Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΤΟ ΑΡΑΙΤΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ??? SOS??

Recommended Posts

Spyroulina μου σε ευχαριστώ και πάλι. Θα σου στείλω μήνυμα αύριο αν έχω κάποια απορία. Τώρα δεν προλαβαίνω! Σε φιλώ!

Λοιπόν τα διάβασα όλα! Μου φαίνονται πολλά αλλά είναι η αρχή και για αυτό. Εσύ τι δωμάτιο είχες δίκλινο, τρίκλινο ... Ήταν όλα καλά? Αχ! με φοβίζει λίγο ο τοκετός αλλά περιμένω με ανυπομονεσία την μπουμπουκίτσα μου! Αν σκεφτείς και κάτι άλλο περί τοκετού εδώ είμαι εγώ φιλάκια!

AGAPAKI

Διαφημίσεις

Kαι τις δυο φορες,επιδιωξα για μονοκλινο...:lol:

Την πρωτη φορα δεν τα καταφερα,δεν υπηρχε διαθεσιμο...αλλα την δευτερη φορα σταθηκα πιο τυχερη και βρηκα...;)

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

ολες οι μαιες ειναι καταπληκτικες. δε χρειαζεται να πληρωσεις για να ερθει καποια. εγω και στους δυο τοκετους πετυχα την ιδια και με βοηθησε παρα πολυ!!!ηταν συνεχεια διπλα μου!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Kαι τις δυο φορες,επιδιωξα για μονοκλινο...:lol:

Την πρωτη φορα δεν τα καταφερα,δεν υπηρχε διαθεσιμο...αλλα την δευτερη φορα σταθηκα πιο τυχερη και βρηκα...;)

spiroulina μου άργησα να σου γράψω γιατί έφτιαχνα το δωμάτιο της μικρής. τώρα είμαι στους 8 και μισή μήνες και ξαναδιαβάζω αυτά που μου έγραψες για όταν θα έρθει η ώρα. Έχω δυσπνοια και δυσκολευομαι τα βράδια ΄κάποιες φορές να κοιμηθώ, αισθάνομαι κάποιες φορές μικρούς πόνους χαμηλά στην κοιλίτσα και βάρος. Έχω ραντεβού με τον γιατρό μας σε λίγες μέρες. Η μικρή μου στο ντοπλερ που έκανα είναι με το κεφαλάκι προς τα κάτω και είναι 1.800. Αυτά. Φιλιά πολλά θα σου ξαναγράψω.

AGAPAKI

ολες οι μαιες ειναι καταπληκτικες. δε χρειαζεται να πληρωσεις για να ερθει καποια. εγω και στους δυο τοκετους πετυχα την ιδια και με βοηθησε παρα πολυ!!!ηταν συνεχεια διπλα μου!!!

Μακάρι να πετύχω και εγώ σε καλή Μαία. Πότε γένησες εσύ άραγε θα υπάρχουν ακόμα καλές κοπέλες?? Ευχαριστώ για την πληροφορηση. Χαρις εσάς που μου γράφετε τελικά κατέληξα δεν θα πάρω Μαία θα τα καταφέρουμε οι δυο μας ( εγώ και η μπουμπουκίτσα μου δηλαδή). Είναι η πρώτη μου γένα για αυτό είμαι λίγο αγχομένη αλλά θα το ξεπεράσω δεν είναι τίποτα θέλώ απλά το χρόνο μου. Σε φιλώ να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!

AGAPAKI

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...