Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

Irenese, ανοίγεις νέα καρτέλα και μπαίνεις στη διεύθυνση:

http://www.imageshack.us/

Πατάς εκεί που λέει "αναζήτηση" και βρίσκεις τη φωτογραφία που θέλεις να μπει.

Μετά πατάς το "resize image?" και του δίνεις στο διπλανό κουτάκι το 320x240 ή το 640x480 (καλύτερα το δεύτερο να βγουν λίγο μεγαλύτερες)

Μετά πατάς το "host it" και περιμένεις.

Όταν τελειώσει εγώ κάνω κλικ μέσα στο κουτάκι που λέει "Thumbnail for forums (1)", το αντιγράφω και κάνω επικόλληση στην απάντηση εδώ στο parents.

Κάνε μια προεπισκόπιση να δεις πώς βγαίνουν.

Κάπου διάβασα ότι στέλνεις και π.μ. στο διαχειριστή για να στις βάλει αυτός αλλά δε θυμάμαι πού. Πάντως κι έτσι είναι πολύ εύκολο, μια-δυο φορές να το κάνεις και το 'μαθες :D

aPiIp2.png AMd6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα μου βγαίνει δεύτερο μετά ένα άλλο που λέει Thumbnail for Websites.

Πήγαινε κάτω στη σελίδα και βάλε αυτό που λέει Hotlink for forums (1) (το περιεχόμενο του πλαισίου που αρχίζει και τελειώνει με

aPiIp2.png AMd6p2.png

Μετά το host it περιμένεις αρκετά έτσι?

Βγαίνει καινούρια σελίδα με τη φωτο σου μικρή και 3 πλαίσια

Thumbnail for Websites

Thumbnail for forums (1)

Thumbnail for forums (2)

και πιο κάτω άλλα 4 πλαίσια

Hotlink for forums (1)

Hotlink for forums (2)

Hotlink for Websites

Show image to friends

πάρε τη διεύθυνση του Hotlink for forums (1)

aPiIp2.png AMd6p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια βαφτιζω την μπουμπου μου τον Μαϊο.

Επειδη στον γιο μου 3,5ετων οταν τον βαφτισα ειχαμε πενθος ολα ηταν πολυ λιτα και απλα.

στηνκορη μου θελω να κανω τα καλυτερα.

τι θεμα να βρω πως θα τα συντονισω ολα μαζι?που να απευθυνθω και οτι αφορα την θεματολογια πωσ θα την ταιριαξω με ολα?σκευτομαι νεραιδοκοσμος.πχ.εχω πει σε μια φιλη να μου φερει 2 κοπελες που γνωριζει να ειναι ντυμενεσ νεραιδες.το ειχε κανει και εκεινη στην βαφτιση τισ κορησ τησ .μετα πωσ θα ταιριαξω μπουμπουνιερεσ και προσκλητηριο ?

ΠΑΥΛΟΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ !!!!

Η ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Το προσκλητήριο που έφτιαξα στον πρώτο μου γιο ήταν μία μεγάλη καραμέλα (από ύφασμα ραμμένο σωλήνα και μέσα το προσκλητήριο σε ρολό για να κρατάει τον υφασμάτινο σωλήνα γεμισμένος με καραμέλες, πάνω κάτω τον έδεσα με κορδέλες).

Το προσκλητήριο τώρα του δεύτερου γιου μου που το έφτιαξα εγώ επίσης, ήταν σαν βιβλιαράκι με δύο σελίδες εσωτερικά, το εξώφυλλο είχε την φωτογραφία του παιδιού με ένα συννεφάκι από πάνω σαν να σκέφτετε π.χ στην αγαπημένη φίλη της μαμάς μου Ειρήνη, μέσα η πρώτη σελίδα είχε φωτογραφίες που τράβηξα για τον λόγω αυτό και των δύο μου γιων μαζί (4 σύνολο) σαν φωτορομάντσο ένα πράγμα, που λένε τα εξής:

μεγάλος"τα έμαθες ο μπαμπάς και η μαμά αποφάσισαν να σου δώσουν όνομα",

μικρός"πλάκα μου κάνεις και δεν μου είπαν τίποτα, και πως θα με πουν"

μεγάλος "δεν μπορώ να σου ρε χαζούλη είναι μυστικό",

μικρός "που και πότε μπορείς να μου πεις τουλάχιστον"

μεγάλος "στις 2 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στον Ι.Ν. ........",

μικρός "και έτσι σκέτα θα την βγάλουμε",

μεγάλος "μετά θα πάμε στο Τσιπουράδικο, κοιμήσου τώρα",

μικρός "γκρινιάρη"

και η τελευταία σελίδα είχε το κλασικό κειμενάκι.

