Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανακοινωση εγκυμοσυνης η προσπαθειας στην πεθερα!!!

xaos25

Recommended Posts

Εμείς πήγαμε πρώτα στους δικούς μου και το είπαμε (έπρεπε βλέπετε να γνωρίσουν και τον μέλλοντα γαμπρό) και ο πατέρας μου άρχισε να ανησυχεί αν θα τα βγάλουμε πέρα οικονομικά κτλ. Μου την έδωσε και τον άρχισα στις φωνές και έστρωσε. Μετά όταν συνήθισε στην ιδέα πως θα γίνει παππούς έγινε ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου.

Μετά ήρθε η σειρά των πεθερικών. Τους το ανακοίνωσε ο σύζυγος.

Τ: Λέμε με την Λ.... να μείνουμε μαζί.

Πεθερά: Μήπως να αρραβωνιαζόσασταν πρώτα?

Τ: Λέμε με την Λ.... να παντρευτούμε και μάλιστα γρήγορα.

Πεθερά: Αααα τέλεια (χαρές).

Τ: Επίσης λέμε με την Λ.... να κάνουμε σύντομα παιδί.

Πεθερά: Αααα τέλεια (χαρές).

Τ: Δηλαδή λέμε με την Λ.... να το κάνουμε σε λιγότερο από 9 μήνες...

Πεθερά: (βγήκε από το αυτοκίνητο και χοροπηδούσε από τη χαρά της).

Μου άρεσε πολύ η αντίδρασή της, τα πεθερικά μου χάρηκαν πραγματικά. Βέβαια, τώρα που γεννήθηκε το παιδί μας έκανε ολόκληρη σκηνή η πεθερά, και εκεί που όταν ήμουν έγκυος με παρακαλούσε να της την αφήνω κτλ, τώρα... κάνει την κινέζα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 166
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τώρα που γεννήθηκε το παιδί μας έκανε ολόκληρη σκηνή η πεθερά, και εκεί που όταν ήμουν έγκυος με παρακαλούσε να της την αφήνω κτλ, τώρα... κάνει την κινέζα.

Εμείς ακριβώς το αντίθετο! Μάλιστα το θέλανε να το κρατήσουν και λίγες μέρες τώρα το καλοκαίρι, αλλά δεεεεεεεεν.....κι έτσι ήρθαμε εμείς σε αυτούς για λίγα μεράκια. Άσε που απο Σεπτέμβρη που θα δουλέψω ξανά προβλέπω 3ο Παγκόσμιο με τους γονείς μου και τα συμπεθέρια, για το ποιός θα το κρατάει το μωρό....:?

iyuNp3.png4hNCp3.png

Εμείς ακριβώς το αντίθετο! Μάλιστα το θέλανε να το κρατήσουν και λίγες μέρες τώρα το καλοκαίριι, αλλά δεεεεεεεεν.....κι έτσι ήρθαμε εμείς σε αυτούς για λίγα μεράκια. Άσε που απο Σεπτέμβρη που θα δουλέψω ξανά προβλέπω 3ο Παγκόσμιο με τους γονείς μου και τα συμπεθέρια, για το ποιός θα το κρατάει το μωρό....:?

κι εμείς τα ίδια!στην εγκυμοσύνη η πλήρης αδιαφορία και τώρα έχει λυσσάξει η πεθερά να της τον πάω σπίτι να τον κρατήσει αλλά κι εμείς δεεεεν!

κι εμείς τα ίδια!στην εγκυμοσύνη η πλήρης αδιαφορία και τώρα έχει λυσσάξει η πεθερά να της τον πάω σπίτι να τον κρατήσει αλλά κι εμείς δεεεεν!

Και στην εγκυμοσύνη την είχα την πεθερά μου μαζί με τη μαμά μου συνέχεια σπίτι, όλο να με παρατηρούν ''μη και μη''.....λες και είμαι ανήμπορη!!!!:mad:

iyuNp3.png4hNCp3.png

• 5 months later...
χαχα εδω γελαμε.θα σας πω μονο οτι με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 6 χρονια,παντρευτηκαμε πριν 8 μηνες.πριν το γαμο λεγαμε για μωρο σιγα σιγα και ελεγε περιμεντε ακομα να παντρευτητε και μετα,ε και πριν 2 μηνες που της το ξαναειπα το αλλαξε και μου ειπε περιμεντε ακομα μικροι ειστε.δεν πιανετε πουθενα!δεν θελει μαλλον να γινει γιαγια ακομα,δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.αλλα εμεις το πηραμε αποφαση και γιαγια θα γινει θελοντας και μη!αν περιμενουμε να μεγαλωσουμε,να μπουμε στο δημοσιο,να παρουμε δικο μας σπιτι δεν προκειται ποτε να κανουμε παιδι.

