Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

Αφροδίτη 175? για να αγοράσεις την γραμματοσειρά??? Δεν την θέλω για επαγγελματική χρήση, έλεγα μήπως έχετε ήδη κάποια όχι να αγοράσω. Πανάκριβη είναι...

Α!!! Ρώτησα σήμερα σε ένα τυπογραφείο για να μου τυπώσει 50κάρτες 14χ18 με μελάνι με γκλίτερ, για προσκλητήριο και μου ζήτησε 150ευρώ, δεν είναι πολλά???

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα για τον υπολογιστή που θα με βοηθήσει να φτιάξω προσκλήσεις? δηλαδή θέλουμε σίγουρα να τοποθετήσουμε φωτογραφία του παιδιού και να τοποθετήσουμε και τίποτα άλλο πάνω στην πρόσκληση για να φαινεται παιδική.θα είμαι νονά και προσπαθώ να οηθήσω την κουμπάρα μου να τις φτιάξουμε μόνες μας γιατί στην αγορά δεν βρήκαμε κάτι να μας τρελλάνει..

μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα για τον υπολογιστή που θα με βοηθήσει να φτιάξω προσκλήσεις? δηλαδή θέλουμε σίγουρα να τοποθετήσουμε φωτογραφία του παιδιού και να τοποθετήσουμε και τίποτα άλλο πάνω στην πρόσκληση για να φαινεται παιδική.θα είμαι νονά και προσπαθώ να οηθήσω την κουμπάρα μου να τις φτιάξουμε μόνες μας γιατί στην αγορά δεν βρήκαμε κάτι να μας τρελλάνει..

Το photoshop, πάντως είσαι πολύ καλή ΝΟΝΑ!!! Εύγε!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Εγώ φτιάχνω το δικό μας με το Office Publisher. Εύκολα και απλά! :wink:

Μπορείς να βάλεις και φώτο σε ορισμένη θέση? Για πες, έχω πελαγώσει και εγώ!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Αφροδίτη 175? για να αγοράσεις την γραμματοσειρά??? Δεν την θέλω για επαγγελματική χρήση, έλεγα μήπως έχετε ήδη κάποια όχι να αγοράσω. Πανάκριβη είναι...

Α!!! Ρώτησα σήμερα σε ένα τυπογραφείο για να μου τυπώσει 50κάρτες 14χ18 με μελάνι με γκλίτερ, για προσκλητήριο και μου ζήτησε 150ευρώ, δεν είναι πολλά???

Έχω έναν γνωστό τυπογράφο στην περιοχή της Δάφνης - Αγίου Δημητρίου. Έχει κάνει μια μεγάλη δουλειά του αδελφού μου, ο οποίος ανοίγει τώρα μαγαζί (διαφημιστικά - κάρτες - αφίσες - πανό κ.λ.π.) Πολύ καλή δουλειά, παιδί σπαθί, λογικές τιμές και διευκολύνσεις. Ότι του ζητήσεις το φτιάχνει. Αν ενδιαφέρει κάποιον να του στείλω σε πμ τα στοιχεία και τηλέφωνο να ρωτήσει. Και εγώ εκεί θα τα φτιάξω.

7adb2868d6.png

Μπορείς να βάλεις και φώτο σε ορισμένη θέση? Για πες' date=' έχω πελαγώσει και εγώ![/quote']

Φυσικά. Και μπορείς να την περιστρέψεις κιόλας, να τη βάλεις υπό γωνία και ό, τι άλλο θες. Έχει και κάποια έτοιμα templates (πρότυπα?) που βοηθάνε κάπως. Θέλει μια μικρή εξοικείωση στην αρχή, αλλά άμα το δοκιμάσεις λιγάκι, μπορείς να κάνεις πολύ ωραία πράγματα. Όχι μόνο προσκλητήρια, αλλά ό,τι μπορείς να φανταστείς: επαγγελματικές κάρτες, ημερολόγια, καρτ ποστάλ κ.ά. Μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο από το photoshop, το οποίο, αν ξέρεις να το χειριστείς, κάνει παπάδες, αλλά εμένα μου φαίνεται λίγο "δύσχρηστο" επειδή δεν το ξέρω καλά.

fUvDp2.png

Μπορείς να βάλεις και φώτο σε ορισμένη θέση? Για πες' date=' έχω πελαγώσει και εγώ![/quote']

