Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

12ημερων -αρρωστο

Recommended Posts

πριν 12 μερες γεννησα το δευτερο παιδακι μου.μολις βγηκαμε απο το νοσοκομειο ο μεγαλος(2,5 ετων)παρουσιασε εντονο βηχα πυρετο και μυξουλες.η παιδιατρος ειπε λαρυγγιτιδα και αρχισαμε εισπνοες.αποτελεσμα ειναι να κολλησω και εγω.τωρα ειμαι με μυξες.....το χειροτερο ειναι πως βλεπω απο χθες τον μπεμπη να εχει ρουθουνισμα.του βαζω φυσιολογικο ορο και ρουφαω τις μυξουλες με την συσκευη.εβαλα πριν θερμομετρο και ειχε 37,2.αρχιζω και αγχωνομαι απιστευτα.σημερα βλεπω οτι δεν εχει και ιδιαιτερη ορεξη για θηλασμο...........αχ τι θα κανω.................εχει αναλογη εμπειρια καποια μανουλα???????ευχαριστω

Διαφημίσεις

βασιλικη μου το 37,2 δεν θεωρειτε πυρετος για τα βρεφη, πανω απο 38 πρεπει να ναησυχησεις. οσο για την μυξουλα σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ενταξειμην πανικοβαλλεσαι

Είναι πολύ πιθανόν όμως να έχει κολλήσει και το μωρό την ίωση. Μπορεί αργότερα να ανεβάσει πυρετό. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με την παιδίατρο και να της το πεις. Αφού γνωρίζει ότι ο μεγάλος κι εσύ είχατε ίωση, ίσως σου πει τι πρέπει να κάνεις.

και γω ετσι νομιζω πρεπει να επικοινωνησεις με την παιδιατρο γιατι ειναι πολυ μωρουλι για να προλαβεις καταστασεις...η ανηψια μου ετσι κολλησε πριν σαραντησει και ταλαιπωρηθηκαν παρα πολυ μεχρι να γινει καλα-εμεινε νοσοκομειο κανα μηνα οποτε χωρις πανικο στον παιδιατρο σου!

πριν 12 μερες γεννησα το δευτερο παιδακι μου.μολις βγηκαμε απο το νοσοκομειο ο μεγαλος(2,5 ετων)παρουσιασε εντονο βηχα πυρετο και μυξουλες.η παιδιατρος ειπε λαρυγγιτιδα και αρχισαμε εισπνοες.αποτελεσμα ειναι να κολλησω και εγω.τωρα ειμαι με μυξες.....το χειροτερο ειναι πως βλεπω απο χθες τον μπεμπη να εχει ρουθουνισμα.του βαζω φυσιολογικο ορο και ρουφαω τις μυξουλες με την συσκευη.εβαλα πριν θερμομετρο και ειχε 37,2.αρχιζω και αγχωνομαι απιστευτα.σημερα βλεπω οτι δεν εχει και ιδιαιτερη ορεξη για θηλασμο...........αχ τι θα κανω.................εχει αναλογη εμπειρια καποια μανουλα???????ευχαριστω

Καλησπέρα! όταν ο γιός μου ήτανε 50 ημερών κόλησε ίωση μάλλον από τη μεγαλη που είχε λαριγγύτιδα για 2-3 ημέρες και δεν τους φέρναμε και σε επαφή! Ξαφνικά ξεκίνησε βήχα τον πήγαμε παιδίατρο διέγνωσε βρογχιολίτιδα μας έδωσε εισπνοές aerolin και μας είπε αν κάνει πυρετό αμέσως νοσοκομείο. Τελικά έκανε πυρετό νοσηλευτήκαμε 10 μέρες στο μητέρα περάσαμε μια δύσκολη περιπέτεια γιατί η ίωση είχε εξελίχθει σε λοίμωξη χωρίς ούτε οι γιατροί να το πάρουν χαμπάρ αρχικά.Τεσπά όλα καλά! Ας μην σε αγχώνω ,Καλύτερα να σας δει ο παιδίατρος το συντομότερο γιατί είναι πολύ μωρό.Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Διαφημίσεις

χθες τον πηγα στην παιδιατρο για 1 ελεγχο αυτον που γινετε μολις βγεις απο το νοσοκομειο.ολα καλα μου ειπε αλλα χρειαζετ προσοχη γιατι μπορει μου ειπε να εξελιχθει σε κατι αφου οι μισοι στο σπιτι ειμαστε αρρωστοι.μεχρι τοτε παρακολουθηση μπολικο ορο και τραβηγμα τις μυξουλες.τι αγχος και αυτο...........