τετοιες αποψεις εχει και η δικη μου πεθερα για αυτο και τωρα που θα ξεκινησω προσπασθειες ουτε που θα το ξερει!;););).............μακρυα και αγαπημενοι.....................................:P:p:p:p

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια εννοειτε οτι το ανακοινωνουμε εφοσον ειμαστε εγκυες? εγω το ιδιο εκανα κ στις δυο μου εγκυμοσυνες κ στην μαμα κ στην πεθερα.... σιγα μην τις ελεγα κ ποιες ειναι οι γονιμες μου μερες να με αγχωνουν κιολας....!

ρε κοριτσια οσες γραφετε οτι δεν αφηνετε τα μωρα σας στην πεθερα για ποιο λογο το κανετε? δεν θελετε βοηθεια κ να μεινετε λιγο μονοι με τον συζηγο?

στο πρωτο παιδι το ανακοινωσα οταν το εμαθα.....6 εβδομαδων....στο δευτερο το ανακοινωσα στην 10η....

εννοειται οτι επειδη ειμαι 'σιτεμενη' και 'στριμμενη' απλα το ανακοινωνω...δεν το πολυσυζηταω χαχχαχαχα! Και στη μαμα και στην πεθερα.

εμας μας ελεγε η πεθερα " αντε καντε τα γρηγορα να μπορεσω να σας τα μεγαλωσω" , εμ δε προσεχε τι ευχοτανε, 2 καναμε κοντα κοντα. Αλλα παραπονο δεν εχω κανενα εδω και 3 χρονια ειναι καθε μερα σπιτι μας 8-4 και τα κραταει... φετος μονο τη μια, την αλλη τη στειλαμε παιδικο, να ξεβαρεθει και το παιδι λιγο ολη μερα μεσα (γιατι υπαρχει οδηγια αυστηρη απο εμας πως τα παιδια δε βγαινουν εξω χωρις εμας). τις κραταει και 2 βραδυα η βδομαδα απο 2-3 ωρες...ειχαμε τυχη βουνο απο μαμα-πεθερα . η δικια μου ειναι μακρια κ ετσι εχει ολο το βαρος η πεθερα μου!

ααα ξεχασα! εννοειται πως χαρηκε γιατι τους το παμε 2 μηνες πριν το προγραμματισμενο γαμο μας οποτε το περιμεναν ολοι ετσι κ αλλιως μονο που τους ηρθε λιγο πιο γρηγορα. και σαυτους κ σε μας.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

εμας μας ελεγε η πεθερα " αντε καντε τα γρηγορα να μπορεσω να σας τα μεγαλωσω" , εμ δε προσεχε τι ευχοτανε, 2 καναμε κοντα κοντα. Αλλα παραπονο δεν εχω κανενα εδω και 3 χρονια ειναι καθε μερα σπιτι μας 8-4 και τα κραταει... φετος μονο τη μια, την αλλη τη στειλαμε παιδικο, να ξεβαρεθει και το παιδι λιγο ολη μερα μεσα (γιατι υπαρχει οδηγια αυστηρη απο εμας πως τα παιδια δε βγαινουν εξω χωρις εμας). τις κραταει και 2 βραδυα η βδομαδα απο 2-3 ωρες...ειχαμε τυχη βουνο απο μαμα-πεθερα . η δικια μου ειναι μακρια κ ετσι εχει ολο το βαρος η πεθερα μου!

να υποθεσω οτι δεν υπαρχει κουνιαδα στην μεση κ ουτε αλλα εγγονια ωστε να σου παρεχει τοση μεγαλη βοηθεια!

Διαφημίσεις

να υποθεσω οτι δεν υπαρχει κουνιαδα στην μεση κ ουτε αλλα εγγονια ωστε να σου παρεχει τοση μεγαλη βοηθεια!

υπαρχουν 2!!!! η μεγαλη κορη εχει μεγαλα παιδια στο λυκειο πια, κ η αλλη ειναι ελευθερη, εχει τρελα ωραρια στη δουλεια κ μενουν κ σε αλλο σπιτι. και τις κορης της μονη της τα χει μεγαλωσει δεν ειχε συμπεθερια, και μεχρι να γεννηθουν τα δικα μας μαυτα ασχολιοταν , τα πηγαινοεφερνε γιορτες σχολεια φροντιστηρια κλπ, τα κρατουσε σπιτι της, αλλα μαλλον ειχαμε καλο ταιμινγκ, γιατι μολις γεννηθηκαν τα δικα μου, ηταν οι αλλες εγγονες σε καλη ηλικια να πηγαινοερχονται πια μονες τους κ πιο ανεξαρτητες... ειναι να σου τυχει!:P

ρε κοριτσια οσες γραφετε οτι δεν αφηνετε τα μωρα σας στην πεθερα για ποιο λογο το κανετε? δεν θελετε βοηθεια κ να μεινετε λιγο μονοι με τον συζηγο?

