Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

sk.margaret, κάτι τέτοιο μπόρεσα να σκαρφιστώ....Περίμενε και τη Χρυσαλίδα και αποφασίζεις από τα δύο :)

Στις 7 του Σεπτεμβρίου

λέω τελικά και εγώ

όλους να σας προσκαλέσω

για να πάω να βαπτιστώ!

Όνομα καλό θα πάρω

μή ρωτάτε καν γι' αυτό

δε θα σας το μαρτυρήσω

γιατί το 'χω μυστικό.

Αν θελετε να μάθετε το μυστικό μου, ελάτε στην εκκλησία ; και στις ; η ώρα .....

Διαφημίσεις

sk.margaret να και η δική μου πρόταση:

Στου Σεπτέμβρη στις 7

βαπτίζομαι ήρεμα και ταπεινά

με νονό μου έναν παππά

και περήφανους μαμά και μπαμπά!

Το όνομά μου είναι μυστικό...

ούτε 'γω δε θα το πω!

Όλους σας προσκαλώ

στο μυστήριο αυτό!

:)

ΥΓ.: καλέ mercy..... που είσαι;;;; είπαμε να βοηθήσουμε κι εσύ εξαφανίστηκες;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Το θεμα μας ηταν η ντοματα αλλα ναυαγησε γιατι δεν βρησκαμε τιποτα σχετικο.

Λοιπον τωρα απλα παιζουμε σε δαντελενια βαφτιστηκα, σε μπομπονιερες κρυσταλλινα μπουκαλακια για αρωμα στυλ "εποχης", σε αποχρωσεις του ροζ χωρις να υπαρχει συγκεκριμενο θεμα.

Θελω να καλει η μικρη τον κοσμο σε κατι ονειρικο κ ρομαντικο.

Τι λες?

Λοιπον...

κάτι στα σβέλτα που λένε!!

Είμαι μικρή, μα πολύ ρομαντική

βάφτιση θέλω σαν σε άλλη εποχή...

με δαντέλες, κρύσταλλα παντού

και το όνομα στα χείλη του νονού!

Όλους σας προσκαλώ σε ένα μυστήριο ονειρικό!

στου Αγ. ...... τον Ιερό Ναό

το Σάββατο (πχ).....

δεν ξέρω αν σ΄αρέσει το ποιηματάκι, αλλά μιλάμε πως έχω φανταστεί και το σκηνικό... κρεμασμένα λευκά σκαλιστά φανάρια γεμάτα με ροζ ανθοσυνθέσεις... κορδέλες και δαντέλες να ανεμίζουν...

σούπερ βρίσκω το νέο θέμα!!!! :D

Mπραβο βρε Χρυσαλις! Πριν δεν μπορουσα να εκφραστω γιατι δεν μπορουσα να γραψω... ταιζα το μωρο. Ειναι υπεροχο αυτο που εγραψες...

Α! συνδυασε κ πως θα τους πει για το τραπεζι...

Θα γινει σε ταβερνα με κηπο. :roll:

Διαφημίσεις

Λοιππόοοοοοοοοοον.... :lol::lol::lol:

Είμαι μικρή, μα πολύ ρομαντική

βάφτιση θέλω σαν σε άλλη εποχή...

με δαντέλες, κρύσταλλα κι άλλα πολλά

να φωτίσουν τ' όνομα που θα μου δώσει η νονά!

Όλους με χαρά σας προσκαλώ,

σε ένα μυστήριο ονειρικό!

στου Αγ. ...... τον Ιερό Ναό

το Σάββατο (πχ)..... του 2008!

Τα βαφτιστικά μου σαν φορέσω

γεύμα θα παραθέσω

σ' έναν κήπο δροσερό

να σας πω το ευχαριστώ!

τί λες; :roll:

Είμαι αντράκι πια εγώ και Θέλω όνομα να βρω

Για αυτό λοιπόν σας προσκαλώ στην εκκλησιά να ʽρθέιτε

το όνομα μου να ακούσετε και να μου ευχηθείτε!!!!

Διόλου δε θα κλάψω θα το δείτε κι αν δεν το περιμένετε

πολύ θα εκπλαγείτε!!!

Σας περιμένω μαζί με τους γονείς μου

Μαργαρίτα ……………………..

Και τους νονούς μου ……………………………………..

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 18:00

κορίτσια αυτό έβγαλα αφού συσχέτισα τα δικά σας με κάτι δικό μου καμιά βελτίωση θέλει? τι λέτε? παντως σας ευχαριστώ πολύ :lol::lol::lol:

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

επεστρεψα απο αδεια λοιπον (ουααααααααα.. κλαψ κλαψ..) και τωρα πια θα μπορεσω να συμπληρωσω τις πληροφοριες σας.. καταρχην μιλαμε για γαμο και βαφτιση μαζι (για οσους δεν το διαβασαν παραπανω) ο γαμος γινεται 29/11/08 και ωρα 5.. και η βαφτιση στις 5,30 περιπου?..

