Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φαγούρα στη μέση και ψηλά στο ποπό

Recommended Posts

Καλησπέρα.Εδω και 3 μήνες περιπου εχω παρατησήσει οτι καποιες φορές που αλλάζω πάνα στο διχρονο γιο μου ξυνεται ψηλά στο ποπο και λιγο πιο κάτω απο τη μέση. Δεν εχω παρατηρήσει σπυράκια. Το θέμα είναι οτι ξύνεται μόνο όταν του βγάλω τη πάνα και όχι κάθε φορά. Π.χ. σημερα που τον έβαλα στο γιογιο,ξυνοταν ωσπου γεμισε εκδορές! Λετε να φταιει η πάνα; Χρησιμοποιω pampers απο την αρχη δεν την εχω αλλάξει.Εχει συμβει σε καμμια μανουλα κατι αντιστοιχο;

FKg5p3.png LQCpp3.png

Διαφημίσεις

Μαλλον αισθανεται κατι σαν ανακουφιση βγαζοντας την πανα, καποια αισθηση ελευθεριας ας πουμε και το εκφραζει ετσι.Ειναι οπως οταν βγαζουμε το σουτιεν που μας πιεζει. Δεν θελουμε να τριψουμε λιγο την περιοχη για να χαλαρωσουμε? Καπως ετσι νομιζω οτι αισθανεται και το μικρο σου αν και δεν ξερω αν το περιεγραψα σωστα.

Δεν νομιζω παντως να εχει πραγματικη φαγουρα αφου δεν εχει κοκκινιλες η σπυρακια και αφου του φορας παντα την ιδια πανα.

Αληθεια , δυο χρονων και τον βαζεις απο τωρα στο γιογιο?Ρωταω γιατι ο δικος μου ειναι 22 μηνων και νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα.

To αρχισαμε το γιογιο δειλά δειλά.Οχι οτι κανει τιποτα αλλα για να εξοικειωνεται με την ιδέα. Οσο για τη φαγούρα,μπορει να ειναι κι αυτο που αναφέρεις..

FKg5p3.png LQCpp3.png

αν τον αφησεις λιγη ωρα χωρις παμπερς συνεχιζει τη φαγουρα η μονο στην αρχη?μηπως ιδρωνει σε εκεινο το σημειο και οταν τον ανοιγεις και αεριζετε τον πιανει?

υποθεσεις κανω....μηπως και βγαλεις ακρη

Διαφημίσεις

Το ιδιο εχω κ εγω με τον 2χρονο γιο μου μεχρι που γεμισε γρατζουνιες ο ποπος του κ πηγα στο φαρμακειο να μου δωσει καποια κρεμα αλλα δεν εκανε δουλεια συνεχιζει να ξυνετε αλλα την τελευταια εβδομαδα το εχει ελαττωσει μπορει να ειναι ευαισθητο το δερματακι του δεν ξερω τι να πω :confused:

eNortjKzUjI0NDExN1KyBlwwFXAC0A,,96.png

Και εμένα τα ίδια κάνει. Με το που βγάζω την πάνα, τρελό ξύσιμο...Αλλά δεν φαίνεται κάτι δερματικό και δεν με άγχωσε... Αν το ερεθίσει, του βάζω λίγη ενυδατική κρέμα και ηρεμεί. Μετά από λίγο το ξεχνάει βέβαια και δεν το ξαναπειράζει...

Την μέρα που σε πρωτοαντίκρισα, αντίκρισα το φως μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...