Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανακοινωση εγκυμοσυνης η προσπαθειας στην πεθερα!!!

xaos25

Recommended Posts

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ.ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Κ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ.ΕΓΙΝΕ???Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ Κ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΕΝΑ ΝΕΡΟ...ΕΙΜΑΣΤΑΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Κ ΤΟ ΕΠΑΘΑΝ ΤΟ ΣΟΚ.ΕΠΕΜΕΝΑΝ Κ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.ΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ Κ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ Κ ΣΥΖΥΓΟΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

• 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 166
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς το ανακοινώσαμε ταυτόχρονα στους γονείς μας ένα βράδυ, που τους καλέσαμε σπίτι κι ήδη άρχιζα να μπαίνω στον 3ο! Για τους γονείς μου δε θα πω αντίδραση....

Η πεθερά μου παρόλο που 'χει γίνει γιαγιά από τις κόρες της, όταν έμαθε πως ο μονάκριβός της θα γίνει πατέρας έβαλε τα κλάματα και με αγκάλιασε και 1η φορά με αποκάλεσε ''κόρη της''... Ο πεθερός μου κρυόκωλος όπως πάντα απλά με αγκάλιασε, μας ευχήθηκε συγχαρητήρια ( μάλλον σε πάρτυ αποφοίτησης νόμιζε ότι βρισκόταν ) και με το καλό ο εγγονός ( που το 'ξερε είναι αγόρι απορίας άξιον, γιατί ούτε καν εμείς το γνωρίζαμε )!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

μαριάννα κοριτσάκι μου η πεθερά σου είναι για δεσιμο !και πολύ ψακωμένη που λέμε εδώ στην κρήτη (=αυτή που ρίχνει δηλητήριο, κακιασμένη)!πραγματικά ηρωίδα είσαι

η δικιά μου χάρηκε όταν έμαθε οτι είμαι έγκυος. στην πορεία όμως, όπως έχω ξαναπεί κι αλλού, όυτε βοήθησε ούτε πήρε ένα τηλέφωνο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. τωρα, λίγους μήνες μετά που γέννησα έχουν αρχίσει και τα όργανα κανονικά..

επίσης,συμφωνώ με αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω:όντως θεωρούν οτι η εγκυμοσύνη της κόρης είναι πιο εγκυμοσύνη απ'αυτή της νύφης,

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πει στον άντρα μου να μην το πει μέχρι να μπω στον 4ο, αυτός το είπε στον μπαμπά του γιατί δεν άντεχε από την χαρά του και ο μπαμπάς του επίσης από την χαρά του το είπε στην πεθερά μου. Αλλά επειδή υποτίθεται ότι δεν το ήξεραν οι καημένοι προσπαθούσαν να το παίξουν αδιάφοροι όταν με συναντούσαν, ευτυχώς λύθηκε σε λίγες μέρες το θέμα. Είχαν χαρεί πάρα πολύ και προσπαθούσαν να μην δείχνουν τον ενθουσιασμό τους γιατί δεν είμασταν παντρεμένοι τότε και ο άντρας μου τους είχε πει να μην πολυχαίρονται γιατί δεν ήξερε ακόμα άμα ήθελα να τον παντρευτώ. Την δεύτερη φορά τους το είπε σε μια πολύ αστεία στιχομυθεία 'τι κάνει η γυναίκα σου', 'ειναι εγκυος παλι' και η φοβερή απάντηση της πεθεράς μου 'ποιο ειναι το αγαπημενο της φαι να της φτιαξω'.

Οι γονείς μου από την άλλη ήταν απαράδεκτοι εως τραγικοί. Ευτυχώς μένου σε άλλη πόλη αρκετά μακριά και δεν τους έχουμε μέσα στα πόδια μας να μας ανακατώνουν την ζωή. Στην πρώτη εγκυμοσύνη η μάνα μου έβαλε τα κλάματα και χτυπιόταν σαν να της είχα μόλις ανακοινώσει ότι έπασχα από ανίατη αρρώστια ( χτύπα ξύλο) και ο πατέρας κουνόυσε απογοητευμένος το κεφάλι λέγοντας 'δεν το περιμέναμε να το κάνεις αυτό'.

