι που παιρνουν θεση. Και εμενα με κανουν εντυπωση πρωην συμβουλοι κομματος που εχουν βγει μπροστα και καταγγελουν την αντισυνταγματικοτητα του Μνημονιου. Μιλαω για τους κο Κασιματη και κο Μπεη.

Αυτους γιατι δεν τους λαμβανυμε υποψιν; Το οτι πηγε ο Κασιματης με τον Θεοδωρακη στον Προεδρο της Δημοκρατιας για τον ιδιο παραπανω λογο και του ζητησαν να αναλαβει τις ευθυνες του, δε μας λεει τιποτε; Και οτι τα καναλια-1,2 οι εξαιρεσεις οπως αναφερθηκε- δεν το προβαλλαν ως σημαντικη εξελιξη και μαλλον το απεκρυψαν;

Το οτι σημερα ο κ.Καστανιδης ο υπουργος, οταν του ειπε ο Παπαδακης οτι οι κυριοι Κασιματης και Μπεης μιλανε για αντισυνταγματικοτητα του Μνημονιου ενω ηταν δικοι τους ανθρωποι, ο κος υπουργος απαντησε οτι ενα σωρο αλλοι συνταγματολογοι ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Η απαντηση επι τουτου του κου Κασιματη, αμεσως μετα: αν υπαρχουν ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ αυτοι οι Συνταγματολογοι να στηριξουν αυτο που πιστευουν; Αν θελουν να κανουν καλο στην πατριδα μας, ας βγουνε να τα πουνε δημοσιως! Αλλα δε βγαινουν γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Μα καταλαβαινετε τι παιζεται; Πρεπει να εμπιστευτουμε επιτελους προσωπα που εχουν αποδειξει οτι πονανε για την πατριδα μας ειλικρινα και για ανιδιοτελεις σκοπους. Ο Μικυς Θεοδωρακης ειναι ενα απο αυτα. Ας τον ακουσουμε επιτελους! Λεει πολλα αλλα εμεις τιποτε δεν ακουμε! (lisa8 μην το παιρνεις προσωπικα, με αφορμη το ερωτημα σου πιαστηκα,να μιλησω σε ολους).

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

δεν είπα ότι το έκανες χωρίς λόγο

ο ριζοσπάστης λέει στην πρώτη σελίδα τι είναι, δε κρύβεται

τέλος παρέθεσα τη φωτογραφία η οποία δεν είναι φωτομοντάζ αν εννοείς αυτό αλλά αποτύπωση μιας πολύ πραγματικής στιγμής

δεν ξέρω άλλο τρόπο να βάζω σκέτη φωτογραφία στο μήνυμα μου

οχι Ιωάννα δεν έχω λόγο να πω ότι είναι φωτομόντα διότι είναι πλευρά της ζωής.Θέλω απλά να πω ότι όπως δεν θα ήθελα και δεν με ενδιαφέρει να δω τι λέει το Λάος για τα γεγονότα των καιρών έτσι δεν με ενδιαφέρει και ο ριζοσπαστης. Προτιμώ να το δω ρεαλιστικά και όχι πολιτικά ή ιδεολογικά.

Διότι όλες οι πλευρές έχουν τα " κουμπιά" να πείθουν τους υποστηρικτές τους.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω

rQGhp3.png

οχι Ιωάννα δεν έχω λόγο να πω ότι είναι φωτομόντα διότι είναι πλευρά της ζωής.Θέλω απλά να πω ότι όπως δεν θα ήθελα και δεν με ενδιαφέρει να δω τι λέει το Λάος για τα γεγονότα των καιρών έτσι δεν με ενδιαφέρει και ο ριζοσπαστης. Προτιμώ να το δω ρεαλιστικά και όχι πολιτικά ή ιδεολογικά.

Διότι όλες οι πλευρές έχουν τα " κουμπιά" να πείθουν τους υποστηρικτές τους.Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω

Νομίζω ότι καταλαβαίνω αλλά

1) το να βλέπουμε ένα κόμμα σαν το ΛΑΟΣ (εθνικιστικό λαικίστικο ρατσιστικό κλπ και κυρίως συνψηφοφόρο του μνημονίου και όλων των μέτρων που έχουν περάσει) με τον ίδιο τρόπο που βλέπουμε το ΚΚΕ (με την ιστορία και τους αγώνες που έκανε και κάνει) είναι για μένα εντελώς απαράδεκτο :?

