Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προβλημα ψυγειου

bobonela

Recommended Posts

Σας εχει συμβεί ή εχετε ακούσει τι μπορεί να συμβαίνει όταν σε καινούριο ψυγείο η ψύξη που βγάζει η συντήρηση (ρυθμισμένη στους 3 βαθμούς) δεν είναι αρκετή και μουχλιάσανε όλα τα τυριά που ήταν στην ειδική θήκη τυριών πάνω στην πόρτα ; Δηλ. γενικά ανοίγεις το ψυγείο και δεν σου'ρχεται το κρύο κατά πάνω σου καθώς και ό,τι είναι στην πόρτα (γάλατα, τυριά κλπ) δεν κρυώνουν αρκετά όπως θα έπρεπε. Μπορεί να φταίει ο θερμοστάτης ; Το ψυγείο είναι καινούριο και έχω καλέσει την αντιπροσωπεία αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.πες μου σε παρακαλώ τι μάρκα είναι το ψυγείο???

Καλημέρα, το ψυγείο είναι το τελευταίο μοντέλο της SHARΡ, το φαρδύ πλ. 0,80, σε inox. Εχεις καμιά ιδέα γιατί δεν έχει καλή ψύξη στη συντήρηση ;;; Αν έρθει ο τεχνικός και μου πει "όλα καλά είναι" εγώ τι κάνω μετά ;;;;; :confused: Aυτό δεν είναι ψύξη ψυγείου!!

μηπως δεν το εχεις παλατζαρει καλα?

μηπως ακουμπας πολλα πραγματα στο πισω μερος του ψυγειου?

μηπως δεν κλεινει καλα η πορτα κ εχει χαλασει το αλλαρμ?

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

εγω επαθα το αντιθετο με το ψυγειο μου ηταν παρα πολυ δυνατη η συντηρηση η θερμοκρασια και μου κατεστρεφε τα παντα μεσα τα εκανε γρανιτα...τελικα ηρθε ο τεχνικος μετα απο ρυθμισεις και νευρα και μας αλλαξε τον θερμοστατη και ησυχασα

Διαφημίσεις

μηπως δεν το εχεις παλατζαρει καλα?

μηπως ακουμπας πολλα πραγματα στο πισω μερος του ψυγειου?

μηπως δεν κλεινει καλα η πορτα κ εχει χαλασει το αλλαρμ?

Το αλαρμ δεν ακούγεται στην πόρτα όταν μείνει ανοιχτή. Επάνω στο ψυγείο δεν υπάρχει τίποτα και η πόρτα κλείνει με μαγνητικό τρόπο. Εχει να κάνει με θερμοστάτη πιστεύω, αλλά τότε γιατί δουλεύει η κατάψυξη;; Αν κατεβάσω τη θερμοκρασία στους 0 βαθμούς, παγώνουν τα λαχανικά εντελώς και πάλι όμως στην πόρτα του ψυγείου δεν ψυχονται καλά τα γάλατα:confused::confused::confused:

(για το μπαλατζρισμα, εννοω απο κατω τα ποδαρακια που ρυθμιζεις μονος σου το ηψος του ψυγειου -αν εχει τετοια στο δικο σου-, μηπως τα μπροστινα ποδαρακια ειναι πολυ ψηλα ρυθμισμενα και το ψυκτικο υγρο δεν κυκλοφορει σωστα. δεν εχει ηχητικο αλλαρμ οταν μειωνετε η θερμοκρασια?)

ελπιζω να ηρθαν απο την αντιπροσωπεια κ να στο φτιαξανε τουλαχιστον.:wink:

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

μηπως εχεις κανει αλλαγη φορας πορτας κ δεν εγινε σωστα με αποτελεσμα να μην ακουμπαει καλα το λαστιχο κ να εχεις απωλεια ψυξης???

επισης εγω τα τυρια δεν τα βαζω ποτε στην πορτα ουτε τα γαλατα

η καταψυξη εχει ψυξη γτ αυτη δουλευει για να ψυχει τη συντηρηση

μηπως εχεις κανει αλλαγη φορας πορτας κ δεν εγινε σωστα με αποτελεσμα να μην ακουμπαει καλα το λαστιχο κ να εχεις απωλεια ψυξης???

επισης εγω τα τυρια δεν τα βαζω ποτε στην πορτα ουτε τα γαλατα

η καταψυξη εχει ψυξη γτ αυτη δουλευει για να ψυχει τη συντηρηση

Καλησπέρα, δεν έχω κάνει καμία αλλαγή από τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις του εργοστασίου. Η θερμοκρασία σε εσάς είναι ηλεκτρονική; Μπορείτε να μου πείτε σε πόσους βαθμούς λειτουργεί η συντήρηση κανονικά ;

