Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο συζηγος 'σερφαρει'σε ..πονηρα..sites..

my_angel

Recommended Posts

Γλυκια μου ως αστείο γράφηκε η έκφραση δεν είχε τίτλο μομφής και ειλικρινά σου εύχομαι να είστε με τον άντρα σου ετσι ως τα βαθιά σας γεράματα άλλωστε αυτή η ευτυχία είναι το όνειρο.

Αυτό που ήθελα να δώσω με τα γραφόμενα μου όμως είναι το

" όλα τα πράγματα δεν είναι δεδομενα, οι εξηγήσεις όταν αφορούν άλλο απο τον εαυτό μας δεν μπορούν να διδονται μόνο απο εμας, φροντίστε την επικοινωνία σας με τον σύντροφο σας και πάντα να είστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο"

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

.Κι εγω π.χ. δεν καταλαβαινω γιατι η γυναικα μου χαλαρωνει οταν κανει βολτα στην αγορα κι εγω τα παιζω και βαριεμαι και δεν χρειαζεται να το καταλαβω...Αφου τις αρεσει ας το κανει..Δεν ειναι το ιδιο παραδειγμα αλλα ειναι ενα απλο παραδειγμα..Αλλη η φυση της γυναικας και αλλη του αντρα......

Συμφωνω μαζι σου απολυτα σε οτι γραφεις μεχρι τωρα αλλα αυτο ηταν ΑΤΥΧΕΣ παραδειγμα..

οχι απλα δεν ειναι το ιδιο.. με αυτη τη λογικη βγες και εσυ και ξεδωσε..

μην μπερδευουμε τις κουβεντες..

Δεν χρειαζεται να καταπολεμησει κανεις την φυση του..Απλα να δεχτουμε την αλλη πλευρα χωρις να πρεπει να την αλλαξουμε...Κι εγω π.χ. δεν καταλαβαινω γιατι η γυναικα μου χαλαρωνει οταν κανει βολτα στην αγορα κι εγω τα παιζω και βαριεμαι και δεν χρειαζεται να το καταλαβω...Αφου τις αρεσει ας το κανει..Δεν ειναι το ιδιο παραδειγμα αλλα ειναι ενα απλο παραδειγμα..Αλλη η φυση της γυναικας και αλλη του αντρα.....Οσο ειναι τρυφερος, ζεστος, ακουει και μιλαει στην γυναικα του, δεν προκαλει προβληματα σοβαρα στην οικογενεια του τυπου γκομενιλικια, ποτα κ.α. και εχει κατανοηση δεν νομιζω οτι πρεπει να ψαχνουμε γιατι βλεπει πορνο και γιατι μπαινει σε πονηρα σαιτ.......Δεν αλλαζει κατι στα αισθηματα που εχει ο αντρας απεναντι στην γυναικα του....Οπως και δεν πρεπει να αναγκαστει η γυναικα να το αποδεχτει με το ζορι....Οτι γινεται με το ζορι εχει αντιθετα αποτελεσματα συνηθως....

Απλα δεχομαστε οτι ειναι στην φυση του καθενος και κοιταμε πιο σοβαρα προβληματα συμπεριφορας και οχι μικρα οπως το θεωρω εγω....Ελπιζω να σε καλυψα...

Εν μέρη με κάλυψες..Αλλα όλα αυτά που κάνουμε εμεις οι γυναίκες, ψώνια και κτλ δεν "μειώνουν" το βάζω με εισαγωγικά, τον αντρα μας. Καταλαβαίνω πως το βλέπετε και προσπαθώ να μπω στην λογική σας αλλα ταυτόχρονα δεν πάυει να με ενοχλεί. Νιώθω οτι κάτι κάνω λάθος, κάπου υστερώ βρε αδερφε.

Και σίγουρα ισχύει το παραπάνω απλά οταν δεν εχεις μεγάλα προβλήμα ασχολήσε με τα μικρα:lol:

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό (ως γυναίκα το λέω) και έχω συμβιβαστεί με την ιδέα. Άλλωστε, πολλές γυναίκες βλέπουν και οι ίδιες τέτοια βιντεάκια ή ταινιούλες, και μάλιστα με τους συντρόφους τους. Για ποικιλία....:wink:

και ΠΟΛΛΕΣ κρυφοβλεπουν μονες τους ταχα απο περιεργεια η φαντασιωνονται οργια και three some και αλλα ακραια αλλα μουγκα στη στρουγκα.. συναμα δεν αφηνουν ασχολιαστο κανενα "παραπτωμα" του συζυγου..