οσο μπορεις μην τραβας τις μυξουλες με τον αποφρακτηρα

ειναι μικρο το μωρακι σου και μπορει να πληγωθουν τα αυτακια του

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

δεν ειναι χεροτερο ομως να μενουν μεσα οι μυξουλες???απο την μια φοβαμαι οταν τις τραβαω μηπως τον ποναει μηπως τον πληγωσω ,σπασει κανενα αγγειο αλλα και απο την αλλη δεν ξερω....να τις αφηνω

Διαφημίσεις

σε υπερβολικο βαθμο θα κανεις κακο σιγουρα και εμενα η δικια μου παιδιατρος μου ειχε πει με μετρο γιατι ερεθιζετε το βλενογονο και φερει αντιθετα αποτελεσματα,τωρα αν βλεπεις το παιδι να μπουκωνει συνεχεια μαλλον θελει να το ξαναπας.εμενα η μικρη μου υποτροπιασε σε μια μερα απο βροχιολιτιδα οταν ηταν 3 μηνων και ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα.

Καλημέρα, εύχομαι το μωράκι σου να είναι καλύτερα σήμερα. Εμένα ξεκίνησε όπως και το δικό σου και 18 ημερών επειγόντως μπήκαμε στο νοσοκομείο για εισπνοές και οξυγόνο. Είχε βουλώσει τρομερά η μυτούλα της γιατί κανείς δε μου είχε δείξει πως να χρησιμοποιώ τον αποφρακτήρα. Το σημαντικό είναι να του βάζεις συνεχώς φυσιολογικό ορό ακόμα και κάθε μισή ώρα εάν τον βλέπεις να ρουθουνίζει πολύ. Βεβαίως συμβουλέψου ξανά το παιδίατρο σου και να του λες ότι περίεργο βλέπεις. Εύχομαι να είναι σύντομα γερό και δυνατό.

κ εμας τα διδυμα κολλησαν απο τη μεγαλη 2 φορες πριν σαραντισουν.

θα συμσφωνησω με τη μομιτσι στο 11 ποστ. το ιδιο μου ειπε ο παιδιατρος. μονο 3-4 φορες/μερα με αφηνε να βαζω ορο. κ ο ορος ηταν οι μικρες αμπουλες κ οχι τα μεγαλα σαν σπρευ.

αρχικα κρατησα τη μεγαλη εκτος επαφης με τα μικρα. εβαζα αλλη ρομπα με τα μικρα, αλλη οταν ημουν σε επαφη με ολους τους αλλους..... τζιφος ομως. ευτυχως δεν χρειαστηκε να κανουμε εισαγωγη! την 1η φορα θηλαζα οταν αρρωστησαν κ το ξεπερασαν πιο γρηγορα σχετικα. τη 2η οχι κ πηρε λιγο παραπανω να αναρρωσουν.

ηταν κ ενας λογος που με απετρεψε (κ ο παιδιατρος) να παω την μεγαλη παιδικο.

ευχομαι γρηγορα περαστικα.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

αχ κοριτσια μου ειμαι χαλια.τελικα μπηκαμε νοσοκομειο.δεν την γλιτωσαμε.μειναμε μια μερα στο θαλαμο με οξυγονο.μετα μας βαλανε ορο και σημερα ξημερωματα μπηκαμε εντατικη για πιο στενη παρακολουθηση.τωρα μπορω να βλεπω το μωρο μου 2 φορες την ημερα για 5 λεπτα.του εχουν μασκα οξυγονου,ορους και αλλα χιλια δυο καλωδια.βγαζω γαλα και το πηγαινω....ολη μερα κλαιω. και το χειροτερο ειναι οτι θα μεινει στην εντατικη μεχρι την πεμπτη σιγουρα

