Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο συζηγος 'σερφαρει'σε ..πονηρα..sites..

my_angel

Recommended Posts

Πολύ μου αρέσουν οι Πειραιώτισσες γιατι μοιάζουν με τις Σαλονικιες ;)

τοτε βαλτε και εμενα στην παρεα..Πειραιωτισσα γεννημα θρεμα..

ξερετε τωρα.. εξωλης και προωλης.. τα σοδομα και τα γομορα.. Τρουμπα ενα πραγμα (για τους παλιους..χαχα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν σε ταιζουν καθε μερα μπουγατσα με κρεμα.. επι χρονια.. δεν θα θες και μια αλλαγη στη γευση??

το κολπο ειναι να μπορει η μπουγατσα κρεμα να γινεται και μπουγατσα με τυρι.. καμια φορα..ωστε να μην παει ο αλλος στην λουκανικοπιτα..

(sorry αστειευομαι λιγακι..)

:-D Κοιταξε.. μιλαω βεβαια παντα με την γυναικεια λογικη γιατι παρ'ολο που ειμαι γυναικα προσπαθω να βλεπω τα πραγματα και απο την μερια του αντρα μου. Ως γυναικα λοιπον.. και εγω θα εμπαινα σε σαιτ να δω τσοντα αλλα μονο και μονο για συγκεκριμενο σκοπο και οχι ετσι απλα για να χαζεψω, αλλα δεν βλεπω τον λογο να μπεις και να χαζευεις εικονες με γυμνες ...μπιπ.... απο τη στιγμη που εχεις τη γυναικα σου. στο κατω κατω ουτε μαλωμενοι ειμαστε ουττ κουτσοι ουτε στραβει και ουτε μας λειπει κατι. Πιστευω πως το να ψαχνεις πραγματα τα οποια ηδη εχεις σημαινει πως αυτα που εχεις δεν σε ικανοποιουν και αρχιζεις και ψαχνεσαι.

Επισης να πω πως δεν ειμαι και καμια συντηρητικη γυναικα που να πεις οτι δεν του κανω τα χατηρια και προσπαθει να τα βρει αλλου.

Ειπα και κατι παραπανω απ'αυτο που με ρωτησες :cool: τα σκεφτομαι ολα μαζι :rolleyes:

πολλες φορες ομως..συχνοτερα δηλαδη ψαχνουν πραγματα που δεν εχουν γιατι ποτε δεν συζητηθηκε αν μπορει να τα εχουν.. δηλαδη αν θελει να κανει ενα τριο ή να αντιστρεψει ρολους μεταξυ σας η το λιγοτερο να κανεις κατι που δεν το κανεις, θα χει το θαρρος να σε ρωτησει αν θα δεχοσουν?Ασχετα αν εσυ θα το εκανες η οχι..

μην απαντησεις.. η ερωτηση ειναι εργασια για το σπιτι.

αλλο να βλεπεις με τον την συντροφο και αλλο να βλεπεις μονος στα κρυφα το να αυτοικανοποιησε δεν ειναι κακο ουτε ανομαλο!!!ανομαλο ειναι να θεωριτε καποιον που δεν βλεπει τετοια πραγματα αρρωστο και για τον ειδικο...

ο δικος μου κοσμος...ο δικος μου ανδρας ειναι αυτος που διαλεξα....αυτος που αγαπησα αυτος που μου εδωσε τα παιδια μου!!το οτι δεν αυτοικανοποιητε μονος του ειναι μονο και μονο επειδη εχει συντροφο διπλα του!!!πια η λογικη να εχεις την γυναικα σου αλλα να θες να ικανοποιησε μονος σου???αρα δεν σε καλυβει καπου!!!

δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι το οτι καποιος δεν ασχολητε με αυτα δεν συμαινει οτι ειναι για ειδικο!!!

αυτο με τον ειδικο το φερεις βαρεως παντως.. το εξηγησα σε δευτερο μηνυμα και δεν το καταλαβες... και δεν προκειται..

επισης συμπαθω αλλα και διασκεδαζω με την σιγουρια που ζεις.. χωρις ειρωνεια αλλα με πολυ ειλικρινεια θα πω.. μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι..εισαι ευτυχης καλη μου..