και μετα απο κατι χρονια ερχεται η εκπληξη..

Εν μέρη με κάλυψες..Αλλα όλα αυτά που κάνουμε εμεις οι γυναίκες, ψώνια και κτλ δεν "μειώνουν" το βάζω με εισαγωγικά, τον αντρα μας. Καταλαβαίνω πως το βλέπετε και προσπαθώ να μπω στην λογική σας αλλα ταυτόχρονα δεν πάυει να με ενοχλεί. Νιώθω οτι κάτι κάνω λάθος, κάπου υστερώ βρε αδερφε.

Και σίγουρα ισχύει το παραπάνω απλά οταν δεν εχεις μεγάλα προβλήμα ασχολήσε με τα μικρα:lol:

δεν ειναι δυνατον να ανεχομαστε ολοι τα ιδια.. αλλες γυναικες λιγοτερο, αλλες περισσοτερο..

εγω εχω υποψιν μου κοπελια η οποια με τον ανδρα της κανει νορμαλ σεξ και απο πισω βρισκει αλλους συνηθως παντρεμενους και κανει σαδομαζοχιστικα..αρα το προβλημα υπαρχει παντου αλλα η ριζα του κακου ειναι στο οτι τα ζευγαρια δεν μιλουν ελευθερα και δεν κανουν υποχωρησεις η παραχωρησεις..

Διαφημίσεις

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό (ως γυναίκα το λέω) και έχω συμβιβαστεί με την ιδέα. Άλλωστε, πολλές γυναίκες βλέπουν και οι ίδιες τέτοια βιντεάκια ή ταινιούλες, και μάλιστα με τους συντρόφους τους. Για ποικιλία....:wink:

Ωστόσο, στο θέμα της κοπέλας που άνοιξε το θέμα, έχω να παρατηρήσω τα εξής - άντρα της παρέας, πες μας άποψη please:

1) Έχει ξεπεραστεί νομίζω πια η πρακτική "να πάω τον ανιψιό, αδερφό, γιο μου σε οίκο ανοχής" (και ευτυχώς κατά την άποψή μου). Και είναι λίγο άκομψο πιστεύω ως πρακτική, ειδικά τη σήμερον που αγόρια και κορίτσια ψάχνονται από μόνα τους και κάνουν τα πειράματά τους. Πιστεύω ότι ο πραγματικός λόγος που το έψαχνε το παληκάρι δεν ήταν αυτός.

2) Είναι διαφορετικό - προσωπική άποψη - ένας άντρας να βλέπει ταινίες/βιντεάκια κ.λπ. για τους χ,ψ λόγους (του αρέσει, έχει περιέργεια, παίρνει ιδέες για να προτείνει στη σύντροφό του κάτι νέο - γίνονται κι αυτά βεβαίως βεβαίως) και διαφορετικό να κάνει "έρευνα αγοράς" οίκων ανοχής. Το δεύτερο μπορεί να σημαίνει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με το σπορ του πληρωμένου σεξ. Και πάλι λέω ΜΠΟΡΕΙ, όχι ότι είναι έτσι.

Αυτά από μένα.

Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες. Παλια υπηρχε αυτη η νοοτροπια και εγω διαφωνουσα οπως και τωρα.....Απλα τωρα ισχυει σε ελαχιστες περιπτωσεις....Πλεον οι νεοι ΞΕΡΟΥΝ που θα ψαξουν και πως θα κανουν αυτο που θελουν...Δεν χρειαζεται να τους παρει ο θειος, η γιαγια, ο ξαδερφος απο το χερακι και να τους παει στα "μπουρδελα". Σορρυ για την λεξη....