2) το τι λέει το ΚΚΕ θα έπρεπε να ενδιαφέρει τους εργαζομένους (ανεξάρτητα από το αν και πόσο συμφωνούν μαζί του) γιατί αποδεδειγμένα έχει μια συνεπή και ειλικρινή στάση υπερ τους και αποκαλύπτει πολλά πράγματα (χωρίς σκανδαλοθηρική λογική).

3) το ότι δε σκέφτεσαι σε αντιστοιχία με κάποιο οργανωμένο πολιτικό φορέα δε σημαίνει ότι δε σκέφτεσαι ιδεολογικά ή πολιτικά. Αναγκαία ξεκινάς από κάποια αφετηρία, κανείς δεν είναι άγραφο χαρτί, ακόμη κι αν δεν συμφωνείς με κανένα κόμμα. Επομένως το να λάβεις υπόψη σου τι λένε οι διάφοροι οργανωμένοι πολιτικοί φορείς είναι τουλάχιστον χρήσιμο, ίσως διαφωτιστικό και σίγουρα ρεαλιστικό (γιατί είναι κι αυτοί βασικοί διαμορφωτές της πραγματικότητας που εξετάζεις)

4) οι εργαζόμενοι δε πείθονται να ακολουθήσουν το δύσκολο δρόμο που προτείνει το ΚΚΕ τόσο εύκολα, με κουμπιά. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να απεργήσεις κλπ πρέπει να συγκρουστείς, ίσως να κάνεις και θυσίες, και αυτό απαιτεί ανθρώπους συνειδητούς και αποφασισμένους. Το ίδιο και για το ζήτημα που συζητάμε. Όλοι σπέρνουν το φόβο, ακόμα και προοδευτικοί άνθρωποι μαγκώνουν και ο ριζοσπάστης πάει κόντρα σε όλα αυτά και δείχνει έναν άλλο δρόμο, όχι της μόδας.

ε και τέλος, μια φωτογραφία ήθελα να δείξω :wink: (αν και θεωρώ και το κείμενο καλό :D)

Και όλοι αυτοί οι αφγανοί, πακιστανοί και λοιποί, γι' αυτό τον σκοπό έχουν έρθει, ή μάλλον τους έχουν στείλει για να ακριβολογούμε.

Εχουμε μια κοπελα στην δουλεια που ειναι απο Αλβανια. Την θεωρω εναν πολυ σοφο και δικαιο ανθρωπο και μια υπεροχη μητερα που παλευει να προσφερει στα παιδια της οτι και εγω , εφοδια για το μελλον και γερες βασεις για τον ισιο δρομο.

Αν μας βαλεις διπλα διπλα ισως να σου ελεγα οτι ειναι και καλυτερη μανα απο εμενα ..! Γενικα καθοτι ξενοφοβικη παλιοτερα θα ελεγα οτι μου ανοιξε λιγο το μυαλο μου να δω και παραπερα.

Προχτες συζητουσαμε αυτα που εγραψα και παραπανω. Οτι φοβαμαι να κυκλοφορησω , δεν ξερω που και πως θα μεγαλωσουν τα παιδια μου .

Μου ειπε λοιπον την εξης ιστορια.

Λιγο πριν το μπαμ στην Αλβανια (το οπου φυγει φυγει για ολους) ζουσαν αυτα που ζουμε εμεις τωρα και ειχε και παραπερα.

Το παραπερα ηταν οτι εμπαιναν τους αρπαζαν τα παιδια τους και τους ζητουσαν λιτρα για να τα παρουν πισω. Διαφορετικα τα εστελναν σε πιο "ανεπτυγμενες χωρες" οπως η δικη μας (εμοτικον να φτυνει εχουμε ? να βαλουμε...) να εξυπηρετουν ολοι καταλαβαινουμε τι σκοπους.

