Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνοι περιόδου στην αρχή της κύησης

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπερα μετά από θεραπεία που έχω κάνει αυτόν τον μήνα περιμένω περίοδο στις 16 έχωπόλους πόνους περιόδου από την 5 μέρα μετά την ωορηξια φαχτες χχαμηλά ανεβασμένη θερμοκρασία κ τα εντερικα μου ειναι πολύ περίεργα λέτε να το πιάσαμε το μωράκι???Καμία μΕ παρόμοια συμπτώματα αα???

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αρκετές μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο είχα πόνους όμοιους με αυτούς της περιόδου και σφάχτες αριστερά και δεξιά, μια έλεγα ότι είναι από τις ωοθήκες, μια από τα νεφρά, δεν μπορούσα να προσδιορίσω κάθε φορά από πού έρχονταν. Κάθε μέρα έλεγα "σήμερα θα μου έρθει" κι όλο δεν ερχόταν. Είχα και άστατο κύκλο και δεν ήξερα πότε να την περιμένω. Αλλά αυτό που με έκανε να υποψιαστώ ότι ίσως είμαι έγκυος ήταν η θερμοκρασία μου η οποία τις μέρες που περίμενα να αδιαθετήσω ήταν ασυνήθιστα ανεβασμένη στο 37-37,2. Τέλος ένα πρωί που έφτασα στη δουλειά μου ήρθε μια ζαλάδα και την άλλη μέρα έκανα τεστ όπου δεν φαινόταν θετικό, έπρεπε να σου βγει το μάτι για να πεις ότι βλέπεις κάτι, δεν το έλεγες ούτε αχνό και η χοριακή την ίδια ημέρα ήταν 60 μονάδες. Σου εύχομαι να το πιάσατε το μωράκι, τα σημάδια είναι θετικά! :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 202
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Πραγματικα εχω μεγαλη αγωνια να δω τι θα γινει.Εχω κ εγω αυτους τους σφχτες μια απο δεξια κ μια απο αριστερα κ σημερα 23 μερα του κυκλου αρκετη αναγουλα.Ενω προσπαθουμε παρα πολυ καιρο η διαφορα αυτην την φορα ειναι οτι νιωθω πως το πετυχαμε αυτο το ενστικτο που λεμε.Μακαρι κοριτσια να μην με γελασει κ οντως να υπαρχει μωρακι,λιγες μερες ακομα υπομονη κ θα χαρω πολυ να σας πω τα ευχαριστα...:P:p:p:p:lol::lol::lol:

Καλησπέρα κορίτσια ! Με βοηθούσατε όταν σας διάβαζα για κανένα χρονο που είχαμε αφήσει στην τύχη το θέμα μωρού, ενω τώρα που είμαι πλέον εγκυος έχω περισσότερες απορίες απο ποτε ! Είμαι 4 1/2 εβδομαδων κ με πρώτη χοριακη την Δευτέρα ( προχτές ) στις 1003 μοναδες. Απο την αρχή είχα πονους περιοδου , χωρις αιμα. Ο Γιατρος μου μου σύστησε ουτροτζεσταν. Να το πάρω ; Φοβάμαι τις παρενέργειες ...επίσης φοβάμαι μήπως δεν παει καλα η εγκυμοσυνη μου...

