Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

12ημερων -αρρωστο

Recommended Posts

ας βγει και να ειναι καλα το μωρακι και οσο για την ταλαιπωρια του ειμαι σιγουρη οτι θα την απαλυνεις με πολλες αγκαλιες και χαδακια οταν με το καλο βγειτε

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια ποσο σας καταλαβαινω...αυτο το πραγμα με τις μυξες το περασαμε κι εμεις οταν η μπεμπουλα ηταν 3 μηνων (ευτυχως δηλαδη που δεν ηταν πιο μικρη!!!) κι εκανε και πυρετο μεχρι 38,5...ευτυχως το ξεπερασε με πολυ ορο, ρουφηγμα και depon αλλα η καρδια μου εκανε βολτες περα δωθε στην κουλουρη μεχρι να το ξεπερασει!!! Και τωρα παλι μπουκωμενη ειναι (ας οψεται ο μεγαλος και ο παιδικος σταθμος!!!) αλλα ειναι πια 6 μηνων...

Βασουλα ελπιζω να εχετε βγει μεχρι τωρα και ο μπεμπουλης σου να ειναι super....;););)

Δεν λεει να περασει και αυτος ο βρωμοχειμωνας να βρουμε την υγεια μας επιτελους!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

καλησπερα.ακομα στην εντατικη ειμαστε.ταλαιπωρια.μαλλον αυριο με το καλο θα βγουμε.θα μεινουμε στο θαλαμο καμια 1-2 μερες και αν ολα πανε καλα θα παμε σπιτακι μας......δεν μπορω να βλεπω το παιδακι μου αλλο ετσι.θελω να το παρω αγκαλια....βλεπω τα χερακια του που ειναι μαυρα απο τα τρυπηματα για να του βρουνε φλεβα και τρελλαινομαι.....και στο νοσοκομειο με ολα αυτα που βλεπω καθε μερα αρχιζω και φρικαρω..........ας ειναι τα παιδακια μας καλα

Βασιλική μου ελπίζω τώρα πια να είστε στο σπιτάκι σας και ο μπεμπάκος να είναι μια χαρά. Περαστικά σας.

κοριτσακια μου επιτελους βγηκαμε.χθες το μεσημερι.τωρα σπιτακι μας.ακομα βεβαια δεν ειμαστε τελειως καλα.τον εχω διπλα μου τωρα κοιμαται και ακους ακομα το ρουθουνισμα.εχει ακομα βηχα.....αλλα ηταν απο τις ποιο βαρειες βρογχιολιτιδες μου ειπαν στο νοσοκομειο -ηταν και πολυ μικρουλης οταν αρρωστησε(13 ημερων)και θα περασουν μερες για να συνερθει.αυριο θα τον παω ξανα και στην δικη μας την παιδιατρο να τον δει.απλα τωρα μου εχει μεινει ενας φοβος βρε κοριτσια καθε φορα που τον ακουω μπουκωμενο η βηχει μην ξανακυλησει.......απο το νοσοκομειο μου ειπανε οτι θελει προσοχη τωρα και κυριως να μην ξανακολησει τιποτα γιατι ακομα ο οργανισμος του ειναι ταλαιπωρημενος και ειναι και μικρουλης 26 ημερων σημερα

Διαφημίσεις

Ελπιζω να ειστε καλα και να αναρρωνετε απο το σπιτι σας πλεον!

Περαστικα σας!! :)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...