Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνοι περιόδου στην αρχή της κύησης

Recommended Posts

sas euxaristw para poluuuuu... :) lew na perimenw kana duo meroules akomi kai meta tha kanw ola osa test mporw.... :D eseis eixate ponakia periodou stis egumosines sas??

καλημερα κασσι:lol: και εγω πανω κατω στην ιδια κατασταση ειμαι!ειμαι με 6 μερες καθυστερηση...και ειχα κανει απ την πρωτη μερα καθυστερησης ενα τεστ το οποιο βγηκε αρνητικο...αλλα μεχρι τωρα η περιοδος αφαντη!μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο ειχα πολλα πονακια περιοδου και ειπα στον αντρα μου "νιωθω πως θα μου ερθει περιοδος,οποτε αν ερθει ας μην απογοητευτουμε"...τα πονακια συνεχιζονται αλλα η περιοδος δεν ερχεται(Θεε μου τι χαρα)...την παρασκευη θα παμε για χοριακη για να επιβεβαιωσουμε τα αισθηματα μας!!!εσυ τι εκανες τελικα???σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυος...και αν ειμαστε και οι δυο...θα γεννησουμε πανω κατω την ιδια περιοδο:lol:αν παλι δεν εισαι..κουραγιο,την επομενη φορα!!!ειμαστε ακομη μικρουλες(εγω σε λιγο θα γινω 21)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 202
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalispera omorfes manoules.... eimai ligo mikroula,,dld 22,, kai entelws nea se oli auti tn katastasi.... loipon.... exw stathero kuklo 32 imerwn.... kai exw 3 meres kathusterisi.... edw kai mia vdomada exw kt psiloponakia periodou toso stn koilia,oso k stn mesi.... omws apo periodo tpt..... uparxei pithanotita na eimai eguos??? poso prepei na perimenw gia na thewrithei to apotelesma enos test aksiopisto??

ελα μικρή κι εσύ! πέρυσι που έμεινα έγκυος μόλις είχα κλείσει τα 23. Όπως έχω γράψει πολλές φορές πριν κάνω τη β'χοριακή είχα ΟΛΑ τα συμπτώματα της περιόδου αλλά τελικά ήταν εγκυμοσύνη. Και 2 αρνητικά τεστ... η β χοριακή όμως είπε άλλα :D:D:D

Οι άντρες της ζωής μου...

καλημερα κασσι:lol: και εγω πανω κατω στην ιδια κατασταση ειμαι!ειμαι με 6 μερες καθυστερηση...και ειχα κανει απ την πρωτη μερα καθυστερησης ενα τεστ το οποιο βγηκε αρνητικο...αλλα μεχρι τωρα η περιοδος αφαντη!μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο ειχα πολλα πονακια περιοδου και ειπα στον αντρα μου "νιωθω πως θα μου ερθει περιοδος,οποτε αν ερθει ας μην απογοητευτουμε"...τα πονακια συνεχιζονται αλλα η περιοδος δεν ερχεται(Θεε μου τι χαρα)...την παρασκευη θα παμε για χοριακη για να επιβεβαιωσουμε τα αισθηματα μας!!!εσυ τι εκανες τελικα???σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυος...και αν ειμαστε και οι δυο...θα γεννησουμε πανω κατω την ιδια περιοδο:lol:αν παλι δεν εισαι..κουραγιο,την επομενη φορα!!!ειμαστε ακομη μικρουλες(εγω σε λιγο θα γινω 21)

egw omorfi mou tn paraskeui lew na kanw to prwto test egumosunis :D na eimai stis 7 meres kathusterisis.... alla oso pernane oi meres toso niwthw pio sgri.... :D gt mia statherotita stn kuklo mou tn eixa... euxomai kai esena ta kaluteraaaaa ... :) na exeis to epithumito apotelesmaaaa... kai ena glukouli ninaki.... an pali den eimaste,opws les kai esuuu,, mikroules eimaste tha ksanaprospathisoume....pantws tn paraskeui tha sas enimerwsw...na mou peis esu ti eginee.... kala apotelesmata koukla mou!!!!! :D

