Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΓΕΝΝΑ...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν είχα ουτε αναγουλες ούτε τίποτα γιαυτό και πήρα τα περισσοτερα στην αρχή!!! Δεν είχα κάνει ούτε μια εξαγωγή!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Μπιζέλι... κατάλαβα... είσαι της κατηγορίας φτερού σαν εμένα... που έχουν φαγωθεί όλοι να μην τα χάσω τα κιλά που πήρα γιατί μου πάνε!!!!

όσο για το κρέμασμα.... I know... κι εμένα κρέμασε λίγο το στήθος αλλά επίσης έχω την αίσθηση ότι μίκρυνε κιόλας!!!! οπότε δεν φαινόταν και ιδιαίτερα... Βέβαια, τώρα έχει γίνει ξανά.... Πάμελα, ένα πράγμα... σου λέει τίποτα;;;

Εγώ πάντως αυτή τη φορά, τα κιλά τα πήρα μεταξύ 5ου και 7ου γιατί είχα ξεσκιστεί στο φαί!!!! Τώρα μπορώ να πω ότι δεν έχω τόσο όρεξη....

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Τι ζητάω Θεέ μου ?? Να βγει μια ΚΟΥΚΛΑ η μπουμπού μου... Μετά να χάσω ΌΛΑ τα κιλά της εγκυμοσύνης να φύγουν ΟΛΕΣ οι ραγάδες μου (έχουν αρχίσει και κλείνουν σας το είπα? :shock: ), να ανορθωθεί ΑΥΤΟΜΑΤΑ το στήθος μου και να μικρύνει γιατί σα να παραμεγάλωσε, να σφίξει όλο το σώμα όπως πριν και ΝΑΙ θέλω πίσω ΚΑΙ τους κοιλιακούς μου :cry:

Δε ζητάω πολλά :P

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Ξέρω ότι με πειράζεις μπουμπού... Χριστινούκο μου εσείς που με αγαπάτε τόσο πολύ θα κάνετε έρανο και θα με πάτε στο Φουστάνο (Τρομάρα μου θέλω και διάσημο νυστέρι)

:lol::lol::lol::lol::lol:

ΠΟυ να δεις οταν γεννηθει το μωρο και αρχισεις να τρεχεις πανικοβλητη ποσο γρηγορα θα σου φυγουν τα κιλα, αυτα που πηρες και ακομα παραπανω....

Ιδια η Paris Hilton θα γινεις :D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Νίκη 12 κιλά είχα πάρει κι εγώ στην Μαρία και τα έχασα μέσα σε 40 μέρες...

Είναι το φυσιολογικό.... Μην ανησυχείς....

Τώρα έχω πάρει 13 και τώρα μπαίνω στον 8ο... φαντάσου!!!!

μια απο τα ιδια ειμαι στην δευτερη εβδομαδα του ογδοου και εχω παρει 14 κιλα τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θελω κι εγω ερανο για φουστανο κι εμενα με αγαπατε εεεεε??????????????

my baby was my reborn...

Δε μας αγαπάνε Ιοκάστη ... Η Μπιζελίνα μου μόλις της είπα για Φουστάνο την κοπάνησε σου λέει αυτές θα με ξεπαραδιάσουν :lol::lol::lol:

Μπιζελομάνα :P:P:P

Νίκη μου, άσε..

Αν είναι να πάμε όλες στο Φουστάνο μετά τη γέννα, πανελλήνιο έρανο πρέπει να κάνουμε και πάλι δεν θα μας φτάνουν....

Άσε, γιατί τώρα που έχω γίνει και εγώ ένα στρογγυλό γουβαρλάκι, έχω κάνει διάφορα σχέδια για μετά τη γέννα, αλλά δεν ξέρω ποιος θα μου τα πληρώσει...

Διαφημίσεις

Γιατί κορίτσια τόσο αγχος και πανικός για το βάρος? Θα τα χάσουμε όλα μόλις γεννήσουμε. Λίγο ο θηλασμός, λίγο τα ξενύχτια και θα εξαφανιστούν όλα. Δεν μπορω να πω ότι μου αρέσει η κυτταρίτιδα (και αυτή φεύγει πιο δύσκολα) αλλά που θα πάει θα την εξαφανίσουμε και αυτή.

αφηστε κοπελιες τα νευρακια μου πανε τοσα χρονια που ελιωνα τα παπουτσακια μου στα γυμναστηρια τωρα ηρθε ο γιος και τα κατεριψε ολα!~~~~~~~~~~~`12 χρονια πρωταθλητισμο ενοργανη βρε κοριτσια και ςεχω γινει ***

my baby was my reborn...

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ!! Θα επανέλθεις αμέσως!! θα το δεις....

kαι η χαλαρωση?και η κυτταριτιδα?δεν νομιζω οι ραγαδες?πολυ μεγαλο σοκ ειδικα αν πριν δεν υπηρχαν ολα αυτα αστα!!

my baby was my reborn...

Και αν μείνει και κάτι δεν τρεχει τίποτα!! Θα νιώθεις τόσο ομορφη στην παραλία με το ζουζούνι σου που δεν θα σκεφτεσαι τιποτα άλλο!!!

Οι θησαυροί μου:

Ώστε Ιοκάστη, έκανες το αγαπημένο μου άθλημα;;

Ερώτηση;; όταν γέννησα την Μαρία είχε σφηνώσει γιατί είχα στενή λεκάνη.. Ο γιατρός είπε ότι είναι σύνηθες σε γυναίκες που ασχολούνται πολύ με τον αθλητισμό.

Σοφία εσύ είχες τέτοιο πρόβλημα;; (αν δεν απατώμαι κι εσύ είπες έκανες πολύ αθλητισμό)

Ιοκάστη, σου έχει πει τίποτα τέτοιο ο γιατρός σου;;

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

IONKA μου έκανα πολύ από τα 11 μέχρι τα 24!! (Τωρα είμαι 33) Οταν πια εμεινα έγκυος ήδη είχα παρει την κατιουσα λογω δουλειας γραφείου... Αλλα με πολύ λίγο γυμναστική ή λιγο τρεξιμο ή κολύμπι αμέσως το σωμα ενος ανθρωπου που έχει αθληθει, φτιάχνει αμέσως... Τωρα εγω τα χω παρατήσει ομολογώ....

Οι θησαυροί μου:

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι γυναίκες που είχαν ωραίο σώμα πριν την εγκυμοσύνη έχουν και μετά (π.χ Elle Mac Pherson, Kate Moss, Angelina Jolie ...θέλετε και αλλες). Αυτές πώς τα κατάφεραν...καλύτερες είναι?

ετσι κι εγω ιλονκα μου ξεκινησα απο τα 6 μου και σταματησα στα22 μου ειμαι 25 τωρα με πολυ γυμναστηριο βεβαια αφου δουλευα και εκει(στο κομμωτηριο ασχετο,στις παροχες)αλλα θελω να πω γυμναζομουν συστηματικα...με το που εμεινα εγκυος βεβαια σταματησαν ολα,μεχρι και το ελαφρυ περπατημα αφου ειχα αιμα στον 3ο μηνα..να φανταστεις μια μερα πριν κανω το τεστ και μιλησω στην γιατρο και μαθω για την εγκυμοσυνη εκανα καθισματα στοο γυμναστηριο 80κιλα κι ειμαι και 1.50 ανθρωπος!ο γιατρος μου δεν μου εχει πει κατι τετοιο!

my baby was my reborn...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...