Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνοι περιόδου στην αρχή της κύησης

Recommended Posts

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 202
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια. Τελευταία περίοδο είχα 7 Μαρτίου. Την πρώτη μέρα καθυστέρησης έκανα τεστ πρεντικτορ με μια αχνη γραμμη... Το ίδιο βράδυ έκανα ένα clear blue digital και έδειξε εγκυος 1-2. Απο την χαρά μου έκανα έξι τεστ κ πλούτισα τα φαρμακεία! Έκανα την πρώτη χοριακη με δυ μερες καθυστέρηση και ριχε αποτέλεσμα 198. Ο γιατρός ήταν ικανοποιημένος αλλα με έστειλε δυο μερες μετά να κάνω πάλι χοριακη. Έδειξε 562. Μου είπε να μην κάνω άλλη και αυτήν την πεμπτη να πάω να δούμε το μωρακι - κουκιδακι με υπερηχο. Είμαι στη διάρκεια της 6ης εβδομάδας. Τα συμπτώματα είναι σχετική συχνοουρια, πόνος στο στήθος, στα κόκκαλα της λεκάνης και πονοι περιόδου χαμηλά. Όταν δεν με πονάει με πιάνει τέτοια ανησυχία που λέω έλα πονα με δείξε ότι είναι όλα καλα... Αλλα συμπτώματα δεν έχω, ανυπομονω τόσο να πάω στον γιατρό αλλα φοβάμαι κιόλας πολυ, να ναι όλα καλα....

κοριτσια καλησπερα,κ εγω ειμαι στην 5 εβδομαδα κ κατι απο δικους μου υπολογισμους γιατι δεν εχω παει στο γιατρο ακομη!θα παω την παρασκευη!!!!!γραφω εδω κ αρκετο καιρο στο φορουμ κ εδω και στο καφε!!!ειχα μια παλλινδρομη πριν απο 7 μηνες περιπου κ τωρα τρεμω να μην ξαναγινει το ιδιο!ο γιατρος μου εδωσε utrogestan κ φυλλικο οξυ αλλα εχω κατι πονακια κατω δεξια κ φοβαμαι!βλεπω ομως οτι δεν ειμαι η μοναδικη κ ηερμησα λιγο!

ευχομαι σε ολες τις κοπελες τελειομηνες εγκυμοσυνες κ υγιη μπεμπακια!!!!

καλησπέρα και από εμένα κορίτσια. επιτέλους μετά από 1 μιση χρόνο τα καταφέραμε και περιμένουμε το 2 παιδάκι μας. κ εγω τις ιδιες απορίες με πολλές από εσάς ειχα. καταρχασ μια μέρα καθυστέρηση χοριακή 545 είναι καλα? είμαι στην 6η εβδομάδα και δεν έχω σχεδόν κανένα σύμπτωμα πέρα από το τουμπανιασμάνο στήθος κ τις σουβλιές χαμηλά που κ που. περίμενα και εγώ η καημένη οπώς στην πρώτη να πονάει το στήθος, η μέση η κοιλιά τιποτα. και λέω οτι πριν το πρωτο παιδί πόναγα στην περιόδο για αυτο και είχα πόνους στην εγκυμοσύνη, μόλις γέννησα δεν καταλάβαινα την περίοδο για αυτο και δεν καταλαβαίνω πολλά και τώρα. κορίτσια σας εύχομαι υγιεί μωράκια και υγιείς μαμάδες και να τα λεμε ε?

κοριτσια καλησπερα,κ εγω ειμαι στην 5 εβδομαδα κ κατι απο δικους μου υπολογισμους γιατι δεν εχω παει στο γιατρο ακομη!θα παω την παρασκευη!!!!!γραφω εδω κ αρκετο καιρο στο φορουμ κ εδω και στο καφε!!!ειχα μια παλλινδρομη πριν απο 7 μηνες περιπου κ τωρα τρεμω να μην ξαναγινει το ιδιο!ο γιατρος μου εδωσε utrogestan κ φυλλικο οξυ αλλα εχω κατι πονακια κατω δεξια κ φοβαμαι!βλεπω ομως οτι δεν ειμαι η μοναδικη κ ηερμησα λιγο!