ελα μικρή κι εσύ! πέρυσι που έμεινα έγκυος μόλις είχα κλείσει τα 23. Όπως έχω γράψει πολλές φορές πριν κάνω τη β'χοριακή είχα ΟΛΑ τα συμπτώματα της περιόδου αλλά τελικά ήταν εγκυμοσύνη. Και 2 αρνητικά τεστ... η β χοριακή όμως είπε άλλα :D:D:D

axx makariii na eimai kai egw!!!!!! na xairesaiiii to paidakiii souuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! :D

egw omorfi mou tn paraskeui lew na kanw to prwto test egumosunis :D na eimai stis 7 meres kathusterisis.... alla oso pernane oi meres toso niwthw pio sgri.... :D gt mia statherotita stn kuklo mou tn eixa... euxomai kai esena ta kaluteraaaaa ... :) na exeis to epithumito apotelesmaaaa... kai ena glukouli ninaki.... an pali den eimaste,opws les kai esuuu,, mikroules eimaste tha ksanaprospathisoume....pantws tn paraskeui tha sas enimerwsw...na mou peis esu ti eginee.... kala apotelesmata koukla mou!!!!! :D

:-Pη συμβουλη μου ειναι να πας να κανεις συναγωνιουσα μου...μια χοριακη η οποια θα ειναι σιγουρα αξιοπιστη!!!υπαρχουν περιπτωσεις που τα τεστ εγκυμοσυνης βγηκαν λανθασμενα αρνητικα...μετα απο αρκετες μερες καθυστερησης...γιατι να διακυνδυνεψεις την ψυχολογια σου με ισως ενα αρνητικο τεστ,οταν στο ιδιο κοστος με μια χοριακη θα εχεις σιγουρα αποτελεσματα???ε?καλυτερα πανε κανε μια χοριακη την παρασκευη και εσυ..και τα ξαναλεμε παρασκευη απογευμα!!!τι λες???:-Pεγω τα φοβαμαι τα ψυχοφθορα τεστ:rolleyes:...αλλα αν βγει θετικη η χοριακη,θα παρω να κανω και ενα τεστ γιατι μετα απο τοσα αρνητικα θελω να δω το ...+ επιτελους!!!καλα αποτελεσματα !

Διαφημίσεις

Εγώ δε μπορώ να μήν απορήσω πώς με τόση αγωνία

κρατιέστε και δεν πάτε σήμερα κιόλας για χοριακή!

Αφού και με την πρώτη ημέρα καθυστέρησης δείχνει!

Εύχομαι και στις δυό σας τα καλύτερα!!

78xyp2.png

Z1jep2.png

Καλησπέρα κασσι!τελικά τι έκανες???εμένα η χοριακη μου βγήκε αρνητική....:'( εσύ????περιμένω νέα σου και ελπίζω τουλάχιστον εσενα να ήταν θετικοτατη...αλήθεια το εύχομαι με την καρδιά μου!!όσο για μένα θα δείξει τι θα γίνει γιατι περιοδο ακόμα δεν έχω..περιμένω νέα σου καλη μου!

• 3 months later...

geia sas kai apo emena...exo 2 meres ka8isterisi kai apo aurio pame stin triti...exo kanonika tous ponous tis periodou,alla periodos pou8ena..!:lol: euxomai na eimai opos to idio euxomes kai se oles esas pou agoniate gia to an eiste..pantos dn perimena pos einai toso diskolo na gineis manoula..3ero pos ftaiei to agxos alla ego toulaxiston dn mporo na to polemiso..ka8e mina skeftomai an eimai egkios..

