Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γάμος και βάπτιση μαζί, προβληματισμοί για προσκλητήρια και μπομπονιέρες....

Natashaky

Recommended Posts

κατι αλλο που ξεχασα να σου το πω...μπομπονιερα πρεπει να δωσεις για να στεριωσει ο γαμος που λενε και τα κουφετα πρεπει να ειναι μονος αριθμος για να μη διχασει ο γαμος...πολυ πιθανον οσοι παρουν απο τη γυαλα να παρουν μονο αριθμο και δε κανει...κανε την απλη μπομπονιερα με ροζ κορδελακι και για τα δυο(γαμο-βαπτιση) και μερικες παιδικες

Έχω αποφασίσει να κάνω μπομπονιέρα-προσκλητήριο μαζί οπότε την μπομπονιέρα θα την έχουνε πάρει πριν από το γάμο και στα παιδάκια στην εκκλησία θα δώσω παιδικό παιχνιδάκι για μπομπονιέρα , το ερώτημά μου είναι αν πρέπει να έχω μπομπονιέρες βάπτισης για τους μεγάλους στην εκκλησία.

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι μπομπονιερα θα δωσεις?εχει κατι που να δειχνει οτι ειναι κ για τα βαπτισια μαζι?δλδ ενα ροζ κορδελακι?αν οχι κ αν θελεις περιεγραψε μου τη μπομπονιερα να σου πω τι μπορεις να κανεις

Και εγω εχω γαμοβαφτιση τον ιουνιο και αποφασισα να δωσουμε μπομπονιερες κανονικες γαμου(πουγκι λευκο σατεν με κορδονακι με χρυση καρδουλα και κουφετα σοκολατα αμυγδαλο)και καμια τριανταρια παιδικες για τα παιδια.Θεωρω περιιτο εξοδο 2 διαφορετικες μπομπονιερες συν τις παιδικες.Οπως και το προσκλητηριο θα ειναι γαμου με μια δοση βαφτησης.Επισης δεν θα μοιρασουμε γλυκα στην εκκλησια αφου θα ειναι ολοι καλεσμενοι στο κεντρο,οποτε θα φανε και την τουρτα και τα γλυκα του cataring.:wink:

adEup3.png

αν και εγώ έχω μόνο βάπτιση...

είναι απαραίτητο το γλυκάκι στην εκκλησία;;;

αφού θα τους έχω καλέσει όλους στο σπίτι για φαγητό και θα έχουμε και τούρτα!!!:confused:

Λοιπόν, σκέφτηκα τι θα κάνω τελικά με τα γλυκά......

Στην εκκλησία θα δώσω μπεζέδες για το γάμο και στο κέντρο αντί για τούρτα νυφιάτικη θα κόψουμε τούρτα παιδική οπότε η τούρτα που θα δοθεί στους καλεσμένους στο τραπέζι θα έχει το όνομα της μικρής μας επάνω, λίγα από αυτά τα κομμάτια θα έχω και στην εκκλησία για τους καλεσμένους που δεν θα μπορέσουν να έρθουν στο κέντρο. Και για μπομπονιέρα βάπτισης στους μεγάλους σκέφτομαι να δώσω πυραμίδες απλές χρωματιστές, έτσι για να μη φύγουν με άδεια χέρια, στα παιδιά θα δώσω παιχνιδάκια και Marshmallow.

Θέλω να εστιάσω κυρίως στη βάπτιση της κόρης μου και όχι στο γάμο έτσι γενικά όλα θα έχουν μια πιο παιδική ατμόσφαιρα, μπαλόνια, χρωματιστός στολισμός κ.α.

Καλύτερα να επισκιαστεί ο δικός μας γάμος που ούτως ή άλλως δεν μας αρέσουν όλα αυτά τα νταβαντούρια παρά η βάπτιση του παιδιού μας που τη χαίρομαι πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ !!!!

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Διαφημίσεις

μπορεις να δωσεις κ γλαστρακι με βασιλικο,εμενα μου βγηκε 1 ευρω κ αν βαλεις εντονα χρωματα παραπεμπει σε παιδικο κ διπλα το κουφετο.αυτο με το τα κουφετα στο τραπεζι κ να περνουν σκεφτηκαμε να το κανει μια φιλα ,πιστευω θα ειναι ωραια,να ναι δηλ στη μεση κ στο πιατο να περιμενει το μικρο πουγκακι κ να βαζει ο καθενας

Αρχικά είχαμε σκεφτεί το βασιλικό γιατί θα τη βαπτίσουμε Βασιλική αλλά τελικά είπαμε να το κάνουμε πιο παιδικό. Πάντως βρήκα και φθηνά πουγκάκια εδώ http://www.e-silver.gr/index.php?target=products&product_id=36612 για να βάλουμε δίπλα από τα κουφέτα. Ή θα κάνω αυτό με τα χύμα κουφέτα (που είναι η αρχική και πιο πιθανή σκέψη)ή θα δώσω πυραμίδα με κουφέτα στους μεγάλους, θα δούμε ......