ευχομαι σε ολες τις κοπελες τελειομηνες εγκυμοσυνες κ υγιη μπεμπακια!!!!

Να μπω και εγω στην παρεα σας!

Ειμαι εγκυος για δευτερη φορα η προηγουμενη ηταν παλλινδρομη και ειμαι και εγω μες το τρελο αγχος για το τι θα γινει! Εμεινα ξανα εγκυος μετα απο 10 μηνες και το θελω τοσο πολυ αυτο το μωρακι! τελευταια περιοδος 17 Μαρτιου το εμαθα μολις εχθες!

Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σε ολες!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Γειά σας κορίτσια... Εγω είμαι στην 6 εβδομάδα και μου είπε κ ο γιατρός μου ότι εχώ λίγη αποκόλληση. Εχω γενικά πόνους περιόδου,είδα και λίγο καφέ αίμα και δυστυχώς εχτές είχα και λίγο κοκκινο αίμα στο χαρτί. Μετα απο αυτο πήγα στον γιατρό και μου εκανε ένεση προγεστερόνης κ μου είπε να βάζω και κολπικά 2 χαπάκια προγεστερόνης ανα 8 ώρες...Από σήμερα είμαι με άδεια..μου είπε πολλή ξεκούραση για να ξαναδέσει ο πλακούντας. Θα πάω την Τρίτη να με δεί να ακούσουμε και την καρδούλα πρώτη φορά και αν πάνε όλα καλα μου είπε πως θα μπορέσω να επιστρέψω και στην δουλεια! Είμαι πολύ αγχωμένη,ελπίζω να πάνε όλα καλα... Αν από τώρα ξεκινήσαν τα προβλήματα μετά τι μπορεί να γίνει? Ετυχε σε καμια κοπέλλα το ίδιο? Τι θα με συμβουλεύατε να αποφέυγω? Είναι αλήθεια πως ο πλακούντας ξαναδένει και είναι όλα καλά μετά? Είναι το πρώτο μου και δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω την κατάσταση.. Μακάρι όλα να πάνε καλά και σε όσες κοπέλλες έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα,κορίτσια κουράγιο και υπόμονη και προπαντώς όχι αγχός! Αυτό προσπαθώ και εγώ!

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα και εύχομαι σε όλες σας μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!!!!!

εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος πριν 2 μέρες, έκανα τεστ την 1η μέρα καθυστέρησης. την ίδια μέρα πήγα για χωριακη και έδειξε 409. έχω πόνους περιόδου και πόνους στην μέση! έχω ραντεβού στη γυναικολόγο σε 1 εβδομάδα! ανησυχώ πολύ όταν πονάω.... ΄΄εχει συμβει κάτι παρόμοιο σε καμιά σας?

b1xOp2.png

QBskp2.png

• 6 months later...

Γεια σε όλες!!! Μετα απο δυο αποβολες είμαι και εγω έγκυος και θέλω τόσο πολυ να το μοιραστώ με όλους αλλα ακόμα περιμένω να πάω στην γυναικολογο μου να σιγουτευτω και μετα γιατι μετα απο δυο αποτυχημένες εγκυμοσύνες τρεμεις στην ιδέα μην γίνει πάλι τίποτα. Έχω που και που πόνους περιόδου κάτω χαμηλά και πρισμενο μένει στήθος. Το τεστ πριν δυο βδομάδες βγήκε θετικό είμαι όπως τα υπολόγιζω 5βδ και 3ημ. Ποτε περίπου πρέπει να πάω στην γυναικολογο για να ακούσω κατευθείαν καρδούλα; Γιατι στις δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες δεν ακούσαμε και τώρα τρεμω...ελπίζω αυτη την φορά να μεγαλώνει κανονικά το σπορακι μου.η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που ποναω χαίρομαι γιατι είναι σαν να μου λέει μαμα είμαι και εγω εδω! Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα και τελειομηνες εγκυμοσύνες !

