Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!!!.....ΤΙ ΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Recommended Posts

καλησπερα

εχω μια κορουλα σχεδον 3 μηνων πριν μια εβδομαδα παρουσιασε ρινιτιδα η οπια εξελιχθηκε σε βροχιολιτιδα ειχε μπουκωμα το οπιο εξακολουθει να εχει σε πιο ηπιο βαθμο εκοψε ομως το γαλα αρνειται να φαει μου ειπε μικροτερα κ συχνοτερα γευματα για να μπορει να τρωει χωρις να ζοριζεται απο την μυτουλα της περνουμε εισπνοες κ ειμαστε προς το τελος τα ακροαστικα της ειναι πολυ καλυτερα .να σημειωσω οτι η γιατρος διεγνωσε κ στοματιτιδα κ μας εδωσε αλοιφη ντακταριν μου ειπε ομως οτι δεν ειναι λογος αυτος να μην τρωει ναι μεν την ενοχλει αλλα δεν ποναει εχουμε 3 μερες που τα γευματα της δεν ξεπερναν τα 400γρ ημερησιος σημερα εχουμε φαει απο το πρωι 280γρ το πολυ δεν γινεται να μην πεινναει η αληθεια ειναι οτι δεν λαιει για φαι αλλα οταν της δωσω ξεκιναει με ορεξη αλλα μετα απο λιγο μου πεταει το μπουκαλι ειμαι πραγματικα σε απογνωση γιατι η γιατρος εδωσε περιθωριο μεχρι την δευτερα αν δεν τρωει καλα μεχρι τοτε θα κανουμε καλλιεργεια ουρων κ για να ειμαστε σιγουροι για το αποτελεσμα θα της παρουν ουρα απευθειας απο την κυστη.δεν θελω με τιποτα να συμβει αυτο αρκετα εχει περασει ως ωρας αφου με το που γεννηθηκε νοσηλευτηκε με ταχυπνοια κ επειδη σικωσε ενα 37,3 της εκανας παρακεντηση για να αποκλισουν την μηνιγκιτηδα....τι αλο να κανω???

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

• 1 month later...

Διαφημίσεις

molis diavasa to minima sou. exei perasei kairos kai euxomai na mi xreiastike na anxotheis gia kati. na einai ola kala.

emena i megali kori mou otan itan 2,5 minwn nosileftike stin kliniki me ouroloimwksi eixe anevasei pireto kai den etroge panw apo 50 ml to gevma (4 gevmata ti mera) opote katalavainw apoleita to fovo nosileias twra i mikri mou einai 4,5 minwn kai prin apo kanena mina arxise na mi mou trwei kai auti kai me epiase panikos tis kaname kalliergeia alla eutuxws ola kala. sunexizei fusika na mi mou trwei polu kala ales fores 180 alles 120 kai oso kai na prospathw na min to piezw dustixws tin zorizw kai tin mpoukwnw. i giatros mou eipe oti ton allo mina tha arxisoume kremes kai xarika giati den tha exw allo pia tin stenaxwria tou galatos.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...