Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΕΜΒΡΥΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που έιναι σημαντική η ημερομηνία .. απλά επειδή εκείνες τις ημέρες η μητέρα μου ετοιμάζει τα πολυσπόρια τα οποία τα περιμένουν πάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάρα πολλά ξαδέρφια μου και γεμίζει το σπίτι κόσμο τους έχω φοβερίσει όλους ότι η μάνα μου φέτος θα κάνει 1 μόνο κατσαρολάκι για μένα και θα μου το φέρει στο ΜΗΤΕΡΑ και δεν θα κάνει 4-5 τσουκάλια όπως κάνει πάντα και έχουν πάθει όλοι την πλάκα τους!! :lol::lol::lol::lol::lol:

με το καλό κοριτσάκι μου να γεννήσεις με έναν πόνο και να είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ το βλασταράκι σου!! :wink:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

και δεν έχεις κι άδικο!! και που να τα τρωγες κιόλας ..

το λοιπόν! τα πολυσπόρια φίλες μου είναι ενάς χυλός απο φασόλια, γίγαντες, φακές, σιτάρι, καλαμπόκι, ρεβύθια όλα μουλιασμένα απο βραδύς και μαγειρεμένα ξεχωριστά το κάθε ένα και λίγο πρίν βράσουν εντελώς τα βράζουμε όλα μαζί με ζάχαρη!! .. στο τέλος ρίχνουμε μαύρες και ξανθές σταφίδες και όταν το σερβίρουμε ρίχουμε απο πάνω κανέλα!

καλά .. δεν υπάρχει αυτό το φαγητό έτσι?? μακάρι να σας είχα κοντά μου να σας τρατάρω όλες σας απο ένα πιατάκι να νιώσετε γλύκα ..

άν καμιά απο εσάς έχει την όρεξη και το χρόνο μπορεί να το φτιάξει άμα θέλει .. απλά πρέπει να έχει "κονέ" με χωριό διότι το καλαμπόκι πρέπει να είναι "γέρικο" όχι σαν αυτό του εμπορίου .. όλα τα υπόλοιπα AGRINO! :P:lol:

εγώ προσωπικά .. CAN'T WAIT!!!! :lol::lol::lol::lol:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

καλά, Nanouka, δεν υπάρχει περίπτωση, θα το ψάξω και θα το φτιάξω σίγουρα..

Περιττό να σου πω οτι από την ώρα που το διάβασα, η λέξη ¨πολυσπόρια¨κάτι μου έκανε και έφαγα όλους τους ξηρούς κάρπούς που υπάρχαν στο σπίτι... :D

Δεν παίζομαι με τίποτα μιλάμε... :lol:

.png

39 ακριβως με ραντεβου για καισαρικη επειδη εχω πολλα χειρουργεια.

και ο πλακουντας ηταν 2 προς 3!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

άσχετο, αλλά Ειρήνη Κ τί είναι το ivf?????

Εξωσωματική είναι, σωστά το έγραψε η Lilly!

Οταν κανεις εξωσωματικη θελει παντα καισαρικη?

Όχι, μία γνωστή μου που είχε κάνει εξωσωματική γέννησε φυσιολογικά αλλά οι γιατροί προτείνουν την καισαρική για να μειωθούν οι κίνδυνοι να συμβεί κάτι απρόοπτο την ώρα του τοκετού (και για τους γνωστούς λόγους). Ο γιατρός μου άφησε την επιλογή σε μένα αλλά έχοντας περάσει την ταλαιπωρία της εξωσωματικής, δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου αν πάθαινε κάτι το μωρό. Καλύτερα να είμαι στην "ασφαλή" οδό σκέφτηκα. Και να σου πω δεν το μετάνιωσα, δεν πόνεσα και στις δύο καισαρικές ΚΑΘΟΛΟΥ!

6WqHp3.pngUVK9p3.png

άσχετο, αλλά Ειρήνη Κ τί είναι το ivf?????

Εξωσωματική είναι, σωστά το έγραψε η Lilly!

Οταν κανεις εξωσωματικη θελει παντα καισαρικη?

Όχι, απλά μ'αυτή τη μέθοδο είναι αυξημένες οι πιθανότητες για καταστάσεις που απαιτούν καισαρική, πχ. πολύ χαμηλός πλακούντας ή πολύδυμες (έτσι γράφεται?) κυήσεις. Ξέρω πολύ κόσμο που έκανε εξωσωματική και γέννησε φυσιολογικά. Το θέμα της 'ασφαλούς' γέννας...χμμμ...τουλάχιστον στην Αγγλία δεν περνάει, αλλά βέβαια αν έχεις λεφτά και τα σκας, σου φτιάχνουν μέχρι και καφέ την ώρα της γέννας (τρόπος του λέγειν).