Οσο για το 2. συμφωνω κι εγω μαζι σου γιατι θα μπορουσε να βλεπει απλα πορνο....Το να βλεπεις σαιτς απο οικους ανοχης (δεν ηξερα οτι εχουν και σαιτς):oops::oops::-P μπορει να το κανει απλα απο περιεργεια μπορει ομως και να εχει αλλους σκοπους, οπως επισκεψη.....Εκει αλλαζει το πραγμα.....

Απλα το θεμα οικος ανοχης, στριπτητζαδικα καποιους τους εξιταρει και καποιους τους ξενερωνει....Εμενα το 2ο....

Συμφωνω μαζι σου απολυτα σε οτι γραφεις μεχρι τωρα αλλα αυτο ηταν ΑΤΥΧΕΣ παραδειγμα..

οχι απλα δεν ειναι το ιδιο.. με αυτη τη λογικη βγες και εσυ και ξεδωσε..

μην μπερδευουμε τις κουβεντες..

Εχεις δικιο....Συγνωμη....

<περδεψαμε τις βουρτσες με τις *&^%*....Sorry...

.Το να βλεπεις σαιτς απο οικους ανοχης (δεν ηξερα οτι εχουν και σαιτς):oops::oops::-P

Απλα το θεμα οικος ανοχης, στριπτητζαδικα καποιους τους εξιταρει και καποιους τους ξενερωνει....Εμενα το 2ο....

Έχουν, έχουν.....(τί, γουρούνι στο σακί θα πάρετε καλέ??:P:p). Έχω υπόψιν μου και σάιτ με αξιολόγηση τέτοιων χώρων...μεγάλη πλάκα έχει!!

όσο για την ξενέρα...χαίρομαι που ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ανδρών - όχι ως προς το στριπτιτζάδικο, ως προς τον οίκο ανοχής. Θεωρώ λίγο ξεπερασμένο το πληρωμένο σεξ αφού το ο,τιδήποτε θέλεις από ένα σύντροφο, μπορείς σήμερα να το βρεις. Τώρα, αν είσαι γέρος, κακάσχημος, και γενικά άνθρωπος που στο τζάμπα δε βρίσκεις ούτε κουνούπι, τότε ναι....να πας και καλό βόλι....Όχι ότι αντιτίθεμαι και στους νέους, ωραίους που την ψάχνουν έτσι αλλά είναι κρίμα αφού οι εποχές έχουν αλλάξει και μπορείς να κάνεις σεφτέ κι αλλιώς...

Σόρι για τις εκφράσεις, είμαι Πειραιώτισσα.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Διαφημίσεις

Μα αυτο ακριβως λεω...Οτι δεν πρεπει να το βλεπεις μειωνεκτικα και προσωπικα.....Δεν βλεπει τσοντες γιατι δεν σε γουσταρει ή κατι κανεις λαθος.....Απλα βλεπει γυμνα αγνωστα σωματα να κανουν σεξ...ΑΥτο και τιποτα παραπανω.....Ξερεις οτι τους απαντες αλλα κυριως τους αντρες τους αρεσει να βλεπουν απο την κλειδαροτρυπα.....Δεν σημαινει οτι βλεποντας πορνο θα ψαξει να βρει αλλη να κανει σεξ....Εαν φτασει σε αυτο το σημειο κατι αλλο φταει και οχι το οτι βλεπει πορνο....

συμφωνώ 100% με την travellingmum και την christianna

πωπωπω...

έχω βαρεθεί τρελλά την ίδια καραμέλα συνεχώς...

οι άντρες είναι πρακτικοί, οι γυναίκες εγκεφαλικές...-όλοι βλέπουν τσόντες κλπ κλπ...

μα καλά...πόσο πολύ υποβιβάζετε τους συζύγους σας και τους γιούς σας όταν πιστεύετε αυτό το πράγμα;

για την προσωπική μου άποψη..ο σύζυγος που αγαπάει τη σύζυγό του, ποτέ δεν θα εξέθετε την ψυχολογία της σε τέτοια μεγάλη κρίση...

να αναρωτιέται τι της λείπει...ή με ποιόν ακριβώς τρόπο θα μπορέσει να εξισωθεί με κάποια πόρνη για να του είναι αρεστή;

να την κάνει να νιώθει φτηνή κ βρώμικη..επειδή μόνο έτσι θα του αρέσει...

