Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βαπτισια σε ηλικια 9 και 11 ετων!

annoyla30

Recommended Posts

καλημερα σας και καλως σας βρηκα!ειμαι καινουρια στο φορουμ σας και αυτο ειναι το πρωτο μνμ που στελνω.εχω 2 αγορακια 9 και 11 ετων και λογω του οτι ειναι γεννημενα στο εξωτερικο κ ο μπαμπας τους(αλλοδαπος)δεν συμφωνουσε να βαπτιστουν σε ελληνικη εκκλησια ετσι απεκτησαν ξενα ονοματα χωρις να ειναι τα ιδια βαπτισμενα σε οποιαδηποτε θρησκεια.ηρθε λοιπον ο καιρος να αποκτησουμε και τα ελληνικα μας ονοματα εφοσον εγω τωρα τα καταφερα.εχουν διαλεξει ηδη μονοι τους τα ονοματα που τους αρεσουν και θελουμε να καλεσουμε ολα τα παιδια απο τη ταξη του καθενος ετσι ωστε να το διασκεδασουν κ να περασουν τελεια!!!αυτο που θελω τωρα,επειδη θα κανω μονη μου τις μπομπονιερες(λογω εμπειριας και δουλειας),ειναι να βρω μοντερνα και παιχνιδιαρικα κειμενακια για τα προσκλητηρια που θα ταιριαζει στις ηλικιες τους και γενικα στη περιπτωση.τα πιο πολλα αναφερουν μεσα για μπεμπη,μωρο,...κτλ αλλα δε μας κανουν ουτε μωρα ειναι αλλα κ εχουν κ τα ξενα ονοματα οποτε δε μπορουμε να τους πουμε μπεμπηδες:lol: για να δω ποια/ος εχει το ταλεντο?συγγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο μνμ αλλα ηθελα να σας δωσω να καταλαβετε τι ακριβως ψαχνω...:)

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας...ειναι η πρωτη φορα που γραφω και θεωρησα οτι λογω του οτι υπαρχουν σε αυτη την ενοτητα γονεις με παιδια σε τετοιες ηλικιες θα καταλαβουν τι ακριβως ψαχνω συγχωρεστε με:)εμμα μου εγω το προτεινα αλλα δε θελουν να το κανουν γιατι τα στιχακια δεν ειναι το ατου μας χιχι ...στελλα μου ο μικρος θα ονομαστει γεωργιος-παναγιωτης(τωρινο ονομα νελσον) και ο μεγαλος ερρικος(τωρινο ονομα χενρυ).εχω βρει καποιο που συνηθως το βαζουμε σε μωρακια στο μαγαζι τους το προτεινα αλλα δεν ενθουσιαστηκαν...το κειμενακι αυτο ειναι το:ειμαι αντρακι ζορικο,θα παρω μηχανακι κ αν θ αποκτησω ονομα(αυτο δε κολλαει γιατι ηδη εχουν ονομα)θα βρω κ γκομενακι.ολα τ αστερια του ουρανου κοιτουν την ομορφια μου και ολοι οι σταρ του σινεμα τα χανουνε μπροστα μου....ενα αλλο ηταν το ελατε στα βαπτισια μου να δειτε μια κορμαρα.ελατε σαββατιατικα να παθετε λαχταρα.προσοχη!!!η βουτια δε θα επαναληφθει για αυτο σας θελω ολους εκει!

θελω να ειναι αστεια κ παιχνιδιαρικα για να ειναι απο την αρχη αυτης της βαπτισης που ειναι τα προσκλητηρια εως στο τελος που θα ειναι η διασκεδαση να ειναι μονο γελια και χαρες απο ολα τα παιδια...θελω να γελασουν με τη ψυχη τους και να περασουν τελεια!!!

Διαφημίσεις

Ειμαι παιδι μου πειρασμος,

αντρας ωραιος και ψηλος

λεω να κανω μια γιορτη

και σας ζητω να ειστε εκει

Βουτια θα κανω ζηλευτη

να πειτε εσεις "μα τι κορμι"

Και ονομα θα παρω

καινουριο να προβαρω!

Ελατε να γελασουμε

ωραια να περασουμε

το γλεντι μας σαν γινει

αξεχαστο θα μεινει!!!

ε λοιπον εσυ εισαι αστερι!!!ποτε προλαβες βρε θηριο?χιχι σε ευχαριστω παρα παρα πολυ θα τους το δειξω σε λιγακι που θα ερθουν απο το σχολειο να δουμε τι θα πουν:)

μπορει στην κολυμπηθρα να ειμαι μεγαλος για να μπω

ομως το ονοματακι μου θελω να ειναι ελληνικο

γι αυτο λοιπον θα ηθελα να εχω κ παρεα

να δειτε την κορμαρα μου που ειναι κ ωραια

αν εισαστε ολοι ετοιμοι το θεαμα να δειτε

ελατε στην παρεα μας να το ευχαριστηθητε

(μην με κραξεις χαχαχαχα)

Διαφημίσεις

Ειμαι παιδι μου πειρασμος,

αντρας ωραιος και ψηλος

λεω να κανω μια γιορτη

και σας ζητω να ειστε εκει

Βουτια θα κανω ζηλευτη

να πειτε εσεις "μα τι κορμι"

Και ονομα θα παρω

καινουριο να προβαρω!

Ελατε να γελασουμε

ωραια να περασουμε

το γλεντι μας σαν γινει

αξεχαστο θα μεινει!!!

για μια ακόμη φορά έγραψες!:P

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...