Την δεύτερη φορά πήρα τηλέφωνο την μάνα μου και της λέω 'έχω να σου πω ένα ευχάριστο νέο, περιμένουμε 2ο μωρό' και η απάντηση της ήταν 'ε δεν το λες και ευχάριστο αυτό'. Μετά παραπονιούνται που βλέπουν την εγγονή τους 3 μέρες τον χρόνο.

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

εμενα δεν το ηξερε καν γιατι δεν βλεπομαστε και δεν ηθελε λεει να ξαναμπλεξει 2 φορα ο γιοκας της και να αποτυχει ξανα μονη μου γεννησα ηρθε σπιτι οταν το μωρο ηταν 4 μηνων 1 φορα εκτοτε την πηγα 3 φορες αλλα δεν την ξαναπαω

Εγω αναρωτιεμαι γιατι πρεπει να το ανακοινωσετε στην πεθερα οτι πατε για παιδι. Εμεις δεν το καναμε........τιποτα σε κανενα δεν ειπαμε. Σιγα μην το βγαζαμε και στην εφημεριδα της κυβερνησης.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Α! Εμένα τι μου είπε η πεθερά μου απ'το τηλέφωνο λίγες μέρες μετά το γάμο, χωρίς να έχουμε πεί τπτ:"Δεν πιστεύω να φυλάγεστε τώρα με το Βασιλάκη...":shock::!:Εγώ:"Εεεε...όχι":oops:.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Α! Εμένα τι μου είπε η πεθερά μου απ'το τηλέφωνο λίγες μέρες μετά το γάμο, χωρίς να έχουμε πεί τπτ:"Δεν πιστεύω να φυλάγεστε τώρα με το Βασιλάκη...":shock::!:Εγώ:"Εεεε...όχι":oops:.

χααααααα κορυφαίο!

There is no patch for human stupidity.

Άσε...άσε... τι άλλα είπε στη συνυφάδα μου την καημένη που προσπαθούν χρόνια με τον άντρα της για ένα παιδάκι... να πάει σε λουτρά για "ν'ανοίξει" (λες και αυτό είναι το πρόβλημα). Το άλλο που είπε, που της είχε κάνει και η δική της πεθερά: πήρε λουλούδια από τον επιτάφιο, τα έβρασε και έκατσε από πάνω για ν'ανοίξει.:lol::lol::shock::shock:Αν είναι δυνατόν! Πώς συγκρατήθηκα εκείνη την ώρα, ένας Θεός ξέρει! Θα σκίσουν οι γιατροί τα πτυχία τους!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Άσε...άσε... τι άλλα είπε στη συνυφάδα μου την καημένη που προσπαθούν χρόνια με τον άντρα της για ένα παιδάκι... να πάει σε λουτρά για "ν'ανοίξει" (λες και αυτό είναι το πρόβλημα). Το άλλο που είπε, που της είχε κάνει και η δική της πεθερά: πήρε λουλούδια από τον επιτάφιο, τα έβρασε και έκατσε από πάνω για ν'ανοίξει.:lol::lol::shock::shock:Αν είναι δυνατόν! Πώς συγκρατήθηκα εκείνη την ώρα, ένας Θεός ξέρει! Θα σκίσουν οι γιατροί τα πτυχία τους!

χαχαχαχαχα!φαντάζομαι θα φαντάστηκες τη σκηνή που κάθεται στα βρασμένα λουλούδια και θα πέθανες απο τα γέλια!τι βλακείες που κάθεται και λέει στην κοπέλα καλέ?αν της έλεγε κανείς ότι για την έλειψη ανοίγματος φταίει ο γιόκας της πως θα αντιδρούσε?