και στο τέλος αυτό να είναι το φυσιολογικό!!! επειδή "όλοι" το κάνουν!!

δλδ το αφύσικο ποιό θα ήταν;

να αγαπούσε τη σύζυγό του, να απολάμβαναν τη σεξουαλική τους ζωή μαζί με όποιο τρόπο το επιθυμούσαν, και να ολοκλήρωνε ο ένας τον άλλο; (πωπωπω αφύσικα πράγματα για τη ψυχολογία του άντρα ε?)

για τις συμβουλές που σου έδωσαν παραπάνω να συζητήσεις ανοιχτά κ να πεις ό,τι σε ενοχλεί συμφωνώ απολύτως.

Έχουν, έχουν.....(τί, γουρούνι στο σακί θα πάρετε καλέ??:P:p). Έχω υπόψιν μου και σάιτ με αξιολόγηση τέτοιων χώρων...μεγάλη πλάκα έχει!!

όσο για την ξενέρα...χαίρομαι που ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ανδρών - όχι ως προς το στριπτιτζάδικο, ως προς τον οίκο ανοχής. Θεωρώ λίγο ξεπερασμένο το πληρωμένο σεξ αφού το ο,τιδήποτε θέλεις από ένα σύντροφο, μπορείς σήμερα να το βρεις. Τώρα, αν είσαι γέρος, κακάσχημος, και γενικά άνθρωπος που στο τζάμπα δε βρίσκεις ούτε κουνούπι, τότε ναι....να πας και καλό βόλι....Όχι ότι αντιτίθεμαι και στους νέους, ωραίους που την ψάχνουν έτσι αλλά είναι κρίμα αφού οι εποχές έχουν αλλάξει και μπορείς να κάνεις σεφτέ κι αλλιώς...

Βλεπεις που ξερεις περισοτερα κι απο εναν αντρα? Μη σου πω απο πολλους αντρες....:D:D:D Οσο ζω μαθαινω.....:oops:

Οσο για τις εκφρασεις σου αν και πειραιωτισα κι εγω σαλονικιος, σε συγχωρω...:-D:grin: Συμφωνουμε απολυτα....Σαλονικια θα εισαι....Απο 18η γενια...:P:p

συμφωνώ 100% με την travellingmum και την christianna

πωπωπω...

έχω βαρεθεί τρελλά την ίδια καραμέλα συνεχώς...

οι άντρες είναι πρακτικοί, οι γυναίκες εγκεφαλικές...-όλοι βλέπουν τσόντες κλπ κλπ...

μα καλά...πόσο πολύ υποβιβάζετε τους συζύγους σας και τους γιούς σας όταν πιστεύετε αυτό το πράγμα;

για την προσωπική μου άποψη..ο σύζυγος που αγαπάει τη σύζυγό του, ποτέ δεν θα εξέθετε την ψυχολογία της σε τέτοια μεγάλη κρίση...

να αναρωτιέται τι της λείπει...ή με ποιόν ακριβώς τρόπο θα μπορέσει να εξισωθεί με κάποια πόρνη για να του είναι αρεστή;

να την κάνει να νιώθει φτηνή κ βρώμικη..επειδή μόνο έτσι θα του αρέσει...

και στο τέλος αυτό να είναι το φυσιολογικό!!! επειδή "όλοι" το κάνουν!!

δλδ το αφύσικο ποιό θα ήταν;

να αγαπούσε τη σύζυγό του, να απολάμβαναν τη σεξουαλική τους ζωή μαζί με όποιο τρόπο το επιθυμούσαν, και να ολοκλήρωνε ο ένας τον άλλο; (πωπωπω αφύσικα πράγματα για τη ψυχολογία του άντρα ε?)

για τις συμβουλές που σου έδωσαν παραπάνω να συζητήσεις ανοιχτά κ να πεις ό,τι σε ενοχλεί συμφωνώ απολύτως.

