Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γεια σας,εχω ενα γιο 3,5 χρονων και μια κορη δυο μηνων.Τον γιο μου τον ειχα μεχρι 3 χρονων στο δωματιο μας,κοιμοταν στο κρεβατακι του,ως που εμεινα εγκυος και ειπαμε να του φτιαξουμε το δωματιο του.Οταν τον εβαλα στο δωματιο του ειπα να κοιμηθω μερικα βραδια μαζι του για να συνηθισει το νεο του δωματιο.Αυτο ηταν και το λαθος μου,τα μερικα βραδυα εγιναν πολλα βραδυα και εφτασα ενα μηνα πριν γεννησω να προσπαθω να τον αφησω μονο του.Αρρωστησε εκεινο το διαστημα και ημουν ολο το βραδυ μια στο κρεβατι μου και μια στο δικο του.Ως που εφτασε η μερα να γεννησω.Τις 5 μερες που ελειπα εκανε και ο αντρας μου το ιδιο λαθος κοιμοταν μαζι του.Οταν γυρισα συνεχισε ο αντρας μου να κοιμαται μαζι του και εγω με την μικρη.Η αληθεια ειναι οτι ειχε ξεκολλησει λιγο απο μενα και ηθελε τον μπαμπα του.Η κατασταση τωρα ειναι να κοιμομαστε ολοι κοντα στις 12-1,γιατι αν δεν παμε να ξαπλωσουμε μαζι του δεν κοιμαται,το πρωι ξυπναει και για τον παιδικο,αλλα το χειροτερο ειναι οτι τις τελευταια βραδυα κλαιει και λεει θελει να κοιμηθει μαζι μου,οτι και να του εξηγω δεν καταλαβαινει εχουμε ενα δραμα καθε βραδυ.Δεν ξερω τι να κανω,βοηθεια...

lazxc8j25zd0r93a.pngkk3vi7jqfg1legqo.png

Διαφημίσεις

και εγω ετσι εκανα μικρη..

δεν ξερω ισως ειναι ψυχολογικο.. εγω καλα περναγα παντως κοιμομουν του καλου καιρου στο κρεββατι τους, οι γονεις μου υπεφεραν χαχαχα

θα το ξεπερασει με τον καιρο, δεν νομιζω οτι πρεπει να σε αγχωνει και τοσο... παιδακι ειναι

φασεις περναει.. ζηλευει και λιγο εως πολυ μαλλον την αδερφη του

Τι να σου πω κοριτσακι μου, κ εγω το ιδιο θεμα αντιμετωπιζω. Η κορη μου κοιμοταν μια χαρα στι δωματιακι της κ απο τοτε που γεννησα κ εχω τον μικρο στην καλαθουνα διπλα μου, ξυπναει κ εκεινη μες την μαυρη νυχτα κ ερχεται στο κρεβατι μας. Δεν θελει με τιποτα να γυρισει στο δικο της οσες φορες κ αν προσπαθω. Οποτε κ εγω απολαμβανω την αγκαλιτσα της κ ευελπιστω οταν ξεπεταχτει λιγακι το μωρο κ κοιμαται περισσοτερο να τα βαλω κ τα 2 στο δωματιο τους κ ετσι να σταματησει κ η κορη μου να μας ερχεται. Προς το παρον την πληρωνει ο αντρας μου που την βγαζει στον καναπε...

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

να επιμεινετε και να μην ενδωσετε οσο και να κλαιει γιατι καθε μερα βλεπει οτι υποχωρειτε και θα το κανει συνεχεια δεν υπαρχει αλλα λυση τουλαχιστον για εμενα....ΠΟΤΕ τα παιδια στο ιδιο κρβατι με εμας.τωρα την μονη αλλη λυση που βλεπω ειναι να μην εχετε το νεο μπεμπε μαζι σας για να το δει και ο μικρος,τουλαχιστον μεχρι να κοιμηθει και μετα τα 40 και το μωρο στο δωματιο με την ενδοεποικοινωνια-εγω ετσι εκανα απο μια αρχη και εχω το κεφαλι μου ησυχο.καλη δυναμη και να σου ζησουν!

Διαφημίσεις

Το μικρο πιστευω οτι ειναι πολυ μικρο για να βγει απο το δωματιο,κανει και πολλες αναγωγες και φοβαμαι.