Ηρθε πρωτα ο συζυγος της εδω να βρει δουλεια να τους στελνει χρηματα να ζησουν. Εκεινη εκει με 2 παιδια να τρεμει ποιος θα μπει και τι θα κανει. Να κραταει απο κοντα τα παιδια της προσπαθωντας να μην της τα παρει κανεις και να μην ζει, απλα να προσπαθει να ζησουν εκεινα.

Καποια στιγμη κουραστηκε να φοβαται και αποφασισε να ερθει να βρει τον αντρα της ωστε τουλαχιστον οτι τυχει να το αντιμετωπισουν μαζι και προπαντων να διασφαλισει την αρτιμελεια των παιδιων της (γιατι ξεροντας οι αλλοι οτι ο συζυγος εργαζεται ηταν στοχος)

Πληρωσε τα κερατα της για να φυγει απο τον εφιαλτη και ηρθε εδω ελπιζοντας σε ενα καλυτερο αυριο.

Δεν ηρθε να κλεψει, ουτε να σκοτωσει , ουτε να διεκδικησει. Ηρθε να ζησει.

Πειτε μου τωρα λοιπον με το χερι στην καρδια. Αν αυτη η γυναικα σας εξιστορουσε το παραπανω και σας ζηταγε απλα ενα πιατο φαγητο και μια γωνια που να μην φοβαται για τα παιδια της... θα της κλεινατε την πορτα?

Ειμαι σιγουρη πως οχι.

Να λοιπον γιατι ηρθαν καποιοι.

Μην τους βαζουμε λοιπον ολους σε ενα καζανι με ταμπελα την καταγωγη τους. Ειμαι σιγουρη πως αν τους δουμε με το ματι του γονιου απλα θα μας ειναι πιο ευκολο να καταλαβουμε.

Δεν λεω , ακομα φοβαμαι και ακομα τρεμω , αλλα οχι αναλογα με το χρωμα ή την καταγωγη .

Πλεον φοβαμαι τους ανθρωπους και οχι τους πια μονο τους ξενους.

Τωρα να πω οτι αυτο ειναι προοδος και βημα μπροστα... θα ειμαι ψευτρα. :-(

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Πληρωσε τα κερατα της για να φυγει απο τον εφιαλτη και ηρθε εδω ελπιζοντας σε ενα καλυτερο αυριο.

Απολύτω όμως συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ γνωρίζω μία κοπέλα, αλβανικής καταγωγής, εξαιρετικό άνθρωπο, αυτή βεβαια, είχε την ...τύχη να παντρευτεί έναν ελληνάρα. Ο οποίος δουλεύει όποτε το θυμηθεί, τα λεφτά τα τρώει στα καφενεία, αυτή δουλεύει καθαρίζοντας σπίτια για να μεγαλώσει τα 3 παιδιά τους και βοήθεια από τον άντρα της καμμία. Την θυμάμαι να είναι στη δουλειά και να τον ξάχνει, γιατί ...ξέχασε να πάει να πάρει τα παιδιά από τοσχολείο. Οχι δεν δούλευε. Κοιμότανε γιατί ξενύχτησε σε κάτι μπαράκια με τους φίλους του......

Και εννοείται ότι την υποτιμά που είναι ...αλβανίδα ενώ αυτός της αρείας φυλής.....

Και δεν της επιτρέπει να πάει στην Αλβανία με τα παιδιά να δουν τη γιαγιά τους και τους θείους/θείες, αλλά της λέει να πάει μόνη της και αυτή δεν πάει γιατί φοβάται να αφήσει τα παιδιά της τόσες μέρες. Και την απειλεί κιόλας ότι αν τον χωρίσει θα της πάρει τα παιδιά κλπ κλπ ωραία.

Μην τους βαζουμε λοιπον ολους σε ενα καζανι με ταμπελα την καταγωγη τους. Ειμαι σιγουρη πως αν τους δουμε με το ματι του γονιου απλα θα μας ειναι πιο ευκολο να καταλαβουμε.

Η απλώς με ανθρώπινο μάτι. Αν και είμαι σίγουρη ότι ακόμα και οι κοέλες που λένε να φύγουν οι έτσι οι αλλιώς κλπ, έτσι το βλέπουν. Απλώς μάλλον ξεφεύγουν λίγο λόγω της συζήτησης. Αδυνατώ να πιστέψω ότι πραγματικά και χωρίς κριτήρια μιλούν για όλους έτσι. Εκτός και αν είναι της ΧΑ. Σωστά?