χρυσαλις μου και αννα72.. ευχαριστω πολυ πολυ πολυ! φοβερα και τα δυο κειμενακια σας!!!!!! σκεφτομαι το προσκλητηριο να ειναι καπως ετσι.. στην δεξια σελιδα να γραφει τα περι γαμου και τραβωντας μια κορδελα να βγαινει ενα "κρυφο" κειμενο περι βαφτισης (αχ ελπιζω να καταλαβατε) αλλα επειδη δεν ξερω το κοστος που μπορει να εχει κατι τετοιο ας σκεφτουμε αρχικα ενα απλο κειμενακι και το αλλαζουμε στα μετρα του πρσοκλ αν χρειαστει.. επισης επειδη δε μπορεσα πουθενα να βρω ωραια κειμενακια που να συνδιαζουν και τα δυο μαζι γι αυτο μπηκα εδω.. μην μου θυμωσετε.. αν μπορεις χρυσαλιδα μου να μου παραθεσεις το λινκ..

σας ευχαριστω κοριτσαρες!

sk.margaret

έκανες πολύ καλή δουλειά!

απλά θα το ήθελα έτσι κομμένο:

Είμαι αντράκι πια εγώ

και θέλω όνομα να βρω!

γι' αυτό λοιπόν σας προσκαλώ!!

Στην εκκλησιά να 'ρθείτε

το όνομά μου ν' ακούσετε

και να μου ευχηθείτε!!!!

Διόλου δε θα κλάψω θα το δείτε!

κι αν δεν το περιμένετε...

πολύ θα εκπλαγείτε!!!

Σας περιμένω μαζί με τους γονείς μου

Μαργαρίτα ????????..

Και τους νονούς μου ??????????????..

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 18:00

με το καλό η βάφτιση! :D

sk.margaret :D

elena. αλήθεια από κείμενο τί ψάχνεις;;; σοβαρό; χαβαλέ; για πες μπας και το στρώσουμε και για σένα! Το θέμα είναι γάμος+βάφτιση, τα χρώματα;;; τα έχεις αποφασίσει; ρωτώ για να μπω στο κλίμα και να κατεβάσω καμιά ιδέα! ακόμη, θα γίνει σε μικρό εκκλησάκι πχ;

Διαφημίσεις

[

elena. αλήθεια από κείμενο τί ψάχνεις;;; σοβαρό; χαβαλέ; για πες μπας και το στρώσουμε και για σένα! Το θέμα είναι γάμος+βάφτιση, τα χρώματα;;; τα έχεις αποφασίσει; ρωτώ για να μπω στο κλίμα και να κατεβάσω καμιά ιδέα! ακόμη, θα γίνει σε μικρό εκκλησάκι πχ;

+

το κειμενο θα το ηθελα λιγο τρελιαρικο γιατι γονεις και νονοι την εχουν μπολικοι την τρελα.. χρωματα δεν ξερω.. σκεφτομουν κατι σε λαχανι, πορτοκαλι, απαλα ομως οχι εντονα καρα μπαμ! η εκκλησια θα ειναι μεγαλουτσικη και με ελαχιστο στολισμο.. επισης ολοι θα βγουμε απο ενα σπιτι (δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει αυτο) και θα συναντηθουμε στην εισοδο του σπιτιου.. καθεις απο ενα δωματιο ή καπως ετσι.. και ουσιαστικα θα ηθελα κατι σε.. πχ ελατε στο γαμο των γονιων μου αλλα μην φυγετε μετα γιατι υπαρχει και βαφτιση.. και μην ξεχναμε το γλεντι φυσικα..

+

εμπιστευομαι την εμπνευση σας.. ξερω οτι τα μυαλα σας θα τα καταφερουν καλα γιατι το δικο μου δεν σκαμπαζει.. :P

• 3 εβδομάδες μετά...

hi mersy. Θελω σε παρακαλώ να κανεις και για την μπεμπα μου ενα ποιηματακι για το προσκλητηριο. Θα την πουμε Δέσποινα και θα την βαπτισουμε τον Οκτωβρη!!

Ευχαριστώ εκ των προτερων!!!

Κορίτσια μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε και εμένα????Θα βαφτίσουμε τον γιο μας αρχές Σεπτεμβρίου και θα ήθελα αν μπορούσατε κάποιο ποιματάκι, στοιχάκι...κάτι χαριτωμένο.Το προσκλητήριο θα είναι σε Μίκυ Μάους ή κατι παιδικο,(Γουΐνι, τουιτι κάτι τέτοιο).Από ότι διάβασα είστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Λοιπον εγω θελω την βοηθεια σας για μια φιλη μου!!!