Στη 2η μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα σύμπτωμα μέχρι που περίπου την 6η εβδομάδα άρχισα να βλέπω λίγο αίμα λόγω αποκόλλησης μιας και είχα κι ένα μωράκι 6μιση μηνών που το σήκωνα συνέχεια. Τα πήρα μέχρι τη 12η εβδομάδα, ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου από φάρμακα, μου προκαλούσαν τρομερές ναυτίες και ζαλάδες να πέσω κάτω συμπτώματα τα οποία δεν ήταν σίγουρα από την εγκυμοσύνη. Με το που έπινα το χάπι χανόμουν! Μου το συνέστησε επειδή είχα το αίμα όπως κάνουν και με τις περισσότερες περιπτώσεις αποκόλλησης. Για τους πόνους περιόδου κατά την κύηση όμως πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο, να συστήνουν δλδ ουτροτζεστάν! Εγώ θα έπαιρνα κι άλλη γνώμη. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα τόσο δυνατούς πόνους που διαρκώς φοβόμουν για αποβολή τις πρώτες εβδομάδες. Ένα βράδυ μάλιστα πονούσα τόσο πολύ που είχα εξαντληθεί, με πήρε ο ύπνος από την εξάντληση αλλά ακόμα και μες στον ύπνο μου ένιωθα ακόμη τον πόνο. Ποτέ δε μου σύστησε χάπια ο γιατρός για τους πόνους. Μου είπε ότι επειδή είναι η πρώτη φορά που μένω έγκυος η αύξηση του μεγέθους της μήτρας τους προκαλεί και θα περάσουν σύντομα, όπως και έγινε. Και πραγματικά στη 2η εγκυοσύνη δεν ένιωσα ούτε ένα πονάκι!

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Πραγματικα εχω μεγαλη αγωνια να δω τι θα γινει.Εχω κ εγω αυτους τους σφχτες μια απο δεξια κ μια απο αριστερα κ σημερα 23 μερα του κυκλου αρκετη αναγουλα.Ενω προσπαθουμε παρα πολυ καιρο η διαφορα αυτην την φορα ειναι οτι νιωθω πως το πετυχαμε αυτο το ενστικτο που λεμε.Μακαρι κοριτσια να μην με γελασει κ οντως να υπαρχει μωρακι,λιγες μερες ακομα υπομονη κ θα χαρω πολυ να σας πω τα ευχαριστα...:P:p:p:p:lol::lol::lol:

Σου εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας! ;)

καλημερα κοριτσια

ειμαι στη αρχη της εγκυμοσυνης για την ακριβεια εχει εδω και 2 μερες που το εμαθα , εχω εντονους πονους(τσιμπηματα) στη μεση απο την αριστερη πλευρα ειναι φυσιολογικο?

qOUNp2.png.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

ειμαι στη αρχη της εγκυμοσυνης για την ακριβεια εχει εδω και 2 μερες που το εμαθα , εχω εντονους πονους(τσιμπηματα) στη μεση απο την αριστερη πλευρα ειναι φυσιολογικο?

anna είναι απολύτως φυσιολογικοί. Έχω και εγώ έντονους πόνους και να

φανταστείς το βράδυ πριν μάθω ότι είμαι έγκυος πονούσα τόσο πολύ που

ξύπναγα και έλεγα οτι τώρα θα μου έρθουν. Ακόμα συνεχίζονται οι πόνοι.

Τι γίνεται?

Εμείς μαζί είμαστε και από οτι βλέπω έχουμε και τα ίδια συμπτώματα!!!:P:p:p

OTp9p2.png

wwdEp3.png

απο αναγουλες πως πας?

λες να παρω τον γιατρο να τον ρωτησω τι να κανω?

Έχω αλλά ακόμα είναι υποφερτές. Εγώ προσπαθώ να τρώω μικρά

και πολλά γεύματα και πολλές φρυγανιές. Έχω περάσει πολύ χειρότερα

με ναυτίες και εμετούς οπότε τώρα μου φαίνεται πταίσμα αυτό.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

anna είναι απολύτως φυσιολογικοί. Έχω και εγώ έντονους πόνους και να

φανταστείς το βράδυ πριν μάθω ότι είμαι έγκυος πονούσα τόσο πολύ που

ξύπναγα και έλεγα οτι τώρα θα μου έρθουν. Ακόμα συνεχίζονται οι πόνοι.

Τι γίνεται?