αυτο με τον ειδικο το φερεις βαρεως παντως.. το εξηγησα σε δευτερο μηνυμα και δεν το καταλαβες... και δεν προκειται..

επισης συμπαθω αλλα και διασκεδαζω με την σιγουρια που ζεις.. χωρις ειρωνεια αλλα με πολυ ειλικρινεια θα πω.. μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι..εισαι ευτυχης καλη μου..[/quote

ευτυχης δεν ειναι κανεις..ικανοποιημενη ναι!!!ειμαι σιγουρη γιατι ξερω τον συντροφο μου..απο εκει και περα δεν ξερω τι μου επιφυλασει το μελλον..προς το παρον στην σεξουαλικη μας ζωη δεν χριαζομαστε" βοηθηματα" μια χαρα τα παμε8-):cool:φυσιολογικα!!!

βλεπω ομως οτι ουτε εσυ καταλαβενεις που κολησα....χαζη δεν ειμαι αντιλαμβανομαι μια χαρα...οταν ο δικος μου συζηγος αρχισει να βλεπει αυτες της αηδιες τοτε θα ανησυχησω προς το παρον ουτε καν απο περιεργια!! μια φορα που εψαχνα κατι δεν ενδιαφερθηκε να κρυφοκοιταξει!!

απο εκει και περα ηδη εχω αναφαιρει οτι μια φορα μου εχει συμβει και τον χωρισα γιατι πολυ απλα ενιωθα οτι με προσβαλε σαν ατομο!!!δεν ειμαστε ολοι ιδιοι δεν εχουμε ολοι της ιδιες αντοχες ,μετρα και σταθμα!!αλλα αντεχω εγω και αλλα εσυ:wink:;-):wink:

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Διαφημίσεις

εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ειρωνευεστε οταν καποια λεει οτι ο δικος της αντρας δεν μπαινει σε τετοια site.γιατι ειστε τοσο απολυτοι και σιγουροι οτι ΟΛΟΙ μπαινουν.αληθεια εχετε γνωρισει ολους τους αντρες του κοσμου??:confused:ε λοιπον ο δικος μου δεν μπαινει και ποτε δεν εχε παει σε οικο ανοχης γιατι δεν γουσταρε(ναι ουτε οταν ηταν 15)και μη βιαστει κανεις να σχολιασει οτι με κοροιδευει και λεει ψεματα γιατι δεν ειναι ετσι.τον ξερω παρα πολλα χρονια πολυ πριν κανουμε σχεση και το εχω διαπιστωσει απο μονη μου!εγω προσωπικα θα το θεωρουσα μεγαλη προσβολη να κοιταει κατι αλλο εκτος απο μενα.γνωμη μου

christiana000 μου αστο μην το ψαχνεις δεν καταλαβαινουν οτι μερικοι δεν τα χριαζοντε αυτα:wink:!!!πλεον στον κοσμο που ζουμε το αφυσικο εγινε φυσικο και καθημερινο!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΕΞ ΣΟΠ! jENNA ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ SASHA GREY ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ! ΩΣΑΝΑ ΩΣΑΝΑ ROCCO SIFREDI! ΖΗΤΩ Η ΤΣΟΝΤΑ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

και σταματηστε να μου κανετε πλάκα με τέτοια ποστ τύπου ο αντρας μ βλέπει τσοντα και εγω τα εχω παρει κράνα... αστον χριστιανη μου να δει την τσοντα του τον εσκασες με την γκρινια σου!

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΕΞ ΣΟΠ! jENNA ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΑΙ SASHA GREY ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ! ΩΣΑΝΑ ΩΣΑΝΑ ROCCO SIFREDI! ΖΗΤΩ Η ΤΣΟΝΤΑ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

και σταματηστε να μου κανετε πλάκα με τέτοια ποστ τύπου ο αντρας μ βλέπει τσοντα και εγω τα εχω παρει κράνα... αστον χριστιανη μου να δει την τσοντα του τον εσκασες με την γκρινια σου!

χαχαχαχαχα ρε Μαρα......συμφωνω! Και εγω βλεπω τσοντες και ο αντρας μου....ηρεμηστεεεεεεεεε............

