Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απορίες για τον ύπνο του μωρού

demetra78

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

Το αστερακι μου είναι σχεδόν 1 μηνός και το λατρεύω.Απλά με προβληματίζει ο ύπνος του μια και τελευταια έχει αυπνίες ειδικά το βράδυ όπου και εγώ και ο άντρας μου κρατάμε σκοπιά.Τις 3 πρώτες εβδομάδες δεν είχα κανένα πρόβλημα τον είχα βάλει σε ένα πρόγραμμα ,ξυπνούσε κάθε 3 ώρες για να φάει και κοιμόταν σχεδον αμέσως . Επίσης τα βράδια κοιμόταν από τις 1.00 π.μ μέχρι τις 5.00 π.μ Τώρα τα ωράρια του άλλαξαν εντελώς.Μπορεί να φάει και να παραμείνει ξύπνιος για 3 ώρες μέχρι το επόμενο γεύμα .Όσο για το βράδυ ούτε λόγος να γίνεται.έιμαστε συνέχεια ξύπνιοι.....Η απορία μου είναι γιατί συνέβηκε αυτό και πώς μπορώ εγώ να βελτιώσω τις συνθήκες ύπνου του.Επίσης όταν καταφέρω επιτέλους να τον κοιμήσω μπορεί να κοιμηθεί λόγω του ήταν ΄΄αγρυπνος μέχρι και 5 ώρες . Έγώ πρέπει να το ξυπνάω για να φάει και αν ναι πότε ?

uqGsp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!Θα προσπαθεις οσο γινεται και μπορεις να τον κρατας περισσοτερο ξυπνιο το πρωι ή να μην το αφηνεις να κοιμαται πανω απο 3 ωρες συνεχομενα την ημερα, ενω το βραδυ θα το αφηνεις να κοιμαται οσο θελει. Ειναι μικρουλη ακομα αλλα θα βρει τον ρυθμο του!Προσεχε την ημερα και θα τα βρειτε την ησυχια σας την νυχτα.

30/12/2010 Ηρθες και μου αλλαξες....ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Μου τα εκανε κι εμενα η δικια μου.Τις πρωτες 20 μερες ειμασταν μαμ κακα καιο νανι.Μετα αρχισαμε να κοιμομαστε μονο 4 ωρες ολο το 24ωρο.Μολις μπηκαμε στον 3ο μας κοπηκαν τα πονακια και κοιμομαστε μια χαρα.Οταν την αφηνα να κοιμηθει κατα την διαρκεια της ημερας, μας ξενυχτουσε την νυχτα.Τωρα την κανω μπανακι μετα της 10 και τρωμε περιπου στις 11 οποτε κοιμαται σερι τουλαχιστον μεχρι τις 5.Θα μπει σε προγραμμα το αγγελουδι σου , ειναι πολυ μικρουλι ακομα.

Καλο κουραγιο, να το χαιρεσαι

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

θα πρεπει να συμπεριφερεστε κανονικα δλδ το πρωι να ανοιγεις τα πατζουρια για να μπαινει φως κ να κανεις κανονικα δουλειες κ θορυβο.το βραδυ την ωρα του υπνου ειναι καλα να δημιουργεις την βραδυνη ατμοσφαιρα.λιγοτερο θορυβο κ φωτα κ ποτε μην πιανεται την συζητηση με το μωρο κ τα παιχνιδακια το βραδυ η εαν ξυπνισει κατα την διαρκεια της νυχτας.ταισε το αλλξε το με συντομες κινησεις κ στο κρεβατι με ενα φιλακι.

εμενα η μπουμπου μου κοιμαται ετσι απο 40 ημερων οληηηηηηηηηηηηη νυχτα

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...