Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εργασία σε super market? Απορίες...

Recommended Posts

sporiklos,μια τετοια δουλεια, που οπως ειπατε ειναι πολυ καλα αμειβομενη, δεν θα την αφηναν και πολλοι. Αυτοι οι πολλοι ομως, θα ηταν ανεργοι πτυχιουχοι, που δεν εχουν αλλιως να βγαλουν τα προς το ζην, που τα πτυχια και τα μεταπτυχιακα τους παραμενουν απλα μια κορνιζα και τα τρωει ο σκορος της ανεργιας....Πιστευω πως η εποχη μας δεν μας αφηνει τα περιθωρια να κανουμε επιλογες.Εσυ νομιζω ομως πως εχεις αυτο το περιθωριο!;) Το παιδακι σου ειναι ακομα μικρο, με αυτο το ωραριο δεν προκειται να το χαρεις και καθολου:-( Γενικα κατα την γνωμη μου, θα πανε πισω τα της οικογενειας..Μηπως να περιμενεις να σου ερθει κατι καλυτερο που να σε βολεψει απο αποψη οργανωσης χρονου?με την προυποθεση παντα πως δεν την χρειαζεσαι αμεσα αυτη την δουλεια.

και ναι, η επαρχια δεν εχει την πολυτελεια επιλογων οπως η Αθηνα..:?

Διαφημίσεις

εγω δουλευω σε σουπερ μαρκετ,βεβαια οχι σαν προισταμενη,αλλα σαν ταμιας..ειμαι εξαωρη,και εχω ενα ρεπο την εβδομαδα.επισης σχεδον εχω ζητησει πως θελω το προγραμμα μου και με διευκοληνουν..ετσι με τις βαρδιες με βοηθαει πολυ και με το παιδι..δηλαδη εχω ζητησει στανταρ ρεπο δευτερα και κυριως να δουλευω απογευματα για να εχω τα πρωινα το παιδι και τα απογευματα να το εχει ο αντρας μου..εμενα με βολευει,τωρα εσενα δεν ξερω..αν θες στειλε μου σε πμ σε ποιο σουπερ μαρκετ αναφερεσαι ,μηπως ξερω πως ειναι τα πραγματα

sporiklos,μια τετοια δουλεια, που οπως ειπατε ειναι πολυ καλα αμειβομενη, δεν θα την αφηναν και πολλοι. Αυτοι οι πολλοι ομως, θα ηταν ανεργοι πτυχιουχοι, που δεν εχουν αλλιως να βγαλουν τα προς το ζην, που τα πτυχια και τα μεταπτυχιακα τους παραμενουν απλα μια κορνιζα και τα τρωει ο σκορος της ανεργιας....Πιστευω πως η εποχη μας δεν μας αφηνει τα περιθωρια να κανουμε επιλογες.Εσυ νομιζω ομως πως εχεις αυτο το περιθωριο!;) Το παιδακι σου ειναι ακομα μικρο, με αυτο το ωραριο δεν προκειται να το χαρεις και καθολου:-( Γενικα κατα την γνωμη μου, θα πανε πισω τα της οικογενειας..Μηπως να περιμενεις να σου ερθει κατι καλυτερο που να σε βολεψει απο αποψη οργανωσης χρονου?με την προυποθεση παντα πως δεν την χρειαζεσαι αμεσα αυτη την δουλεια.

και ναι, η επαρχια δεν εχει την πολυτελεια επιλογων οπως η Αθηνα..:?

Nεφέλη αυτό θέλω να κάνω να περιμένω για κάτι καλύτερο γιατί η αισιόδοξη φωνούλα μέσα μου μου λέει ότι δεν μπορεί θα βρω κάτι καλύτερο. Όμως υπάρχει και η άλλη φωνούλα που λέει ότι διανύουμε δύσκολες εποχές όπου η επιλογή εργασίας είναι ουτοπία άλλωστε τόσα χρόνια παλεύω για μια δουλειά "καλή" και κάθε χρόνος που περνάει μειώνει τις απαιτήσεις μου. Και μετά είναι και το βλέμμα του γιού μου που και μόνο όταν του μιλάω πεταρίζει από την χαρά του και το αγχωμένο-προβληματισμένο βλέμμα του άντρα μου όταν με ρωτάει "ποιός θα διαβάζει τα παιδιά?" "ποιός θα τα ελέγχει?" "πώς θα βρείς χρόνος να αφιερώσεις στον μικρό?" κτλ.

