Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

βρίσκετε ένα παροχέα χώρου που σας επιτρέπει να ανεβάζετε φωτογραφίες (πχ photobucket), τις βάζετε εκεί και μετά δίνετε το λινκ προς αυτές στο μήνυμα σας

[

κάτι τέτοιο θα κάνω εγώ για τα παιδάκια με κάποιο δωράκι όμως μέσα για να τους μείνει από την μπέμπα, μπορεί φωτ/κή μηχανή παιδική, αλλά το σακουλάκι θα είναι μάλλον διάφανο με κάποια σχεδιάκια πάνω (ειδικά για αυτές τις δουλειές) ή κάποιο κουτάκι χάρτινο σαν τσαντούλα που είδα στην έκθεση.

Επίσης για τους μεγάλους κάνω κάποια προσχέδια για να δω που θα καταλήξω ... σας βάζω φωτό με δύο από αυτές να μου πείτε γνώμες...

Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως θα βάλω και μπρελοκάκια πάνω τα οποία θα φτιάξω μόνη μου με μεταλλική νεραϊδούλα μάλλον και φούξια-λιλά δερματάκια-κορδονάκια κλπ. (γιατί ότι έχω δει από έτοιμα αν δεν τα χρυσοπληρώσεις σε happy-happy ή dreamwish, sorry αλλά φαίνονται ότι είναι παραγωγής- μη με πείτε ψώνιο :oops: )

P3160057-1.jpg

Αναλογως των κομματιων που θα κανεις κανονιζεις και κοστος.......

Τ ο κουβαδακι μου αρεσει πιο πολυ, ααλλα οχι με κονσεπτ νεραιδες (αν ισχυει)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

ριξτε μια ματια παντως και σε αυτο αλλα δεν ξερω τιμες, θα τον επισκεφθω συντομα γιατι ειναι πολυ κοντα μου

http://www.parisis.com.gr

Πάρα πολύ όμορφα πράγματα!

Ειδικά τα ξύλινα μου άρεσαν πολύ.Κι έχει και μεγάλη ποικιλία σε τουλια και πουγκιά!

.png.png.png

Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο forum και γι'αυτό καλώς σας βρήκα!

Venia, η μπομπονιέρα με το κουβαδάκι είναι σούπερ!!!

Ξετρελάθηκα μόλις την είδα. Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις από πού την πήρες και πόσο κόστισε;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ματς,μουτς!

Διαφημίσεις

Εχω απο το μεσημερι που ψαχνω αλλα δε μπορω να βρω που το ειχα δει.... Λοιπον, θελω να τυπωσω προσκητηρια σαν εξωφυλλο περιοδικού, δηλαδη με φωτογραφια του μωρου σαν μοντελο και τα κειμενα (τοπος χρονος κτλ) με μορφη ειδησεων. Καπου το ειχα δει σαν ιδεα εδω μεσα, αλλα αδυνατω να το ξαναβρω τωρα. Μπορειτε να βοηθησετε, που στο καλό ειναι? Εχετε καμια ιδεα για το τι να γραψω στα κειμενα-ειδήσεις? Γενικά θελω να ειναι χιουμουριστικό μιας και δεν ειμαι του πολύ ρομαντικού

Thanxxxxxx

GwASp3.png

Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο forum και γι'αυτό καλώς σας βρήκα!

Venia, η μπομπονιέρα με το κουβαδάκι είναι σούπερ!!!

Ξετρελάθηκα μόλις την είδα. Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις από πού την πήρες και πόσο κόστισε;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ματς,μουτς!

Καλώς ήρθες sinnefaki και σε ευχαριστώ :D

Την μπομπονιέρα την έφτιαξα μόνη μου. Το κουβαδάκι το πήρα από το Agrivest 0,85 και την λιλά γάζα μπορείς να την βρεις σε είδη με συσκευασίες κλπ. (είναι ρολό). Έχω δέσει πτι καρώ φούξια κορδέλα φιόγκο και στο πλάι στο χερουλάκι λιλά κορδελίτσα και μωβ λεπτούλα.

Thats all :D:D:D

Ότι άλλο θέλεις πες μου!!!