L7PWp2.pngfkgNp3.png

αν σε ενδιαφέρει εγώ πήρα μικρά και μεσαία πουγκάκια, 5.5 ευρώ η κατοστάδα τα μικρά και 7.5 τα μεσαία.

Πείτε και σε μένα τη γνώμη σας!!! πρέπει να έχω γλυκό στην εκκλησία;;;;:confused:

Πείτε και σε μένα τη γνώμη σας!!! πρέπει να έχω γλυκό στην εκκλησία;;;;:confused:

Συνήθως μετά από κάθε βάφτιση ακολουθεί τραπέζι,όπου έχουν και γλυκά,

αλλά δίνουν και στην εκκλησία.Εσύ να κάνεις αυτό που θέλεις,δεν υπάρχει κανόνας,ο καθένας κάνει ό,τι τον ευχαριστεί και ό,τι τον βολεύει.

αν σε ενδιαφέρει εγώ πήρα μικρά και μεσαία πουγκάκια, 5.5 ευρώ η κατοστάδα τα μικρά και 7.5 τα μεσαία.

Φυσικά και με ενδιαφέρει !!!!

Αν οι καλεσμένοι είναι λίγοι και καλοί και μετά ακολουθήσει τραπέζι για όλους νομίζω πως δεν είναι απαραίτητο να έχεις και στην εκκλησία γλυκό. Αν θέλεις κάτι πιο οικονομικό έχω να σου προτείνω κάτι τέτοιο που είναι πολύ πρωτότυπο και όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει η ιδέα, στο τραπέζι μετά να δώσεις την κλασική τούρτα http://shop.koufeto.com/products/%CE%A6%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B9-%CE%93%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%AD-%CE%A0%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AF-%CE%91%CF%87%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9.html

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Διαφημίσεις

Αυτού του είδους τα γλυκά μου θυμίζουν τα νιάτα μου!!!:D

σιγα μωρε γριουλα εσυ...:evil:

προσωπικα δεν μ αρεσουν καθολου τα γλυκα που δεν εχουν πανω απο 6000 θερμιδες.. χαχαχα :lol:

σιγα μωρε γριουλα εσυ...:evil:

προσωπικα δεν μ αρεσουν καθολου τα γλυκα που δεν εχουν πανω απο 6000 θερμιδες.. χαχαχα :lol:

Σ'αυτό θα συμφωνήσω...οι θερμίδες κάνουν την διαφορά!!

Και για το γριούλα που είπες...σε πληροφορώ ότι είμαι 36,5(σαν θερμοκρασία ακούγεται...),δεν με λες και πιπίνι!:lol:

Και για το γριούλα που είπες...σε πληροφορώ ότι είμαι 36,5(σαν θερμοκρασία ακούγεται...),δεν με λες και πιπίνι!:lol:

υποθερμια ,υποθερμια...

κ εγω 36 ειμαι ...παμε καπη?

Διαφημίσεις

καλέ που τα θυμήθηκες αυτά τα γλυκάκια;;;

πολύ ωραία ιδέα!!!! η τιμή που λέει στο σιτε είναι για τα 3 κιλά;;; αν ναι... πόσα κομμάτια είναι τα τρία κιλά;;; οέο!

Έχω κι εγώ τα χρονάκια του Χριστούλη γι' αυτό....

Δεν ξέρω λεπτομέρειες, τους τηλεφώνησα το Σάββατο γιατί είχα τις ίδιες απορίες αλλά δεν απάντησαν, θα τους τηλεφωνήσω πάλι αύριο και θα δώσω πληροφορίες....

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Πάντως σαν γλυκό είναι πολύ πρωτότυπο,δεν το έχω δει ποτέ σε βάφτιση.

Και αν δεν αρέσει σε κάποιους,τί να κάνουμε,δεν μένουν πάντα όλοι ευχαριστημένοι.Ξέρω και κάποιους που δεν τους αρέσει το προφιτερόλ,το πλέον κλασικό γλυκό βάφτισης.;)

Τους τηλεφώνησα και μου έδωσαν τιμή γι' αυτά http://shop.koufeto.com/categories/%...3%CF%83%CE%AD/

Το κιλό έχει 10,70 με το ΦΠΑ

Είναι υποχρεωτικό όμως να πάρεις συσκευασία 3 κιλών που η τιμή της είναι 32 ευρώ και έχει 50 τεμάχια μέσα, δηλαδή η τιμή τεμαχίου (60 gr) είναι 0,64 ευρώ, νομίζω ότι είναι λίγο τσιμπημένη....

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Ωραίο πάντως φαίνεται,ειδικά αν στο δώσουν έτσι με το λουλουδάκι.

Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις κάποιο γλυκό από αυτά που είναι ήδη τυλιγμένα(πουράκια,γκοφρετάκια,μον αμούρ,κλπ)και να το τυλίξεις σε χαρτο-ύφασμα ή χαρτί αφής ή δίχτυ ή ό,τι θέλεις τέλος πάντων,δένοντάς το με δύο κορδελάκια στις άκρες.Μπορεί να σου βγει πιο οικονομικά,εξαρτάται βέβαια από την τιμή του κιλού και το βάρος του γλυκού.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...