ναι, ειναι καραμελα.. αλλα και εγω πχ για τον εαυτο μου εχω και εναλλακτικες καραμελες για να αλλαζω τη γευση μου χωρις να εξισωνω τον εαυτο μου σε κατι κατωτερο απο αυτο που θελω να ειμαι

Αν ενοιωθα πχ οτι δεν με αφορουν αυτα που θελει και τον εξιταρουν θα χα να επιλεξω σε δυο οδους α) να τον αφησω να κανει οτι θελει αρκει να μην ξερω... β) να επαυα να ειμαι μαζι του.. ΑΛΛΑ επειδη η τυχη η κακουργα τα φερνει και αυτες... οι.."ανακαλυψεις" γινονατι οταν εισαι ηδη παντρεμενος, με παιδια και εχεις χτισει ενα ονειρο και νοιωθεις πραγματα για τον αλλο σημαντικα τοτε μολις αφησεις τον θυμο να καταλαγιασει αναγκαζεσαι να σκεφθεις.. σαν ανδρας "πρακτικα" και λιγοτερα εγκεφαλικα..

ενταξει, δεν ειναι ετσι ακριβως..

ξερω περιπτωση που ο ανδρας εχει ιδιαιτερα γουστα αλλα επειδη ντρεπεται να εκφρασει στη γυναικα του την επιθυμια του παει πληρωνει και κανει οτι κανει..

ειπα ξανα ειναι θεμα ελευθεριας διαλογου και οριων του καθενος..

προσωπικα ειμαι κατα της αρνησης πριν την μελετη του θεματος του εργου..

Διαφημίσεις

ναι, ειναι καραμελα.. αλλα και εγω πχ για τον εαυτο μου εχω και εναλλακτικες καραμελες για να αλλαζω τη γευση μου χωρις να εξισωνω τον εαυτο μου σε κατι κατωτερο απο αυτο που θελω να ειμαι

Αν ενοιωθα πχ οτι δεν με αφορουν αυτα που θελει και τον εξιταρουν θα χα να επιλεξω σε δυο οδους α) να τον αφησω να κανει οτι θελει αρκει να μην ξερω... β) να επαυα να ειμαι μαζι του.. ΑΛΛΑ επειδη η τυχη η κακουργα τα φερνει και αυτες... οι.."ανακαλυψεις" γινονατι οταν εισαι ηδη παντρεμενος, με παιδια και εχεις χτισει ενα ονειρο και νοιωθεις πραγματα για τον αλλο σημαντικα τοτε μολις αφησεις τον θυμο να καταλαγιασει αναγκαζεσαι να σκεφθεις.. σαν ανδρας "πρακτικα" και λιγοτερα εγκεφαλικα..

εγώ αναφέρομαι στην περίπτωση εκείνη που η γυναίκα δεν συμφωνεί με τον τρόπο "διασκέδασης" του συζύγου...

εάν συμφωνεί κ την βρίσκουν μαζί - τότε είμαι μαζί τους...

εάν η γυναίκα μπορεί να υποχωρήσει κ να τη βρεί μαζί με τον άντρα της..πάλι είμαι μαζί τους...

όμως ο σεξουαλικός παράγων είναι πολύ δυνατός σε ένα ζευγάρι..

δεν μπορεί ο ένας να ικανοποιείται κ ο άλλος να είναι μίζερος..και απλά να ακολουθεί...

οφείλουν να είναι μαζί σε αυτό...

με όποιον τρόπο επιθυμούν...διαφορετικά ζουν σε "όνειρο" όπως είπες...και τότε κάποια στιγμή το όνειρο τελειώνει...

αν δεν θέλουν να τελειώσει πρέπει να το συνεχίσουν μαζί..όχι μόνος του ο καθένας...- αυτά πιστεύω εγώ

δεν συμφωνω οτι ολοι οι ανδρες βλεπουν....μια φορα βαλαμε με την αδελφη μου μπροστα στον ανδρα της και ο ανθρωπος πηγε να κανει εμετο κυριολεκτικα!!!ο δικος μου μια δυο φορες απο περιεργια και ημουν διπλα του αλλα γενικα δεν τα πολυγουσταρει....

να τονισω ομως οτι και οι δυο και γαμπρος και συζηγος δεν χριαστηκε ποτε να πανε σε οικο ανοχης!!!δεν ξερουν καν πως ειναι...εγω εχω μπει να δω πως ειναι μονο ξυλο δεν εφαγα!!!οπωτε καλο ειναι να μην τους τσουβαλιαζουμε ολους!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Κοριτσια??? Αναφέρομαι στις κοπέλες που είπαν ότι ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ γιατι ειναι προδοσία και αλλα τέτοια και θα τον χώριζαν τον συζηγο αν αυτοικανοποιούταν και εβλεπε τέτοια πραγματα....

