Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΓΕΝΝΑ...

Recommended Posts

Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες "μοναξιάς" με τον εαυτό σου...Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο γι αυτό εκτός από να περιμένεις..Κάντο υπομονετικά χωρίς άγχος!!

Τωρα αγχωθηκα εγω Μαρια! Μολις συνηδειτοποιησα οτι δεν θα ξαναειμαι ποτε των ποτων μονη μου.... Αμαν!

Όταν με το καλό γεννηθούν τα μωράκια σας, δε θα μπορείτε να πιστέψετε ότι ζούσατε τόσα χρόνια χωρίς αυτά... Δε θα θυμάστε καθόλου την "προηγούμενη " ζωή σας. Κι όσο για τη μοναξιά, δε θα την ΕΠΙΖΗΤΕΙΣ πια Μιμίκα... Κι αν συμβεί να μείνεις μόνη κάποια ώρα, δε θα βλέπεις την ώρα να ξαναδεις το ζουζούνι σου!

Θυμάμαι η μεγάλη μου κόρη μου έλειπε ακόμα κι όταν κοιμόταν πολύ! Φοβερή εξάρτηση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιοκάστη μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ ζουζούνα μου.. Τώρα για την υπομονή μου θα σε απογοητεύσω λίγο :lol::lol::lol: Μάκια πολλά

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Όταν με το καλό γεννηθούν τα μωράκια σας, δε θα μπορείτε να πιστέψετε ότι ζούσατε τόσα χρόνια χωρίς αυτά... Δε θα θυμάστε καθόλου την "προηγούμενη " ζωή σας. Κι όσο για τη μοναξιά, δε θα την ΕΠΙΖΗΤΕΙΣ πια Μιμίκα... Κι αν συμβεί να μείνεις μόνη κάποια ώρα, δε θα βλέπεις την ώρα να ξαναδεις το ζουζούνι σου!

Θυμάμαι η μεγάλη μου κόρη μου έλειπε ακόμα κι όταν κοιμόταν πολύ! Φοβερή εξάρτηση!

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!

.png.png.png

Προφανως εχετε δικιο αλλα ξερετε πως ειναι η ψυχολογια της εγκυου στις τελευταιες εβδομαδες!

Αλλα ντ' αλλα παπανταλα της Παρασκευης το γαλα!!! Μια ανυπομονεις και μια λες τι ωραια που ειμαι ετσι. Μαμ, κακα και νανι!

Μαλλον μενω πολλες ωρες μονη μου και εχω συνηθησει την ησυχια! Αφου κι ο Σωτηρης (το καρδερινοκαναρο μου) ωρες ωρες με ενοχλει με τα κελαηδισματα του! Και το κανει οοοοοοοοοοοολη μερα!

νικακι μην το συζητας μια απο τα ιδια ειμαι κι εγω περα απο τις συμβουλες...μιμικα πως σε καταλαβαινω μονο που εγω εχω ενα μποξερακι (σκυλιτσα) και κοιμαται ολοι μερα και τρελαινομαι θελω να την ξυπναω συνεχεια αλλα υπαρχουν και αλλες στιγμες που μου φερνει το μπαλακι της να παιξουμε και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..................

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Εγω θυμαμαι οτι οσο δουλευα δεν αγχωνομουν ουτε ειχα αυτη την εντονη ανυπομονησια!Απο τη στιγμη που σταματησα τη δουλεια στα μεσα του 8ου μηνα, ενιωθα οτι δεν περνουσαν οι μερες με τιποτα!Ευτυχως τοτε φτιαξαμε το δωματιο του μωρου και ξεχαστηκα λιγο αλλα μεχρι να γεννησω μου φανηκε αιωνας!Και να σκεφτειτε γεννησα και 15 μερες νωριτερα!

bxBwp2.png EgDTp2.png

ειμαι στην δευτερη εβδομαδα του ογδοου και δεν περνουν οι μερες με τιποτα κουραστηκα να καθομαι στον καναπε και να ονειρευομαι θελω να τον αγκαλιασω...

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εγώ έχω τρελαθεί απο την αγωνία μου...Θέλω να περάσουν οι μέρεεεες, τις μετράω μία-μία! Ο σύζηγος είναι ναυτικός και θα έρθει τέλος Ιουλίου, μόλις δηλαδή μπώ στο μήνα μου..Τουλάχιστον έχω την μαμά μου και μου κάνει παρέα αλλά και πάλι δεν είναι ότι καλύτερο :!:

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Είχα ένα πονάκι δυνατό στην κοιλιά ... Επανήλθε μετά από μισή ώρα... Λέω ΠΑΕΙ ΓΕΝΝΑΩ... Και δεν ξανάρθε :cry::cry::cry:

Εγώ δεν τη γλιτώνω. Στη χειροτερη περίπτωση θα μας δώσουν οκυτοκίνη και θα γεννήσουμε. Χάσαμε όμως την αυριανή μέρα 06.06.07. Τώρα ελπιζω να γεννήσω 17.06 (τα γεννέθλια του άντρα μου ) ή 21.06 (θερινό ηλιοστάσιο).

Διαφημίσεις

Μαράκι λες?? Είναι και μια τσούπρα αυτή... Πρωί μεσημέρι βράδυ δίνει ρεσιτάλ το πως χοροπηδάει δεν περιγράφεται ο Βαγγέλης κάθεται στο τραπέζι εγώ στον καναπέ (Σαλοκουζίνα) σε απόσταση τουλάχιστον 5 μέτρων και αντιλαμβάνεται τις κλωτσίες της κουνιέται όλη η κοιλούμπα :lol::lol::lol:

ΡΟΥΛΑ μου κάτσε να δω ως που θα φτάσω μέχρι να γεννήσω :cry:

Και γω σχεδόν 20 ειχα παρει... και το παράδοξο είναι οτι τα πιο πολλά τα πήρα στην αρχή!!! 12κιλα δεν ειναι τιποτα!!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Εγώ στην αρχή λόγω ναυτιών δεν έτρωγα πολύ και δεν είχα πάρει πολλά και μπήκαν τώρα προς το τέλος όλα μαζί και μου κακοφάνηκε :?

Νίκη 12 κιλά είχα πάρει κι εγώ στην Μαρία και τα έχασα μέσα σε 40 μέρες...

Είναι το φυσιολογικό.... Μην ανησυχείς....

Τώρα έχω πάρει 13 και τώρα μπαίνω στον 8ο... φαντάσου!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...