Εμείς μαζί είμαστε και από οτι βλέπω έχουμε και τα ίδια συμπτώματα!!!:P:p:p

Ναι, φυσιολογικοί είναι. κι εγω στην αρχή της εγκυμοσύνης μου εκει στην 5-6η βδομαδα ειχα κατι σαν πονακια, πονοι περιοδου,αλλα σε φαση που καταλαβαινεις οτι σου ερχεται, οχι κατι πιο εντονο.Τοτε ρωτησα το γιατρο και μου ειπε ειναι φυσιλογικο γιατι μεγαλωνει η μητρα. Οσο για τις αναγουλες και τους εμετους ελιωσα κι ακομα δεν μου εχουν περασει τελειως.. Υπομονη...Το χειροτερο βεβαια ειναι οι πονοκεφαλοι. Οποια τους εχει, θα με καταλαβει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

να μαι και εγώ! Δεύτερη φορά μαμά! Σήμερα έκανα τεστ κυήσεως και ναι.. έγκυος στην 4η εβδομάδα! Αύριο θα πάω να κάνω και χοριακη. Και εγώ έχω πόνους χαμηλά. Και στην 1η εγκυμοσύνη μου είχα. Πόνοι στην λεκάνη κτλ. κτλ...Ελπίζω όλα να πάνε καλά για όλες μας! :D:D:D

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

• 1 month later...

καλησπέρα κορίτσια! Είμαι καινούρια και στο φορουμ και στα θέματα περί εγκυμοσύνης, αλλά καθώς τώρα τελευταία νιώθω παράξενα συμπτώματα και αποφάσισα να το γκουγκλάρω, έπεσα πάνω στη συζήτησή σας... μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία και μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο, άρχισα να έχω χαλαρούς πόνους περιόδου κι εγώ, καθώς και ανεξήγητους πόνους στη μέση, στη λεκάνη χαμηλά για την ακρίβεια.. το παράξενο είναι ότι δεν μου έχει ξανασυμβεί να πονάω τόσο νωρίς πριν την περίοδο και στη μέση δεν μου έχει συμβεί να πονέσω ποτέ! με τον αρραβωνιαστικό μου κάνουμε τακτικά έρωτα, οπότε έχω κάθε λόγο να υποψιάζομαι.. επίσης να αναφέρω κάτι ψιλοζαλάδες σαν στιγμιαίο χάσιμο μέσα στη μέρα, όχι όμως τάση για εμετό. Κι αυτό δε μου έχει ξανασυμβεί. τι λέτε??? :shock:

καλησπέρα κορίτσια! Είμαι καινούρια και στο φορουμ και στα θέματα περί εγκυμοσύνης, αλλά καθώς τώρα τελευταία νιώθω παράξενα συμπτώματα και αποφάσισα να το γκουγκλάρω, έπεσα πάνω στη συζήτησή σας... μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία και μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο, άρχισα να έχω χαλαρούς πόνους περιόδου κι εγώ, καθώς και ανεξήγητους πόνους στη μέση, στη λεκάνη χαμηλά για την ακρίβεια.. το παράξενο είναι ότι δεν μου έχει ξανασυμβεί να πονάω τόσο νωρίς πριν την περίοδο και στη μέση δεν μου έχει συμβεί να πονέσω ποτέ! με τον αρραβωνιαστικό μου κάνουμε τακτικά έρωτα, οπότε έχω κάθε λόγο να υποψιάζομαι.. επίσης να αναφέρω κάτι ψιλοζαλάδες σαν στιγμιαίο χάσιμο μέσα στη μέρα, όχι όμως τάση για εμετό. Κι αυτό δε μου έχει ξανασυμβεί. τι λέτε??? :shock:

να κάνεις μια χοριακή, θα σου λυθούν όλες οι απορίες..κυρίως αν είσαι όντως έγκυούλα...;)

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!!!!περίοδο περιμένω κανονικά μεθαύριο, έχω γενικά σταθερό κύκλο..το τεστ του φαρμακείου δείχνει τόσο νωρίς ή να πάω κατευθείαν για εξέταση αίματος? δύσκολο πράγμα η υπομονή...