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΤΟ ΒΑΡΔΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΧΟΡΙΑΚΗ ΧΘΕΣ 26.4 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ MAG 2 ΜΑΓΝΗΣΙΟ(ΜΠΛΙΑΧ).... ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΑ UTROGESTAN ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ?:confused:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!Μετά απο 10 ημέρες καθυστέρησης έκανα τεστ κ βγήκε θετικό.... ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω... αλλά νιώθω τη κοιλιά σαν να φουσκώνει απότομα μέρα με τη μέρα, λες και έχω πιει τόοοοοοσο νερό που δεν αντέχω άλλο...δεν έχω πάει ακόμα στον γιατρό,μεθαύριο έχω ραντεβου.αλλά απ'ότι υπολογίζω πρέπει να είμαι 5 εβδομάδων περίπου... το θέμα είναι οτι έχω πόνους περιόδου κ 1 φορά την ημέρα με πιάνει δυνατός πόνος κάτω στις σάλπιγγες για δευτερόλεπτα κ μετά σταματάει...έχω αγχωθεί με αυτό αλλά ελπίζω οτι θα πάνε όλα καλά...... ουφ...

ntRCp3.png

silvia86

Καταρχην στις 2-3 εβδομαδες πως διαπιστωθηκε η εγκυμοσυνη;;; ελεος!:confused:

Και δευτερον: Ειδατε σακο ή εμβρυο και σου ξεκινησε τα μαγνησια και τα utrogestan;;Κατι δεν παει καλα εδω..

Ποτε περίπου πρέπει να πάω στην γυναικολογο για να ακούσω κατευθείαν καρδούλα;

Συγχαρητήρια κοπέλα μου, με το καλό! Εγώ έκανα τον 1ο μου υπέρυχο στην 5η εβδομάδα, κυρίως για να δούμε ότι όντως υπάρχει έβρυο, αν είναι ενδομήτριος κύηση αλλά καταφέραμε ν'ακούσουμε και καρδούλα. Αφού ο γιατρός τα'παιξε που την άκουσε τόσο νωρίς. Μας είπε όμως να κάνουμε άλλον έναν στην 7η εβδομάδα που είναι πιο σταθερή και πλήρης η καρδιακή λειτουργία για να σιγουρευτούμε. Χωρίς να θέλω να πάρω τη θέση του / της γιατρού σου, θα'λεγα να πας στην 7η εβδομάδα.

Ap1rp3.png

silvia86

Καταρχην στις 2-3 εβδομαδες πως διαπιστωθηκε η εγκυμοσυνη;;; ελεος!:confused:

Και δευτερον: Ειδατε σακο ή εμβρυο και σου ξεκινησε τα μαγνησια και τα utrogestan;;Κατι δεν παει καλα εδω..

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ?? ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ...ΜΕ ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΑΙ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ . ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ 86.6 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...Ο ΣΑΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 6-8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ . ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΡΚΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ UTROGESTAN ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ..

ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ! :confused: ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ?????

κοριτσια καλησπερα.εμαθα πριν 2 μερες οτι ειμαι εγκυος,περιπου 3 εβδομαδων. εχω που και που πονους περιοδου και θελω να ρωτησω αν πρεπει να ανυσηχω η οχι...επισης θελω να κανω και μια αλλη ερωτηση..πηγα στο γιατρο και μου εγραψε ενα σωρο εξετασεις που θα παρω τα αποτελεσματα σε μια εβδομαδα.με μονη διαφορα την εξεταση της προγεστερονης που την πηρα αμεσα και ηταν 18,3...ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι χαμηλη και μου εδωσε χαπια μεχρι λεει να ακουσουμε καρδια.τον ρωτησα και για το αν θα πρεπει να κανω εξεταση για την χοριακη και μου ελεγε οτι αυτο που μας ενδιαφερει ειναι η προγεστερονη και οτι την χοριακη θα την κοιταξουμε αργοτερα..κλπ...κλπ...

μηπως πρεπει να παρω και δευτερη γνωμη???