Εμείς είμαστε οι καλύτεροι! Δεν ανακοινώσαμε τίποτα!

Λόγω "ιδιαίτερης" σχέσης που έχει ο άντρας μου με τη μαμά του, δεν ήταν καλεσμένη στο γάμο μας, δεν γνώριζε πως έμεινα έγκυος. Βοηθάει κ το ότι εκείνη είναι Αθήνα κ μεις Κρήτη.

Αλλά έσπασε ο διάολος το ποδάρι του κ όταν το Σεπτέμβρη του 2008 η πεθερά επισκέφτηκε την έκθεση Θεσ/κης είδε τυχαία ένα περίπτερο από την επιχείρηση που δούλευε ο άντρας μου κ πήγε κ ρώτησε για κείνον (μεταξύ τους είχαν να μιλήσουν μήνες). Την ενημέρωσαν πως ο άντρας μου έμεινε Κρήτη γιατί θα γεννούσα σε 2 μέρες.

Και μας πάιρνει τηλέφωνο ένας συνεργάτης του άντρα μου που είχε ανέβει στην έκθεση κ του λέει "ρε μακάκα...καλά δεν ξέρει η μάνα σου πως γεννάτε σε 2 μέρες??"" ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΚΕΛΟ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!

Και για να ολοκληρώσω την αφήγηση, μία μέρα μετά τον τοκετό ό άντρας μου πήγε στην καφετέρεια του μαιευτηρίου (Κρήτη) να πιει το καφεδάκι του, νιώθει ένα βλέμμα να τον καρφώνει κ γυρνώντας....βλέπει .... το πεθερίδιο!....

Διαφημίσεις

Οι γονείς μου από την άλλη ήταν απαράδεκτοι εως τραγικοί. Ευτυχώς μένου σε άλλη πόλη αρκετά μακριά και δεν τους έχουμε μέσα στα πόδια μας να μας ανακατώνουν την ζωή. Στην πρώτη εγκυμοσύνη η μάνα μου έβαλε τα κλάματα και χτυπιόταν σαν να της είχα μόλις ανακοινώσει ότι έπασχα από ανίατη αρρώστια ( χτύπα ξύλο) και ο πατέρας κουνόυσε απογοητευμένος το κεφάλι λέγοντας 'δεν το περιμέναμε να το κάνεις αυτό'.

Την δεύτερη φορά πήρα τηλέφωνο την μάνα μου και της λέω 'έχω να σου πω ένα ευχάριστο νέο, περιμένουμε 2ο μωρό' και η απάντηση της ήταν 'ε δεν το λες και ευχάριστο αυτό'. Μετά παραπονιούνται που βλέπουν την εγγονή τους 3 μέρες τον χρόνο.

Κρίμα βρε συ......:shock: Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό των γονιών σου και να καταλάβω το λόγο που αντέδρασαν έτσι.

iyuNp3.png4hNCp3.png

τι να πω εγω στον γιο μου απλα το ανακονωσαμε κατευθειαν δεν ειμασταν παντρεμενη μετα εμεινα αλλα δυστυχως το εχασα ο πεθερος μου οταν ηρθε να με δει εκλεγε η πεθερα τιποτα......μετα ξαναεμεινα και ηταν δυδιμα μολις το ειπα ο πεθερος μου τρελλαθηκε απο χαρα η πεθερα μου σιγα αφου θα τα χασεις παλι........παγωσα οταν το ειπε.ειπα οταν θα ξαναμεινω δεν θα πω τιποτα απλα θα το μαθουν οταν δουν να φουσκωνει η κοιλια μου.

η πεθερα μου σιγα αφου θα τα χασεις παλι........παγωσα οταν το ειπε.

