Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Είμαι η Παρί και μαμά μιας γλυκιάς μπέμπας σχεδόν 2 μηνών. Διάβασα πολλές φορές πράγματα που με βοήθησαν στο site σας. Έτσι λοιπόν ήμουν ήρεμη στη γέννα και ευτυχώς όλα πήγαν τέλεια!Μερικές πληροφορίες από άλλες μαμάδες ήταν πραγματικά πολύ βοηθητικές για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ!

Είμαι μια νέα μαμά. Γέννησα πριν 2 μήνες μία γλυκιά μπεμπούλα. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μου προσφέρατε χωρίς να το ξέρετε. Πολλές φορές διάβασα στο site σας πράγματα που με ενδιέφεραν για τη γέννα κτλ. Όλα πήγαν τέλεια! :D

Διαφημίσεις

1325966kpdfh3rwi4.gif

Kαλώς ήρθες να χαίρεσαι το μωράκι σου :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

[ :lol: color=red][/color]ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ.ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ 18 ΜΗΝΩΝ.ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΗΤ ΕΠΑΘΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΒΕΝΤΖΑΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΑΜΕΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

γεια σου eleni.να σου ζησει η κορουλα σου και να την δεις οπως επιθυμεις. εγω εχω καταγωγη απο την μυτιληνη απο ενα χωριο κοντα στην αγιασο.εσυ που μενεις στην μυτιληνη? :)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...