Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μενα.Πολυ ωραιο το φορουμ σας.

Θελω την συμβουλη απο οποιον γνωριζει για το θεμα.

Η συντροφος μου δουλευει σε μια εταιρεια και ο εργοδοτης της τής την <<επεφτε>>(σε ωρες εκτος εργασιας,μεχρι και απο το σπιτι της πηγαινε) σε μια περιοδο που ειχαμε εμεις καποια συνεφα στην σχεση μας,η κοπελα μου δεν ενεδωσε και απο τοτε της κανει ψυχολογικο πολεμο για να φυγει απο την δουλεια.

Καθημερινα την υποτιμαει και την βριζει, της κανει το βιο αβιοτο καθε λεπτο της ημερας,και της ζηταει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να φυγει.

Ο ανθρωπος μου ομως του απανταει :δωσε μου χαρτι απολυσης και θα φυγω.

Αυτος ομως το μονο που λεει ειναι : εισαι αχρηστη, σηκω και φυγε τωρα.

Αυτα πολυ περιληπτικα.Τι γινεται λοιπον σε αυτην την περιπτωση.

Εγω σαν αντρας ντρεπομαι που καποιοι <<ανδρες>> συμπεριφερονται ετσι και θελω να αντιπετωπισω την κατασταση οπως του πρεπει αλλα δεν θελει η κοπελα μου.Πως μπορουμε ομως να προστατετουμε απο αυτο κι αν φυγει για τον ψυχικο πολεμο που υφιστασται θα παρει την αποζημιωση που της αναλογει;;;

Διαφημίσεις

Θα ελεγα να απευθυνθητε σε μια επιθεωρηση εργασιας. Σε καμια περιπτωση μην κανεις κατι πανω στα νευρα σου που θα του ανοιξει την ορεξη να κινηθει νομικα εναντιον σου και να εχετε κι αλλα. Να μας ενημερωσεις. Καλη τυχη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

ή να κινηθει νομικα η φιλη σου εναντιον του.

συμβουλευτειτε εναν δικηγορο και ας τον φοβερισει οτι θα του κανει μηνυση πχ για εξυβριση ή σεξ. παρενοχληση

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

ή να κινηθει νομικα η φιλη σου εναντιον του.

συμβουλευτειτε εναν δικηγορο και ας τον φοβερισει οτι θα του κανει μηνυση πχ για εξυβριση ή σεξ. παρενοχληση

Παρόλο που ακούγεται καλό, αν μπλέξετε νομικά θα αργήσει να γίνει κάτι και στο μεταξύ θα δώσετε και χρήματα σε δικηγορους. Το καλυτερο όπως είπανε και πιο πάνω είναι μάλλον η επιθεώρηση εργασίας. Ισως από κει να σας δώσουν μια συμβουλή. Προσωπικά στην θέση της κοπέλας σου θα το είχα πει σε όλη την εταιρία και αν μπορούσα και στην οικογένειά του ( αν έχει). Κάτι τέτοιοι τύποι που το παίζουν μάγκες εκεί που τους παίρνει, βάζουν την ουρά κάνω από τα σκέλια αν τους ξεμπροστιάσεις...

Αν δει ότι περνάει και η κοπέλα στην αντεπίθεση με ψυχολογικό πόλεμο τότε ίσως την διώξει επιτέλους.

foxfoxard20110920_-6_My+child+is.png

Λοιπον, ο εν λογω <<κυριος>> εφτασε στο απροχωρητο και την χτυπησε και την πεταξε απο τις σκαλες σπουπιζοντας μαλιστα και τα χερια του.Πηγαμε στην αστυνομια και καναμε μηνυση πηγαμε στο νοσοκομειο και μας εδωσαν ιατρικη γνωματευση την επομενη μερα πηραμε την ιατροδικαστικη εκθεση αυτον τον συνελαβαν μεσα στην εταιρεια και ειναι στο κρατητηριο, πηγαμε και στην επιθεωρηση εργασιας και φρικαραν ολοι που ειδαν την συντροφο μου με επιδεσμους και κολαρο και η προ'ι'σταμενη αλλαξε την ημερομηνια που του ζητουν να παρουσιαστει απο τον Μα'ι'ο στις 23 σε Παρασκευη 15 Απριλιου δλδ αυριο.Εν τω μεταξει πηγαμε στην εταιρεια και βρηκαμε τον συνεταιρο του που λεει πως δεν ηξερε τπτ και μας ειπε να περασουμε να παρουμε την αποζημιωση και την απολυση και χιλια συγνωμη αλλα δεν ηξερε τπτ.

Απο κει και περα ελπιζω να παρουμε την αποζημιωση και απολυση που πραγματικα μας αναλογει αφου δουλευε 3 χρονια 7ωρο και η συμβαση γραφει 21 μηνες μεχρι τωρα και 4ωρο.Θα το τραβηξω οσο παει παρ'ολο που δεχομαστε πιεσεις να αποσυρουμε την μηνυση γιατι μπορει λεει να βαλει καποιον να της κοψουν κανενα χερι.Οποιος υπαρχει εδω και γνωριζει απο εργατικο και ποινικο δικαιο τον παρακαλω να μας βοηθησει.Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Λοιπον εγινε το δικαστηριο και ο <<μαγκας>> εφαγε 7 μηνες φυλακη!Η εισαγγελεας φρικαρε οταν της ειπε ο κατηγορουμενος οτι επεσε μονη της τον αρχισε και δεν ηξερε απο που να φυγει, ο ελεεινος.Πηραμε και την αποζημειωση και τωρα μενει η καταγγελια στο ΙΚΑ για τα ενσημα περαν του 4ωρου δηλ.4 ωρες καθε μερα για 21 μηνες.Θα τον τσακισω και οχι τπτ αλλο, απλα να παρουμε τα δεδουλευμενα μας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...