καλησπερα κοριτσια!!ειναι φυσιολογικα τα πονακια κ τα υγρα απο τον πρωτο μηνα??κυριωσ οι πονοι ειναι αριστερα κ χαμηλα.βασικα πιο πολυ σαν τσιμπηματα ειναι που ερχοντα κ φευγουν ,την τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο αλλα μεχρι τοτε....ε

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα!

Μετα απο 8 μερες καθυστερησης επιβεβαιωσα κι εγω την εγκυμοσυνη μου μ ενα τεστ θετικο και σημερα εκανα και μια χοριακη.

Απο χθες το βραδυ ομως παρατηρησα καφε αιμα, πολυ λιγο ομως και οχι συνεχεια..Εχω και κατι πονακια απο προχθες στην κοιλια και στη μεση σαν να περιμενω περιοδο αν και σημερα ειμαι λιγο καλυτερα..Που μπορει να οφειλεται το καφε αιμα?Υπαρχει λογος ανησυχιας λετε?

Να αναφερω οτι η χοριακη που εκανα σημερα ηταν στις 2557 μοναδες , πραγμα που δε μπορω να καταλαβω αν ειναι καλο η οχι..

Στο γιατρο μου θα παω την Τριτη για υπερηχο..

Εχω μεγαλη αγωνια και θα εκτιμουσα μια γνωμη το συντομοτερο...Ευχαριστω πολυ...

Γεια σας...

Ειμαι η Ολια και ειμαι 28 χρονων...και θελω τοοοσο πολυ ενα παιδακι...

Με τον αντρα μ κανουμε ελευθερα εδω και 2 μηνες...

εχω καθυστερηση αυτον τον μηνα 2 βδομαδες αλλα οσα τεστ και να δοκιμασα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!!!γρρρρ

ομως εχω λυγουρες τρελες και πονους περιοδου ΧΩΡΙΣ αιμα...

το στηθος μου μεν εχει γινει πιο μεγαλο αλλα οι ρωγες παραμενουν ιδιες δεν βλεπω καποια αλλαγη!!!

Η μεση μου με εχει πεθανει..

Θελω να σημειωσω πως εχω υπερθυροειδη και ισως οι ορμονες μου δεν χτυπησαν κοκκικο ακομα(ισως λεω...η μαλλον ετσι θελω να πιστευω!

Μενω στην Ολλανδια μονιμα και οι γιατροι εδω ειναι λιγο γκαου(σορρυ)

αλλα να πω την αληθεια δεν θελω να παω στον γιατρο για να μην απογοητευτω!!!!¨(

σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:Γεια σας...

Ειμαι η Ολια και ειμαι 28 χρονων...και θελω τοοοσο πολυ ενα παιδακι...

Με τον αντρα μ κανουμε ελευθερα εδω και 2 μηνες...

εχω καθυστερηση αυτον τον μηνα 2 βδομαδες αλλα οσα τεστ και να δοκιμασα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!!!γρρρρ

ομως εχω λυγουρες τρελες και πονους περιοδου ΧΩΡΙΣ αιμα...

το στηθος μου μεν εχει γινει πιο μεγαλο αλλα οι ρωγες παραμενουν ιδιες δεν βλεπω καποια αλλαγη!!!

Η μεση μου με εχει πεθανει..

Θελω να σημειωσω πως εχω υπερθυροειδη και ισως οι ορμονες μου δεν χτυπησαν κοκκικο ακομα(ισως λεω...η μαλλον ετσι θελω να πιστευω!