ΕΣΕΙΣ μόνες σας δεν το κάνετε??? (ΜΗΝ πείτε ΟΧΙ θα ειναι ψέμα).....Γιατί βάζετε τον συζηγο στο εκτελεστικό αποσπασμα για κάτι που κάνετε και σεις????

Τέλος, Αν μιλησετε με σεξολόγους και ειδικούς γιατρούς θα σας ενημερώσουν ότι ειναι απολυτα φυσιολογικο το ζευγαρι πέραν της συνευρεσης τους να ασχολείτε αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτο του και αυτο δηλώνει την σεξουαλικότητα τους καθαρά....Δεν έχει να κάνει με τον άλλον παρα μόνο με τον ίδιο....

Ο άνδρας βεβαιως το κάνει πιο συχνα "ΜΟΝΟΣ" του απο την γυναικα....Σεξ να κάνετε ΤΩΡΑ μπορεί να το κάνει μετά απο 1 ωρα μονος του...Δεν σημαινει ότι δεν τον ικανοποιησατε ΟΜΩΣ....Δεν σημαίνει ότι δεν σας θέλει δεν σας αγαπάει κλπ κλπ.....

Εσεις όταν το κάνετε μόνη σας, σημαίνει ότι δεν αγαπάτε ή δεν θέλετε τον άνδρα σας???

εγώ αναφέρομαι στην περίπτωση εκείνη που η γυναίκα δεν συμφωνεί με τον τρόπο "διασκέδασης" του συζύγου...

εάν συμφωνεί κ την βρίσκουν μαζί - τότε είμαι μαζί τους...

εάν η γυναίκα μπορεί να υποχωρήσει κ να τη βρεί μαζί με τον άντρα της..πάλι είμαι μαζί τους...

όμως ο σεξουαλικός παράγων είναι πολύ δυνατός σε μια οικογένεια..

δεν μπορεί ο ένας να ικανοποιείται κ ο άλλος να είναι μίζερος..και απλά να ακολουθεί...

οφείλουν να είναι μαζί σε αυτό...

με όποιον τρόπο επιθυμούν...διαφορετικά ζουν σε "όνειρο" όπως είπες...και τότε κάποια στιγμή το όνειρο τελειώνει...

αν δεν θέλουν να τελειώσει πρέπει να το συνεχίσουν μαζί..όχι μόνος του ο καθένας...- αυτά πιστεύω εγώ

συμφωνοι.. και ακομη περισσοτερο στο "ο σεξουαλικός παράγων είναι πολύ δυνατός σε μια οικογένεια..

δεν μπορεί ο ένας να ικανοποιείται κ ο άλλος να είναι μίζερος..και απλά να ακολουθεί..."

δυστυχως ομως πιστευω οτι παροτι ειμαστε σε μια απελευθερωμενη σεξουαλικα κοινωνια υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ζευγαρια που ειδικα απο μερικα χρονια και μετα (και λογω συνηθειας βεβαια) ΔΕΝ ικανοποιουνται αμφοτεροι και ζουν σε παραλληλες μιζεριες.. ετσι οι διεξοδοι σε site, συναδελφικα παιχνιδια στο χωρο εργασιας και οτι αλλο ειναι εφικτο, δινουν και παιρνουν ειτε εισαι ανδρας ειτε γυναικα..

μην πυροβολειτε τον κοντο..δεν ειναι μονο οι ανδρες, ειναι και οι γυναικες πλεον που θελουν περισσοτερα.

Αλλα υπαρχουν και γυναικες που με το παραμικρο τις ακους "αυτη ειναι τσ..., αυτη ειναι π..."

με τη διαγνωση το λενε δεν ξερω.. αλλα τις κανω χαζι..

δεν συμφωνω οτι ολοι οι ανδρες βλεπουν....μια φορα βαλαμε με την αδελφη μου μπροστα στον ανδρα της και ο ανθρωπος πηγε να κανει εμετο κυριολεκτικα!!!ο δικος μου μια δυο φορες απο περιεργια και ημουν διπλα του αλλα γενικα δεν τα πολυγουσταρει....

