Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

Ένα ποιηματάκι θέλω για τη βάφτιση της κόρης μου. Θα τη βγάλουμε Αθηνά. Θέμα έχουμε την ελιά. Ε, το όνομα να μη φαίνεται. Είναι ένα πολύ έξυπνο χαριτωμένο κ πολύ γελαστό κορίτσι. 2-3 στιχάκια το πολύ. Μπορείς Καλή μας mersy να με ξελασπώσεις?

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπερα θα ήθελα κι εγω μια μικρή βοήθεια για το κείμενο του προσκλητηριου βαφτίζω το δεύτερο γιο μου και το θεμα της βαφτισης θα ειναι ο βάτραχος και το όνομα του Θάνος

Καλημέρα!!!Είμαι καινούρια στην παρέα σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Βαφτίζω τη μπεμπούλα μου τον Ιούλιο και θέμα βάπτισης είναι τα ζαχαρωτά(cupcakes,γλειφιτζούρια κ.α.)Το προσκλητήριο θα είναι μάλλον γλειφιτζούρι... Δεν έχω όμως έμπνευση για το κείμενο...!!! Έγραψα αυτό

Η μαμα μου και ο μπαμπάς μου με φωνάζουν κουφετάκι

Μα εμένα δεν μου αρέσει, θέλω να έχω ονοματάκι

Είμαι γλυκιά και όμορφη σαν μια καραμελίτσα

Ο καιρός όμως πέρασε έχω γίνει κοπελίτσα

Όνομα θα μου δώσουνε και χαρά μʼεχει πλημμυρισει

Δεν θα μια πια το μπισκοτάκι τους αλλά η …

Όχι δεν θα σας το πω να ρθειτε να με δειτε καθώς θα βαπτιστώ και να μου ευχηθείτε!!!

Μπορείτε να με βοηθήσετε? Η μικρούλα μου θα είναι περίπου 10 - 11 μηνών

Αν δεν θες να αλλάξει πολύ, δες αυτό!

Η μαμά μου κι ο μπαμπάς μου,

με φωνάζουν κουφετάκι

Μα εμένα δε μ' αρέσει,

θέλω να 'χω ονοματάκι.

Νόστιμη και όλο γλύκα,

είμαι σαν καραμελίτσα

και με τον καιρό έχω γίνει

μια τσαχπίνα κοπελίτσα!

Τώρα που 'χω μεγαλώσει

και δεν είμαι πια μωράκι

δεν μπορούν να με φωνάζουν

ζουμερό σοκολατάκι!

Κι έτσι τώρα θα μου δώσουν

το δικό μου ονοματάκι

που θα έχω και εγώ

όπως κάθε κοριτσάκι!

Σας καλώ λοιπόν μ' αγάπη

μες στην εκκλησιά να 'ρθείτε

τα βαφτίσια για να δείτε

κι όλοι να μου ευχηθείτε!!!

Διαφημίσεις

Ένα ποιηματάκι θα ήθελα για τη βάφτιση της κόρης μου. Θα τη βγάλουμε Αθηνά. Θέμα έχουμε την ελιά. Ε, το όνομα να μη φαίνεται. Είναι ένα πολύ έξυπνο χαριτωμένο κ πολύ γελαστό κορίτσι. 2-3 στιχάκια το πολύ. Μπορεί κανείς να με ξελασπώσει? :D

• 1 month later...
thanks la latina. teleio to poiimataki. tha ithela an den se peirazei kai poiimataki gia tin giorti tis miteras gia na to dosei to koritsaki mou stis 5 daskales tis. an mporeis na einai diaforetiko gia tin kathe mia. s' efharisto polu

Σου έστειλα πμ. Να είσαι καλά.

θα ήθελα κ γω βοήθεια με το ποίηματακι της βαφτισης!!!!θα έχει θέμα το χελωνακι θα είμαστε 4μηνών,θα γίνει καλοκαίρι,θα ήθελα να αναφερεται κάπου η νόνα κ αφορά αγορι !!!!!μερικά στιχακια είναι ότι πρέπει!!!!ευχαριστώ πολύ!!!!

Διαφημίσεις

Αγαπητη La latina

Καταρχας να σου πω για ακόμα μια φορά ότι το ταλέντο σου είναι ζηλευτο!!!!!

Μας είχες βοηθήσει άλλη μια φορά στη βάφτιση της πρώτης μας κόρης το 2011. Τότε είχες γράψει

το

Μπουρμπουληθρα με φωναζουν

η μαμα και ο μπαμπας

και οτι κανω δε φωναζουν

τους τη φερνω εγω μεμιας!

