Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΓΕΝΝΑ...

Recommended Posts

sardelaki με το καλο κοπελαρα μου.αν θες να σου στειλω το κιν.με πμ.να μου πεις να ενημερωσω οταν γεννησεις.φιλακια πολλα.αντε κοριτσακια να περνετε σειρα σιγα-σιγα να μπειτε στο κλαμπ της ξενυχτησμενης μανας κι εσεις :P:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εφόσον θα γίνει καισαρική δεν θα πονέσω κορίτσια μου...θα έχω μετά τον πόνο της τομής.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ...θα σας κρατώ ενήμερες...Παρασκευή έχω πάλι γιατρό εκτός εάν μου έρθει περισσότερο αίμα. Ξέρει καμία πόσο αίμα είναι ανησυχιτικό;;;

Όταν με το καλό γεννήσω δεν θα μπορέσω να βάλω τον άντρα μου να σας ενημερώσει γιατι δεν ξέρει ούτε να τον ανοίγει τον υπολογιστή :lol::lol::lol: αλλά θα βρω άλλο τρόπο :wink:

κοριτσακι μου η ωρα η καλη!!!!!το ειπες στο γιατρο σου για το αιματακι????αυτον να ρωτησεις ποσο πρεπει να δεις για να εισαι ηρεμη!!!!!

αντε με το καλο σε λιγες μερες να τον κρατας σφιχτα στην αγκαλιτσα σου...

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

αχ ευχαριστώ πολύ κοριτσάρες μου...μου κρατήσατε τόση καλή συντροφιά σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης...χαίρομαι τόσο που σας γνώρισα και σίγουρα θα τα λέμε και στο μέλλον εδώ :wink:

Ναι το είπα στον γιατρό μου, αλλά μου είπε αφού είναι λίγο να μην ανησυχώ...αν δω περισσότερο και οτιδήποτε άλλο δεν με αφήνει να ησυχάσω να τον πάρω τηλ. :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Με το καλό sardelaki να πάρεις το αγοράκι σου αγκαλιά :)

Γιατί θα κάνεις καισαρική, αν επιτρέπεται ?

γιατι το αγοράκι μου δεν έχει γυρίσει ακόμη και πλέον δεν έχει πολύ χώρο για να γυρίσει...εκτός αν γίνει κανά θαύμα όπως σε άλλες κοπέλες που έχει γυρίσει τελευταία στιγμή.

Αλλά κοριτσάκια μου είμαι σίγουρη πως θα γεννήσω καισαρική...δεν τον βλέπω να γυρίζει...έχει θρονιαστεί εκεί σχεδόν από την αρχή της εγκυμοσύνης...του αρέσει δίπλα στην καρδούλα της μαμάς :wink::wink: χε χε χε

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

με το καλο να παρεις τον κουκλο σου αγκαλια !!!! :D

οχι αγχος και θα δεις ολα καλα θα πανε!!!!! :P

ευχαριστώ κούκλα μου...

δεν είχα καθόλου άγχος ειλικρινά...ξέρεις τί με έχει αγχώσει τώρα;;; Η καισαρική :(

Mε το καλο να υποδεχτεις τον πριγκηπακο σου,sardelaki!!! :D

ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...έρχεται επιτέλους ο πρίγκηπάς μου ...τι χαρά Θεέ μου!!!!!!!!!!!!!!! :D:D

με το καλο χωρις πονους κι ολα καλα να πανε!! που ολα θα πανε δηλαδη!!!

αλιμονο σε μας που εχουμε ακομαααααααααααα να φαμε ζεστηηηηηηηηηη

χιχιχ

δε πειραζει ομως! καλα να ειμαστε κι ολα τα υπομενουμε.

Διαφημίσεις

με το καλο να παρεις τον κουκλο σου αγκαλια !!!! :D

οχι αγχος και θα δεις ολα καλα θα πανε!!!!! :P

ευχαριστώ κούκλα μου...

δεν είχα καθόλου άγχος ειλικρινά...ξέρεις τί με έχει αγχώσει τώρα;;; Η καισαρική :(

μπορει και κατι να αλλαξει ποτε δεν ξερεις μεχρι τελευταια στιγμη!!!