Φυσικά. Και μπορείς να την περιστρέψεις κιόλας, να τη βάλεις υπό γωνία και ό, τι άλλο θες. Έχει και κάποια έτοιμα templates (πρότυπα?) που βοηθάνε κάπως. Θέλει μια μικρή εξοικείωση στην αρχή, αλλά άμα το δοκιμάσεις λιγάκι, μπορείς να κάνεις πολύ ωραία πράγματα. Όχι μόνο προσκλητήρια, αλλά ό,τι μπορείς να φανταστείς: επαγγελματικές κάρτες, ημερολόγια, καρτ ποστάλ κ.ά. Μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο από το photoshop, το οποίο, αν ξέρεις να το χειριστείς, κάνει παπάδες, αλλά εμένα μου φαίνεται λίγο "δύσχρηστο" επειδή δεν το ξέρω καλά.

KARFORI σε ευχαριστώ πολύ!!!

ήδη το έφτιαξα! Έχω τόση στεναχώρια που ευτυχώς με κράτησε απασχολημένη η δημιουργία του προσκλητηρίου.

Και έχεις απόλυτο δίκιο! Πολύ πιο εύκολο από το photoshop.

Kaι πάλι ευχαριστώ!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Να σας δείξω και εγώ το προσκλητήριο μας

426447zs3p1v3hercopy.jpg

το έφτιαξα και εγώ μόνη μου αλλά δεν ξέρω αν θα είναι και το τελικό ακόμα σκέφτομαι μήπως βρω κάτι καλύτερο μιας και δουλεύω το photoshop και όντως κάνει παπάδες.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Βρε Βικυ , να πάρεις ιδέες ειπαμε !!! :D

Όχι και να αγοράσεις την γραμματοσειρά !!! :lol::lol::lol:

Αυτο μας έλειπε ! :P

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Εχω σκεφτεί κάτι για προσκλητήριο και θέλω τη γνώμη σας.

Θα φτιάξω μόνη μου ένα βιντεάκι με τα κατορθώματα του γιού μου.

Θα γράψω DVD και από έξω θα κολλήσω αυτοκόλλητα με το κείμενο της πρόσκλησης.

Πώς σας φαίνεται?

Ωραία ιδέα, αλλά έχουν όλοι DVD? Κάτι παππουδο θείοι συνήθως δεν έχουν και δεν τους κόβει κιόλας.... Στο προσκλητήριο για τη βάφτιση του γιού μου με έπερναν τηλ για να ρωτήσουν από που ανοίγει κι ήταν απλά μια φώτο κολλημένη σε ένα άλλο χαρτί που ερχόταν σαν κορνίζα - δεν έχω και φωτο γμτ Σκέψου κι αποφάσισε

Ωραία ιδέα, αλλά έχουν όλοι DVD?

Πώς σας φαίνεται?

Όντως Holiday πολύ ωραία ιδέα.... αλλα όπως λέει και η Elsoyrio.... έχουν όλοι dvd ? ...λογικά έχουν ε? ....

...εχω να σου δώσω μια ιδέα ακόμα που είναι σχετική κάπως ! :?:roll: ...( ήθελα να το κάνω στη βαπτιση του Χαράλαμπου αλλα δεν πρόλαβα... :( να το οργανώσω... :( )

Θα μπορούσες αυτό το βιντεάκι με τα κατορθώματα του γιού σου να το παρουσιάσεις σε όλους με το μυστήριο , στο τραπέζι.... να το παρουσιάσεις σε μια τεράστια οθόνη ( εγω ειχα σκεφτει κάτι σαν σλάιτ , σε πανί ) φυσικα με την καταλληλη μουσικη υπόκρουση και τα σχετικα .... :D:lol::D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Πώς σας φαίνεται?

Εγω το βρισκω τελεια ιδεα και ηταν η αρχικη προταση του

αντρα μου για το προσκλητηριο,

τωρα το σκεφτομαι σαν συνοδευτικο, εμεις ομως δεν εχουμε ασχοληθει

οσο εσυ και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσουμε να φτιαξουμε κατι καλο,

μου αρεσει γιατι θα ειναι ενα ενθυμιο απο το παιδακι μας

που θα μεινει...!!!!!!!!!

Εξαλλου εμεις στην βαφτιση του παιδιου μας θα καλουσουμε περισσοτερο

φιλους κολλητους με παιδακια σε αντιστοιχες ηλικιες και απο συγγενεις

μονο πρωτου βαθμου, οποτε ολοι εχουν dvd και κανεις δεν θα το πεταξει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...