ειμαι πολυ ανχωμενη...φοβαμαι μηπως κατι παει στραβα...περιμενω πως και πως να τελειωσει το πρωτο τριμηνο.... :|

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα.εμαθα πριν 2 μερες οτι ειμαι εγκυος,περιπου 3 εβδομαδων. εχω που και που πονους περιοδου και θελω να ρωτησω αν πρεπει να ανυσηχω η οχι...επισης θελω να κανω και μια αλλη ερωτηση..πηγα στο γιατρο και μου εγραψε ενα σωρο εξετασεις που θα παρω τα αποτελεσματα σε μια εβδομαδα.με μονη διαφορα την εξεταση της προγεστερονης που την πηρα αμεσα και ηταν 18,3...ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι χαμηλη και μου εδωσε χαπια μεχρι λεει να ακουσουμε καρδια.τον ρωτησα και για το αν θα πρεπει να κανω εξεταση για την χοριακη και μου ελεγε οτι αυτο που μας ενδιαφερει ειναι η προγεστερονη και οτι την χοριακη θα την κοιταξουμε αργοτερα..κλπ...κλπ...

μηπως πρεπει να παρω και δευτερη γνωμη???

ειμαι πολυ ανχωμενη...φοβαμαι μηπως κατι παει στραβα...περιμενω πως και πως να τελειωσει το πρωτο τριμηνο.... :|

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡ, ΣΤΗΝ 4Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΧΟΡΙΑΚΗ, 2 ΦΟΡΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑ ΧΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΨΙΛΙΑΣΤΙΚΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ UTROGESTAN (ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΘΕ 8 ΩΡΕΣ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣ 3-5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ. ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ?

Oglip2.png

οχι,δεν ποναω παρα πολυ..ελαφρα πονακια...αλλα οσο περνανε ποι μερες ελλατωνονται καπως....κι εγω σημερα ειναι η πρωτη μερα που παιρνω UTROGESTAN και κατι αλλα πορτοκαλι χαπακια για τις θρομβωσεις γραφουν..ουτε που ξερω... :?

συγχαρητηρια και σε σενα... :D :D

μαλλον θα παω να ζητησω και δευτερη γνωμη για την χοριακη...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡ, ΣΤΗΝ 4Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΧΟΡΙΑΚΗ, 2 ΦΟΡΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑ ΧΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΨΙΛΙΑΣΤΙΚΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ UTROGESTAN (ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΘΕ 8 ΩΡΕΣ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣ 3-5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ. ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ?

Oglip2.png

silvia να σε ρωτησω..περιπου ποσο σου κοστισε η χοριακη????

silvia να σε ρωτησω..περιπου ποσο σου κοστισε η χοριακη????

35 ΕΥΡΩ . ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΖΑΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΚΡΙΣΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ!

Oglip2.png

35 ΕΥΡΩ . ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΖΑΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΚΡΙΣΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ!

Oglip2.png

εγω στο γιατρο που πηγα ειπε οτι εχει κανει μια συμφωνια με ενα ιατρικο κεντρο να πληρωνουν οσοι πανε απο αυτον τιμη δημοσιου(δεν εχω καποια ασφαλεια)

και πληρωσα τον προγεννητικο ελεγχο 99 ευρω....

δεν ξερω ποσο ειναι το φυσιολογικο κοστος των εξετασεων αλλα απ'οτι εχω καταλαβει η χοριακη επαναλαμβανεται συχνα πυκνα οποτε δεν γινεται να δινεισ συνεχεια 35αρια...να κανεις παζαρια φυσικα...και οπως λες με την κριση υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες να λυγισουν και να το δεχτουν..χεχεχε...

Oglip2.png

Α ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΔΩΣΑ 23,10 ΕΥΡΩ!

Το θαύμα της ζωής βρίσκεται μέσα μας...

• 5 months later...

Έκανα σπερματέγχυση πριν 10 μέρες για 2η φορά .....έχω πόνους περιόδου από την 2η μέρα μετά την σπερματέγχυση....μάλλον απέτυχε.....αν υπάρχει κάποια που έζησε κάτι ανάλογο και μου έδινε τα φώτα της θα της ήμουν ευγνώμων ....

• 1 month later...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΤΟ ΒΑΡΔΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΧΟΡΙΑΚΗ ΧΘΕΣ 26.4 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ MAG 2 ΜΑΓΝΗΣΙΟ(ΜΠΛΙΑΧ).... ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΑ UTROGESTAN ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ?:confused:

ΓΕΙΑ ΣΑς.....ΕΓΩ ΕΊΧΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 53 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΡΕΛΛΑ... ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ; ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΔΗΛΑΔΗ; ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...