αφου φοβασαι θα επιμενεις στο πρωτο που σου ειπα.....ναι το ξερω ειναι σκληρο αλλα αν επιμενετε θα μαθει αλλιως θα κοιμαστε ολοι αγκαλιτσα...;)

Ολα ειναι σχετικα. Εγω πρωτον επειδη θεωρω πολυ μικρο το μωρο για να κοιμαται στο δωματιο του, (οχι τοσο για το ιδιο αλλα μην το μουνταρει η κορη μου...κ δεν παρω πρεφα) κ δευτερον επειδη ουτε εγω ουτε ο αντρας μου εχουμε προβλημα στο να κοιμομαστε αγκαλια με την μικρη, (μας αρεσει τρελλα να πω) το εχουμε παρατησει το θεμα προς το παρον.

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

αυτο το καλο εχουν τα διδυμα...δεν ανησυχω μηπως παει το αλλο οσο κοιμαται....τωρα ειπαμε σιγουρα ολα ειναι σχετικα αλλα να κοιμουνται τα παιδια στο δωματιο μονα τους ειναι το ΙΔΑΝΙΚΟ. εγω οπως προειπα απο μια αρχη μετα τα 40 τα εβαλα στο δωματιο με ενδοεποικοινωνια και εκ τοτε ακομα και αρρωστα δεν τα εχω παρει στο κρεβατι μου, γιατι ξερω μια φορα να γινει...φτου και απο την αρχη!

αυτο το καλο εχουν τα διδυμα...δεν ανησυχω μηπως παει το αλλο οσο κοιμαται....τωρα ειπαμε σιγουρα ολα ειναι σχετικα αλλα να κοιμουνται τα παιδια στο δωματιο μονα τους ειναι το ΙΔΑΝΙΚΟ. εγω οπως προειπα απο μια αρχη μετα τα 40 τα εβαλα στο δωματιο με ενδοεποικοινωνια και εκ τοτε ακομα και αρρωστα δεν τα εχω παρει στο κρεβατι μου, γιατι ξερω μια φορα να γινει...φτου και απο την αρχη!

Ω, ναι! Εισαι σιγουρα τυχερη σ'αυτο το κομματι. Γιατι εγω δεν μπορω να αφησω ουτε δευτερολεπτο αφυλακτο το μωρο με την μικρη κοντα του... Κ ειναι αληθεια πως αν γινει η αρχη με το κρεβατι της μαμας δεν ξεκολλανε μετα. Απλα το βλεπω αλλιως, κ λεω: για ποσα ακομα χρονια θα αποζητα την αγκαλια κ τα χαδια μου? μετα θα την παρακαλαω κ δεν θα μου ερχεται...οποτε ας το χαρω τωρα!

Ω, ναι! Εισαι σιγουρα τυχερη σ'αυτο το κομματι. Γιατι εγω δεν μπορω να αφησω ουτε δευτερολεπτο αφυλακτο το μωρο με την μικρη κοντα του... Κ ειναι αληθεια πως αν γινει η αρχη με το κρεβατι της μαμας δεν ξεκολλανε μετα. Απλα το βλεπω αλλιως, κ λεω: για ποσα ακομα χρονια θα αποζητα την αγκαλια κ τα χαδια μου? μετα θα την παρακαλαω κ δεν θα μου ερχεται...οποτε ας το χαρω τωρα!

τρελη μαναααα.....γιατι εμενα που με λενε γαμπρο και νυφη να τους καμαρωσεις τους λεω γιατι πρεπει να παντρευτουν?????καλα δεν ειναι στην μαμα...καλα το βλεπω σε λιγα χρονια να ειμαι και γω θεμα σε ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΕΘΕΡΑ!

Διαφημίσεις

τρελη μαναααα.....γιατι εμενα που με λενε γαμπρο και νυφη να τους καμαρωσεις τους λεω γιατι πρεπει να παντρευτουν?????καλα δεν ειναι στην μαμα...καλα το βλεπω σε λιγα χρονια να ειμαι και γω θεμα σε ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΕΘΕΡΑ!

Οχι ρε κοπελια, να μην γινουμε αυτα που βριζουμε!!!! Ξουτ!ξουτ! απο εμας... εμεις ειμαστε νεα μυαλα, θα ειμαστε διακριτικες πεθερες.....(πααραδειγμα σε υποψηφια νυφη: ποια εισαι εσυ μωρ... που θες να μου παρεις τον γιο μου???)

(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, το ειπα παλι το ανεκδοτακι μου...)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...