Για μπομπονιέρες για τους άντρες είχα μπουκάλι κρασί τετράγωνο και πάνω έλεγε " Πιείτε από τούτο το κρασί, για να μου ευχηθείτε, άνδρας μεγάλος να γενώ, στο γάμο μου να ‘ρθείτε" και από την άλλη έλεγε "Το κρασί αυτό παράχθηκε από τον παππού μου Θάνο και εμφιαλώθηκε για την βάπτισή μου" και είχε δεμένο κομπολόϊ πάνω, για τις γυναίκες είχα βαζάκι με γλυκό του κουταλιού που έλεγε " Να’ ναι η ζωή μου ένα γλυκό, του κουταλιού σταφύλι, εχθρούς καθόλου να μη βρω, να’ ναι όλοι γύρω φίλοι" και από την άλλη πλευρά "Σπιτικό γλυκό, από τα χεράκια της γιαγιάς μου Κικής, φτιαγμένο για την βάπτισή μου" και είχε δεμένο έναν αστερία, για τα παιδάκια είχα κούπες γεμισμένες με σοκολάτες, καραμέλες, γλυφιτζούρια κλπ. Στο τραπέζι σε κάθε έναν μπροστά είχα μια σοκολάτα που είχα τυπώσει τα εξής:

2 Νοεμβρίου 2008

Όλους πολύ ευχαριστώ

που ‘ρθατε να με δείτε

στη κολυμπήθρα να βουτώ

και να μου ευχηθείτε

Μα πιο πολύ ευχαριστώ

μέσα από την καρδιά μου

στο σπίτι τους που με κρατούν

ο παππούς μου και η γιαγιά μου

Γιαγιά Χρυσούλα σ’ αγαπώ

που τόσο με προσέχεις

Παππού Βασίλη ευχαριστώ

τη γκρίνια μου που αντέχεις.

Θάνος

Αυτά τα λίγα :P:P αν μπορέσω κάποια στιγμή θα βάλω φώτο

Φιλάκια

Μπράβο ΑΣΠΑΣΙΑ Β όλα ακούγονται πολύ πολύ ωραία! Να βάλεις και φώτο να παίρνουμε και εμείς καμιά ιδέα. Αυτό με τις σοκολάτες-ευχαριστήρια που είπες πως το έκανες τα τύπωσες εσύ; σε τι χαρτί;

Αχ γλυκιά μου"evi mou" είσαι και από την Πάτρα που μου λείπει τόσο πολύ λόγω του ότι μεγάλωσα στην Πάτρα αλλά εδώ και 8 χρόνια ήρθα στην Αθήνα λόγω του αντρούλη μου.

Η σοκολάτα ήταν κλασική σοκολάτα γάλακτος που έβγαλα το περιτύλιγμα και άφησα το αλουμινόχαρτο, τύπωσα σε λαχανί κλασικό χαρτί (από το πλαίσιο) τα παραπάνω την τύλιξα και την έδεσα σαν δώρο με πορτοκαλί κορδέλα φαρδιά και λαχανί ποντικοουρά και στις άκρες της ποντικοουράς είχα βάλει 2 χάντρες πορτοκαλί λόγω του ότι το θέμα της βάπτισης ήταν πορτοκαλί λαχανί. Άρεσε πάρα πολύ πάντως. Αυτά, ότι άλλο θες ρώταμε. Φιλάκια στην λατρεμένη μου Πάτρα.

Για δείξε αυτά στην φίλη σου ....αυτό το προσκλητήριο το έκανα στον γάμο - βάφτιση μου και εγώ....ίαως την αρέσει... :D

dsc03772qd7.jpg

dsc03774rj4.jpg

Έχω δυο μέρες που χαζεύω το προσκλητήριο σου!! Έίναι πολύ όμορφο και πρωτότυπο. Επειδή και εγώ θα κάνω γαμο-βάφτιση μαζί μήπως μπορείς να μου πεις που τα έκανες? :D

Διαφημίσεις

Για τα προσκλητήρια δείτε και το http://www.vistaprint.co.uk, εγώ παρήγγειλα από εκεί κάρτες για τον άντρα μου και έρχονται στον χρόνο που λέει και σε πολύ καλή ποιότητα. Επειδή όταν παραγγείλεις μια φορά αρχίζουν τις προσφορές, καταλήγεις να αγοράζεις πολλές βλακειούλες!!!

YVGlp2.png,

holPp2.png

Κορίτσια θα τα φτιάξψ και εγώ μόνη μου. Προσκλητήριο θα κάνω τρισδιάστατο ιπποποταμο με βατραχοπέδιλα και μάσκα και μπομπονιέρες γλυκό του κουταλιού που πάνω στο καπάκι θα έχει μια μολυβοθήκη ζωακι που θα φτιάξω από πηλό.. ξερει κανείσ που να προμηθευτώ πηλό φθηνό?

Τζώρτζια

Για δείξε αυτά στην φίλη σου ....αυτό το προσκλητήριο το έκανα στον γάμο - βάφτιση μου και εγώ....ίαως την αρέσει... :D

dsc03772qd7.jpg

dsc03774rj4.jpg

Έχω δυο μέρες που χαζεύω το προσκλητήριο σου!! Έίναι πολύ όμορφο και πρωτότυπο. Επειδή και εγώ θα κάνω γαμο-βάφτιση μαζί μήπως μπορείς να μου πεις που τα έκανες? :D

Συμφωνώ ! (βεβαια σε καμια περιπτωση μπιμπερον ...μπορει να μπει καροτσάκι :wink: ) Το κειμενο μεσα τι ελεγε ? :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

dsc03772qd7.jpg

dsc03774rj4.jpg

Συμφωνώ ! (βεβαια σε καμια περιπτωση μπιμπερον ...μπορει να μπει καροτσάκι :wink: ) Το κειμενο μεσα τι ελεγε ? :D

Δεν ξέρω ... πάντως από την ημέρα που ζήτησα βοήθεια δεν πήρα απάντηση καμία :(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...