ένα ρίσκο καλούμαι να πάρω : είτε να δεχτώ την δουλειά και να εξασφαλιστούμε οικονομικά (αν και στον ιδιωτικό τίποτα δεν είναι σίγουρο) αλλά να μπεί σε δεύτερη μοίρα η οικογένεια είτε να μην δεχτώ την δουλειά και αν έρθουν δύσκολες μέρες να προσαρμοστούμε οικογενειακώς στα νέα δεδομένα και ίσως τότε να καθαρίσω και σκάλες χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τι να σας πω ρε κορίτσια...σας ευχαριστώ όλες και μόνο που διαβάζετε τους προβληματισμούς μου...ούτε η μάνα μου δεν κάθεται να με ακούσει...θεωρεί ότι ζω σε ροζ συννεφάκι και δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει γύρω μου (και αυτοί και ο πατέρας μου δημόσιοι υπάλληλοι με το στανταρ ωραριάκι τους με τους καλούς μισθούς με βοήθεια οικονομική από γιαγιάδες και παππούδες με τα εφάπαξ τους)...άντε να σταματήσω εδώ γιατί θα πω και άλλα που θα μετανιώσω...

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

εγω δουλευω σε σουπερ μαρκετ,βεβαια οχι σαν προισταμενη,αλλα σαν ταμιας..ειμαι εξαωρη,και εχω ενα ρεπο την εβδομαδα.επισης σχεδον εχω ζητησει πως θελω το προγραμμα μου και με διευκοληνουν..ετσι με τις βαρδιες με βοηθαει πολυ και με το παιδι..δηλαδη εχω ζητησει στανταρ ρεπο δευτερα και κυριως να δουλευω απογευματα για να εχω τα πρωινα το παιδι και τα απογευματα να το εχει ο αντρας μου..εμενα με βολευει,τωρα εσενα δεν ξερω..αν θες στειλε μου σε πμ σε ποιο σουπερ μαρκετ αναφερεσαι ,μηπως ξερω πως ειναι τα πραγματα

σου έχω στείλει π.μ.

Διαφημίσεις

συγγνωμη, να ρωτησω κατι; Που μπορει καποιος να βρει μια τετοια εργασια; Εννοω για ταμιας. Γινεται μονο μεσω γνωστων;

Εμένα γνωστός μου την πρότεινε. Στείλε και βιογραφικό σε διάφορες αλυσίδες s/m ποτέ δεν ξέρεις.

αν θελεις πληροφοριες για Α.Β και Μαρινοπουλο στειλε πμ .

σου έχω στείλει πμ

Εγω υπηρξα ως υποδιευθυντρια στα Ατλάντικ μεχρι το '97 ....

δηλ. σε ένα s/m υπάρχει διευθυντής, υποδιευθυντής και προιστάμενος βάρδιας ή λάθος τα λέω?

Διαφημίσεις

δηλ. σε ένα s/m υπάρχει διευθυντής, υποδιευθυντής και προιστάμενος βάρδιας ή λάθος τα λέω?

Δυστυχως δεν μπορω να σου πω για αλλες αλυσιδες σουπερ μαρκετ....εμεις εκει ειχαμε μονο διευθυντη + υποδιευθυντη...

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Και να εχεις κατα νου οτι αν ασχοληθεις με τα ταμεια απο την ωρα που θα κλεισει το καταστημα θες μια ωριτσα μεχρι να κλεισεις και να παραδωσεις τα χρηματα.....δεν κλεινει το μαγαζι και φευγεις οπως οι αλλοι υπαλληλοι

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

• 2 months later...

επαναφέρω το θέμα, διότι είναι σχετικό με αυτό που θέλω να ρωτήσω. πρόκειται να δουλέψω σε πολυκατάστημα και μόλις μίλησα παλι με τον υπεύθυνο. ανέφερε κάτι για κυλιόμενο ΚΑΙ σπαστό ωράριο.. βρε κορίτσια πως γίνεται αυτο? μήπως δεν άκουσα καλά? :confused: αν και είμαι σίγουρη πως είπε ΚΑΙ. πως γίνεται να είναι ΚΑΙ κυλιόμενο ΚΑΙ σπαστό? κυλιόμενο δεν είναι μια πρωί μια απόγευμα? :confused: γνωρίζει καμία τι παίζει με τα ωράρια σε πολυκαταστήματα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...