Οποιες νομιζετε οτι μπορειτε να βοηθησετε ολα ευπροσδεκτα.

Λοιπον!

Ειναι διδυμα (αγορι-κοριτσι), η βαφτιση θα γινει Αμερικη(εκει μενουν) και το κειμενο πρεπει να ειναι στα Αγγλικα!!!!

Το θεμα που της αρεσει ειναι βατραχος που μεταμορφωνεται και το κοριτσακι λογικα κατι αναλογο. Απλα πρεπει ολο αυτο να γινει σε μια προσκληση, εκτος αν εχετε καποια αλλη ιδεα! :D

Καλημέρα φιλενάδες,

Έχω και εγώ μια χάρη να ζητήσω από τη Mercy: Βαφτίζω τον βατραχολοξυγγάκια μου 12.10.08, το θέμα είναι πρίγκηπας-βάτραχος.

Ένα ποιηματάκι για το προσκλητήριο και το ευχαριστήριό μας έχεις;;;

Περιμένω (εγώ και πολλές άλλες) με αγωνία την επιστροφή σου από τις διακοπές.

Φιλάκια!!!

.pngdev142prs__.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Mersy και συνεργάτες μπορώ να πω ότι κάνετε καταπληκτική δουλειά και θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας, έκανα μια προεργασία και θα εκτιμούσα να μου πείτε την γνώμη σας και όποιες βελτιώσεις θα μπορούσατε να κάνετε.

Σκέφτομαι να τυπώσω χρωματιστές καρτούλες και να τις κρεμάσω σε stick με ξύλινα αλογάκια (ελπίζω να βρω στην Προμπονα αλλά κάθε προταση δεκτή).

Περιττό δε να σας πω ότι έχω ήδη αργήσει πολύ.......

Είμαι φατσούλα όμορφή, είμαι αντράκι φίνο,

το όνομα μου θʼ ακουστεί στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Στις 19 Οκτωβρίου ώρα 18:00 θα πάρω ονοματάκι,

τα κοριτσάκια σαν ρωτούν να λέω με καμάρι.

Δημήτρη θα με βγάλουνε μα σπίτια δεν θα κλείνω,

με ένα χαμόγελο γλυκό καρδιές θέλω νʼ ανοίγω.

Σας περιμένω και εσάς με όλη την καρδιά μου,

παρέα να μου κάνετε στο τσαλαβούτημα μου.

Οι γονείς: Αθηνά Σ…. και Γιάννης Μ……

Ο νονός: Βασίλης Μ…

Αθηνά squsquadb20070430_0_Bekos.pngcatcatavi20050610_0_Titina+is.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΞΠΕΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΒΡΕΙΤΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΟ ΜΟΥ.

ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΣΤΕΙΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

as1cCvM0g410010ODU4ODM4amR8NzQ2MTU5ZHxNWSBBTkdFTCxNWSBUUkVBU1VSRSBJUw.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

Mercy γειά σου κι απο μένα... :D

Βαφτίζω κι εγώ το κοριτσάκι μου Αναστασία τα Χριστούγεννα και εχω απελπιστεί με το κείμενο!!!Δεν μπορώ να βρώ τι να γράψω...

Η Βάφτιση θα γίνει 28 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη (μένουμε προς το παρόν Κύπρο)και σκεφτόμαστε το θεμα να ειναι χειμωνιάτικο, το προσκλητηριο θα ειναι με την μπεμπούλα μας μέσα σε ενα χειμωνιάτικο τοπιο...αλλά δεν έχουμε βρει κάτι να ταιριάζει για να γράψουμε ...Σε παρακαλώ κανε κατι και για μας!!!

Σε ευχαριστώ...μαμά Χριστίνα :)

Mercy ξέχασα να σου γραψω πριν οτι θέλουμε κατι με χιούμορ σχετικά με το οτι θα έχει πολυ κρύο ειδικά σε σχέση με την Κύπρο...Επίσης εγώ είμαι απο τηη Θεσσαλονίκη και ο άντρας μου απο Κύπρο, αν σε βοηθάει στην έμπνευση σου αυτό!!! :D Αχ μακάρι να βρεθει κάτι να μας ταιριάξει!!!Διάβασα όλα τα ποιηματάκια σου και έχω εντυπωσιαστεί με το ταλέντο σου!!!

Μου ήρθε ένα γρήγορο!

Αχ, παρακαλάω φέτος το Δεκέμβρη να χιονίσει

κι όλη η Θεσσαλονίκη να ασπρίσει!

