Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΜΑΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ αγόρασα ένα ολόσωμο πολύ χαριτωμένο από το Formes... Aλλά είχε 110 ευρώ το άτιμο! Πώς κοπανάνε έτσι στα εγκυμοσύνης? Ο μόνος λόγος που ενέδωσα στην τιμή είναι ότι μπορώ να το φοράω και σαν κορμάκι πχ. μέσα από σακάκι.

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Διαφημίσεις

Που ειναι αυτό το κατάστημα ανυπομονο πλάσμα;;;

Είναι αλυσίδα και έχει ρούχα εγκυμοσύνης. Είναι όντως πολύ ωραία, μοντέρνα και ποιοτικά ρούχα, αλλά ακριβά.

Το κατάστημα είναι στο Κολωνάκι, Βουκουρεστίου 37.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο site: http://www.formes.com

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Α ωραία! Από κει μπορώ να πάρω το 2ο μαγιώ μου :D Χρειαζόμαστε πολλά εμείς οι εγκυούλες, αφού πρέπει να αλλάζουμε κάθε φορά που βγαίνουμε από τη θάλασσα!

Ελπίζω βέβαια να μην φάω κανένα απαγορευτικό από τον γυναικολόγο μου για τη θάλασα και μου μείνουν τα μαγιώ :shock:

Άντε και καλά μπάνια.

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ αγόρασα ένα πολύ όμορφο μαγιό εγκυμοσύνης απο το PRENATAL και σε καλή τιμή...αν δεν κάνω λάθος είχε περίπου 35 €.

Για καντε και μια βόλτα και απο εκεί... :)

Evad πού έχει PRENATAL?

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

koritsia ti kai an eiste egkuos!!! apla magio kanoun thn douleia...alla tha prepei na allazete amesos!

ego perisi otan peiga gia magio eixa sto mualo mou na paro ena mauro terastio mpikini..alla peira kai thn mama mou mazi sta magazia ..opote me epeirease kai peira ena leopard me foux kordela mpikinaki!!!Apla parte kana duo noumera megalutero kai tha eiste ok!

Evad πού έχει PRENATAL?

Επειδή δεν ξέρω σε ποια περιοχή θα σε εξυπηρετούσε να πας .. Μπορείς να μπεις στο site της Prenatal http://www.prenatal.gr και να δεις που υπάρχουν καταστήματα.

Ελπίζω να σε βοηθάω λιγάκι έτσι.. :wink:

Είναι πρόβλημα το μαγιό..Γιατί που να μπω και τι να χωρέσω στο ωραίο μου το μπικινάκι?

Αλλα και να δώσω 50-100 ευρώ για 4-5 φορές στη θάλασσα..υπερβολικό μου φαίνεται.

Ίσως κοιτάξω για αυτό στα Prenatal που λέτε.

Διαφορετικά θα βάλω ένα με κορδονάκι που έχω,να το ρυθμίσω όσο θέλω,θα παω και σε καμια ερημική παραλία..Εκτός κι αν βουτήξω με τα ρούχα κατευθείαν!

Evad πού έχει PRENATAL?

Επειδή δεν ξέρω σε ποια περιοχή θα σε εξυπηρετούσε να πας .. Μπορείς να μπεις στο site της Prenatal http://www.prenatal.gr και να δεις που υπάρχουν καταστήματα.

Ελπίζω να σε βοηθάω λιγάκι έτσι.. :wink:

Βοήθησες πολύ!!! :)

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Διαφημίσεις

Είχα πάρει μαγιώ από συνοικιακό κατάστημα της περιοχής μου (σε μεγάλο νούμερο-για παχουλές- )γύρω στα 35 ευρώ και όταν πήγα να φύγω μου είπαν ότι είχαν προσφορά μαζί με αυτό -δωρεάν- άλλο ένα μαγιώ σε διαφορετικό χρώμα!!!!!Δεν πίστευα την τύχη μου!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Κορίτσια, πριν ξοδευτείτε τσεκάρετε μήπως και σας κάνουν τα μαγιό που ήδη έχετε. Το ύφασμα των μαγιό είναι ελαστικό, μπορεί να σας κάνει μια χαρά, εκτός βέβαια αν το στήθος έχει... ξεφύγει από κάθε έλεγχο! Ξέρω ότι σας φαίνεται απίστευτο να χωράτε στα περυσινά σας μαγιό αλλά κάντε μια δοκιμή, εγώ είχα εκπλαγεί ευχάριστα! :D

Εγώ πάντως λέω να περιμένω να ρωτήσω πρώτα τη γιατρό μου αν επιτρέπεται να κάνω μπάνιο και μετά να δω αν μου κάνουν τα περσινά μαγίο μου ή πρέπει να πάρω καινούργια. :?

Κοριτσια σε περιπτωση που δεν μπουμε στην θαλασσα πως καθομαστε στην παραλια?Με μαγιο ή με ρούχα?Φυσικα κατω απο την ομπρελα....

Νομίζω οτι είναι πιο υγιεινό να μέινουμε με τα ρούχα..Κάτι ελαφρύ βέβαια.

Ρώτα όμως αν επιτρέπεται να κάτσεις στον ήλιο έστω και κάτω από την ομπρέλα γιατί η δική μου γιατρός δεν το επιτρέπει.

Εγω κοριτσια δεν ξερω αν θα παω για μπανακι φετος...Νομιζω πως αν με δουν με μαγιο στην παραλια θα με περασουν για φαλαινα που εχει ξωκοιλει και θα με σπρωχνουν στη θαλασσα :?

Αστε που φοβαμαι μη φαω καμια μηνυση για προσβολη της δημοσιας αιδους :oops:

Το πολυ πολυ με βλεπω να βουταω με καμια κελεμπια :lol::lol::lol:

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Νομίζω οτι είναι πιο υγιεινό να μέινουμε με τα ρούχα..Κάτι ελαφρύ βέβαια.

Ρώτα όμως αν επιτρέπεται να κάτσεις στον ήλιο έστω και κάτω από την ομπρέλα γιατί η δική μου γιατρός δεν το επιτρέπει.

Και που επιτρεπεται να κατσουμε....Δηλαδη θα τρεχουμε σαν τις παλαβες απο το αμαξι για να κανουμε μπανιο στην θαλασσα και μετα σφηνα στο αμαξι και δρομο?????????????

Αμαν πια ολο εμποδια!!!!!!!!!!!

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο βρε κορίτσια... :)

ΟΛΟΣΩΜΟ ή ΜΠΙΚΙΝΙ :?:

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΚΙΝΙ....ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ!!!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΣΩΜΟ ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ.......???

ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙΡΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ!!!!!-ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ Κ ΟΛΟΣΩΜΟ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ????

:):)

:oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...