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Σκεψεις, σκεψεις....κ η πραξη παραμενει απρακτη... Λοιπον, για να μην το κουραζουμε, ας δουμε πως αντεδρασαν οι κουμπαροι μας οι Ισπανοι κ ας παραδειγματιστουμε. Ενα τσακ εγινε κ ολος ο λαος κατεβηκε στους δρομους. Εμεις κοιμομαστε κ στα διαλειμματα ριχνουμε κ ενα καβγα μεταξυ μας. Πρωταρχικα δεν πρεπει να μας απασχολει πως θα διωξουμε ολους τους αλλοδαπους απο την Ελλαδα, αλλα πως θα τη σωσουμε.

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

σωστά μπουχτίσαμε να ακούμε ποιός φταίει και γιατί....το αναλύσαμε ξανά και ξανά....πρέπει να αντιδράσουμε ...... κάθε μέρα για την κάθε ατασθαλία που βλέπουμε , να μην υποχωρούμε, να δώσουμε τέλος στην νοοτροπία ότι τίποτα δεν αλλάζει, να γίνουμε μαχητικοί και ....στα έργα......

Εχουμε μια κοπελα στην δουλεια που ειναι απο Αλβανια. Την θεωρω εναν πολυ σοφο και δικαιο ανθρωπο και μια υπεροχη μητερα που παλευει να προσφερει στα παιδια της οτι και εγω , εφοδια για το μελλον και γερες βασεις για τον ισιο δρομο.

Αν μας βαλεις διπλα διπλα ισως να σου ελεγα οτι ειναι και καλυτερη μανα απο εμενα ..! Γενικα καθοτι ξενοφοβικη παλιοτερα θα ελεγα οτι μου ανοιξε λιγο το μυαλο μου να δω και παραπερα.

Προχτες συζητουσαμε αυτα που εγραψα και παραπανω. Οτι φοβαμαι να κυκλοφορησω , δεν ξερω που και πως θα μεγαλωσουν τα παιδια μου .

Μου ειπε λοιπον την εξης ιστορια.

Λιγο πριν το μπαμ στην Αλβανια (το οπου φυγει φυγει για ολους) ζουσαν αυτα που ζουμε εμεις τωρα και ειχε και παραπερα.

Το παραπερα ηταν οτι εμπαιναν τους αρπαζαν τα παιδια τους και τους ζητουσαν λιτρα για να τα παρουν πισω. Διαφορετικα τα εστελναν σε πιο "ανεπτυγμενες χωρες" οπως η δικη μας (εμοτικον να φτυνει εχουμε ? να βαλουμε...) να εξυπηρετουν ολοι καταλαβαινουμε τι σκοπους.

Ηρθε πρωτα ο συζυγος της εδω να βρει δουλεια να τους στελνει χρηματα να ζησουν. Εκεινη εκει με 2 παιδια να τρεμει ποιος θα μπει και τι θα κανει. Να κραταει απο κοντα τα παιδια της προσπαθωντας να μην της τα παρει κανεις και να μην ζει, απλα να προσπαθει να ζησουν εκεινα.

Καποια στιγμη κουραστηκε να φοβαται και αποφασισε να ερθει να βρει τον αντρα της ωστε τουλαχιστον οτι τυχει να το αντιμετωπισουν μαζι και προπαντων να διασφαλισει την αρτιμελεια των παιδιων της (γιατι ξεροντας οι αλλοι οτι ο συζυγος εργαζεται ηταν στοχος)

Πειτε μου τωρα λοιπον με το χερι στην καρδια. Αν αυτη η γυναικα σας εξιστορουσε το παραπανω και σας ζηταγε απλα ενα πιατο φαγητο και μια γωνια που να μην φοβαται για τα παιδια της... θα της κλεινατε την πορτα?

Ειμαι σιγουρη πως οχι.

Να λοιπον γιατι ηρθαν καποιοι.

Δεν λεω , ακομα φοβαμαι και ακομα τρεμω , αλλα οχι αναλογα με το χρωμα ή την καταγωγη .