Δυστυχώς κορίτσι μου το άγχος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις... Κάνε ένα τεστ και μη φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε...Σου εύχομαι να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!! Περιμένουμε νέα σου

• 3 months later...
Δυστυχώς κορίτσι μου το άγχος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις... Κάνε ένα τεστ και μη φοβάσαι, όλα καλά θα πάνε...Σου εύχομαι να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!! Περιμένουμε νέα σου

Kalispera ime kenouria stin parea ,ime stin 8 ebdomada akousame kardoula 2 fores ke simera xanapame .xthes to bradi idame ligo ema kokino pou mexri to proi stamatise ke ine tora ligo kafe ,perno utragestan 3 tin imera,filicine,presolone,inohep ,ime agxomeni poli exo 7 i ora rantebou me tin gunekologo .mporite na mou pite an kapoia ixe ta idia simptomata ,eyxaristo

Διαφημίσεις

Kalispera ime kenouria stin parea ,ime stin 8 ebdomada akousame kardoula 2 fores ke simera xanapame .xthes to bradi idame ligo ema kokino pou mexri to proi stamatise ke ine tora ligo kafe ,perno utragestan 3 tin imera,filicine,presolone,inohep ,ime agxomeni poli exo 7 i ora rantebou me tin gunekologo .mporite na mou pite an kapoia ixe ta idia simptomata ,eyxaristo

Τι έγινε τελικά στο ραντεβού σου; Έυχομαι όλα να πήγαν καλά. Δυστυχώς το αίμα είναι ο φόβος και ο τρόμος όλων σε αυτές τις καταστάσεις. Το ότι από κόκκινο έγινε καφέ είναι καλύτερο πάντως από το να συνέβαινε το ανάποδο.

Το ότι από κόκκινο έγινε καφέ είναι καλύτερο πάντως από το να συνέβαινε το ανάποδο.

Σωστό αυτό που λες. όταν είναι καφέ το αίμα σημαίνει ότι είναι παλιό. Δεν είναι τωρινή αιμοραγία αλλά καθαρίζει μία παλιά... Ή αλλιώς έκανε πολύ ώρα να βγει έξω που σημαινει ότι δεν υπάρχει ροή μεγάλη. Το κόκκινο είναι λίγο πιο επικίνδυνο αλλά και πάλι δεν πρέπει να βγαζει κανεις συμπεράσματα πριν τον δει γιατρος.

Εγώ είχα αρκετες φορές καφέ και 2 φοές κόκκινο αιμα και δεν ήτανε τιποτα. ούτε καν αποκόλληση...

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα ειμαι καινουρια στο forum .η ιστορια μου εχει ως εξης...ειμαι 24 περυσι πριν περιπου ενα χρονο ειχα μια παλινδρομη στην 5η εβδομαδα με χοριακη 198 .....τωρα εμεινα ξανα εγκυος...εκανα ολες τις εξετασεις...ακομα και για θρομβοφιλια...ολα ειναι καλα...σημερα ειμαι στις 38 μερες απο τη τελευταια περιοδο ...εκανα πεμπτη χοριακη και ηταν 4600 και ηταν απογευμα και σημερα κυριακη εκανα 12 30 και εχω 8000.....δεν μου αρεσε καθολου συν οτι εχω πονακια αρκετα...παιρνω και utrogestan και filiccine λετε να ειναι αποβολη παλι ; ποια ειναι η αποψη σας ; ευχαριστω πολυ

αγαπητή φίλη, όπως έχω γράψει παλιότερα, είχα τρεις εγκυμοσύνες (μια αμβλωση, μια παλίνδρομή και μια που εξελίχθηκε ομαλότατα και έχω τώρα τον 3 1/2 μηνών μπέμπαρό μου).Και στις τρεις είχα πολλούς πόνους περιόδου, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες εως και 4 μηνων στην τελευταία.Αρα τα πονάκια για εμένα πιο πολύ ένδειξη εγκυμοσύνης αποτελούν , παρά παλινδρόμησης. Οταν είχα την παλίνδρομη ο πόνος ήταν πολύ δυνατός και διαφορετικός...Ηδη κάνεις όλα όσα πρέπει, εκτός απο ένα: ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!απαραίτητη οδηγία για να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!!!Όσο για την χοριακή , όπως μας τα λες δεν την βρίσκω κακή, ως γνωστον διπλασιάζεται κάθε 48-72 ώρες, και είναι μέσα στις φυσιολογικές τιμές για τις ημέρες που μας αναφέρεις.Μίλα και με τον/την γιατρό σου που είναι πιο ειδικός.Λογικά τώρα θα μπορείς να δεις και σάκο..και σε λίγες μέρες και καρδούλα.Με το καλό εύχομαι!