μάλλον έχει να κάνει με το πως 'κακομαθαίνουν' οι παππούδες τα παιδιά κι επίσης σε πολλές περιπτώσεις παίζει και το να μην μπορεί στο μέλλον να πει η πεθερά οτι εκείνη μεγάλωσε το παιδί!

gth0p3.png

χαχαχ και να το πει ποιος θα τη πιστεψει????χεχεχε

παντως εμας η αληθεια ειναι πως πιο πολυ τα βλεπει αυτη παρα εμεις...δεδομενου πως ολο το πρωι ειναι ξυπνια ενω στις 4 που γυρναμε, κοιμουνται ως τις 8 κ τα βλεπουμε 2-3 ωρες μετα...αδικο θα χε να το πει κιολας???

Διαφημίσεις

Οι κανόνες του σπιτιού της Harlow και του συζύγου της:

1ον) Δεν ανακοινώνουμε ποτέ και τίποτε σε γονείς και πεθερικά παρά μονο προ τετελεσμένου γεγονότος π.χ. είμαι έγκυος, κρέμασα τις καινούργιες μου κουρτίνες, αγόρασα καινούργιο πλυντήριο κλπ κλπ κλπ.

2ον) Δεν αφήνουμε ποτέ το παιδί σε γονείς και πεθερικά παρά μόνο τις ώρες που βρισκόμαστε στην δουλειά ή το παιδί είναι σχολείο. Έχουμε και ανάποδες βάρδιες οπότε πάντα κάποιος είναι με το παιδί στο σπίτι, εκτός από τις ελάχιστες μεσημεριανές ωρες που συμπίπτουν οι βαρδιές μας και επιστρατεύεται η μαμά / πεθερά.

Γενικώς είμαστε ένα "ησυχο" σπίτι, αφού κανείς δεν μπορεί να ανακατευτεί και να πει κάτι, γιατί κανείς "δεν ξέρει τι γίνεται".

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Ο αντρασ μου γιρνουσε απο το ταξιδι και ηθελε να παει σπιτι αλλα εγω τον ελα απο την δουλεια εχω κατι να σου πω.του το ανακοινωσα πωσ περιμενω παιδι και αυτοσ πηρε ολο του το σοι.αλλα η πλακα ηρθε μετα οταν πηγαμε να παθουμε το φυλο του μωρου δυστυχοσ δεν φαινοταν καλα και η γιατροσ λεει μαλλον κοριτσι χαρα ο δικοσ μου κοριτσι ηθελε.παμε στο χωριο τα πεθερικα μου και η κουνιαδα μου εκει τουσ λεει μαλλον κοριτσι πεταγετε η κουνιαδα και λεει λεμε να κανουμε δευτερο να ειναι και αγορι(ναι παραγελλια θα εκανε) αλλα πηρα το αιμα μου πισω τελικα περιμεναμε αγορακι(αυτο που ηθελα δηλαδη)και το τελιωτικο οταν το εμαθε λεει ε το δευτερο θα κανω μετα απο 5 χρονια λεσ και μου εκανε χαρι:roll:λεσ και ενοιαζε ποτε θα εκανε δευτερο και αν ηταν και αγορι αλλα ειμαι σιγουρι απο τιν ζηλεια τισ θα βαλει το ονομα του μπαμπα τησ αλλα φυσικα την προλαβαμε και εκει αρα θα ερθει δευτερη και καταιδρωμενη ζηλειαρα πολυ δεν την αντεχω καθολου.θα σασ πω τι κανει και πειτε μου πωσ εχω αδικο.εμεισ μενουμε θεσσαλονικη αυτη εδεσσα και οταν μπορουσαμε πιγεναμε το σαββατοκυριακο (αυτη υποψην μεινει εκει)και τιν κορη τισ την βλεπουν σχεδον καθε μερα και οταν ερχομασταν με τον γιο μου παντα αφηνε την κορη τησ εκει για να την προσεχει η πεθερα μου και δεν μπορουσε οπωσ ειναι φυσικο να προσεχουν τον δικο μου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...