Πλεον φοβαμαι τους ανθρωπους και οχι τους πια μονο τους ξενους.

Τωρα να πω οτι αυτο ειναι προοδος και βημα μπροστα... θα ειμαι ψευτρα. :-(

Και εδω ο τοπος ειναι γεματος με μεταναστες. Οι οποιοι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, δουλευουν και συντηρουν αξιοπρεπως τις οικογενειες τους και δεν εχουν κινητρα να κλεψουν, να σκοτωσουν. Προσωπικα με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εχω προβλημα. Που ουτως ή αλλως υπαρχουν αναμεσα τους, οπως και στην Ελλαδα, κακοποια στοιχεια αλλα ειναι σα να μην υπαρχουν γιατι δε φαινεται πουθενα το ονομα τους.

Ετσι, χωρις ταυτοτητα, χωρις καμια συνεπεια της εγκληματικης τους δρασης, μπορουν να βιαζουν, να σκοτωνουν και να μη φαινονται παρα μονο κατα τυχη απο μαρτυρες ή απο καμερες.

Για ψυλλου πηδημα σκοτωνουν στην Αμερικη και σε αλλες χωρες, νομιζουν οτι και εδω η ανθρωπινη ζωη περιφρονειται το ιδιο. Αλλα οχι.Εδω ειναι διαφορετικα. Οποιοδηποτε εγκλημα να γινοταν με τετοιο σκηνικο, το ιδιο σαματας θα γινοταν. Το αυτο εγκλημα ειναι απεχθες και οσοι το εκαναν.

Να τιμωρηθουν για να παραδειγματιστουνε και οι υπολοιποι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και να καταλαβουν οτι υπαρχει εγκλημα αλλα υπαρχει και τιμωρια, συνεπεια. Ωστε να ηρεμεσουν λιγο τα πραγματα. Οπως θα τιμωρουνταν οποιοσδηποτε Ελληνας που εγκληματισε. Και ξερουν και οι Ελληνες οτι για καθε παραβατικη πραξη, υπαρχει και συνεπεια.

Και οσοι δεν εχουν προβλημα με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ παρακαλω να βοηθησουν την κατασταση και να μετακομισουν στην περιοχη γιατι εχει νεκρωθει απο τους ''ρατσιστες'' Ελληνες. Αληθεια, θα μετακομιζατε; Τι σας σταματαει μια που και οι τιμες εκει θα εχουν πεσει αλλα και θα δωσετε νεα πνοη στην περιοχη;

Μηπως το σκεφτεστε;

Αν παλι δεν μπορειτε αλλα τους εμπιστευεστε τοσο πολυ, ποσους θα παρετε στα σπιτια σας ως φιλοξενουμενους; Οπως καναμε εδω στη Βορεια Ελλαδα; Μπορειτε 1-2-3 ατομα να παρετε,μαζι σας ή στα εξοχικα σας ή στο χωριο με τους γονεις σας, εστω σε καμια αποθηκη διπλα, να βολευτουνε. Περιμενω ποσες απο εσας θα δεχτητε να παρετε εσωκλειστους αυτους τους καυμενους ανθρωπους που σερνονται σαν την αδικη καταρα. Και αν οχι, γιατι; Φοβαστε; Γιατι εγω προσωπικα, τον Αλβανο γειτονα μου θα τον φιλοξενουσα αλλα τον Λαθρομεταναστη θα τον φοβομουνα. Αυτο σημαινει οτι ειμαι ρατσιστρια ; (θα πειτε οτι ειμαι λαθρορατσιστρια ισως για την ακριβεια). Εσεις που δεν ειστε; Ποτε θα παρετε εστω 1-2 Πακιστανους;

Μηπως το κανατε; Γιατι περα απο τη θεωρια, υπαρχει η πραξη και αυτην την εχουν ζησει οσοι εφυγαν απο την περιοχη γιατι ειδαν οτι κατι αλλαξε στη ζωη τους. Εμπρος λοιπον, καντε τα λογια πραξη. Εγω το γειτονα μου τον Αλβανο τον εχω φιλοξενησει, σας πληροφορω, οπως και τοσοι αλλοι στη Βορεια Ελλαδα.Περιμενω.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα θεωρούν αυτονότα κάποια πράγματα.....