Εχω απο το μεσημερι που ψαχνω αλλα δε μπορω να βρω που το ειχα δει.... Λοιπον, θελω να τυπωσω προσκητηρια σαν εξωφυλλο περιοδικού, δηλαδη με φωτογραφια του μωρου σαν μοντελο και τα κειμενα (τοπος χρονος κτλ) με μορφη ειδησεων. Καπου το ειχα δει σαν ιδεα εδω μεσα, αλλα αδυνατω να το ξαναβρω τωρα. Μπορειτε να βοηθησετε, που στο καλό ειναι? Εχετε καμια ιδεα για το τι να γραψω στα κειμενα-ειδήσεις? Γενικά θελω να ειναι χιουμουριστικό μιας και δεν ειμαι του πολύ ρομαντικού

Thanxxxxxx

καλώς ορίσατε πίσω :D

λοιπόν, έχω ένα τέτοιο προσκλητήριο σπίτι μου από μια φίλη που το είχε φτιάξει

cosmopolitan παρακαλώ για την κόρη της :lol:

την επόμενη που θα βρεθούμε να στο φέρω να το δεις

ξέρω ότι βρήκε στο Internet ο άντρας της το πρόγραμμα και πήρε φωτογραφία του παιδιού και το έφτιαξε κι απλά πήγαν μετά και τα τύπωσαν

ήταν όντως πολύ όμορφα

θα ρωτήσω με την πρώτη ευκαιρία τον άντρα της πως λένε το πρόγραμμα και λοιπές πληροφορίες και θα σου πω :wink:

γεια σας κορίτσια ,

πάντως εγώ στην βάφτιση της μικρής μου είχα μπομπονίερες που αγόρασα απο το Internet συγκεκριμένα http://www.sintagigiagias.gr .είχα πάρει το γλυκό του κουταλιού με το κουταλάκι .

τα έφερε άψογα πακεταρισμένα και το γλυκό ήταν φανταστικό !!!!

αξίδει να ρίξετε μια ματιά

thanx μαμα του ωριωνα, στο προγραμμα photoshop θα το φτιαξω στον υπολογιστή. Αυτο που με απασχολει πιο πολύ ειναι να δω κανα κειμενακι και την μορφη που τα εχει γραμμενα. Δυστυχως πρεπει μεχρι τελος της εβδομάδας να το τελειωσω γαι να τα στειλω , οποτε μηπως εχεις σκανερ να μου το στειλεις με πμ, για να παρω καμια ιδεα? Οποιαδηποτε πληροφορια απο την φίλη σου, θα μου φανει χρησιμη Σε ευχαριστώ πολύ και παλι! Θα σου ανταποδωσω τη χαρη στην επόμενη συναντηση που ελπίζω να γινει σύντομα! :wink::wink::wink:

GwASp3.png

Διαφημίσεις

thanx μαμα του ωριωνα, στο προγραμμα photoshop θα το φτιαξω στον υπολογιστή. Αυτο που με απασχολει πιο πολύ ειναι να δω κανα κειμενακι και την μορφη που τα εχει γραμμενα. Δυστυχως πρεπει μεχρι τελος της εβδομάδας να το τελειωσω γαι να τα στειλω , οποτε μηπως εχεις σκανερ να μου το στειλεις με πμ, για να παρω καμια ιδεα? Οποιαδηποτε πληροφορια απο την φίλη σου, θα μου φανει χρησιμη Σε ευχαριστώ πολύ και παλι! Θα σου ανταποδωσω τη χαρη στην επόμενη συναντηση που ελπίζω να γινει σύντομα! :wink::wink::wink:

έχω scanner στη δουλειά :wink:

στείλε μου με πμ το Mail σου και θα στο στείλω το πρωί απ τη δουλειά

το έβαλα ήδη στα πράγματα μου να μην το ξεχάσω :lol:

Γεια σε ολες!ειμαι μανουλα ενος αγοριου 6.5 μηνων!Λεμε να τον βαφτισουμε τελος Αυγουστου.Η δεξιωση μαλλον θαναι διπλα στη θαλασσα και θα θελα καμια προτοτυπη ιδεα για decor τραπεζιου σε θεμα αναλογο!Α! να το φτιαξω μονη μου!Ευχαριστω εκ των προτερων! κώδικας