Εμένα στους 3 βαθμούς δεν ψύχει αρκετά έως καθόλου. Στους 2 βαθμούς κάτι γίνεται... αλλά φοβάμαι μήπως αρχίζουν να παγώνουν τα λαχανικά. Επειδή πριν είχα ψυγείο General Electric και δεν είχε ηλεκτρονικό δείκτη θερμοκρ. δεν ξέρω σε τι βαθμούς ήταν, αλλά όλα ήταν κρύα. Το θέμα είναι ότι η Sharp δεν παραδέχεται τίποτα, θεωρεί ότι έτσι πρέπει να λειτουργεί, δηλαδή τα τρόφιμα να είναι "ελαφρώς" κρύα με αποτέλεσμα να χαλάνε γάλατα, τυριά κλπ. !!!! Εβαλε και ένα καταμετρητή που θα μετρήσει τη θερμοκρασία για λίγες μέρες, αλλά δεν περιμένω μετά που θα το τσεκάρουν στο κομπιούτερ τους (μόνοι τους) να μου πουν την αλήθεια. Τι να κάνω ;;;;:-( Εσύ τα γάλατα που τα βάζεις ;

Τους είπες ότι σου χάλασαν ευπαθή τρόφιμα; Συγνωμι που θα καταχραστω λίγο το θέμα σου.Eγω εω το εξής πρόβλημα, κάποιες μέρες έχει νερά μπροστά στο ψυγείο.Τι μπορεί να συμβαίνει;

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Τους είπες ότι σου χάλασαν ευπαθή τρόφιμα; Συγνωμι που θα καταχραστω λίγο το θέμα σου.Eγω εω το εξής πρόβλημα, κάποιες μέρες έχει νερά μπροστά στο ψυγείο.Τι μπορεί να συμβαίνει;

Είναι βουλωμένη η αποχέτευση του ψυγείου σου!! Γι'αυτό έδωσα το προηγούμενο που είχα. Τώρα τι κάνουμε.... Ναι τους είπα ότι πετάω συνεχώς πράγματα, μούχλιασαν τυριά και παραλίγο να φάει το παιδί .... σκασίλα τους!!! Εβαλαν ένα μηχανάκι και μετά Καλό Πάσχα. Την Τρίτη του Πάσχα θα το πάρουν πίσω για έλεγχο. Εως τώτε εμείς θα τρώμε χαλασμένα!!

βαλε ενα θερμομετρο μεσα στο ψυγειο σου.( απο το φαρμακειο κ να τους πεις οτι ειναι για ψυγειο) τωρα αν η ρυθμιση ειανι ηλεκτρονικη κ αντιστοιχει στηνν καταψυξη π.χ -18 βαθμους τοτε κ στην συντηριση οι +4 μια χαρα ειναι.αν το εχεις στο 2 κ δεν εχει ψυξη τοτε σου λενε μ@@@@@@@ς.....!!!!!!!

τα πραγματα στα ραφια δεν χαλανε???? μονο σην πορτα??????

βαλε ενα θερμομετρο μεσα στο ψυγειο σου.( απο το φαρμακειο κ να τους πεις οτι ειναι για ψυγειο) τωρα αν η ρυθμιση ειανι ηλεκτρονικη κ αντιστοιχει στηνν καταψυξη π.χ -18 βαθμους τοτε κ στην συντηριση οι +4 μια χαρα ειναι.αν το εχεις στο 2 κ δεν εχει ψυξη τοτε σου λενε μ@@@@@@@ς.....!!!!!!!

τα πραγματα στα ραφια δεν χαλανε???? μονο σην πορτα??????

Eννοείται ότι προσπαθούν να τη σκαπουλάρουν! λέγοντας μ........ς. Εγώ τι κάνω ; Πώς μπορώ να τους κάνω να το πάρουν πίσω ; Ακύρωση αγοράς από το κατάστημα γίνεται ;

Eννοείται ότι προσπαθούν να τη σκαπουλάρουν! λέγοντας μ........ς. Εγώ τι κάνω ; Πώς μπορώ να τους κάνω να το πάρουν πίσω ; Ακύρωση αγοράς από το κατάστημα γίνεται ;

Δεν μπορείς να τους υποχρεώσεις να σου το αλλάξουν ?Το 'χεις αγοράσει από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών ?

Δεν μπορείς να τους υποχρεώσεις να σου το αλλάξουν ?Το 'χεις αγοράσει από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών ?

Ναι από πολύ μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών. Τι να ζητήσω όμως αφού περιμένουν κι αυτοί την απάντηση του μηχανήματος που θα δείξει υποτίθεται τις θερμοκρασίες. Το μηχάνημα, σημειωτέον, θα το δουν μόνοι τους εκεί στο service ......!!

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

kalimera, exw provlima me to psigeio mou(psigeiokatapsiktis pitsos no frost). den katevazei 8ermokrasia oute sti sintirisi oute stin katapsiksi. allaksa moter epeidi douleue astamatita gia 2 mines gia ton idio logo k den epedide. me to kainourgio moter pali den katevazei 8ermokrasia. too freon tou einai r134a.

• 10 months later...

Πρόβλημα ψυγείου.

Γειά σας.

Έχω ψυγείο Siemens Electronic σειρά KG S. Εδώ και μερικούς μήνες η θερμοκρασία στη συντήρηση πέφτει πολύ χαμηλα, σε σημείο τα τρόφιμα να παγώνουν!!!! Υποψιάζομαι ότι είναι ο θερμοστάτης αλλά δεν μπορώ να βρώ που είναι. Βοηθάτε!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...