Η ΖΩΗ τους λενε ειμαι

και τους αγαπω παιδια

τι να κανω ομως ειμαι

ζωηρη, μες τη μαγκια!

Στο δωματιο μου εχω

μια ζουγκλα ζηλευτη

οπως θα ειναι η ζωη τους

αφου ηρθα εγω ... σ αυτη!

Θελω τωρα μια χαρη

ενα ονομα κι εγω

ολοι ελατε για να δειτε

το πιο γελαστο μωρο!

Δεν ξέρω αν το θυμάσαι πάντως μας είχε ενθουσιασει.

Έχουμε τώρα μια δεύτερη μπεμπούλα και θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν μπορούσες να μας ξαναβοηθήσεις.

Το νεώτερο μέλος της οικογένειας μας είναι ένα κοριτσάκι απιστευτα γλυκό ,σαν μέλι, εξ'ου και το όνομα που θα της δώσουμε "Μελίνα". Είναι πάντα χαμογελαστό και χαίρεται όταν χαιρομαστε. Έχει αδυναμια στην "μεγάλη" αδερφη της και ειναι ολιγον έως πολυ κουτσομπόλα. Παρακολουθεί τα πάντα και έχει ματάκια γκρι-πρασινο-μπλε

Έχουμε φτιάξει ένα σκίτσο που θα βάλουμε στο προσκλητήριο με μια μέλισσα (μέλι-μέλισσα) που της μοιαζει πάρα πολύ και δεν θα θελαμε να αναφέρουμε καθόλου το όνομα της πριν απο το μυστήριο. Ελπίζω να σε βοηθησα κάπως.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

Μπουρμπουλήθρα έχω ένα με θέμα το μέλι, ελπίζω να σου κάνει

Eιμαι γλυκα σαν το μελι

κι η μαμα μου τωρα θελει

ονομα να μου χαρισει

για να με ευχαριστησει

Ο μπαμπας μου ετοιμαζει

πλουσια υπερπαραγωγη

για να κανει τα βαφτισια

μερα πιο ξεχωριστη

Ολοι ελατε να με δειτε

στο νερο πως θα βουτηξω

δε θα κλαψω σας το λεω

μα ολους θα σας συγκινησω

Μια ζωη γλυκεια σαν μελι

θελω να μου ευχηθειτε

να ειμαι παντοτε γερη

ομορφη και λαμπερη!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ !

Χρόνια σας έγραφα τα ποιηματάκια σας με όλη μου την καρδιά.....τα διόρθωνα, τα άλλαζα, να γίνουν όπως τα θέλετε....έφτιαξα μια συλλογή με περίπου 400 ποιήματα. Όταν βλέπω ότι ζητάτε κάτι που το έχω σαν θέμα, σας το στέλνω να το χρησιμοποιήσετε. Για όσα θέματα δεν έχω κάτι, δεν απαντώ.

Έχω σταματήσει να γράφω πλέον, γιατί έγιναν ευτράπελα και ένιωσα πολύ άσχημα. Ένα θα σας πω.....υπήρξε άτομο που πούλησε τα στιχάκια μου σε φωτογραφείο, τα είδα με τα μάτια μου σε ντοσιέ διαφημιστικό προσκλητηρίων....και ο φωτογράφος περιχαρής μας είπε ότι του τα πούλησε μια κοπέλα και ξέρω και ποια είναι.

Επίσης έτυχε άτομο (όχι από αυτό το φόρουμ) να μου ζητάει ένα στιχάκι για τη γιαγιά που βοηθούσε στην εγκυμοσύνη, ένα για τον σύζυγο, ένα για να βγάλει λόγο στη βάφτιση, ένα για τη νταντά του μεγαλύτερου παιδιού, και δως του αλλαγές, και καν' το έτσι, καν' το αλλιώς, και τελικά το παιδί δεν είχε καν γεννηθεί! Και το κερασάκι, αφού τα έκανα όλα όπως τα ήθελε, στο τέλος τα έχασε και μου τα ξαναζητούσε...

Όσες κοπέλες επικοινώνησαν μαζί μου ξέρουν, και πόσο γρήγορα απαντούσα, και πως έκανα το παν να γίνει το ποιηματάκι τους τέλειο.......αλλά από ένα σημείο και μετά, ειλικρινά, απηύδησα. Γι αυτό, να ξέρετε, όταν δεν απαντάω είναι γιατί δεν έχω αυτό που μου ζητάτε. Σε περίπτωση που έχω, επικοινωνώ μαζί σας και σας το στέλνω. Ευχαριστώ για την κατανόηση και χίλια συγνώμη. Είμαι σίγουρη ότι κι άλλες κοπέλες με έμπνευση θα βρεθούν να βοηθήσουν. Να είστε πάντα καλά.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ !

Χρόνια σας έγραφα τα ποιηματάκια σας με όλη μου την καρδιά.....τα διόρθωνα, τα άλλαζα, να γίνουν όπως τα θέλετε....έφτιαξα μια συλλογή με περίπου 400 ποιήματα. Όταν βλέπω ότι ζητάτε κάτι που το έχω σαν θέμα, σας το στέλνω να το χρησιμοποιήσετε. Για όσα θέματα δεν έχω κάτι, δεν απαντώ.

Έχω σταματήσει να γράφω πλέον, γιατί έγιναν ευτράπελα και ένιωσα πολύ άσχημα. Ένα θα σας πω.....υπήρξε άτομο που πούλησε τα στιχάκια μου σε φωτογραφείο, τα είδα με τα μάτια μου σε ντοσιέ διαφημιστικό προσκλητηρίων....και ο φωτογράφος περιχαρής μας είπε ότι του τα πούλησε μια κοπέλα και ξέρω και ποια είναι.

Επίσης έτυχε άτομο (όχι από αυτό το φόρουμ) να μου ζητάει ένα στιχάκι για τη γιαγιά που βοηθούσε στην εγκυμοσύνη, ένα για τον σύζυγο, ένα για να βγάλει λόγο στη βάφτιση, ένα για τη νταντά του μεγαλύτερου παιδιού, και δως του αλλαγές, και καν' το έτσι, καν' το αλλιώς, και τελικά το παιδί δεν είχε καν γεννηθεί! Και το κερασάκι, αφού τα έκανα όλα όπως τα ήθελε, στο τέλος τα έχασε και μου τα ξαναζητούσε...

Όσες κοπέλες επικοινώνησαν μαζί μου ξέρουν, και πόσο γρήγορα απαντούσα, και πως έκανα το παν να γίνει το ποιηματάκι τους τέλειο.......αλλά από ένα σημείο και μετά, ειλικρινά, απηύδησα. Γι αυτό, να ξέρετε, όταν δεν απαντάω είναι γιατί δεν έχω αυτό που μου ζητάτε. Σε περίπτωση που έχω, επικοινωνώ μαζί σας και σας το στέλνω. Ευχαριστώ για την κατανόηση και χίλια συγνώμη. Είμαι σίγουρη ότι κι άλλες κοπέλες με έμπνευση θα βρεθούν να βοηθήσουν. Να είστε πάντα καλά.

ΜΠΡΑΒΟ σου κοπέλλα μου...τέτοιο ταλέντο!!!!απίστευτο αυτό που έγινε...καλά κάνεις από εδώ & πέρα μην απαντάς σε κανένα ή με προσ.μην. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!:mad: :x :mad::confused: :confused: :-( :sad: :shock: :shock: :shock: :shock:

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια καλησπερα.πριν περιπου ενα χρονο θα βαφτιζα το γιο μου αλλα τελικα μεσολαβησε ενα προβλημα και το ακυρωσαμε.φετος τον αυγουστο πρωτα ο Θεος θα τον βαπτισω τελικα.το θεμα θα ειναι καλοκαιρινο.δυχτια,γλαροι,κατι μεταξυ ψαρα,βαρκαρη δεν μπορω να το προσδιορησω ακριβως.τα προσκλητηρια θα μπουν σε στολισμενα μπουκαλακια θα ηθελα λοιπον ενα κειμενο για προσκληση αρκετα χιουμοριστηκο και να κολαει με το θεμα.επεισης θα ηθελα και ενα χιουμοριστηκο σημειωμα το οποιο θα το βαλω στις μπομπονιερες.αν μπορειτε λιγο συντομα παρακαλω γιατι καποια προσκλητηρια θα πανε αρκετα μακρια οποτε πρεπει να ξεκιναω.σας ευχαριστω