:shock:Τι αναισθησία Θεέ μου! Και της μιλάς ακόμα;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Εγω εχω την κλασικη πεθερα φιδι.Μπροστα στον γιο ολο σαλια και γλυκες (μη χεσω) και οταν δεν ειναι ο γιος .....φαρμακι.Δεν εχω πολλα πολλα ετσι κι αλλιως μαζι της και την κραταω σε αποσταση.Τους το ειπε λοιπον ο γιος τους και καποια στιγμη που με συναντησε τυχαια .....μου λεει...."αληθεια βρε Ειρηνη, εισαι εγκυος?"....λες και ηταν κατι απιστευτο.Να σημιωσω οτι μετα την αποβολη μου πριν δυο χρονια, οταν εμαθε πως ο γιος της εχει προβλημα και γι αυτο δεν μενω ξανα, ειπε....." ο γιος μου? αντε καλε , τιποτα δεν εχει, βλακειες". Ο δε πεθερος μου μια μερα μου ειπε " ολο εξωπλατα φορας γι αυτο δεν μενεις εγκυος" ....τον εβρισα και δεν του ξαναμιλησα, και τωρα που εμαθε για την εγκυμοσυνη ειπε το κορυφαιο...."κοιτα να προσεχεις , μη παθει τιποτα το εγγονι μου".Περιττο να σας πω τι εγινε....Παντως εχουν καταλαβει πως θα το βλεπουν μονο Πασχα και Χριστουγεννα ....κι αυτο....παιζει...

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Εμενα η πεθερα μου οταν της το ειπαμε χαρηκε πολυ.Το οτι εμεινα εγκυος 6 μηνες πριν το γαμο δεν της φανηκε καθολου περιεργο.Ειναι αρκετα ανοιχτομυαλος ανθρωπος δοξα το Θεο.Εξαλλου οι σχεσεις μας ηταν παρα παρα πολυ καλες.Περναγαμε πολλες ωρες τη μερα μαζι και τα πηγαιναμε τελεια ,με βοηθουσε και τη βοηθουσα και μαλιστα σε ολους ελεγα ποσο τυχερη ειμαι που εχω τοσο καλη και διακριτικη πεθερα.

Μετα αρχισαν να πεφτουν στο τραπεζι ατακες του τυπου "Αυτο το παιδι ειναι δικο μου.Θα το παρω εγω να το μεγαλωσω".Το μαργαριταρι το ειχε πεταξει και στη μαμα μου μια φορα πριν καν μεινω εγκυος.Της ειχε πει "Να το ξερεις οτι τουλαχιστον το πρωτο παιδι τους θα το παρω εγω να το μεγαλωσω".Τοτε δεν εδωσα σημασια...οταν ομως αρχισε να το λεει ξανα και ξανα αρχισε το ματι μου να γυριζει.Οταν καποια μερα μαλιστα προτεινε επειδη αυτη ειναι πιο εμπειρη να το παρει αυτη στο δωματιο της να το εχει τα βραδια αν ειναι ανυσηχο...τοτε ηταν και η στιγμη που οι σχεσεις μας απο υπεροχες εγιναν απλα καλες.

Γιατι οπως ειπε και καποια κοπελα παραπανω...ειναι να μη μου πατησεις τον καλο.Ειμαι πολυ καλη και δοτικη αλλα ετσι και μου κανεις τη μακακια ή πας να εισβαλλεις σε πραγματα που μου ανηκουν εκει γινομαι η χειροτερη σκυλα και δυστυχως δεν ισιωνω ευκολα.

Στεναχωριεμαι αφανταστα για τον αντρα μου μονο, γιατι της εχει απιστευτη αδυναμια και ξερω πως στεναχωριεται που πλεον δεν ειμαι μαζι της οπως παλια...αλλα ενοχληθηκα παρα πολυ με αυτη την κτητικοτητα που εβγαλε.

Εεεε, κτητικότητα!!! Όχι κΡητικότητα!!

Είμαι κ Κρητικιά!! lol

πάντως,ο συνδυασμός κρητικότητας και κτητικότητας είναι φαρμακερός(βλέπε πεθερά μου!):lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...