Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τεστ παπ κ εγκυμοσυνη....τι να κανω?

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!!!!!!!τι κανετε?εγω ειμαι ανχωμενη.....λοιπον ειχα κανει τεστ παπ τον νοεμβριο κ μου βρηκαν δυσπλασια κλπ ξανακανω τεστ παπ αλλου κ βιοψια το ιδιο το πρωτο ηταν σταδιο 1 κ το δευτερο σταδιο 2 τυποσ 16 ο ποιο σοβαρος για κονδυλωματα κ παιρνω φολυκο οξυ 1 τιν ημερα.το θεμα ειναι τωρα οτι ο γιατρος μου ειπε να κανω τεστ παπ τελος του μηνα τωρα ειμαι εγκυος 11 εβδομαδων κανει να κανω τεστ παπ?φοβαμαι λιγο ειναι κ η πρωτη μου εγκυμοσυνη....μου ειπε επισησ οτι λογω τις καταστασης μαλλον θα γεννησω με καισαρικη κ μου ειπε επισης οτι πρεπει 2 φορεσ το μηνα να με παρακολουθει μηπως κανει διαστολη μεγαλη η μητρα μου κ αποβαλω η κανω αιμοραγια κλπ.ποια ειναι η γνωμη σασ?περιμενω απαντησεισ συντομα.φιλια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!!!!!!!τι κανετε?εγω ειμαι ανχωμενη.....λοιπον ειχα κανει τεστ παπ τον νοεμβριο κ μου βρηκαν δυσπλασια κλπ ξανακανω τεστ παπ αλλου κ βιοψια το ιδιο το πρωτο ηταν σταδιο 1 κ το δευτερο σταδιο 2 τυποσ 16 ο ποιο σοβαρος για κονδυλωματα κ παιρνω φολυκο οξυ 1 τιν ημερα.το θεμα ειναι τωρα οτι ο γιατρος μου ειπε να κανω τεστ παπ τελος του μηνα τωρα ειμαι εγκυος 11 εβδομαδων κανει να κανω τεστ παπ?φοβαμαι λιγο ειναι κ η πρωτη μου εγκυμοσυνη....μου ειπε επισησ οτι λογω τις καταστασης μαλλον θα γεννησω με καισαρικη κ μου ειπε επισης οτι πρεπει 2 φορεσ το μηνα να με παρακολουθει μηπως κανει διαστολη μεγαλη η μητρα μου κ αποβαλω η κανω αιμοραγια κλπ.ποια ειναι η γνωμη σασ?περιμενω απαντησεισ συντομα.φιλια!!!!!!!!

το τεστ παπ στο πρωτο τριμηνο απ οτι ξερω δεν πειραζει να το κανεις γ αυτο μην ανησυχεις για τα υπολοιπα δεν γνωριζω,αλλα καλο ειναι να σε παρακολουθει ο γιατρος σου οπως σου προτεινε για να εισαι σιγουρη οτι ολα πανε καλα.παντως πολλες ειχαν κονδυλωματα κ καναν παιδια μια χαρα μην φοβασαι!

στελλα μου δεν φοβαμαι μονο τρεμω μιν παθει τιποτα το μωρο μου.....το τεστ παπ θα το κανω τελοσ του μηνα ρωτησα σημερα κ αλλον γιατρο...μακαρι ολα να πανε καλα!!!!!!!!σε ευχαριστω για τιν απαντηση σου.

Να μην ανησυχείς, μπορείς να κάνεις τεστ παπ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμενα στις 9 εβδομάδες μου πήρε κολπικο για καλλιεργεια και φοβόμουν αλλα μου ειπε μην κάνεις έτσι και τεστ παπ κάνουμε στην εγκυμοσυνη, δεν υπάρχει πρόβλημα! Εγώ δεν έκανα τεστ παπ γιατί είχα κάνει προσφατα

vaisp2.png

xrxup2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...