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

α εμεις κανουμε και προβολη με φιλους..μ,πυρες, πιτσες και σχολιασμος των τεκταινομένων. οσο και να μην σας αρεσει τσοντα = ανδρικη διασκεδαση και ΜΟΝΟ...ουτε κοιτανε αλλου επειδη βαρεθηκαν εσας, ουτε σημαινει οτι δεν σας 8ελουν πια, ουτε σημαινει πώς απιστούν.. απλά διασκεδάζουν και χαλβαδιάζουν οπως χα,μβαδιαζουμε εμεις πχ τον μπραντ πιτ στο fight club να παλευει ημιγυμνουλης (αχ αχ)

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Διαφημίσεις

εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ειρωνευεστε οταν καποια λεει οτι ο δικος της αντρας δεν μπαινει σε τετοια site.γιατι ειστε τοσο απολυτοι και σιγουροι οτι ΟΛΟΙ μπαινουν.αληθεια εχετε γνωρισει ολους τους αντρες του κοσμου??:confused:ε λοιπον ο δικος μου δεν μπαινει και ποτε δεν εχε παει σε οικο ανοχης γιατι δεν γουσταρε(ναι ουτε οταν ηταν 15)και μη βιαστει κανεις να σχολιασει οτι με κοροιδευει και λεει ψεματα γιατι δεν ειναι ετσι.τον ξερω παρα πολλα χρονια πολυ πριν κανουμε σχεση και το εχω διαπιστωσει απο μονη μου!εγω προσωπικα θα το θεωρουσα μεγαλη προσβολη να κοιταει κατι αλλο εκτος απο μενα.γνωμη μου

συγνωμη.. δεν ειρωνευτηκε κανεις.. αντιθετα η ιδια υπηρξε απολυτα κατηγορηματικη..εμεις απλα εκφεραμε την αποψη μας και δεν ειπαμε οτι ο συγκεκριμενος συζυγος της ντε και καλα ειναι καπως η δεν ειναι..

να διαβαζουμε τα προηγουμενα πριν αρχισουμε τις αποριες..

well done αν ετσι ειναι ο δικος σου συντροφος καλη μου..δεν κανουμε παντως σφιγμομετρηση,, εγω πχ δεν εγραψα ποτε πως ειναι ο δικος μου συζυγος με εμενα.. μιλαμε ΓΕΝΙΚΑ.

βρε παιδια δεστε οτι θελετε...αλλα μην κοροιδευετε καποιον που δεν βλεπει!!!δεν με πειραζει να βλεπει ο κοσμος εφοσον τα γουσταρει στο δικο μου σπιτι δεν τα θελω!!!

αστον χριστιανη μου να δει την τσοντα του τον εσκασες με την γκρινια σου!

τσου!!.. τον ΩΘΗΣΕΣ με την γκρινια σου και τους ορους συμβιωσης.. (δεν μιλαμε για συγκεκριμενα ατομα..αναφερομαστε επι γενικοτερου συνολου)

και φυσικο δεν ειναι το αφυσικο..ειναι αυτο που θεωρει ο καθενας φυσικο..

και τα αλογα με τις παρωπιδες αυτη τη ζωη εχονται να κανουν..εν φερνουν αντιρρηση..αυτο καταλαβαινουν..

to diko σου σπιτι τεντι μου ειναι και σπιτι του αντρα σου.απλή υπενθυμιση

υγ. και δνε νομιζω να σε κοροιδεψε κανεις

τσου!!.. τον ΩΘΗΣΕΣ με την γκρινια σου και τους ορους συμβιωσης.. (δεν μιλαμε για συγκεκριμενα ατομα..αναφερομαστε επι γενικοτερου συνολου)

και φυσικο δεν ειναι το αφυσικο..ειναι αυτο που θεωρει ο καθενας φυσικο..

και τα αλογα με τις παρωπιδες αυτη τη ζωη εχονται να κανουν..εν φερνουν αντιρρηση..αυτο καταλαβαινουν..

Mais oui!

Υγ. σε λιγο θ ακουσω οτι οι αντρες μας γενικα το λεω παντα δεν κανει να κοιταξουν και κανα αλλοτριο οπισθιο στην παραλια...