αλλα και ετσι να ειναι ισα ισα που θα το ευχαριστηθεις κιολας!! :D

και ξανά ευχαριστώ κορίτσια...όταν θα έχω νεότερα θα σας ενημερώσω...αν δεν δω παραπάνω αίμα, τότε νεότερα την Παρασκευή που θα ξαναπάω στον γιατρό :wink:

κοριτσαρα μου να'μαι και εγώ καθυστερημένη...

σου ευχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά, να μην εχεις αγχος, και να δείς ότι οταν θα κρατας το μπεμπούλη σου αγκαλίτσα , θα φωτίζεται οκόσμος όλος....

μαλλον και εμένα δυδιμακι θα βγεί οπότε θα τα 'χουμε παρεούλα... χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

THINK ONLY HAPPY THOUGHTS που λέει και ο Πίτερ Παν.......... :D:D:D:D

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

κοριτσαρα μου να'μαι και εγώ καθυστερημένη...

σου ευχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά, να μην εχεις αγχος, και να δείς ότι οταν θα κρατας το μπεμπούλη σου αγκαλίτσα , θα φωτίζεται οκόσμος όλος....

μαλλον και εμένα δυδιμακι θα βγεί οπότε θα τα 'χουμε παρεούλα... χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

THINK ONLY HAPPY THOUGHTS που λέει και ο Πίτερ Παν.......... :D:D:D:D

ευχαριστώ πολύ ζουζούνα μου :wink: να σαι καλά και με το καλό να έρθει και το δικό σου το αντράκι...τα δυδιμάκια μας :wink::wink:

Με κανέναν πόνο σου εύχομαι εννοείται :wink:

μα το ιδιο ισχύει και για 'σενα... τι τζαμπα τς βαλαμε τόοοοοσες σαββατογεννημένες να μας ευχηθούν την περασμένη εβδομάδα????

εεεε, όχι... κάτι θα πιασει... :cool::cool:

οπότε τα επόμενα μωράκια πουθα κάνουμε, θα τα κάνουμε με καλύτεροσυγχρονισμό και προγραμματισμό ώστε να βγούν καρκινάκια να μας φύγει το αχτι.... χαχαχαχαχαχαχα :D:D

Aphrodite_k

οπότε τα επόμενα μωράκια πουθα κάνουμε, θα τα κάνουμε με καλύτεροσυγχρονισμό και προγραμματισμό ώστε να βγούν καρκινάκια να μας φύγει το αχτι.... χαχαχαχαχαχαχα :D:D

πολύ σωστά :wink::wink::wink::D:D:D

Τυχερουλα σαρδελακι μου ειρθε η μεγαλη ωρα που θα κρατησεις το μωρακι σου το ομορφο αγκαλιτσα . Ο μικρουλης σου βιαζεται να κανει αγκαλιτσες στη μαμακα του , με το καλο κουκλα μου ολα να πανε τελεια .

Με το καλό κοπέλα μου.

Εισαι απο τα ατομα που με βοηθησαν πολυ στις αποριες μου.

Ευχομαι να σου πανε ολα τέλεια

χαίρομαι αν μπορώ να βοηθώ έστω και λίγο...άντε κι εσύ με το καλό και με έναν...μάλλον με κανέναν πόνο! :D

Τυχερουλα σαρδελακι μου ειρθε η μεγαλη ωρα που θα κρατησεις το μωρακι σου το ομορφο αγκαλιτσα . Ο μικρουλης σου βιαζεται να κανει αγκαλιτσες στη μαμακα του , με το καλο κουκλα μου ολα να πανε τελεια .

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι επιτέλους θα κάνουμε αγκαλίτσες...γιούπιιιιιιιιιιιιι!

Sardelaki με το καλό κορίτσι μου να πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα… Με το καλό και να γυρίσεις στο σπιτάκι σου μετά… Και μη μας ξεχάσεις… Θα περιμένουμε τα νέα σου… Να τον φυλήσεις τον πιτσιρικά σου και από μας!!!

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!!!!!!!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Άντε βρε Sardelaki με το καλό, μπορεί και να βρεθούμε.... Αχ δεν ξέρεις πόσο σε ζηλεύω(με την καλή έννοια), εμάς ο δικός μας έχει εμπεδωθεί, έχω και διαστολή 2 εκατοστών αλλά τίποτα, θα με σκάσει, πρέπει να καλοπερνάει εκεί μέσα. Πάντως το τηλέφωνο μου το έχεις, στείλε μνμ να μου πεις. :D

Li2ep3.pngKeoEp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...