Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

1350733vx4gox1889.gif

... καλέ γιατί να περιμένεις;;; για τα κιλά;;;

αν δεν υπάρχει κάποιος ιατρικός λόγος γιατί δεν το κάνεις το μωράκι σου και τα χάνεις όλα μαζί μετά;;;

μία δίαιτα, ένας κόπος ... μια και καλή!!!

:oops: γνώμη μου πάντα και χωρίς να παρεξηγηθώ ... ελπίζω :oops:

age.png

Διαφημίσεις

καλοσωρησες κουκλα :) Συμφωνω με την νανο...αν δεν υπαρχει λογος ιατρικος μην το καθυστερεις :wink: εγω εμεινα εγκυος με 3ψηφιο αριθμο σε κιλα...πηρα μονο 8 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη και τωρα(2ψηφιο παλι)εχω χασει 30 κιλακια :) Χωρις διαιτα...κυνηγωντας την μπουμπουκα :):):):):)

:lol::lol:

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Καλώς όρισες!!!!!

Και εγώ συμφωνώ με τις προλαλήσασες και καλά θα κάνεις να μην χάνεις χρόνο!!!!! Ένα μωράκι θα σου αλλάξει τη ζωή ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.... και κυνηγώντας το θα χάσεις και τα κιλά :wink:

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Να σας ξαναευχαριστήσω για τις ευχές σας και εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να σας ζήσουν τα παιδάκια σας, όσες έχετε και σύντομα να αποκτήσετε, όσες δεν έχετε! Ο λόγος που θέλω να χάσω τα κιλά μου είναι ιατρικός. Έχω κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου και τα παραπάνω κιλά με επιβαρύνουν πολύ, οπότε με μια εγκυμοσύνη τώρα θα αναγκαζόμουν να περάσω τους τελευταίους μήνες στο κρεββάτι λόγω πόνου και αδυναμίας να πάρω φάρμακα (αυτά που παίρνω όταν πονάω απαγορεύνται στην εγκυμοσύνη). 13 εμείναν ακόμα, πού θα πάει....!

Καλημέρα σας! Μόλις μπήκα επίσημα στην παρέα σας αφού σας επισκεπτόμουν συχνά για διάφορα θέματα σε όλη την εγκυμοσύνη μου. Οι εμπειρίες σας ήταν πολύτιμες. Τώρα είμαι και εγώ μαμά και έχω μία μπου μπου 14 ημερών όλο γλύκα! Ελπίζω να τα λέμε συχνά!

Φιλιά!!!

13e2p2.png

καλώς ήρθες να χαίρεσαι την μπου μπού σου να είναι γερή και δυνατή και τυχερή επίσης. Με χαρά θα σε βοηθήσουμε σε τυχόν απορίες που θα έχεις σαν καινούργια μανούλα. Φιλιά :D:lol::P

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Παιδια,ευχαριστω για το ζεστο καλοσώρισμα....συγνωμη που απαντω τοσο αργα...ημουν λιγο αδιαθετη και δεν πολυ πλησιαζα το κομπουτερ....

Θα δω τωρα ολο το φουρομ...ειδα πολλα νεα θεματα...σας αγαπω...ειλικρινα...με κανετε να νιωθω ηδη μελος της οικογενεια PARENTS.GR

sa004.jpg

Theodora2glittersig.gif

Καλως ήρθες και να σου ζήσει το παιδάκι σου.Και βέβαια θα τα λέμε. :wink:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...