να τονισω ομως οτι και οι δυο και γαμπρος και συζηγος δεν χριαστηκε ποτε να πανε σε οικο ανοχης!!!δεν ξερουν καν πως ειναι...εγω εχω μπει να δω πως ειναι μονο ξυλο δεν εφαγα!!!οπωτε καλο ειναι να μην τους τσουβαλιαζουμε ολους!!!

και αυτο υπαρχει.. εχω και θεωρια για αυτους τους ανδρες αλλα δεν ειναι της παρουσης και ισως ενας επαγγελματιας θα μπορουσε να μιλησει καλυτερα..

το καλο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι ξερουν να κρυβονται σε οτι τους προκαλει παθος και αδυναμια και ετσι η ζωη κυλαει χωρις περισπασμους..προς οφελος της οικογενειακης ζωης..

Δεν νομιζω οτι κανεις ειπε πως πρεπει να κανουμε τα γουστα του αντρα και να παραβλεπουμε τα γουστα της γυναικας.....Απλα θα πρεπει να ειμαστε ανοιχτοι σε συζητηση σε θεματα σεξ και τον τροπο που ικανοποιουν και τους δυο.....Αλλιως δεν εχει αποτελεσμα.....Το θεμα ειναι να ειναι και οι δυο ευχαριστημενοι, ο καθενας με τον τροπο που την βρισκει.....Μαζι ομως και οχι με αλλους/ες το διευκρινιζω.....

Δεν νομιζω οτι κανεις ειπε πως πρεπει να κανουμε τα γουστα του αντρα και να παραβλεπουμε τα γουστα της γυναικας.....Απλα θα πρεπει να ειμαστε ανοιχτοι σε συζητηση σε θεματα σεξ και τον τροπο που ικανοποιουν και τους δυο.....Αλλιως δεν εχει αποτελεσμα.....Το θεμα ειναι να ειναι και οι δυο ευχαριστημενοι, ο καθενας με τον τροπο που την βρισκει.....Μαζι ομως και οχι με αλλους/ες το διευκρινιζω.....

αυτο ακριβως.. και αν ο διαλογος και το αποτελεσμα αποδειξει οτι δεν ειναι ικανος ενας εκ των δυο να θεσει τα ορια του τοτε αναλογα πρεπει να πραξει ο "αδικημενος" της υποθεσης..

αλλα βρε παιδια αν αυτο δεν γινεται απο την αρχη, και βρισκει χρονια μετα το ζευγαρι αυτη η...νεα γνωριμια τοτε απλα ειναι δυσκολη η προσαρμογη και η ληψη αποφασεων.

και αυτο υπαρχει.. εχω και θεωρια για αυτους τους ανδρες αλλα δεν ειναι της παρουσης και ισως ενας επαγγελματιας θα μπορουσε να μιλησει καλυτερα..

το καλο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι ξερουν να κρυβονται σε οτι τους προκαλει παθος και αδυναμια και ετσι η ζωη κυλαει χωρις περισπασμους..προς οφελος της οικογενειακης ζωης..

κοιτα εγω παλυ το βρισκω απολυτα φυσιολογηκο να μην γουσταρη καποιος να βλεπει τσοντες!!πολυ απλα γουσταρει να βλεπει την γυναικα του και να φαντασιωνετε την γυναικα του και οχι να βλεπει ιεροδουλες να το κανουν σαν σκυλια και να χυ..ει ο αλλος στην μαπα της γκομενας!!ελεος πια εδω με πιανει μονο που το σκεφτομαι αναγουλα...:oops::oops:ειδικοι χριαζοντε γι αυτους που βλεπουν......σε αυτους κατι λειπει!!!!

εχω βρεθει σε τετοια σχεση παλιοτερα και εννοειτε τον σουταρα!!!:evil::evil:και στο κατω κατω εαν δεν βολευεσαι με τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα!!