Εγώ γέννησα στην 37η εβδομάδα :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Εγω γεννησα με Φ.Τ.στη 38+2. 3 τα ξημερωματα εσπασαν τα νερα και 7 ειχα την νεραϊδα μου στην αγκαλια μου, ενω το προηγουμενο πρωι ο γιατρος μου ειχε πει οτι θα αργισω πολυ να γεννησω και μαλλον θα παμε για καισσαρικη :D:D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Εγω γεννησα με Φ.Τ.στη 38+2. 3 τα ξημερωματα εσπασαν τα νερα και 7 ειχα την νεραϊδα μου στην αγκαλια μου, ενω το προηγουμενο πρωι ο γιατρος μου ειχε πει οτι θα αργισω πολυ να γεννησω και μαλλον θα παμε για καισσαρικη :D:D

Με αφορμή αυτό που είπες Elenna θα μου επιτρέψετε να ρωτήσω κορίτσια, (το έχω ακούσει και από άλλη κοπέλα) τι είναι αυτό που ενώ την προηγούμενη ο γιατρός σου είδε ότι η γέννα καθυστερεί ακόμα να έρθει, τελικά την επισπεύδει?

uAq4.jpgMqhPp2.png

katerina μου σε εμενα παντως το προϊγουμενο πρωι ο γιατρος μου ειχε κανει εξεταση τραχηλου και ειπε οτι το μωρο δεν ειχε εμπεδωθει καθολου και στις πρωτοτοκες η εμπεδωση γινεται μεχρι την 38 ευδομαδα αργοτερα ειναι δυσκολο γινει.Και ο τραχηλος ηταν κλειστος και "πισω".

5 το απογευμα εγινε η εξεταση και 10 ωρες μετα εσπασαν τα νερα.

Μου ειπαν οτι μπορει να ξεκινησε ο τοκετος λογο της εξετασης η επειδη εγω πανικοβληθηκα με το ακουσμα οτι μπορει να χριαστει καισσαρικη :oops::oops:

Απο την αλλη μπορει απλως η μικρη μου να ηθελε να μου κανει εκπληξη!! :D:D

[/url]

s-age.png

Ευχαριστω πολυ Katerina μου!! :D

Κι εσυ συντομα να εχεις στην αγκαλια σου τον πριγκιπα σου!

Παντως οποτε και να ερθει θα ειναι η ομορφοτερη στιγμη της ζωης σου!! :D:D:D

[/url]

s-age.png

και δεν έχεις κι άδικο!! και που να τα τρωγες κιόλας ..

το λοιπόν! τα πολυσπόρια φίλες μου είναι ενάς χυλός απο φασόλια, γίγαντες, φακές, σιτάρι, καλαμπόκι, ρεβύθια όλα μουλιασμένα απο βραδύς και μαγειρεμένα ξεχωριστά το κάθε ένα και λίγο πρίν βράσουν εντελώς τα βράζουμε όλα μαζί με ζάχαρη!! .. στο τέλος ρίχνουμε μαύρες και ξανθές σταφίδες και όταν το σερβίρουμε ρίχουμε απο πάνω κανέλα!

καλά .. δεν υπάρχει αυτό το φαγητό έτσι?? μακάρι να σας είχα κοντά μου να σας τρατάρω όλες σας απο ένα πιατάκι να νιώσετε γλύκα ..

άν καμιά απο εσάς έχει την όρεξη και το χρόνο μπορεί να το φτιάξει άμα θέλει .. απλά πρέπει να έχει "κονέ" με χωριό διότι το καλαμπόκι πρέπει να είναι "γέρικο" όχι σαν αυτό του εμπορίου .. όλα τα υπόλοιπα AGRINO! :P:lol:

εγώ προσωπικά .. CAN'T WAIT!!!! :lol::lol::lol::lol:

Την μυρίστηκα την Αιτ/νια.!. :D . Σαν χαζοπρωτευουσιάνα (που με φωνάζει ο άντρας μου) τα δοκίμασα στο χωριό 1η φορά και ενθουσιάστηκα!

Την κορούλα μου την γέννησα 39+2 με ΦΤ χωρίς επισκληρίδειο...

Είχα προειδοποίησει την γιατρό μου ότι θα γεννήσω ή Πρωταπριλιά και δεν θα με πιστεύει ή στις 2/4 που ήταν Κυριακή για να μην πέσω σε κίνηση. Ετσι και η μπουμπού μου αποφάσισε να μην περάσει πολύ ώρα στο αμάξι και την Κυριακή 2/4/06 έδωσε μια κλωτσιά στις 16:00 και έσπασε τα νερά για να κάνει πανηγυρική έξοδο στις 21:05 (μετά απο 3 ώρες πόνων -τεχνητούς γιατι δεν είχα καθόλου, αλλά είχα απο την Πέμπτη 3εκ. διαστολή!). Βάρος 3400 και ύψος 53εκ.

Ο μπέμπης έχει ΠΗΤ 27/12 αλλά τον περιμένω 19/12 γιατί το είδα στον ύπνο μου.... (άσχετο αλλά τα όνειρά μου βγαίνουν...) :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...