Μενω στην Ολλανδια μονιμα και οι γιατροι εδω ειναι λιγο γκαου(σορρυ)

αλλα να πω την αληθεια δεν θελω να παω στον γιατρο για να μην απογοητευτω!!!!¨(

σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια καλησπερα!!!Ειμαι καινουργια στο forum και θα ηθελα τα φωτα σας.Τον προηγουμενο μηνα ειχα μια ατυχια...βιοχημικη κυηση.Ο γιατρος μου ειπε οτι συμβαινει πολυ συχνα και να ξεκινησω αμεσως τις προσπαθειες.Ετσι κι εκανα.Εχω πολυ σταθερο κυκλο βασικα και βρισκομαι ηδη στην 3 μερα καθυστερησης.Νιωθω τους πονους περιοδου καθως και πονακια στην μεση και καθε φορα λεω να τη ηρθε η καταραμενη αλλα τιποτα.Να σημειωσω οτι σε μια βδομαδα ειχα 3 επεισοδια ζαλαδας.Βιαστικα κι εκανα τεστ την πρωτη μερα καθυστερησης αλλα αρνητικο.Να ειναι ανωμαλια του κυκλου μου λογω της βιοχημικης ή να ειναι το πολυποθητο???Βασικα εχω απογοητευτει μετα το τελευταιο συμβαν...Ειχα καμια σας αναλογη εμπειρια?

kai synexzw na mhn exw periodo...exoun perasei 23 meres...alla ta test kai pali arnhtika....grrrrrrrrrrrrrrrrrr:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Γιατί δεν κάνεις μια χοριακή στο μικροβιολογικό να τελειώνεις;

Αν κ αυτή βγει αρνητική, τότε το ψάχνεις παραπάνω.

καλησπερα κοριτσια!!ειναι φυσιολογικα τα πονακια κ τα υγρα απο τον πρωτο μηνα??κυριωσ οι πονοι ειναι αριστερα κ χαμηλα.βασικα πιο πολυ σαν τσιμπηματα ειναι που ερχοντα κ φευγουν ,την τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο αλλα μεχρι τοτε....ε

Και εγω ακριβώς τα ίδια νιώθω, πόνους-τσιμπήματα χαμηλα και αριστερά κυρίως!

Αλλα μάλλον ειναι φυσιολογικά αυτα! Τόσες αλλαγές γίνονται εκει μεσα!

Τα ένιωθα ήδη 5 μερες πριν την καθυστέρηση και αυτο με είχε πείσει πως ειμαι έγκυος! Ακομα και τωρα στην 6 η εβδομαδα τα νιώθω! Χαλάλι!

Αρκεί να πανε ολα καλα!

CAzNp2.png

• 1 month later...

kalispera omorfes manoules.... eimai ligo mikroula,,dld 22,, kai entelws nea se oli auti tn katastasi.... loipon.... exw stathero kuklo 32 imerwn.... kai exw 3 meres kathusterisi.... edw kai mia vdomada exw kt psiloponakia periodou toso stn koilia,oso k stn mesi.... omws apo periodo tpt..... uparxei pithanotita na eimai eguos??? poso prepei na perimenw gia na thewrithei to apotelesma enos test aksiopisto??

kalispera omorfes manoules.... eimai ligo mikroula,,dld 22,, kai entelws nea se oli auti tn katastasi.... loipon.... exw stathero kuklo 32 imerwn.... kai exw 3 meres kathusterisi.... edw kai mia vdomada exw kt psiloponakia periodou toso stn koilia,oso k stn mesi.... omws apo periodo tpt..... uparxei pithanotita na eimai eguos??? poso prepei na perimenw gia na thewrithei to apotelesma enos test aksiopisto??

Kassi233, μπορείς να κάνεις τεστ εγκυμοσύνης σε μικροβιολογικό εργαστήριο (β χοριακή) και θα είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα αφού ήδη έχεις καθυστέρηση!!! Καλά αποτελέσματα!!!

Αν την γράψεις σε γυναικολόγο την β χοριακή, έχει ελάχιστο κόστος....

Αλλά επίσης τα τεστ εγκυμοσύνης των φαρμακείων αν βγουν θετικά, είναι αξιόπιστα. Το αρνητικό αποτέλεσμα είναι επίφοβο γιατί μπορεί να μην έχει φτάσει η ορμόνη της εγκυμοσύνης στα κατάλληλα επίπεδα για να ανιχνευτεί...

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...