ελεος πια σε αυτην την κοινονια το φυσικο ειναι αφυσικο και το ανωμαλο φυσικο!!!φιλε εισαι ανδρας αλλα θα επρεπε να γνωριζεις οτι οταν καποιος ειναι πληρης και ευτυχισμενος δεν ψαχνετε!!!!!!!!!

αντε πια με τους ανωμαλους!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

κοιτα εγω παλυ το βρισκω απολυτα φυσιολογηκο να μην γουσταρη καποιος να βλεπει τσοντες!!πολυ απλα γουσταρει να βλεπει την γυναικα του και να φαντασιωνετε την γυναικα του και οχι να βλεπει ιεροδουλες να το κανουν σαν σκυλια και να χυ..ει ο αλλος στην μαπα της γκομενας!!ελεος πια εδω με πιανει μονο που το σκεφτομαι αναγουλα...:oops::oops:ειδικοι χριαζοντε γι αυτους που βλεπουν......σε αυτους κατι λειπει!!!!

εχω βρεθει σε τετοια σχεση παλιοτερα και εννοειτε τον σουταρα!!!:evil::evil:και στο κατω κατω εαν δεν βολευεσαι με τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου,ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα!!

ελεος πια σε αυτην την κοινονια το φυσικο ειναι αφυσικο και το ανωμαλο φυσικο!!!φιλε εισαι ανδρας αλλα θα επρεπε να γνωριζεις οτι οταν καποιος ειναι πληρης και ευτυχισμενος δεν ψαχνετε!!!!!!!!!

καλε μη μας συγχιζεσαι..

ειναι θεμιτο να υπαρχουν ανδρες που δεν τους αρεσει να βλεπουν τσοντες..

και ξερω και καποιους που αν τους ρωτησεις θα σου πουν οτι ειναι αηδια και αρρωστο αλλα στην ερωμενη τους ζητανε στην πραξη λεπτομερειες ανατριχιαστικες..

δεν ξερω αν ειναι θεμα κοινωνιας αλλα απωθημενων απο το οικογενειακο περιβαλλον η απο την υπερεκθεση στην ερωτικη πραξη μπορει..

ολοι δικιο εχουμε.. ΕΙΠΑΜΕ.. οπως το βλεπει κανεις..

Είναι φυσιολογικό βέβαια να μη γουστάρει κάποιος να βλέπει πορνό, σύμφωνοι. Από πότε όμως είναι αφύσικο και χρήζει ιατρικής βοήθειας κάποιος που γουστάρει να βλέπει? Γίνεσαι λίγο σκληρή και δεν είναι σωστό. Σέβομαι το να μη σου αρέσει ως θέαμα, αλλά δεν πρέπει να κατακρίνεις αυτόν που το βλέπει. Και δεν είναι ανωμαλία.

Ανωμαλία είναι να βλέπεις και να κάνεις πράγματα που βλάπτουν τον άλλο, ψυχικά ή σωματικά. Ανώμαλος είναι ο βιαστής, ο παιδεραστής, ο κτηνοβάτης και δεν ξέρω και γω τί άλλο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Ανώμαλος είναι αυτός που χτυπάει τη γυναίκα του ή τα παιδιά του, αυτός που γουστάρει να κακοποιεί τους άλλους.

Είπαμε, η τσόντα δεν είναι αμαρτία. Είναι όμως εμπόδιο για έναν ευτυχισμένο γάμο (ή σχέση) όταν κάποιος απο τους 2 ενοχλείται. Και εκεί θέλει κουβέντα ή στην τελική ο καθένας το δρόμο του. Δεν είναι υποχρεωτικό για κανένα να ανέχεται τα γούστα ή τις ιδιαιτερότητες του άλλου. Και βέβαια σε όλα υπάρχει ένα όριο. Άλλο είναι να βλέπεις κάτι "πονηρούλικο" που και που, άλλο είναι να ψάχνεις γκόμενο από το ιντερνετ, άλλο είναι να είσαι όλη μέρα σε τσοντοσάιτ και να τη βρίσκεις....Καταλαβαίνεις τί θέλω να πω. Υπάρχουν και περιπτώσεις αρρωστημένες, μάλιστα υπάρχει και πάθηση που λέγεται εθισμός στο πορνό (το 'χω δει σε ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ, δεν το βγάζω από το κεφάλι μου).

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...