• 2 months later...

γεια σας κοριτσια μ και χρονια πολλα!!!!περιμενα περιοδο στις 14/4 κ απο την 24η μερα του κυκλου εχω πονους περιοδου,οι οποιοι εχουν γινει συχνοι κ εντονοι ιδιαιτερα απο την κυριακη κ με ενοχλει καπως το στηθος αλλα τιποτα το ιδιαιτερο...τα υγρα μ ειναι λευκα,διαφανα κ λιγο καφετι......αν κ εχω περασει απο το σταδιο της εγκυμοσυνης θελω να μ δωσετε κ εσεις τα φωτα σας!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μ και χρονια πολλα!!!!περιμενα περιοδο στις 14/4 κ απο την 24η μερα του κυκλου εχω πονους περιοδου,οι οποιοι εχουν γινει συχνοι κ εντονοι ιδιαιτερα απο την κυριακη κ με ενοχλει καπως το στηθος αλλα τιποτα το ιδιαιτερο...τα υγρα μ ειναι λευκα,διαφανα κ λιγο καφετι......αν κ εχω περασει απο το σταδιο της εγκυμοσυνης θελω να μ δωσετε κ εσεις τα φωτα σας!!!!

Καλησπέρα Φούλα μου. Τι περιμένεις καλέ; Κάνε ένα τεστ γιατί μυρίζομαι εγκυμοσύνη!! Αυτά τα συμπτώματα είχα κι εγώ συν υπνηλία και ατονία. Σου εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου!

08Irp2.png

Καλησπέρα Φούλα μου. Τι περιμένεις καλέ; Κάνε ένα τεστ γιατί μυρίζομαι εγκυμοσύνη!! Αυτά τα συμπτώματα είχα κι εγώ συν υπνηλία και ατονία. Σου εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου!

σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου..φοβαμαι να το κανω το τεστ διοτι ορισμενες φορες νιωθω οτι θα μ ερθει απο στιγμη σε στιγμη....

σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου..φοβαμαι να το κανω το τεστ διοτι ορισμενες φορες νιωθω οτι θα μ ερθει απο στιγμη σε στιγμη....

Ακριβώς αυτό. Ότι έρχεται από στιγμή σε στιγμή και νιώθεις μια αδικαιολόγητη υγρασία και πας τουαλέτα και είσαι καθαρή!

08Irp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια.....απόφασησα να σας γράψω..... Σας διαβάζω καιρό..... Μετα απο πολυ καιρό και μετα απο μια παλιδρομη κύηση,μετα απο λαπαροσκοπηση και μετα απο 6 μήνες θεραπείας με arvekap τα καταφέραμε.....είμαι έγκυος 6 εβδομάδων και 1 ημέρας...... Σημερα άκουσα και καρδούλα.....ήταν απλα υπέροχα..... Απλα κορίτσια φοβάμαι.....αρκετά... Ξέρω πρεπει να το ζήσω.... Την προηγούμενη φορα το έχασα οταν ήμουν 8 εβδομάδων δεν πρόλαβα ούτε να το δω ούτε και να το ακούσω..... Απλα εχω αυτά τα πονακια χαμηλά και φοβάμαι λιγάκι..... Ο γιατρός μου εχει δώσει να περνω 3 ουτροτζεσταν την ημέρα τον 200 gr και μου είπε ότι ειναι λογικό γιατί μεγαλώνει η μήτρα μου.... ΟΥΦ.......