Δε νομίζω κάποιος να θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο ή και κατώτερο από τους άλλους ανθρώπους όποιας φυλής......γιατί αυτό είναι ο ρατσισμός......οι φίλοι μας οι Γερμανοί μάλλον ξέρουν καλύτερα τι εννοώ μια κι έχουν την τάση να θεωρούν όλους τους άλλους κατωτερους...

έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μην τα βάζουμε με ένα λαό που στην ουσία ποτέ μα ποτέ δεν ήταν ρατσιστής, ίσως έγινε στην πορεία ξενοφοβικός, αλλά όχι και χωρίς αιτία έτσι?.....

το ότι υπάρχουν και κακοί Έλληνες είναι πραγματικότητα......έτσι λοιπόν υπάρχουν και κακοί άνθρωποι άλλων φυλών...

Το πρόβλημα των Ελλήνων δεν ήταν ποτέ οι μετανάστες (για τους περισσότερους Έλληνες, δεν αναφέρομαι στα τραγικά ανθρωπάρια των άκρων)...ήταν οι εγκληματικοί τύποι (όποιας φυλής) που πέρασαν τα σύνορα και συνάντησαν τους άλλους κακούς τους εγχώριους και το οργανωμένο (και μη) έγκλημα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.......

Δε ζητάει κανένας να φύγουν οι μετανάστες...οι ΛΑΘΡΟεγκληματίες είναι το πρόβλημα

Αυτό που ζητάει κάθε νοήμων άνθρωπος είναι να υπάρξει μια λύση.....όχι άλλοι παράνομοι στην Ελλάδα...δεν τους αντέχει βρε παιδιά.....εδώ άρχισε και ξερνάει τους νόμιμους..θα αντέξει όλο τον πληθυσμό της οικουμένης?

Όσο για τα κόμματα...όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα όλοι είναι αναξιόπιστοι σε όποιο χώρο κι αν ανήκουν και κατά κάποιο τρόπο αξιολύπτοι (αναμασούν τα ίδια και τα ίδια χωρίς να προτείνουν λύσεις και κυρίως ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ σε όποιες καταστάσεις)........δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε, αλλά το συμπέρασμα είναι ένα ...αν δεν αλλάξει το πολιτικό σκηνικό...με καινούρια άτομα, καινούριες ιδέες και κυρίως καινούριες λύσεις είμαστε όλοι ξεγραμμένοι...

Μπορούμε να ξεσηκωθούμε σαν άνθρωποι?

Όχι κομματικά όχι με παρατάξεις όχι πάλι σαν τα πρόβατα...μπορούμε να το κάνουμε σαν άνθρωποι?

Χωρίς σημαίες και κραυγές που προέρχονται από συγκεκριμένα κόμματα....μόνο τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά!

Μπορούμε να ξεσηκωθούμε σαν άνθρωποι?

Όχι κομματικά όχι με παρατάξεις όχι πάλι σαν τα πρόβατα...μπορούμε να το κάνουμε σαν άνθρωποι?

Χωρίς σημαίες και κραυγές που προέρχονται από συγκεκριμένα κόμματα....μόνο τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά!

Μια χαρα τα λες. Αν σκεφτομασταν ολοι ετσι τα πραγματα θα ηταν καλυτερα σ'αυτη τη χωρα... σ'αυτη τη γη. Ομως, δυστυχως υπαρχουν ανθρωποι που μπερδευονται στη πορεια της ζωης κ βαζουν το προσωπικο συμφερον πανω κ απο την ιδια τη ζωη. Υπαρχουν κ αλλοι ανθρωποι που επειδη η ζωη τους τα εφερε δυσκολα, υποτιμουν την ιδια τη ζωη. Αυτοι ειναι οι εγκληματιες ανεξαρτητως εθνικοτητας. Οι πιο ψυχραιμοι καλουντε να επαναφερουν την δικαιοσυνη κ την ειρηνη, καλουντε να υπενθυμισουν σε καποιους οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι κ ολοι εχουν τα ιδια δικαιωματα στη ζωη, τον θανατο , την δικαιοσυνη.