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μου ειμαι χαλια.τελικα μπηκαμε νοσοκομειο.δεν την γλιτωσαμε.μειναμε μια μερα στο θαλαμο με οξυγονο.μετα μας βαλανε ορο και σημερα ξημερωματα μπηκαμε εντατικη για πιο στενη παρακολουθηση.τωρα μπορω να βλεπω το μωρο μου 2 φορες την ημερα για 5 λεπτα.του εχουν μασκα οξυγονου,ορους και αλλα χιλια δυο καλωδια.βγαζω γαλα και το πηγαινω....ολη μερα κλαιω. και το χειροτερο ειναι οτι θα μεινει στην εντατικη μεχρι την πεμπτη σιγουρα

Ευχόμαι να πάνε όλα καλά για το μωράκι σου,όλα να περάσουν και να γίνουν μια κακιά ανάμνηση ,περαστικά!

Σας εύχομαι καλή ανάρρωση. Μια μικρή ταλαιπωρία είναι απλώς. Είμαι σίγουρη. Αυτά συμβαίνουν πολύ συχνά. Και της ξαδέρφης μου το μικρό 40 ημερών, νοσηλεύθηκε 10 μέρες στο Παίδων με ίωση. Τώρα όλα καλά. Περαστικά σας.

κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα πολυ.πριν λιγο γυρισα απο το παιδων.ο μπεμπουλινος μου ειναι τα ιδια .απλα περιμενουμε αυριο μεθααυριο μας ειπαν οι γιατροι οτι θα ειναι το αποκορυφωμα της ιωσης.αν ειναι να χειροτερεψει δηλαδη αυτο θα γινει αυριο μεθαυριο.μακαρι βεβαια να μην συμβει τιποτα και να πανε ολα καλα....μεγαλο αγχος και στεναχωρια......

περαστικα κοριτσακι-ολα θα πανε καλα....ειναι μικρουλη για αυτο το κρατανε προληπτικα μεχρι να γινει τελειως καλα....μη σε περνει απο κατω γιατι πρεπει να εχεις δυναμεις.....υπαρχουν και πολυ πολυ χειροτερα φανταζομαι εισαι εκει τα βλεπεις.ειναι πολυ δυνατα τα μωρακια μας, μη τα βλεπεις ετσι μικρουλια,και οταν πας στο σπιτι με το καλο να μην δεχεσαι κοσμο και το αλλο παιδακι οχι παιδικο τουλαχιστον μεχρι να κανει τα πρωτα του εμβολια το νινακι....καλη αναρωση και δυναμη!

κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα πολυ.πριν λιγο γυρισα απο το παιδων.ο μπεμπουλινος μου ειναι τα ιδια .απλα περιμενουμε αυριο μεθααυριο μας ειπαν οι γιατροι οτι θα ειναι το αποκορυφωμα της ιωσης.αν ειναι να χειροτερεψει δηλαδη αυτο θα γινει αυριο μεθαυριο.μακαρι βεβαια να μην συμβει τιποτα και να πανε ολα καλα....μεγαλο αγχος και στεναχωρια......

Μην στεναχωριέσαι άδικα μωρέ. Θα το δεις, όλα θα πάνε καλά. Πολλοί γονείς που έχουν μικρά στο σπίτι και τα στέλνουν σχολείο, κολλάνε τα μωράκια και τα πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Απλά ταλαιπωρείστε λίγο. Με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι.

καλησπερα.ακομα στην εντατικη ειμαστε.ταλαιπωρια.μαλλον αυριο με το καλο θα βγουμε.θα μεινουμε στο θαλαμο καμια 1-2 μερες και αν ολα πανε καλα θα παμε σπιτακι μας......δεν μπορω να βλεπω το παιδακι μου αλλο ετσι.θελω να το παρω αγκαλια....βλεπω τα χερακια του που ειναι μαυρα απο τα τρυπηματα για να του βρουνε φλεβα και τρελλαινομαι.....και στο νοσοκομειο με ολα αυτα που βλεπω καθε μερα αρχιζω και φρικαρω..........ας ειναι τα παιδακια μας καλα

θα βγείτε γρήγορα και όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη!

ο μικρός μου είναι 32 ημερών και άρχισε το ρουθουνισμα σήμερα, αχ βαχ! και έχει και τρομερή υπνηλία λέτε να έχει σχέση????

περαστικά και αγύριστα για όλα τα μωράκια

tBTkp3.png

και ο μικρός μας Θοδωρής ήρθε στις 11/04/2011

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...