Διαφημίσεις

βρε παιδια δεστε οτι θελετε...αλλα μην κοροιδευετε καποιον που δεν βλεπει!!!δεν με πειραζει να βλεπει ο κοσμος εφοσον τα γουσταρει στο δικο μου σπιτι δεν τα θελω!!!

βρε καλη μου... πολυ καλα κανεις.. δεν σου παμε να πατησεις την πεπατημενη..ουτε εισαι εσυ το θεμα.

Mais oui!

Υγ. σε λιγο θ ακουσω οτι οι αντρες μας γενικα το λεω παντα δεν κανει να κοιταξουν και κανα αλλοτριο οπισθιο στην παραλια...

α ναι.. ελα να σου πω και το αλλο.. ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ..

αυτος που δεν φαινεται να κοιταει τα αλλοτρια οπισθια ειναι και αυτος που εχει δει τα πιο πολλα.. στο ξαναλεω..ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ..οχι απλη υποθεση..χαχα!!Αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας που λενε..

ma 8α ηταν τουλάχιστον αφελές να εχει βουιξει το συμπαν πχ με την τζουλια και εγω να εχω την απαιτηση απο τον αντρα μου να μην την δει... εστω για..κοινωνιολογικους λογους μουαχαχαχαχαχαχαχχ

μα ωρες ωρες ρε παιδι μου..λες και οι αντρες μας ειναι κτημα μας ενα πράγμα.. αντι να κοιταμε να φερονται καλα σε εμας τα παιδια μας να ειναι σωστοι και ανθρωποι.. τα βαζουμε τώρα με την πορνοπαραγωγή.

ατακα του αντρα μου οταν ειδαμε το βιντεο της τζουλιας...

'σα γουρουνι που το σφαζουν κανει, βαλτο στο αθορυβο, ξενερωνω...'

δικια μου ατακα 'πωωωωωωωωω, χαλι το μαλλι της, τι ελεεινα εξτενσιονς ειναι αυτα, δεν ντραπηκε που θα την δει ολη η ελλαδα μ αυτο το μαλλι?'

δε παμε καλα το ξερω...

α και που να δειτε το δευτερο μερος..απογοητευση..τζαμπα το ημιωρο στο download...

ma 8α ηταν τουλάχιστον αφελές να εχει βουιξει το συμπαν πχ με την τζουλια και εγω να εχω την απαιτηση απο τον αντρα μου να μην την δει... εστω για..κοινωνιολογικους λογους μουαχαχαχαχαχαχαχχ

μα ωρες ωρες ρε παιδι μου..λες και οι αντρες μας ειναι κτημα μας ενα πράγμα.. αντι να κοιταμε να φερονται καλα σε εμας τα παιδια μας να ειναι σωστοι και ανθρωποι.. τα βαζουμε τώρα με την πορνοπαραγωγή.

κοινωνιολογικους λογους;;;;;;;;;;;;;;;;;

αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!! :P :p :P :p :P :p :P

διαβαζω διαβαζω τοση ωρα...περιμενα να καταληξουν καπου....αχ βρε Μαρακι να σαι καλα με εκανες και γελασα:lol::lol::lol::lol:

μου θυμιζει κατι του τυπου το δικο μου χερακι θα κρατας μην τυχον και φιλησεις ουτε στο μαγουλο την Χ στο παρτυ:lol::lol::lol:

mana λαμόγιων. ναι ωρε γιατι δεν εχει κοινωνιολογικο υποβαθρο η τσοντα? πλειστο!

φαιοπουλο. αλλη ατακα "που κοιτας; ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣ" και το μπικουτι να τρεμει απο τα νευρα

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο γελασα πολυ με τα ποστ σου και συμφωνω μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

εγω αν σας πω οτι παροτι εχω δει και δει αλλα με το θεμα Τζουλια πεισματικα αρνηθηκα να της κανω τη χαρη και δω ενα της dvd θα με πιστεψετε? μεχρι και η μανα μου το ειδε (το μαθα και αυτο..η γρια βρηκε χαρα!..για κοινωνιολογικους λογους βεβαιως βεβαιως..)

μπραβο παιδια.. πολυ χαρηκα αυτη τη κουβεντα..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...