Αποφευγω να σχολιασω τους διαφορους λαικισμους που διαβασα παραπανω κ ακουω καθημερινα. Καποια πραγματα θα επρεπε να ειναι αυτονοητα.

Ας δρασουμε ομαδικα για το καλο του ατομου.

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Και οσοι δεν εχουν προβλημα με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ παρακαλω να βοηθησουν την κατασταση και να μετακομισουν στην περιοχη γιατι εχει νεκρωθει απο τους ''ρατσιστες'' Ελληνες. Αληθεια, θα μετακομιζατε; Τι σας σταματαει μια που και οι τιμες εκει θα εχουν πεσει αλλα και θα δωσετε νεα πνοη στην περιοχη;

Μηπως το σκεφτεστε;

Αυτο σημαινει οτι ειμαι ρατσιστρια ; (θα πειτε οτι ειμαι λαθρορατσιστρια ισως για την ακριβεια). Εσεις που δεν ειστε; Ποτε θα παρετε εστω 1-2 Πακιστανους;

Μηπως το κανατε; Γιατι περα απο τη θεωρια, υπαρχει η πραξη και αυτην την εχουν ζησει οσοι εφυγαν απο την περιοχη γιατι ειδαν οτι κατι αλλαξε στη ζωη τους. Εμπρος λοιπον, καντε τα λογια πραξη. Εγω το γειτονα μου τον Αλβανο τον εχω φιλοξενησει, σας πληροφορω, οπως και τοσοι αλλοι στη Βορεια Ελλαδα.Περιμενω.

Δηλαδή βρε κοπέλα μου, όποιος δεν φιλοξενεί στο σπίτι του μετανάστες είναι ρατσιστής?? Εγώ δλδ που δεν έχω φιλοξενήσει ούτε εξαθλιωμένο μετανάστη ούτε Έλληνα άστεγο τί είμαι? Για να αποδείξω ότι δεν έχω καμία ταμπέλα πρέπει να κάνω το σπίτι μου ξενοδοχείο ύπνου-φαγητού?

Επίσης αυτό που μας / με σταματαει στο να αγοράσω ακίνητα στις εν λόγω περιοχές είναι πολύ απλά ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ.... Και δε μου αρέσουν αυτές οι περιοχές όχι λόγω μεταναστών αλλά λόγω πρέζας κυρίως (το ζω καθημερινά). Για να πάει κάποιος το παιδί του στο σχολείο π.χ. επί της Μιχαήλ Βόδα & Ηπείρου (σχεδόν), θα πατήσει τουλάχιστον 20 ηρωινομανείς σε τελευταίο στάδιο κομματιάσματος και 10 τελειωμένους μπέκρους. Εσύ θα το πήγαινες το παιδί σου εκεί? Εγώ κατηγορηματικά όχι. Προτιμώ την προσφυγική συνοικία που ζω - δε μένω και καμιά Γλυφάδα....Έτσι προς ενημέρωση.

Αυτή που καγχασε ήμουν εγώ αλλά δεν το έκανα χωρίς λόγο.Ωραία πηγή ο ριζοσπαστης, αντικειμενικότατη.

Dalia μου, οι άλλες είναι πιο αντικειμενικές?? Για πες καμία...έχω κάτι υπόψη μου αλλά κι αυτό τείνει να εξαλειφθεί από μεγαλοεκδότες και μεγαλοκαναλάρχες. Για πες....

Δε χρειαζόμαστε βοήθεια όπως βλέπεις, καταστρεφόμαστε και μόνοι μας μια χαρά....Όσο για την ενωμένη Ελλάδα λόγω θρησκείας....άστο καλύτερα. Η επίσημη Εκκλησία πρώτη λάκιζε στα δύσκολα (χωρίς να λείπουν και λαμπρά παραδείγματα εκπροσώπων της).

Για να κάνεις multi, πατας το δεύτερο παραθυρο (εκει που λεει multi) σε κάθε post που θελεις. Αυτο φωτίζεται.

Οταν εχεις επιλεξει ολα οσα θελεις, τοτε στο τελευταιο πατας quote και στα βγάζει...

Το κατάφερα :lol::lol:

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...