επειδή τα κοχύλια οι αστερίες κια όλα τα συναφή είναι πολυφορεμένα θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι με θέμα πειρατές είδα σε διαφήμιση σε περιοδικό μπομπονιέρες και όλα τα αντικείμενα για στολισμό με πειρατές στην Μαργαρίτα Καζή που είνα κοντά στον Σταθμό του Αγίου Νικολάου. Θα μου άρεσε κάτι στα τραπέζια με πειρατικό καράβι και μπομπονιέρες πειρατές. όταν πάω στην Καζή θα σου πω.

k4xS.jpg

venia και εμενα μου αρεσε πολυ το κουβαδακι!!! μπραβο σου και μπραβο σε όλες σας!!! πολυ καλογουστο. Ποσο υπολογιζεις οτι σου κοστισε τελικα μαζι με τα κουφετα και τα τουλια?

3OaPp3.png CNKep3.png

οντως Μελινακι τα κοχυλια και οι αστεριες εχουν παραφορεθει και εκτος των αλλων ηταν και το κονσεπτ στο γαμο μας και δε θελω να μοιαζει!η ιδεα με τους πειρατες ειναι καλη.τα ειδα και γω στο περιοδικο(τη βαφτιση)δε λες?απλα δε με ξετρελαναν τα συγκεκριμενα πειρατακια.ψαχνω κατι να μου κανει το κλικ!Το baby bloom ξερεις ποτε βγαινει?

το είδα στο ένθετο του παιδιού μου και εγώ το περιοδικό μου φάνηκε πολύ ακριβό και δεν το πήρα. Αξίζει? Το babty bloom δεν ξλέρω πότε βγαίνει αλλά εχθ'ές που ΄που είχα πάει στο Χαλάνδρι για ψώνια μπερδε'ύτηκα σε ένα στενό και έπεσα επάνω σε ένα μαγαζί με κουτιά και είδη συσκευασίας το έχει μια νεαρή κοπέλα πολύ ευγενική και όταν της είπα ότι θέλω κουτιά για να κάνω μπομπονιέρες μόνη μου και είναι πολύ ακριβά μου έδειξε κάτι φοβερά με 0,40 και μου είπε οτι αυτή είναι η τιμήη λιανικής και ότι θα μου κάνει χονδρικής οπότε θα βγεί πολύ φθηνότερα επίσης είχε και αντικείμενα για να ΄δεσω επάνω αλλά μου είπε να πάω τέλος Απριλίου γιατί εδώ και μήνες υπάρχει απεργία στο λιμάνι και ΄λα τα εμπορεύματα ακόμη και τα πασχαλίατικα έχουν μείνει εγκλωβισμένα στα λιμάνια και δεν έχουν πράγματα ενώ τα έχουν παραγγείλει σε εκθέσεις ότι θα βγούν φοβερά πράγματα καινούρια για την βάφτιση και το γάμο και ότι ότι κυκλοφορεί είναι ποηγούμενης σεζόν γι' αυτό βρίσκουμε όλα τα ίδια και τα ίδια.

k4xS.jpg

venia και εμενα μου αρεσε πολυ το κουβαδακι!!! μπραβο σου και μπραβο σε όλες σας!!! πολυ καλογουστο. Ποσο υπολογιζεις οτι σου κοστισε τελικα μαζι με τα κουφετα και τα τουλια?

ευχαριστώ NESTOROUDI αλλά δεν το έχω υπολογίσει ακόμη γιατί δεν έχω καταλήξει και ψάχνομαι γενικώς ... φτιάχνω διάφορα ...

πάντως όχι πάνω από 1,50 ευρώ έτσι όπως είναι νομίζω και με κουφέτα Χατζηγιαννάκη με φρουτένιες γεύσεις (που είναι και πιο ακριβά).

Πάνω όμως θα προσθέσω και μπρελόκ ή γούρι που είδα και μου άρεσε ... οπότε ανεβαίνει.

οντως Μελινακι τα κοχυλια και οι αστεριες εχουν παραφορεθει και εκτος των αλλων ηταν και το κονσεπτ στο γαμο μας και δε θελω να μοιαζει!η ιδεα με τους πειρατες ειναι καλη.τα ειδα και γω στο περιοδικο(τη βαφτιση)δε λες?απλα δε με ξετρελαναν τα συγκεκριμενα πειρατακια.ψαχνω κατι να μου κανει το κλικ!Το baby bloom ξερεις ποτε βγαινει?

έχει κυκλοφορήσει και κάνει 8 ευρώ :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...