Καλησπέρα κορίτσια.....απόφασησα να σας γράψω..... Σας διαβάζω καιρό..... Μετα απο πολυ καιρό και μετα απο μια παλιδρομη κύηση,μετα απο λαπαροσκοπηση και μετα απο 6 μήνες θεραπείας με arvekap τα καταφέραμε.....είμαι έγκυος 6 εβδομάδων και 1 ημέρας...... Σημερα άκουσα και καρδούλα.....ήταν απλα υπέροχα..... Απλα κορίτσια φοβάμαι.....αρκετά... Ξέρω πρεπει να το ζήσω.... Την προηγούμενη φορα το έχασα οταν ήμουν 8 εβδομάδων δεν πρόλαβα ούτε να το δω ούτε και να το ακούσω..... Απλα εχω αυτά τα πονακια χαμηλά και φοβάμαι λιγάκι..... Ο γιατρός μου εχει δώσει να περνω 3 ουτροτζεσταν την ημέρα τον 200 gr και μου είπε ότι ειναι λογικό γιατί μεγαλώνει η μήτρα μου.... ΟΥΦ.......

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και σου εύχομαι μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Να θυμάσαι ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ακόμα και στην ίδια γυναίκα. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έχω δυο βιοχημικές αποβολές στο ιστορικό μου και είμαι έγκυος 4 εβδομάδων και 6 ημερών οπότε κι εγώ φοβάμαι πολύ και ακόμη δεν έχω χαρεί. Τα πονάκια από όσο ξέρω είναι φυσιολογικά γιατί μεγαλώνει η μήτρα μας. Ας ελπίσουμε οτι όλα θα πάνε μια χαρά και θα κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας.

08Irp2.png

καλημερα κοριτσια..σημερα ειμαι ακριβως 6 βδομαδων...εχω λιγες κηλιδες απο καφε στο εσωρουχο και οχι στο σκουπισμα...το ειχα ξαναπερασει κ τις 2 προηγουμενες φορες που τελικα παλινδρομησαν...φοβαμαι πολυ!!!!

Σε ευχαριστω πολυ antia1989... Πρεπει να χαλαρώσουμε και να το απολαύσουμε..... Σε εύχομαι ολόψυχα να πανε ολα καλα και σύντομα να τα έχουμε στην αγκαλιτσα μας τα ζουζουνακια μας.....

καλημερα κοριτσια..σημερα ειμαι ακριβως 6 βδομαδων...εχω λιγες κηλιδες απο καφε στο εσωρουχο και οχι στο σκουπισμα...το ειχα ξαναπερασει κ τις 2 προηγουμενες φορες που τελικα παλινδρομησαν...φοβαμαι πολυ!!!!

Καλημέρα...πειρες τηλ το γιατρο; Τι σου είπε..... Μπορεί να ειναι παλιό αίματακι

Φούλα αμέσως πάρε τον γιατρό σου για να ηρεμήσεις περισσότερο. Και αν γίνεται να πας για υπέρηχο. Πιστεύω πως όλα θα σου πάνε καλά αλλά πρέπει κι εσύ να ηρεμήσεις γιατί το άγχος είναι ότι χειρότερο. Αυτά τα λέω για να τα ακούω κι εγώ.

08Irp2.png

• 1 month later...

γεια σας.ειμαι καινουρια εδω και θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι..

εχω πονους αριστερα και δεξια χαμηλα στην κοιλιτσα μου,ειχα πονους μερες τωρα..προχθες ενιωσα οτι μου ηρθε περιοδος αλλα δεν ηταν περιοδος ηταν υγρα..και δεν εμιαζαν με τα δικα μου..

μετα απο κεινη τη μερα μου ηρθε αιμα περιοδου ουτε πολυ ουτε λιγο...καφετιζει,ροζιζει,κοκκινιζει... οι πονοι ηταν εντονοι εχθες..πονανε οι ρωγες μου και εχω καποιες αναγουλες... τι λετε? να το παρακολουθησω?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...