τη μέρα που η βάφτισή μου θα γίνει

τη μέρα που η νονά, όνομα θα μου δίνει!

Nα μη χιονίσει όμως πολύ

και δε μπορείτε να 'ρθείτε!

την άψογη βουτιά μου

από κοντά να δείτε!!

Σαν νεράιδα του χιονιού, στ' άσπρα θα ντυθώ

με χαμόγελα ζεστά όλους θα σας υποδεχθώ

να σας ζεστάνω την καρδιά

μεσ' του χειμώνα την παγωνιά

(αυτό το τελευταίο... παίζει! δεν ξέρω τι θα της βάλεις!!!)

Σας περιμέμω λοιπόν την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

και ώρα ... στον Ιερό Ναό ...

μαζί με τους γονείς μου ...

και τη νονά μου ...

Xrysalis μου ωραίο το ποιηματάκι σου αλλά σκεφτόμουνα κατι σε χιουμοριστικό οπως έγραψα στη συνέχεια!!!Μηπως μπορουμε να τα συνδιασουμε κάπως τα καινούργια στοιχεία που έστειλα??? Για τα ρουχα που με ρωτάς επειδή η νονά της είναι λίγο τρελή (με την καλή έννοια :D )δεν νομιζω να διαλέξει κάτι κλασσικό...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΛΟΥΣ!!!

Mercy ξέχασα να σου γραψω πριν οτι θέλουμε κατι με χιούμορ σχετικά με το οτι θα έχει πολυ κρύο ειδικά σε σχέση με την Κύπρο...Επίσης εγώ είμαι απο τηη Θεσσαλονίκη και ο άντρας μου απο Κύπρο, αν σε βοηθάει στην έμπνευση σου αυτό!!! :D Αχ μακάρι να βρεθει κάτι να μας ταιριάξει!!!Διάβασα όλα τα ποιηματάκια σου και έχω εντυπωσιαστεί με το ταλέντο σου!!!

Geochrist τώρα το σκέφτηκα!!! Δεν έχω εννοείται το ταλέντο της Mersy...............

Χειμώνα θέλουν να βαπτιστώ

Μανούλα μου τι κάνεις;

Στο κρύο και στην παγωνιά, θέλεις να με τρελάνεις;;;;;

Θ’αφήσω Χαλούμι και Σεφταλιές στην όμορφη την Κύπρο

Την ανηφόρα θα διαβώ στον Άσπρο μας τον Πύργο

Θεσσαλονίκη μου γλυκιά, παραμυθένια πόλη

Εκεί τελικά θα βαπτιστώ γι’αυτό να ‘ρθείτε όλοι

Αναστασία είπαν οι γονείς θα ΄ναι το όνομα μου

Και όταν μου το είπε η Μαμά πήδηξα απ’την χαρά μου

Στην Εκκλησία ....... θα ακουστεί

Στις .............. ώρα

Βάλτε όμως και παλτό γιατί μπορεί να έχει μπόρα.

(τώρα που είπα χαλούμι πείνασα.........χαχαχαχαχα)

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!Dimt εισαι φανταστική!!!Βεβαια μέχρι να το σιγουρεψουμε ο,τι αλλη ιδέα σας έρθει είναι ευπροσδεκτη!!!Με σωζετε παιδια!!!Να ειστε παντα καλα και να χαιρεστε τα αγγελουδια σας!!! :lol:

THANK YOU!!!!

κοριτσια ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ!!!! καμμια ιδεα για βαφτιση και τα πρωτα γενεθλια μας μετα τη βαφτιση? το προσκλητηριο (κλεμμενο απο τη μαμα του ωριων :oops: ....) θα εχει τεσσερα ανθρωπακια που μας αντιπροσωπευουν και καλα , και θα ξεκιναει ο μπαμπας μου ο χρηστος , η μαμα μου η ελενα, η αδελφη μου η κυνθια και εγω.... η μπεμπα......

και μετα το απεραντο χαος ... δε βρισκω τιποτα εξυπνο που να συνδυαζεται με τα πρωτα γενεθλια της μπουμπους μου για να συμπληρωσω το προσκλητηριο :? εχω ψαξει παντου αλλα τζιφος αυτος ο συνδυασμος...

.png

.png

Ο μπαμπας μου ο Χρηστος , η μαμα μου η Ελενα, η αδελφη μου η Κυνθια και εγω! η μπεμπα (για την ώρα!!) σας καλούμε στη βάφτισή μου που θα γίνει....

και μετά... αχ μετά! Αφού θα έχω πιά ονοματάκι, με χαρά περιμένω να μου πείτε το τραγουδάκι, να κάνω μιά ευχή και να σβήσω το πρώτο μου κεράκι!

τι λες; :oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...