κοριτσια καλησπερα.πριν περιπου ενα χρονο θα βαφτιζα το γιο μου αλλα τελικα μεσολαβησε ενα προβλημα και το ακυρωσαμε.φετος τον αυγουστο πρωτα ο Θεος θα τον βαπτισω τελικα.το θεμα θα ειναι καλοκαιρινο.δυχτια,γλαροι,κατι μεταξυ ψαρα,βαρκαρη δεν μπορω να το προσδιορησω ακριβως.τα προσκλητηρια θα μπουν σε στολισμενα μπουκαλακια θα ηθελα λοιπον ενα κειμενο για προσκληση αρκετα χιουμοριστηκο και να κολαει με το θεμα.επεισης θα ηθελα και ενα χιουμοριστηκο σημειωμα το οποιο θα το βαλω στις μπομπονιερες.αν μπορειτε λιγο συντομα παρακαλω γιατι καποια προσκλητηρια θα πανε αρκετα μακρια οποτε πρεπει να ξεκιναω.σας ευχαριστω
...ευχαρηστηριο σημειωμα εννοουσα πριν.συγνωμη

pou ta esteiles;edw pantws den ta vlepw.den xerw an ennoeis emena giati ehw bei apo to kinito kai den volevei logo analushs.

Εσένα εννοώ, τα έστειλα στα πμ σου. Κάτω από τη σύνδεσή σου, γράφει προσωπικά μηνύματα. Αν πατήσεις εκεί, θα τα δεις! Και πάλι με το καλό!

Εσένα εννοώ, τα έστειλα στα πμ σου. Κάτω από τη σύνδεσή σου, γράφει προσωπικά μηνύματα. Αν πατήσεις εκεί, θα τα δεις! Και πάλι με το καλό!

καλημερα και χιλια ευχαριστω για την αμεση βοηθεια σου.ξερεις η αληθεια ειναι πως ξετρελαθηκα με το πρωτο κειμενακι και νομιζω ταιριαζει αψογα και μετο προσκλητηριο.το θεμα ειναι πως δε θελω να φαινεται ονομα του μι

κρου.αρα αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου αλλαξεις η διαμορφωσεις τους σχετικους στιχους;παντως ειλικρινα ηταν αυτο που φανταζομουν.νομιζω δε θα μπορουσες κανενας αλλος να μπει στο μυαλο μου.εισαι φοβερη.

καλημερα και χιλια ευχαριστω για την αμεση βοηθεια σου.ξερεις η αληθεια ειναι πως ξετρελαθηκα με το πρωτο κειμενακι και νομιζω ταιριαζει αψογα και μετο προσκλητηριο.το θεμα ειναι πως δε θελω να φαινεται ονομα του μι

κρου.αρα αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μου αλλαξεις η διαμορφωσεις τους σχετικους στιχους;παντως ειλικρινα ηταν αυτο που φανταζομουν.νομιζω δε θα μπορουσες κανενας αλλος να μπει στο μυαλο μου.εισαι φοβερη.

εχεις πμ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Η LA LATINA ΜΕ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 5 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΩ ΜΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Κ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ Κ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!

αγαπητη LA LATINA καλησπερα!!!

διαβαζω τοσο καιρο την ομορφη "δουλεια" που κανεις κ βρισκω πραγματικα ασχημο καποιοι να "εκμεταλλευονται" η να μην εκτιμουν εστω κ το χρονο που ξοδευεις για να γραφεις ολα αυτα...

θα ηθελα λοιπον να σου ζητησω κ γω, αν φυσικα δεν σου κανει κοπος, την βοηθεια σου!!!!

ετοιμαζω την βαφτιση του γιου μου που θα γινει τελη αυγουστου κ που για "διαφορους" λογους θα ειναι "χειροποιητη"!!!!! θα τα φτιαξουμε ολα μονοι μας!!! για τα προσκλητηρια ομως εχουμε ενα θεμα...δεν μπορω να βρω πουθενα ενα κειμενακι με θεμα το χελωνακι, οπως θα ειναι κ το θεμα της βαφτισης μας...χελωνακι ειναι το "παρατσουκλι" του μπεμπη μας!!!!! κ δυστυχως κανεις απο μας δεν εχει χαρισμα στο να σκαρωνει στιχακια!!!

αν λοιπον δεν σου ειναι δυσκολο θα ηθελα κ γω μερικα στιχακια που να αναφερουν το χελωνακι που τον φωναζουμε, την νονα μας, κ το γεγονος οτι θα ειναι μικρουλικο οταν θα βαπτιστει (4-5μηνων)...

σου εστειλα κ πιο πανω μνμ αλλα ηταν περισσοτερο επιγραμματικο κ συγνωμη γι'αυτο!!!

θα εκτιμουσα πραγματικα την βοηθεια σου!!!! σε ευχαριστω πολυ!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...